Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nothing είσαι ΘΕΟΣ. Ολα κυλισαν ομαλά και το επανέφερα....:happy: .... μαλλον το επανέφερες με τις οδηγίες που μου έδωσες. Νόμιζα οτι το clockworkmod recovery ήταν κατι σαν custom rom και δεν το άγγιζα:!::!::!:. Έβαλα και το original recovery.img και όλα ειναι μαμα:X:X. Αύριο φεύγει για service. Ας ελπίσω οτι θα το φτιάξουν. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διέθεσες και για την πολυτιμη βοήθειά σου, όπως και όλα τα παιδιά που στηρίζουν το forum.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Nothing είσαι ΘΕΟΣ. Ολα κυλισαν ομαλά και το επανέφερα....:happy: .... μαλλον το επανέφερες με τις οδηγίες που μου έδωσες. Νόμιζα οτι το clockworkmod recovery ήταν κατι σαν custom rom και δεν το άγγιζα:!::!::!:. Έβαλα και το original recovery.img και όλα ειναι μαμα:X:X. Αύριο φεύγει για service. Ας ελπίσω οτι θα το φτιάξουν. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διέθεσες και για την πολυτιμη βοήθειά σου, όπως και όλα τα παιδιά που στηρίζουν το forum.

παρακαλω και ευχομαι να πανε ολα καλα με το service μιας και απο διαφορα παραδειγματα δεν ειναι και το καλυτερο αλλα φυσικα δεν ειναι κατι καθολικο χαλια...

ευχομαι λοιπον γρηγορη και ομαλη αποκατασταση...

ps: τις οδηγιες τις εγραφα με ενα netbook σε ενα σπιτι φιλικο πανω στα ποδια μου καπως αβολο για πολυ γραψιμο δηλαδη αλλα τουλαχιστον αφου καταφερες να κανεις αυτο που ηθελες μου ειναι υπεραρκετο!!! :lol:

καλη συνεχεια!!

Ψαχνω εδω και 2 μερες να δοκιμασω την cyannogen rom αλλα δεν μπορω να βρω λινκ να το κατεβασω γιατι κατι εγινε με την google και τα λινκ της και μου βγαζει ενα σπασμενο ρομποτακι και δεν γινεται τιποτα...Ξερει καποιος καποιο αλλο λινκ να μου στειλει να το κατεβασω......

υγ...Δεν ξερω και αν γινετε μεσο pm να μπορει να μου στειλει κανενας το αρχειο zip του....:X:O

Γινετε να κανω overclock ρε παιδια χωρις να εχω βαλει custom rom?

Δηλ. αν το εχω κανει μονο σκετο root με το setcpu γινετε?

Και αν ναι πια ειναι τα υπερ και τα κατα κανοντας το overclock με την stock rom.

Edited by valsam

Γινετε να κανω overclock ρε παιδια χωρις να εχω βαλει custom rom?

Δηλ. αν το εχω κανει μονο σκετο root με το setcpu γινετε?

Και αν ναι πια ειναι τα υπερ και τα κατα κανοντας το overclock με την stock rom.

πρεπει να αλλαξει τον kernel με ενα custom ξεκλειδωτο και μετα με ενα προγραμμα οπς setcpu ή nofrills να το ανεβασεις...

Kαλησπερα παιδια...Υπαρχει καποια ελληνικη μεταφραση για την τελευταια miui rom???Γιατι την δοκιμασα και μου αρεσε σαν μια ξεχωριστη ρομ απο ολες τις αλλες απλα θα με διευκολυνε μια ελληνικη μεταφραση.......:O:O

Kαλησπερα παιδια...Υπαρχει καποια ελληνικη μεταφραση για την τελευταια miui rom???Γιατι την δοκιμασα και μου αρεσε σαν μια ξεχωριστη ρομ απο ολες τις αλλες απλα θα με διευκολυνε μια ελληνικη μεταφραση.......:O:O

για την τελευταια (1.10.14) δεν υπάρχει

rom manager

ROM MANAGER πολύ εύχρηστο και και απλό για να κατεβάζεις/ αλλάζεις rom/ να περνας clockworkmod/ και να έχεις και updates στην rom που θες

μπορεί κάποιος να δοκιμάσει στο X5 του να δει αν υποστιρίζεται για ideos x5 και αν ναι για ποιες rom?

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μην εγκαταστησετε τη νεα cm7 κολλάει η εφαρμογη του τηλεφωνου!!!

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

ξερεις καποιος ποιο app2sd κανει για την oxygen?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

βγηκε fix πριν κανενα μισωρο++

ξαναδειτε την πρωτη σελιδα στο αναλογο thread στο xda.

Το fix αυτό πως το περνάμε? Κλασσικά install zip from sd card από το CWM ή με κάποιον άλλο τρόπο?

υπαρχει κατι ρε παιδια να πηγαινουν οι εφαρμογες στο διαμερισμα ext2 που κανουμε μεσω του cwm για της εφαρμογες app2sd a2sd η κατι σχετικο?

edit:το βρηκα παιδες εδω παιζει αλλο κολπο με την μνημνη τηλ το partition.zip

Edited by ddesign

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Βγηκε καινουρια cm7?

Ειναι το ιδιο σταθερη και λειτουργικη, εχει αλλαξει κατι?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

καλησπερα στο forum

παιδια μια ερωτηση.....

εχω το ideos x5 και δεν μπορω να βρω το προγραμμα που επικοινωνει με το pc

δεν ειπαρχει καπου να το κατεβασω απ το internet??

δηλαδη οπως εχει το samsung το kies κατι αντιστιχο πρεπει να εχει και αυτο σωστα?? η λεω χαζομαρες!!

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

και κατι ακομα αν γνωριζει κανεις....

εσβησα κατα λαθος τη slite bar ξερετε πωσ μπορω να την επαναφερω?

Edited by gcobra
:ninja: SAMSUNG GALAXY SII

ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!! μηπως ξερεις και την αλλη ερωτηση που κανω?

Ποια είναι η slidebar? Εννοείς την κάτω μπάρα με τις συντομέυσεις για τηλέφωνο, μηνύματ κλπ?

Ποιον launcher έχεις?

Βγηκε καινουρια cm7?

Ειναι το ιδιο σταθερη και λειτουργικη, εχει αλλαξει κατι?

Παντως εγω την προηγουμενη την ειχαν 3-4 μερες και να σου πω την αληθεια δεν την θεωρουσα τοσο γρηγορη οπως πχ την oxygen αλλα τωρα που την εχω απο χθες το βραδυ την καινουργια cm7 την θεωρω ανταξια η και ισως λιγο καλυτερη απο την oxygen.....Βασικα εμενα προσωπικα πλεον μου αρεσει η cm7...Και μαλιστα η εκδοση ειναι 2.3.7....

Ποια είναι η slidebar? Εννοείς την κάτω μπάρα με τις συντομέυσεις για τηλέφωνο, μηνύματ κλπ?

Ποιον launcher έχεις?

εργοστασιακο!! αν καταλαβα τι ενοεις!!

ενοω τη μπαρα που ειναι κρυφη και την κατεβαζεις με το δαχτυλο!!! εχει πανω συντομευσεις gps-wifi-volume ειναι για να τα ενεργοποιεις με συντομια

και κατι ακομα... για root τι κανοθμε με πιο προγραμμα γινετε?

Edited by gcobra

Εννοείς την πάνω μπάρα με τις ειδοποιήσεις λοιπόν. Θα πρέπει να υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του launcher. Επειδή έχω custom rom και χρησιμοποιώ διαφορετικό launcher, δεν μπορώ να σε κατευθύνω. Ψάξε στις ρυθμίσεις του πάντως και κάπου θα το βρεις(ίσως να έχει επιλογή απόκρυψης/εμφάνισης μέσω πατήματος κάποιου πλήκτρου ή με σύρσιμο πάνω ή κάτω).

Σχετικά με το root, το z4root πρέπει να λειτουργεί.

Ρε παιδια γιατι οταν κανω backup μ titanium οταν παω να τα επαναφερω τα apps μου τα δειχνει σαν σβησμενα μεσα στο titanium κ κανει 2 ωρες να τα επαναφερει?

Μιλαω μετα απο περασμα αλλης rom!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

γεια σας παιδια...χρειαζομαι την βοηθεια σας...εκανα μια χαζομαρα και δεν μου ανοιγει το κινητο τωρα....εβαλα μια custom rom αλλα επειδη κατι δεν πηγαινε καλα ηθελα να την βγαλω...αλλα εκανα μια χαζομαρα και διαγραψα οτι αρχεια εμφανιζονται οταν με τιν μοβ οθονη ειναι σινδεδεμενο με τον υπολογιστη...κατι image,boot kai tetoia......pernaw τωρα ena clockworld alla mou vgazei mono mple othoni δεν μπορω πλεον να μπω σε recovery mode....επισης ο υπολγιστης δεν αναγνωριζει το κινιτο ωστε πχ να περασω μια αλλη rom τωρα.....helpp plsss.....