spor_os Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπερα .....Ρε παιδια μηπως ξερει τι παιζει κανεις με την τελευταια αναβαθμιση της cm7 γιατι εμενα δεν μου αναγνωριζει την sim...??? Εδώ θα βρεις το fix. Βασικά αυτό που κάνει είναι ότι βάζει το αρχείο που υπήρχε πριν την αναβάθμιση. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18525603&postcount=1058 Παράθεση Κάτοχος ενός Huawei U8800 IDEOS X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Σε ευχαριστω σπορε...Το ειχα δει αλλα νομιζα πως αυτο ηταν μονο για την αναβαθμιση της 15/10 που σε εβαζε να γραψεις το pin 5-6 φορες και οχι για την 18-10...Αλλα τωρα ολα ενταξει.....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger_Aragorn Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το ROM της WIND ? Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 HELP SOS ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ROM ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟ BACK UP KAI MONO TO IDEOS MOU ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ HEEELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 HELP SOS ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ROM ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΤΟ BACK UP KAI MONO TO IDEOS MOU ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ HEEELP Καταρχήν μην γράφεις κεφαλαία, απαγορεύεται σύμφωνα με τους ΟΠΧ του myPhone.gr. Κατα δεύτερον, μπορείς να μπεις στην μωβ οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ναι συγνωμη για τα κεφαλαια ειμαι νεοσ.ναι μπορω να μπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ναι συγνωμη για τα κεφαλαια ειμαι νεοσ.ναι μπορω να μπω τα εχω κανει χαλια θελω παλι τον φακελο image μαλλον πεσ μου σε παρακαλω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 help ειμαι χωρισ κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 καλημερα εχω ανα ideos x5 u8800 το πηρα πριν 1 εβδομαδα πηγα να αλλαξω rom και τωρα δεν ανοιγη.μπορω ομωσ να μπω στην μωβ οθονη παρακαλω θελω βοηθεια να το επαναφερω σαν καινουργιο με το λογισμικο οπωσ το ειχα ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Βαλε τα αρχεια που υπάρχουν εδω για να επαναφέρεις τη συσκευή: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18197433&postcount=3 Γενικότερα δεν παίζουμε με αυτές τις λειτουργίες. Ειδικά αν δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρια απο roms και τα σχετικά, τουλάχιστον διαβάζουμε προσεκτικά και ψάχνουμε να βρούμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε πριν επιχειρήσουμε κάτι. Δεν είναι δύσκολο να γίνει ανεπανόρθωτο λάθος(πχ έχουν αναφέρει αρκετοί ότι έχει σβηστεί το IMEI τους, πράγμα που οδηγεί στο να μη λειτουργεί η συσκευή ως τηλέφωνο και δεν έχει, τουλάχιστον ακόμη βρέθει τρόπος επαναφοράς του.) καλημερα εχω ανα ideos x5 u8800 το πηρα πριν 1 εβδομαδα πηγα να αλλαξω rom και τωρα δεν ανοιγη.μπορω ομωσ να μπω στην μωβ οθονη παρακαλω θελω βοηθεια να το επαναφερω σαν καινουργιο με το λογισμικο οπωσ το ειχα ευχαριστω παρα πολυ Δες το παραπάνω Post!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 το δοκιμαζω και σου λεω. ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ευχαριστω αλλα δεν εγινε τπτ κατι αλλο ?μου εγραψε installation aborted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 To installation aborted που στο έβγαλε? Αν μπορείς να μπεις σε recovery mode, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις κάποια άλλη ρομ, ή να επαναφέρεις προηγούμενη ρομ(αν φυσικά έχεις κρατήσει backup). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerousp Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) λοιπον τον βρηκα καποσ τον τροπο και το επανεφερα τωρα το μονο που θελω ειναι να το ξανα κανω stock το κινητο.θελς αρχεια και λεπτομερειεσ μην κανω παλι τπτ χαζο.τησ wind opos htan θελω Edited October 23, 2011 by gerousp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Εχω περάσει την cyanogen 7.1 και είδα ότι έχει βγει καινούργιο update.Για να το περάσω πρέπει πάλι να κάνω wipe all ή την περνάω κατευθείαν?Θα μου τα σβήσει όλα?Και κάτι τελευταίο πως μπορώ να δω ποια έκδοση rom έχω γιατί νομίζω είναι η 0928 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Αφού πρόκειται για νεότερη έκδοση της ίδιας ρομ, δε χρειάζεται να γίνει wipe και ούτε θα χαθεί κάτι από τις εφαρμογές/ρυθμίσεις σου. Την έκδοση της ρομ μπορείς να τη δεις από ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Που ειναι η καινουρια cm7 που βγηκε γιατι δεν την βρηκα στο xda! Και εγω την τελευταια εχω Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mak82 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Εχω πάρει όλες τις σελίδες απο την αρχή για να τα θυμηθώ όλα, μου μείνανε άλλες 15 περίπου. Μια ερώτηση πριν περάσω την cm7. Το χω ακόμα με την μανίσια ρομ (135 sp2) και το χω κάνει ροοτ με το z4root. Μπορεί να περαστεί μόνο κάποιος άλλος kernel πάνω στην 135sp2 με σκοπο το overclock? (Με clockwork υποθέτω). Αν ναι ποιός και με ποιά έκδοση του clockwork? Δεν ξέρω αν στέκει η ερώτηση πάντως ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Πηγα σημερα απο wind καταστημα φιλου και το αφεντικο μου ειπε οτι παλι καποιος του πηγε Χ5 μπρικαρισμενο και ηθελε να το καλυψει η εγγυηση! Καλα πως γινετε και τα μπρικαρουν τοσο ευκολα ρε παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Υπάρχει μια επίσημη ρομ στο site της huawei την οποία όποιος κάνει το λάθος και τη βάλει η συσκευή βγαίνει off. Δε λειτουργεί ούτε bootloader mode, ούτε recovery, δεν εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη και απλά ακούγεται μια ελαφριά δόνηση κατά την "ενεργοποίηση" του τηλεφώνου. Έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις σχετικά στο XDA. Και νομίζω ότι ακόμη δεν έχει αφαιρεθεί η επιβλαβής ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν είναι καθόλου επιβλαβείς η Rom απλά είναι για το U8800 PRO! Όχι για το απλό U8800 γιαυτό και μπρικάρει. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Καλα ειναι τοσο διαφορετικη η ρομ του pro με του απλου και brickaρει......;; Υγ.greedy μαλλον σε εχω δει σε γνωστο κοντρο φορουμ.....;) Παιδια κατι πηρε το ματι μου για νεα oxygen ειναι οντως ετσι, η ειναι μια 2.3.1 και ουτε καν 2.3.7....???Εχω μπερδευτει...!!!! Υγ.Και αν μπορουμε να βρουμε τι παραπανω εχει απο την τελευταια 2.2.2 r4...... Edited October 25, 2011 by sothrhsgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Δεν είναι καθόλου επιβλαβείς η Rom απλά είναι για το U8800 PRO! Όχι για το απλό U8800 γιαυτό και μπρικάρει. Δεν υπήρχε κάποιο λινκ στα θέματα/νήματα που διάβασα, ώστε να το ελέγξω, όμως πουθενά δεν αναφερόταν ότι η συγκεκριμένη ρομ είναι τελικά για το pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά με το τελευταίο update της cyanogen έχω παρατηρήσει οτί ο φωτισμός στα κουμπάκια αφής κάνει ότι θέλει.Αλλοτε ανάβει άλλοτε σβήνει,άμα κλειδώσω και ξεκλειδώσω μπόρει να δουλέψει για λίγο και μετά πάλι πάπαλα.Το έχει παρατηρήσει κανάς άλλος? Υγ.greedy μαλλον σε εχω δει σε γνωστο κοντρο φορουμ.....;) dragster και εσύ? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Μια χαρά είναι ο φωτισμός στα κουμπιά αφής σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts