Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την εγκατάσταση του νέου market μου άλλαξε και το πληκτρολόγιο!

Δηλαδή το νέο πληκτρολόγιο έχει την αλλαγή της γλώσσας στο space bar και όχι σε ξεχωριστό κουμπί όπως το παλιό. Έχει και άλλες διαφορές!:wacko:

Φιλικά Γιώργος

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω στο market :-(

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Εδώ θα το βρεις:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Στο δεύτερο post κάτω κάτω.

Εδώ και 2 μήνες είμαι και εγώ κάτοχος αυτού του υπέροχου κινητού και είμαι υπερ ευχαριστημένος.

Γνωρίζει κάποιος ποτε αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα (αν κυκλοφορήσει) η 2.3.5;

Ninty.gr - Greek Nintendo Community

Με την εγκατάσταση του νέου market μου άλλαξε και το πληκτρολόγιο!

Δηλαδή το νέο πληκτρολόγιο έχει την αλλαγή της γλώσσας στο space bar και όχι σε ξεχωριστό κουμπί όπως το παλιό. Έχει και άλλες διαφορές!:wacko:

Το πληκτρολογιο στο δικο μου γαλαξια ετσι ηταν απο την αρχη.. ειχε στο space την αλλαγη γλωσσας. οταν βεβαια εχω το swype ενεργο αλλαζει απο αριστερα απο την υδρογειο σφαιρα.

--

Ερωτηση: το πηγε κανενας για να του φτιαξουν - οθονη ροζ - μικροφωνο και - βυσμα ακουστικων και δεν του το φτιαξανε σωστα? του το στειλαν παλι οπως το πηγε ? με τα ιδια προβληματα?

ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

περα απο την 2.3.3 εχει βγει αλλη επισημη εκδοση???και επισης το δικο μου market γιατι δεν εχει αναβαθμιστει ακομα??

καλησπέρα παιδιά,

επειδή ψαχνω και δεν βρίσκω άκρη, πώς ξέρουμε αν το SG2 έχει την νέα βελτιωμένη μπαταρία ή όχι?

Για ποια μπαταρία μιλάς; Την 2000mAh; Αυτή πρέπει να την αγοράσεις ξεχωριστά, σαν παρελκόμενο, δεν αντικατέστησε την 1650mAh.

Κάτι πείραξα στις ρυθμίσεις είτε από το Svox ή από το Handset (ανάθεμα αν ξέρω και εγώ τι έκανα) και δεν μου διαβάζει ελληνικά τα sms, αλλά τα προφέρει γράμμα γράμμα συλλαβιστά !!! (Πριν τα πειράξω τα διάβαζε κανονικά)

Γνωρίζει κανένα παλικάρι τι ρυθμίσεις πρέπει να έχω?

Με τα SMS δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Τι κάνει δηλαδή; Σου τα διαβάζει αυτόματα μόλις έρθουν;

Σήμερα εμένα δεν μου διαβάζει τίποτε. Το έχει κάνει ξανά. Θα δοκιμάσω μια επανεκκίνηση μήπως και στρώσει.

Κάτι άλλο παιδιά που το έχω ρωτήσει και παλιά αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Ο αισθητήρας φωτός πως λειτουργεί; Δεν θα έπρεπε όταν απαντώ σε μια κλήση και το βάζω στο αυτί να σβήνει η οθόνη όπως κάνει πχ το HTC HDII. Βάζω το δάχτυλο στον αισθητήρα για να μην βλέπει φως και δεν κάνει τίποτε. Επίσης να πω ότι το έχω στην αυτόματη ρύθμιση και αργεί γενικά να ανταποκριθεί στις εκάστοτε συνθήκες φωτός. Πχ σε φωτεινό περιβάλλον αργεί να δυναμώσει ο φωτισμός.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το πληκτρολογιο στο δικο μου γαλαξια ετσι ηταν απο την αρχη.. ειχε στο space την αλλαγη γλωσσας. οταν βεβαια εχω το swype ενεργο αλλαζει απο αριστερα απο την υδρογειο σφαιρα.

--

Ερωτηση: το πηγε κανενας για να του φτιαξουν - οθονη ροζ - μικροφωνο και - βυσμα ακουστικων και δεν του το φτιαξανε σωστα? του το στειλαν παλι οπως το πηγε ? με τα ιδια προβληματα?

Συγνώμη. Ο μικρός μου γιός άλλαξε το πληκτρολόγιο από swype σε Samsung.

Φιλικά Γιώργος

Κάτι άλλο παιδιά που το έχω ρωτήσει και παλιά αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Ο αισθητήρας φωτός πως λειτουργεί; Δεν θα έπρεπε όταν απαντώ σε μια κλήση και το βάζω στο αυτί να σβήνει η οθόνη όπως κάνει πχ το HTC HDII.

Ρυθμίσεις - Κλήση - Κλικάρεις ν'ανάψει το κουτάκι στο Ενεργοποίηση αισθητήρα εγγύτητας ;)

Ρυθμίσεις - Κλήση - Κλικάρεις ν'ανάψει το κουτάκι στο Ενεργοποίηση αισθητήρα εγγύτητας ;)

Το έχω ενεργοποιημένο αλλά δεν κάνει τίποτε. Καλώ κάποιον βάζω το δάχτυλο επάνω και η οθόνη δεν σβήνει. Στα δικά σας αν το κάνετε αυτό σβήνει;

Edit: Το δοκίμασα σε φίλου που έχει ίδιο κινητό και εκεί δουλεύει. Καμιά ιδέα ή το πάω στην samsung; Όχι τίποτε άλλο αλλά το έχω και root και έχει διαδικασία να πάρει.

Edited by topet
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το έχω ενεργοποιημένο αλλά δεν κάνει τίποτε. Καλώ κάποιον βάζω το δάχτυλο επάνω και η οθόνη δεν σβήνει. Στα δικά σας αν το κάνετε αυτό σβήνει;

Στο δικό μου σίγουρα, τη συγκεκριμένη ρύθμιση δεν την πείραξα ποτέ βέβαια (ήταν απ'την αρχή αναμμένο) αλλά η οθόνη πάντα σβήνει όταν μιλάω και φέρνω τη συσκευή κοντά στο αφτί. Μήπως δεν ενεργοποιήται απλώς με το δάχτυλο; Δοκίμασες να φέρεις τη συσκευή κοντά στο κεφάλι σου και να τσεκάρεις απομακρύνοντάς την σιγά σιγά;

Edit: Μόλις είδα το δικό σου edit..:)

Edited by makis206

Edit: Το δοκίμασα σε φίλου που έχει ίδιο κινητό και εκεί δουλεύει. Καμιά ιδέα ή το πάω στην samsung; Όχι τίποτε άλλο αλλά το έχω και root και έχει διαδικασία να πάρει.

μην το σκέφτεσαι καθόλου και μη ρωτάς. Αν είσαι μέσα στο DOA αλλαγή συσκευής, αλλιώς άμεσα service αφού πρώτα μηδενίσεις το flash counter. Έχεις ελαττωματικό proximity sensor.

Είμαι σίγουρος οτι έχει αναφερθεί το θέμα αλλά όσο και αν έψαξα στο νήμα δεν βρήκα κάτι. Αναφέρομαι στο πρόβλημα του ήχου κατά την εγγραφή βιντεο ειδικά σε χώρους με πολύ ένταση. Είχα τραβήξει και στο σπίτι και ο ήχος έπαιζα μια χαρά, αλλά χθες που ήμουνα σε συναυλία, οταν πήγα να δω την άλλη μέρα αυτά που τράβηξα ο ήχος ήταν άθλιος, γεμάτος με παράσιτα και "γρατζουνίσματα". Υποθέτω οτι για τα υπάρχοντα βιντεακια δεν υπάρχει σωτηρία, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος να μην υπάρχει αυτή η παραμόρφωση και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο σε μελλοντικές στιγμές;;
What u take is what u give...

δυστυχως μονο το νοκια Ν8 και το μηλο εχουν αυτη την δυνατοτητα.τα εχω δοκιμασει και τα δυο.ειδικα το ν8 διπλα σε ηχειο κλαμπ να το βαλεις ο ηχος ακουγεται κρυσταλλινος.ο γαλαξιας και γενικοτερα ολα τα υπολοιπα smartphone υστερουν σε αυτον τον τομεα.δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι με αυτο

και το evo εχει τρομερο ηχο κατα την εγγραφη του βιντεο.

και στεροφωνικο παρακαλω!

η samsung ειναι ακομα πολυ πισω σ αυτο το θεμα.

και για οσο θα βαζουν επανω το chip ηχου της yamaha καλα χριστουγενα!!!

δυστυχως μονο το νοκια Ν8 και το μηλο εχουν αυτη την δυνατοτητα.τα εχω δοκιμασει και τα δυο.ειδικα το ν8 διπλα σε ηχειο κλαμπ να το βαλεις ο ηχος ακουγεται κρυσταλλινος.ο γαλαξιας και γενικοτερα ολα τα υπολοιπα smartphone υστερουν σε αυτον τον τομεα.δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι με αυτο

Εγώ πάντως μέσα σε club μίλησα άνετα και άκουγα επίσης κανονικά χωρίς πρόβλημα.Τώρα αν μπορεί να γράψει video με φασαρία δεν δοκίμασα αλλα γιατί να μην γίνετε αφού ο άλλος που μιλούσα με άκουγε κανονικά?

Εγώ πάντως μέσα σε club μίλησα άνετα και άκουγα επίσης κανονικά χωρίς πρόβλημα.Τώρα αν μπορεί να γράψει video με φασαρία δεν δοκίμασα αλλα γιατί να μην γίνετε αφού ο άλλος που μιλούσα με άκουγε κανονικά?

Δοκίμασε να γράψεις βιντεο και θα με θυμηθείς.

@monster: δεν είναι οτι γράφει με φασαρία, αλλά ο ήχος είναι εντελώς παραμορφωμένος. Πραγματικά τραγικό αποτέλεσμα, ξενέρωσα αρκετά σήμερα που το διαπίστωσα. Και μιλάμε για συναυλία σε γήπεδο σε πολύ ανοικτό χώρο δηλαδή. Κρίμα...

What u take is what u give...

μια απαντηση ρε παιδια...τι πρεπει να κανω με το market??εχει βγει αλλη επισημη εκδοση απο τη 2.3.3??

ειμαστε στη 2.3.6 αν δεν κανω λαθος.. :ninja:

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104051

εδω εχουμε λυση στο προβλημα του ηχου κατα την εγγραφη του βιντεο:)

μην το σκέφτεσαι καθόλου και μη ρωτάς. Αν είσαι μέσα στο DOA αλλαγή συσκευής, αλλιώς άμεσα service αφού πρώτα μηδενίσεις το flash counter. Έχεις ελαττωματικό proximity sensor.

Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω όσο και αν θέλω να το αποφύγω και δυστυχώς δεν είμαι μέσα στο DOA. Το πρόβλημα το είχε από την πρώτη στιγμή το κινητό, αλλά δεν είχα ασχοληθεί να δω τι φταίει όλο αυτό το διάστημα, αλλά είχα επικεντρωθεί στο στήσιμο του κινητού.

Με το ΤΙΤΑΝΙUM BACK UP PRO που έχω, παίρνω BACK UP πριν το κάνω UNROOT και στήνετε ξανά το κινητό όταν με το καλό το πάρω ''ΌΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ'' ήταν κατά το BACK UP; Δηλαδή με τους φακέλους και τα προγράμματα που έχω, έτσι δεν είναι;

Κατά μέσο όρο από την εμπειρία σας πόσο διάστημα κάνει η samsung για να το έχω και πάλι στα χέρια μου;

ειμαστε στη 2.3.6 αν δεν κανω λαθος.. :ninja:

επισημη εκδοση???μπαινω στο kies και μου λεει οτι η 2.3.3 ειναι η τελευταια...

Η τελευταία επίσημη είναι η 2.3.3.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• The title was changed to [Επίσημο] Samsung Galaxy S II (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...