Jump to content

Ranger_Aragorn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    265
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ranger_Aragorn

  1. Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να βάλει την Google Camera 3 στο MiMIX2 χωρίς unlock bootloader σε MIUI Global 10.2 10.2.2.0(ODEMIXM), και να λειτουργεί σωστά η κάμερα (να μην δείχνει μαύρο)? To βίντεο λειτουργεί μια χαρά.
  2. Είμουν και εγώ θύμα της αναβάθμισης σε Nougat με κακή επίδοση μπαταρίας. Το πρόβλημα λύθηκε με πλήρη αποφόρτιση 1-2 φορές του κινητού μέχρι να σβήσει και καπάκι clear cache απο stock recovery. Το κινητό τρέχει Nougat μετά απο factory reset αφού ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση. Νομίζω ότι με Nougat, Greenify και medium power saving το κινητό κρατάει ίσως και καλύτερα απο Marshmallow.
  3. Greenify με aggressive dose enabled καθώς και ενεργοποίηση Doze on the GO through ADB, στην MM έχει βελτωθεί πάρα πολύ η αυτονομία.
  4. Έχει βάλει κανένας update έκδοση V178C_HD_M_V1.0_20161018_1711_V1.2.4_LTX_E33A – full_magc6580_we_m-user 6.0 MRA58K απο needrom, να μας πεί αλλαγές και διορθώσεις ? ΟΤΑ δεν βγάζει κανένα update μέχρι τώρα (έχω την έκδοση Σεπτεμβρίου)
  5. Αν σε ενδιαφέρει δίκαρτο θα τα βρείς μόνο πλαίσιο ή public, αλλίως ψάξε στο skroutz. Απο εξωτερικό ψάξε aliexpress και gearbest.
  6. Αν μπορείς να δώσεις λίγα χρήματα παραπάνω πάρε το Huawei P9 Lite, ή P8 lite. Το Maya στα λεφτά του είναι μια χαρά, αν και θέλει βελτίωση λογισμικού σε κάποια θεματάκια που έχει.
  7. Εμένα την πρώτη φορά άργησε κανένα λεπτό να βρεί δορυφόρους και να κλειδώσει. Αφού βρήκε μετά απο ανοιγοκλεισίματα του gps έβρισκε και κλείδωνε πιό γρήγορα (λιγότερο απο λεπτό). Πάντα με χρήση του gps locker. Μήπως έχει πολύ συννεφιά εκεί που βρίσκεσαι ?
  8. Ποιά έχεις ? την 20160825 ? Αν όχι βάλε απο το n33dr0m την official 20160818 μέσω SPflash, και αφού φορτώσει το android άνοιξε wifi και κάνε OTA update, όπου θα βρεί την 20160825, και κάνε την. Εγώ έτσι την έκανα. Προσοχή με Spflash χάνεις apps και αρχεία στην εσωτερική μνήμη.
  9. Το δικό μου βρίσκει σε 30 με 90 δευτ. σήμα στο μπαλκόνι όπου υπάρχουν κτίρια μόνο απο την μια πλευρά του κτιρίου. δεν έχω παράπονο για mediatek cpu. Κάνε του καμία αναβάθμιση.
  10. Το κινητό το έχω εδώ και 4 μέρες. H ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή για τα λεφτά του. Η οθόνη είναι πολύ καλή και άμα ενεργοποιηθούν οι λειτουργίες MiraVision τα χρώματα και η αντίθεση βελτιώνονται αρκετά. Η κάμερα είναι έτσι και έτσι και σε εσωτερικές φωτογραφίες ημέρας (χωρίς φλας) χάνει αρκετά. Το ηχείο του είναι αρκετά δυνατό χωρίς αρκετό μπάσο και χάνει κάποιες συχνότητες. Το ακουστικό του είναι μέτριας ποιότητας και δεν ακούγεται πολύ δυνατά πράγμα που με δυσαρέστησε. H αφή είναι μέτρια και χάνει απόκριση καμιά φορά και ίσως φταίει η προστατευτική μεμβράνη που έχει πάνω του την οποία την έχει απο την μάνα του (έχω αφαιρέσει την εργοστασιακή ζελατίνα προστασίας). Επίσης ένα άλλο θέμα που έχει, είναι με την γλώσσα του τηλεφώνου. Προσπαθώ να την αλλάξω στα αγγλικά απο τα ελληνικά (τα ελληνικά τα διάλεξε μόνο του όταν το πρωτοάνοιξα λόγω SIM μάλον), και με το που κάνω reboot επανέρχεται πάλι στα ελληνικά. Η μπαταρία είναι καλή περίμενα λίγο παραπάνω αυτονομία αλλα ίσως και να θέλει στρώσιμο. Το GPS είναι μέτριο (λόγω MEDIATEK chipset) χωρίς GLONASS και δεν έχει πυξίδα. Το κινητό πάει σφαίρα. Για όσους λένε ότι το 1GB είναι αρκετό αναλόγως την χρήση. Εγώ που θέλω να τα κάνω όλα απο το κινητό μου (email, remote desktop, vpn, social, server monitoring, router monitoring, video surveillance κλπ.) τα 2GB είναι οριακά. Γενικά για τα λεφτά του είναι μιά χαρά το τηλέφωνο και το βασικότερο είναι ότι δεν έχει καθόλου bloatware, μπράβο στην Bluboo.
  11. Εγκατέστησε το λογισμικό Samsung Smart Switch στο PC σου, σύνδεσε το τηλέφωνο με usb στο PC (καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το δικό του καλώδιο που έχει στο κουτί του) και θα στο αναβαθμίσει στην marshmallow. Εγώ έτσι το έκανα όταν πρωτοβγήκε η marshmallow.
  12. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Αφού έκανα την αρχική αναβάθμιση σε marshmallow είχα γύρω στα 4gb ελεύθερο χώρο. Έπιασα και μέτρησα όλα τα αρχεία στην μνήμη χρήστη και ήταν λιγότερα σε μέγεθος από αυτά που μου έμεναν ελεύθερα. Οπότε λέω ότι κάτι δεν πάει καλα. Έτσι μπήκα στην διαδικασία για hard reset. Αφού ξανά εγκατέστησα ότι apps και games είχα καθώς και αρχεία (ότι είχα πρίν το hard reset) ο ελεύθερος χώρος ήταν γύρω στα 12gb. Πριν από λίγες μέρες βγήκε κάποιο νέο update του marshmallow και είπα να το κάνω. Μετά το update ο χώρος ξανά έπεσε στα 4gb. Όσο καιρό το είχα πριν το update ο χώρος παρέμενε στα 12gb. Γνωρίζει κανείς τι παίζει ? Έκανα και clear το cache partition μέσω recovery menu μετά το update αλλά τίποτα. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
  13. Έχει δοκιμάσει κανείς να ενεργοποιήσει στην τελευταία marsmallow την λειτουργία που πατάς 3 φορές γρήγορα το home fingerprint button και η οθόνη γίνεται ασπρόμαυρη (δεν εννοώ το ultra power save)? Στη δική μου συσκευή δεν δουλεύει πια, ενώ με lollipop δούλευε μια χαρά.
  14. Θα ήθελα απλά να παραθέσω την εμπερία της αναβάθμισης σε έκδοση 6.01 (χωρίς hard reset, απλά smart switch), η οποία έχει μεταμορφώσει το τηλέφωνο (S6 32GB Vodafone Greece) στο θέμα επιδόσεων. Απλά πάει σφαίρα και δεν κολάει ΠΟΤΕ, με power saver μόνιμα ενεργό και περίπου 150 apps εγκατεστημένα (νούμερο απο την ενημέρωση) απο την έκδοση 5. Επίσης για μεγαλύτερη αυτονομία βάλτε Greenify και ενεργοποιήστε το Aggressive Doze. Χωρίς πολλές κλήσεις και με μέτρια χρήση Wifi το τηλέφωνο μπορεί να κρατήσει άνετα μιάμιση μέρα με απενεργοποίηση του Wifi την νύχτα σε GSM mode.
  15. Παρατήρησε κανείς χαμηλότερο σήμα στο wifi με την SW_8 Jiayu G3S ? Υπάρχει κάποια λύση για να βελτιωθεί ? Τα ίδια κάνει και σε G3S.AOSP.4.2.2 αλλά και σε ROM [PORT] ME! Έχω την τελευταία απο jiayu.es και το wifi πιάνει πολύ καλύτερα.
  16. Osmand (free απο google play) και υποστηρίζει και gps πλοήγηση Θα πρέπει αφού το εγκαταστήσεις να μπείς εκεί που λέει λήψεις ή downloads (υποστηρίζει και ελληνική γλώσσα) να κατεβάσεις τους χάρτες που θές
  17. Έχει κανείς προβλήματα με την sc card του, και συγκεκριμένα SD card unexpectedly removed ? Έχω μία Sandisk Ultra 32GB HCI και το τηλέφωνο G3S (όχι το TURBO) με έχει τρελάνει ούτε με restart δεν στρώνει καμιά φορά. Συνεχίζει να κάνει τα ίδια και με την νέα ROM απο Jiayu.es. Υπάρχει καμία λύση ?
×
×
  • Create New...