Jump to content

Mak82

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mak82

  • Ημ. Γέννησης 20/03/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Mak82's Achievements

  1. Καλησπέρα σε όλους, μια ερώτηση, για κάτι που δεν μπορώ με τίποτα να βρω λύση. Κατεβάζοντας την μπάρα ειδοποιήσεων (κουρτίνα), βλέπω την προεπισκόπηση απο τα email που έχουν έρθει απο Google και Yahoo. Κάνοντας scroll down στην κάθε προεπισκόπηση για να διαβάσω περισσότερες λεπτομέρειες, το Gmail εμφανίζει πολλές σειρές, οπότε το διαβάζω άνετα μεχρι ενός σημείου χωρίς να το ανοίξω, ενώ το Yahoo μου εμφανίζει μόνο 2 γραμμές. Οσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση. Γνωρίζει κανείς? Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας και ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα.
  3. Καλημέρα σε όλους. Πολλές φορές με καλούνε και δείχνει ότι είναι κατειλημμένο χωρίς να μιλάω, με αποτελεσμα να χανω, οταν αυτό συμβαίνει, επαγγελματικές κλήσεις. Το καταλαβαίνω μονο αν με ειδοποιήσει κάποιος του στυλ "σε παιρνω εδω και και ώρες και μιλας", ώστε να το κάνω επανεκκίνηση και να επανέλθει. Οι ρυθμίσεις παρόχου ( Cosmote) ειναι οκ, εκτροπες κλπ δεν υπάρχουν. Εχει συμβεί σε κάποιον απο εσάς? Προς το παρόν διστάζω να το στείλω για service γιατί θα μου δέσει τα χέρια, και γιατί δεν ξέρω αν θα δοθεί λύση αν δεν αναπαράξουν το πρόβλημα. Ενδεχομένως να μου κάνουν απλά μια επαναφορά η οποία απο μονη της ισως να μην αρκεί και μπω άδικα σε αυτή τη διαδικασία. Απο λειτουργικό δεν έχω πειράξει τπτ, εγκαθιστώ ολες τις αναβαθμίσεις κανονικά.
  4. Καλημέρα. Θα θελα να μοιραστώ την άποψη μου μαζι σας μετα απο 6+ μηνες χρησης. Είμαι ο μονος που θεωρω καλυτερη την εμπειρια χρησης με την τελευταία Marshmallow, σε σχεση με την απαράδεκτη κατα την γνώμη μου 7.0, αλλα ακομη και την 7.1? Στ'αληθεια απο αποψη διαρκειας μπαταριας και σπιρτάδας ειμαι ο μονος που βλεπει μεγαλη διαφορα? Ολοι κατα βαθος θελουμε να έχουμε την τελευταία έκδοση του εκαστοτε λογισμικού, γι'αυτο και ειμαστε σε Nexus, αλλα πιστευω οτι υπαρχει μια πτωση στην εμπειρια χρησης του συγκεκριμένου τηλεφώνου, ισως για να προωθηθούν τα pixel περισσότερο. Προσωπικά αποχαιρετώ την 7.1, μεχρι την έλευση της 7.2, αν και δεν ειμαι ειμαι ιδιαίτερα αισιοδοξος οτι θα αλλαξει δραστικά κατι.
  5. Καλημέρα σε όλους. Για service στα πλαίσια της εγγύησης, που απευθυνόμαστε? Με λίγο ψάξιμο βρήκα την cellcom. Εντυπώσεις κανείς απο το συγκεκριμένο service?
  6. Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονια. Εχει προβλημα το συγκεκριμένο τηλ της γυναίκας μου. Συγκεκριμένα κλεινει μονο του ακανονιστα και χωρις προφανη αιτία (οχι επανεκκίνηση). Μπορω να πω πως οσο μειωνοταν το ποσοστό μπαταρίας, αυξανόταν σχετικά τα κλεισίματα. Οσο ειναι πανω στον φορτιστη οσο το παρατήρησα δεν κλείνει. Εχει συμβει σε κανέναν? Ειναι θέμα μπαταριας, οποτε να παραγγειλω μια απο αμαζον και να τελειωνει, η να το στειλω για service? Ευχαριστώ.
  7. Καλησπέρα. Μια βοηθεια παιδια, γιατι κολλησε το μυαλο μου,μιας και δεν ξανασχοληθηκα εδω και μήνες, εχω περασμενη την τελευταία 6.0 (λογω μπαταρίας), με root και custom recovery. Για να περασω την 7.1 απλα μπαινω bootloader κ φλασαρω με ADB την original rom (flash all κλπ η γνωστη διαδικασια) ή θελει κ κατι αλλο?
  8. Καλησπέρα στη παρέα. Καινούργιος ευχαριστημένος μεχρι στιγμής κάτοχος και γω. Έχω ρίξει λίγο διάβασμα και σκέφτομαι να περάσω την τελευταία 6.0.1. (MTC20L) , μέχρι να στρώσει οριστικά η μπαταρία σε μελλοντική έκδοση της 7. Έχω 2 απορίες: 1. Το κινητό το πήρα με την 7 πάνω, και συγκεκριμένα την NRD90M. Δεν βλέπω στo site με τα firmware αυτή την έκδοση, και παρατηρώ πως έχει φτάσει πλέον στην NBD90X. Γιατί δεν μου ήρθε ακόμη καμία ενημέρωση, και λέει οτι το σύστημα είναι ενημερωμένο? 2. Απο τη στιγμή που θα είμαι με root και custom recovery στην 6, και αργότερα στην 7, θα μπορώ να δέχομαι ΟΤΑ? Ευχαριστώ προκαταβολικά
  9. Καλησπέρα στην παρέα. Ενδιαφερομαι να αγορασω μεταχειρισμενο το εν λογω κινητο. Διαβασα καποιες γνωμες κλπ, αλλα επειδη ειναι λογικο να μου διαφευγουν πολλά, τι με συμβουλευετε να προσεξω σε ενα φαινομενικα αρτιο και προσεγμένο Nexus 6p, 12ος του 2015? Διαβασα για θεματα με οθονη και μικροφωνο. Αν ειναι απο εξωτερικο εχει θεμα με εγγυηση κλπ? Ευχαριστώ προκαταβολικα.
  10. Mak82

    LG G Flex2 (H955)

    Αν και δεν ειχε απαντήσει κανείς σε παλαιότερο ποστ, επιβεβαιώνω οτι με την 6 δεν έχουμε 4G+, παρά μόνο σκέτο 4G. Διπλα δίπλα με το άλλο εταιρικό ενα G4, με ίδιο ακριβώς σήμα, ίδιο σερβερ στο speedtest, 41Mbps το Flex 2, 82 Mbps το G4. Πιστεύω έχει νόημα η σύγκριση όπως έγινε, αν ξέρει κανείς περισσότερα πάνω στο τεχνικό κομμάτι να με διορθώσει. Το καλό με αυτή την εταιρεία είναι οτι έχεις μονίμως ενα θέμα να ασχοληθείς, υπάρχει πάντα σασπένς και δεν βαριέσαι. Άντε βγάλε άκρη τι φταίει με την ΜΜ.
  11. Mak82

    LG G Flex2 (H955)

    Με αφορμή ερώτηση που εκανε κάποιος στην συζήτηση στο Skroutz, να ρωτησω και γω το ιδιο ακριβώς που παρατήρησα, οσοι αναβαθμίσατε στην 6, και πριν ειχατε 4G+, εχετε πλεον, ή μονο σκετο 4G?
  12. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για να μου φύγει η απορία αν είναι όντως αυτό που λες, θα το πάω σε έναν τοπικό τεχνικό εδω που βρίσκομαι, αλλά το βλέπω απίθανο γιατί με τους συνδυασμούς πλήκτρων μπαίνω στα γνωστά μενου, αλλά και γιατί αυτή τη στιγμή το κινητό φορτίζει σβηστό, και πατώντας ακόμη και απαλά το power button, μου δείχνει για λίγο τη στάθμη της μπαταρίας και αμέσως ξανασβήνει. Αν το πατήσω συνεχόμενα, ανοίγει και μπαίνει στη διαδιασία του "bootloop". Καμιά άλλη ιδέα? Ευχαριστώ και πάλι.
  13. Καλημέρα, θα ήθελα τη βοηθεια σας. Δεν είμαι κάτοχος του Nexus 5 οπότε συγνώμη εκ των προτέρων αν ρωτάω χιλιοειπωμένα πράγματα. Έχω στα χέρια μου το Nexus 5 της αδερφής μου, το οποίο ήταν τελείως stock πέρνοντας κανονικά τις αναβαθμίσεις. Έχει κολλήσει απο χθες στο logo της Google με την κλειδαριά, επαννεκινεί μόνο του σε ακανόνιστα διαστήματα, δείχνει μόνο το logo,και ξανά τα ίδια. Επίσης είναι αρκετά ζεστό. Το κινητό φορτίζει κανονικά. Δοκίμασα hard reset πολλές φορές χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Είναι το αμερικάνικο μοντέλο, και είχε την 6.0. Έχει τύχει και σε άλλους? Κάποιος οδηγός για το τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ.
  14. Mak82

    LG G Flex2 (H955)

    Παραμένουν ολα ως έχουν. Με αυτόν τον τροπο σου περνάει μόνο αλλο system image το οποιο είναι ρουταρισμένο και δεν αλλάζει κάτι αλλο. Εφαρμογές δεδομένα κλπ δεν αλλάζει τπτ. Ολοι ετσι το χουμε κανει. Την απορια βεβαια αν επαναφερεται πλήρως με το unroot image, αν θελησω να περασω την 6.0 με ota η μέσω pc, οταν με το καλο έρθει, (χωρις να χρειαστει να φλασαρω ολη τη rom) ειχα σκοπο να ρωτησω και γω τον stivakos.
  15. Φοβερό κινητό. Εν αναμονή του τυχερού.
×
×
  • Create New...