Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Λογικά το brickαρες. Δεν έπρεπε να διαγράψεις το boot.img και το recovery.img. Προσπάθησε αφού βγάλεις και βάλεις την μπαταρία να μπεις στην μωβ οθόνη (κρατάς πατημένα και τα 2 πλήκτρα έντασης και το πλήκτρο ενεργοποίησης) , δεν εμφανίζει τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ναι μου αναγνωριζει σαν μοναδα απο αποθηκευσης κ αλλα δεν εχει τπτ μεσα..ειναι αδειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Χαλάρωσε για 2 λεπτά να ανεβάσω από το δικό μου κινητό τα απαραίτητα αρχεία. Κάνω edit το Post σε 3 λεπτά οπότε περιμένεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) αν μπορει καπιοσ να μου ανεβασει τον cust_bakup folder ή καπως ετσι που διεγραψα μπορει να λυθει το προβλημα? thanks :) !!!!!!!!!!!!!! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 16, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Skalomenos said: thanks :) !!!!!!!!!!!!!! Μιας και απάντησες δεν βλέπω το λόγο για edit :p . Μόλις ανέβηκε αυτό που χρειάζεσε http://www.megaupload.com/?d=V0OQ3N41 , έχει το Stock recovery μέσα αλλά μπορείς να βάλεις πάλι το clockworkmod και να το αντικαταστήσεις . Περιμένω αποτελέσματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Βαλε τα αρχεια που υπάρχουν εδω για να επαναφέρεις τη συσκευή: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=18197433&postcount=3 Γενικότερα δεν παίζουμε με αυτές τις λειτουργίες. Ειδικά αν δεν έχουμε προηγούμενη εμπειρια απο roms και τα σχετικά, τουλάχιστον διαβάζουμε προσεκτικά και ψάχνουμε να βρούμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε πριν επιχειρήσουμε κάτι. Δεν είναι δύσκολο να γίνει ανεπανόρθωτο λάθος(πχ έχουν αναφέρει αρκετοί ότι έχει σβηστεί το IMEI τους, πράγμα που οδηγεί στο να μη λειτουργεί η συσκευή ως τηλέφωνο και δεν έχει, τουλάχιστον ακόμη βρέθει τρόπος επαναφοράς του.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Απ'ότι κατάλαβα είναι δύσκολο να brickάρει τελείως η συσκευή! Και μόνο που υπάρχει πρόσβαση στην μωβ οθόνη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Edit: Γι'αυτό κρατάμε πάντα Back up τα Stock αρχεία της μωβ οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 παλι μπλε οθονη μου βγαζει......τι να φταιει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Skalomenos said: παλι μπλε οθονη μου βγαζει......τι να φταιει...... Κάνε αυτό που γράφει ο dancer_69 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Mitsos_The_Great said: Απ'ότι κατάλαβα είναι δύσκολο να brickάρει τελείως η συσκευή! Και μόνο που υπάρχει πρόσβαση στην μωβ οθόνη δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Edit: Γι'αυτό κρατάμε πάντα Back up τα Stock αρχεία της μωβ οθόνης. Μην το λες αυτό. Ειδικά για τη συσκευή μας η huawei έχει φροντίσει. Υπάρχει εδώ και αρκετό καιρο μια ρομ της(αγγλική από όσο γνωριζω) η οποία είναι ανεβασμένη στο site της, και αρκετοί έχουν αναφέρει ότι μετά το φλασάρισμά της η συσκευή νεκρώνει, ούτε μωβ οθόνη ούτε τίποτα, μονο μια μικρής διάρκειας δόνηση και τίποτα άλλο. Έχω διαβάσει ήδη 5 τέτοιες περιπτώσεις στο XDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 ευχαριστω παρα πολυ!!!!! τωρα το κινητο ανοιξε και μπηκα με την oxygen rom που ειχα..αλλα θελω να την βγαλω γιατι δεν μπορω να μπω στο android market...κατι με process eroor vending λεει..ομως δεν μπορω να περασω αλλη rom τωρα στο κινητο γιατι οταν το σινδεω με το pc δεν μου ανοιγει να κανω εξερευνηση στα αρχεια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως to remote desktop που κάνει σύνδεση μέσω wifi και σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία από τον υπολογιστή στην sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 εχω ενα..μπορω να δω τα αρχεια που εχω στο κινιτο..αλλα μονο αναγνωση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Στην κάρτα έχεις δικαιώματα εγγραφής όμως. Εκεί θα αντιγράψεις τη νέα ρομ και μετά απο recovery mode θα φλασάρεις το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 μπορεις ενα προγραμμα ενα προγραμμα να χρισιμοποιησω....γιατι με το hi της huawei δεν μπορω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) παιδια στο sιte της cm7 δεν αναφερεται η συσκευη μας ως συμβατη. http://www.cyanogenmod.com/devices εσεις πως καταφερατε να την βαλετε? Edited October 17, 2011 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Official υποστήριξη δεν υπάρχει, ακόμη τουλάχιστον. Στο σύνδεσμο που παρέθεσες δεν αναφέρεται το Χ5 άλλωστε. Unofficial rom υπάρχει βέβαια και μπορείς να τη βρείς εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 αυτη η rom ειναι διαθεσιμη απο τον Μαιο. τεσπα. να βαλω oxygen η cm7 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Και τι σημαίνει αυτό? Η τελευταία αναβάθμισή της έγινε προχθές. Νομίζω ότι η oxygen είναι λίγο καλύτερη, όμως η τελευταία αναβάθμιση της cm7 λέγεται ότι έχει αρκετές βελτιώσεις, που τη φέρνουν στην ίδια θέση με την oxygen. Γι' αυτό το λόγο λέω να την ξαναδοκιμάσω και εγώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 SYZo said: αυτη η rom ειναι διαθεσιμη απο τον Μαιο. τεσπα. να βαλω oxygen η cm7 ? Η συγκεκριμενη rom ειναι απο το σαββατο δηλαδη ολοκαινουρια την cm7 να βαλεις που ειναι και στην τελευταια ενημερωση δικη μου γνωμη αλλα κ η oxygen ειναι πολυ καλη και σταθερη....βασικα δωκιμασε και τις 2 κ οποια σου κατσει πιο καλα κρατα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca268 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 dancer_69 said: Και τι σημαίνει αυτό? Η τελευταία αναβάθμισή της έγινε προχθές. Νομίζω ότι η oxygen είναι λίγο καλύτερη, όμως η τελευταία αναβάθμιση της cm7 λέγεται ότι έχει αρκετές βελτιώσεις, που τη φέρνουν στην ίδια θέση με την oxygen. Γι' αυτό το λόγο λέω να την ξαναδοκιμάσω και εγώ τώρα. φιλε να σε ρωτησω κατι μηπως γνωριζεις την πρασινη γραμμη στις φωτο πως την αφερουμε(cm7) στα update της rom λεει αν απενεργοποιησουμε το gemini που βρησκετε αυτη η ρυθμιση να την κανουμε ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Δε νομίζω ότι χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απ' ότι είδα απλά αναφέρεται ότι έχει απενεργοποιηθεί για να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) τελικα εβαλα την cm7.1 με franco kernel και περασα το setcpu, επαιξα λιγακι με αυτο και τελικα το αφησα στο 1ghz. εκανα και baterry calibration. να πω οτι το τηλεφωνο πραγματικα εγινε πολυ γρηγορο και πολυ σταθερο. σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας Edited October 17, 2011 by SYZo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skalomenos Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 γεια σας παιδια...περασα την oxygen rom me franco kernel....πρωτον δεν μου ανοιγει android market..process error.. και δευτερον οταν συνδεω το κινητο μου μεσο usb με υπολογιστη βγαζει menu που ομως δεν μου εμφανιζει τα αρχεια της συσκευης....αν ξερει καποιοσ κατι και για τα 2 θεματα ας με βοηθησει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Αν είχες διαφορετική ρομ πριν, κανονικά θα έπρεπε να κάνεις wipe data/cache πριν την εγκατάσταση της oxygen. Το πρόβλημα με το market(και μπορεί και με άλλες εφαρμογες) μπορεί να οφείλεται σε αυτό. Διαφορετικά, δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομενων μέσα από τις ρυθμίσεις, διαχείριση εφαρμογών για το market, ή αν και αυτό δε βοηθήσει αντικατέστησέ το με το market μιας άλλης ρομ(miui, cm7, είναι το αρχείο vending.apk και βρίσκεται στο φάκελο /system/app) Όσον αφορά την εμφάνιση των αρχείων της συσκευής, αυτά δεν εμφανίζονται έτσι και αλλιώς με τις συμβατικές εφαρμογές(όσες δεν εχουν πρόσβαση root). Το μενού που λές που έμφανίζεται? Η ρομ έχει ένα εικονίδιο για το usb που εμφανίζεται στην πάνω μπάρα με τις ειδοποιήσεις. Σύρωντας την προς τα κάτω υπάρχει η επιλογή για το usb, και αν πατήσεις επάνω της ανοίγει μια οθόνη που έχει ένα κουμπί για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της προσάρτησης της κάρτας ως usb stick στον υπολογιστή, πράγμα το οποίο επιτρέπει την διαχείριση των αρχείων που βρίσκονται στην κάρτα sd. Αν εννοείς κάτι άλλο, γίνε πιο συγκεκριμένος και δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να μη μαντεύουμε και να μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts