Jump to content

manoysos1175

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by manoysos1175

  1. Ναι και σε μενα ηρθε. Ομως ειναι beta stable, το οποιο σημαινει οτι εχει βγει μονο σε λιγους χρηστες και αν δεν παρουσιασει καποιο προβλημα τοτε θα την παρουν και οι υπολοιποι. Νομιζω οτι εχει μειωθει σε καποιο βαθμο η μεγαλη καταναλωση μπαταριας που ειχα παρατηρησει τουλαχιστον στη δικια μου συσκευη με την 8.0.1.0. Δεν εχω δει καποιο bug μεχρι στιγμης, αν και γενικα ειναι νωρις ακομα για να βγαλω καποιο ασφαλες συμπερασμα.
  2. Το cmd τρέχει μέσα στον φάκελο που έχεις και το αρχείο fastboot.exe? Εννοώ έχεις κάνει μετάβαση στον φάκελο που είναι και το fastboot.exe μέσα από το cmd πριν δώσεις την εντολή fastboot devices? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει, να έχεις περάσει twrp και να κατεβάσεις και να φλασάρεις το supersu μέσω twrp από ότι θυμάμαι.
  3. Οκ. Και παρόλαυτα δεν το βλέπεις από τον υπολογιστή σαν χώρο αποθήκευσης έτσι? Τσέκαρει και μία στο κουμπί "Select Storage" να είναι επιλεγμένη η εσωτερική μνήμη. Δοκίμασε μετά να κάνεις μια disable mtp, και μετά ξανά enable mtp. Αν τα έχεις κάνει ήδη όλα αυτά και δεν το βλέπεις ακόμα από το pc σου, μάλλον πως θα χρειαστεί να περάσεις άλλο twrp όπως πέρασες και αυτό. Προτείνω το alka twrp. Επίσης καλό είναι μετά που καταφέρεις να το κάνεις να το δει με κάποιο τρόπο το pc να ακολουθήσεις αυτές τις οδηγίες που αναφέρονται και στην σελίδα της rom που μας έδωσες. http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/guide-step-step-guide-flash-cm13-build-t3391839
  4. Ναι είναι. Στα partitions έχεις επιλεγμένα μόνο τα Cache, Data?
  5. Γιώργο στο μενου mount του twrp, κάτω σ έχει ένα κουμπί enable mtp?
  6. Δεν ξέρω αν είναι bug της έκδοσης twrp που έχεις βάλει ή όχι, οπότε πες μου λίγο πως προσπαθείς να κάνεις το mount?
  7. Ναι αυτός ο οδηγός αναφέρεται μόνο στην ελληνική ρομ. Δεν καλύβει τις παραξενιές κάθε άλλης custom rom που έχει βγει.
  8. kongeo διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά θα πρέπει να περάσει και ένα firmware σωστά? Για την official CM εννοώ.
  9. Φαντάζομαι έβαλες το απλό twrp και δεν πέρασες κάποια άλλη ρομ, πήγες να μπουτάρεις στην MIUI που είχες έτσι?
  10. Αυτό με το boot.img δεν χρειάζεται εαν θες να βάλεις CM. Επίσης δεν χρειάζεται ακόμα και miui αν θες να εχεις αρκει να βαλεις το alka ή το cofface αντι το απλό twrp.
  11. Όποιος ψήνεται πάρα πολύ να δοκιμάσει τις καινούργιες developer με MM μπορεί να κοιτάξει εδώ http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/miui-8-6-6-236-0-1-redmi-note-3-t3404890
  12. Μπαα... Μάλλον κάπου στο 50% θα είναι, αν σκεφτείς ότι την μετάφραση την έχουμε φτάσει στο 53% αυτή τη στιγμή, απλά έχουμε μεταφράσει όλα τα βασικά μέρη από ότι θυμάμαι. Στα αγγλικά θα πρέπει να είναι κάποια πιο ψαγμένα μενού και κάποιες εφαρμογές τις miui που δεν πολυ χρησιμοποιούνται.. Αλλά και πάλι μέχρι ~50-53% το πολύ θα είναι. Εκτός και αν έβαλαν αυτόματες μεταφράσεις από παλιότερες εκδόσεις στα υπόλοιπα και το ανέβασαν και άλλο. Αλλά δεν νομίζω.
  13. Αν εννοεις την stable, οχι γιατι δεν εχει βγει ακομα.
  14. Ναι με Lollipop βγηκε. Το καταλαβαινεις απο το L στο LHNCNDG της έκδοσης. Το HN δηλώνει την έκδοση με MTK, το CN οτι ειναι κινεζικη και το DG ειναι η εσωτερικη αριθμιση της εκδοσης. Οσο για το λινκ που δινεις, εχουμε δωσει το ιδιο βασικα. Ηθελες να δωσεις καποιο αλλο και μπερδευτηκες η απλα δεν το καταλαβες οτι ηταν το ιδιο? :p
  15. Τελικά η έκδοση με MTK πήρε πρώτη stable MIUI 8. Βγήκε σήμερα η china stable 8.0.1.0.LHNCNDG για αυτό. :) Εμεις με SD έκδοση θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα μάλλον για global ή china stable. [Changelog - China] MIUI 8 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices
  16. Παιδιά για ερωτήσεις σχετικά με αποστολές από κίνα υπάρχει άλλο θέμα εδώ στο φόρουμ, στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε. Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]
  17. Ωστόσο από ότι είδα από εδώ: http://en.miui.com/thread-330842-1-1.html η κινέζικη miui 8 stable θα είναι και πάλι lollipop και οχι MM. Οπότε όσοι ελπίζαμε σε MM με την άφιξη της miui 8 μάλλον θα απογοητευτούμε... :( Υ.Γ Για να προλάβω σχόλια του στυλ "αυτή δεν είναι η κανονική, είναι beta" κτλ, να πω ότι είναι η beta stable, που σημαίνει ακριβώς ένα βήμα από την κανονική stable και την εστειλαν πάλι σε ορισμένο αριθμό χρηστών για τελευταίο τεστάρισμα πριν το release. Αυτό σημαίνει ότι μάλλον δεν θα υπάρξει καμία διαφορά μεταξύ αυτής και της κανονικής stable, με εξαίρεση ίσως την διόρθωση κάποιον bug αν τυχών αυτά παρουσιαστούν. Αλλαγή από L σε MM δεν παίζει να γίνει. Ίσως σε κάποια άλλη αναβάθμιση στο μέλλον.
  18. Ποια ακριβώς 7.1 όμως δεν μας έχεις πει ακόμα. Για παράδειγμα αν είναι η 7.1.9.0.0 είναι μια γνωστή unofficial multilanguage rom που δημιουργεί προβλήματα. Γι'αυτό σε ρωτάνε τα παιδιά ξανά και ξανά ποια ακριβώς έχεις. Επίσης ποια ακριβώς θες να βάλεις εσύ στο τέλος?
  19. Η 7.5.3.0 όπως είχα γράψει και πριν λίγες μέρες, έχει κατέβει από την επίσημη σελίδα γιατί είχαν ακουστεί παράπονα από κάποιους. Προς το παρόν μόνο η 7.3.7.0 που έχεις και εσύ υπάρχει στην σελίδα σαν τελευταία. Δεν ξέρω αν καταφέρεις να βρεις κάποιο link για να την κατεβάσεις με λίγο ψάξιμο. Αλλά δεν ξέρω και αν αξίζει την ταλαιπωρία μιας και σε λίγες μέρες θα πρέπει να βγει και η MIUI 8 global stable, οπότε μπορείς να περιμένεις λίγο και να πας κατευθείαν σε αυτή. :)
  20. Εμένα πάλι με την ίδια έκδοση rom δεν τραβάει με fingerprint. Παίζει να έχει καμιά έξτρα ρύθμιση που δεν έχω βρει για να το ενεργοποιήσεις αυτό?
  21. Σορρυ αν σε έκανα να ξενερώσεις φίλε μου. Δικό μου το λάθος. Μιας και έχει βγει ήδη σε developer λογικά θα βγει και stable οπότε μπορείς να χαρείς και πάλι. Διάβασε αυτό το σχόλιο που έκανα λίγο πιο πριν για να καταλάβεις γιατί είχα μπερδευτεί και εγώ. #12543 :)
×
×
  • Create New...