Jump to content

nabagos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    132
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About nabagos

  • Ημ. Γέννησης 15/08/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nabagos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Firmware το κατεβασα απο samobile. Επισης κατεβασα odin και ακολουθησα την πολυ απλη διαδικασια που την περιγραφει οταν κατεβαζεις το αναλογο firmware. Νεα ζηλανδια διαλεξα...γιατι πιστεψα απο αυτα που διαβασα οτι θα ειναι οκ. Κ εως τωρα οντως ειναι οκ. Δεν κοιταξα αν εγραψε ο counter. Αλλα κ να εγραψε αφου εκανα τη δουλεια μου... πιατευω επειδη το samobile εχει original firmware δεν εχουμε προβλημα. Αυτα απο μενα.
  2. Ολα οκ. Περασα με odin την "New Zealand 2014 Nov 4.4.2 " απο samobile και λειτουργω κανονικα. Λυθηκε το προβλημα!
  3. να τολμησω να ρωτησω αν βαλω πχ με odin απο samobile την ελληνικη cosmote νοεμβρη '14 θα εχω προβλημα με counters, knoχ και λοιπα? γιατι αυτο δεν ξερω... αν θα εχω προβλημα εγγυησης. Ενω εχει βγει στο samobile πιο φρεσκια γαλλικη, δε μου εχει βγαλει ειδοποιηση να την κατεβασει...!
  4. καλησπερα, εχω θεμα με την αποσταση που λειτουργει το ΝΟΤΕ 2 με οποιαδηποτε συσκευη bluetooth και κυριως με bluetooth handsfree που δεν πιανει καθολου σε αποσταση πανω απο 20 εκατοστα απο το κινητο, οποιαδηποτε μαρκα bluetooth το ιδιο κανει. Αρχισε να το κανει απο οταν εκανα αναβαθμιση (ΟΤΑ) σε 4.4.2. - Ν7100XXUFND3 . Ρωτησα τη Samsung τι μπορω να κανω, εκανα Ρεσετ, αλλα τα ιδια. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Ευχαριστω.
  5. Καλημερα σας! Εχω μια απορια κι εγω σαν κατοχος του p605. Οταν το βαζω να φορτισει με το φορτιστη του, νιωθω οτι αργει πολυ να φτασει το 100%. Βεβαια θα μου πειτε, 8ΑΗ ειναι η μπαταρια του κι ο φορτιστης του 2Α. Με τη διαιρεση χρειαζομαστε 4 ωρες ηεωρητικα να φορτισει απο το 0%. Εγω δεν το αφηνω ομως κατω απο 30% να πεσει. Εβαλα το προγραμμα galaxy charging να δω τι παιζει και τα αποτελεσματα μου ηταν συνεχως μεταβαλλομενα κι οχι φυσιολογικα. Δηλαδη: reference 800 με 1600 mA και παρομοια και το average. Το maximum δειχνει ολητην ωρα n/a. Εχω ενα ΝΟΤΕ2 με ιδιο φορτιστη και δικο του καλωδιο..το δοκιμαζω κι αυτο στο ταμπλετ, τα ιδια αποτελεσματα. Δοκιμαζω κ τους 2 φορτιστες στο κινητο και μου φαινονται οκ δειχνοντας μου reference 1800mA και average 1798 mAh. Τι μπορει να γινεται αραγε? Μηπως στο ΝΟΤΕ10.1 δεν εχουν και τοσο ποιοτικα υλικα καιαισθητηρες επανω του κ δεν εχουν σωστηευαισθησια ή κατι αλλο?? Αυτο το συμπερασμα λεω πως καταληγω διοτι οταν εβλεπα σε ενα αλλο προγραμματακι τις τιμες γενικοτρα απο τους αισθητηρες παιζαν ολοι...ολη την ωρα ακομη κ ακινητο που το ειχα. Ετσι κι ο αισθητηρας φωτος.. επαιζε ολητην ωρα με τρελες διαφορες στα νουμερα που εφερνε. Ενω αντιστοιχα στο ΝΟΤΕ2 μου ολες οι τιμες φαινοντουσταν πιο φυσιολογικα..σταθερες.
  6. Ισχυει η εγγυηση, με την αποδειξη. Ουτως ή αλλως δεν ειναι 2 ετων μοντελο, οποτε, ισχυει ουτως η αλλως. Εγω ηδη εκανα χρηση της εγγυησης απο την 1η μερα που το πηρα, ειχα προβλημα με το πενακι στη θηκη, δεν το εβλεπε. Το εστειλα πισω και μου το εφτιαξαν, δε μου ζητησαν κατι αλλο εκτος την αποδειξη.
  7. Παταμε στο google ... flash player android. Στα αποτελεσματα σου βγαζει μια σελιδα της adobe και εκει πας σε καποιο σημειο λεει ... archived android...και σε πεταει σε σελιδα με πολλες εκδοσεις του flash player. Διαλεγεις μια συμφωνα με το λειτουργικο σου καιτην κατεβαζεις σε μορφη apk. Το εγκαθιστας... και πιστευω πως εισαι οκ.
  8. Συγγνωμη φιλε που αργησα να απαντησω.. εμπλεξα. Εγω με αυτα τα 2 προγραμματακια που προανεφερες οταν ειχα το galaxy s2 rooted δουλευα με τα φλασακια μου και τα αναγνωριζε και με ntfs. Τωρα γιατι εσενα δεν πιανει... δεν καταλαβαινω. Αν ξερει καποιος μηπως φταει κατι με emulation που λεει οτι κανει στα μεσα αποθηκευσης... ας πει.
  9. Υπαρχει διαδικασια με προγραμματακι για να διαβαζεις ΝΤΦΣ. Επισης απο οσο γνωριζω αυτο το προγραμμα σε θελει να εισαι ροοτ.
  10. Καλη τυχη και σε μενα λοιπον! Ειναι πολυ ωραια η αισθηση του να κερδιζεις κατι... θα θελα να το ζησω!
  11. Αυτο που λες το ειχα παθει κι εγω στο galaxy s2. Αυτο πιστευω πως θελει καλιμπραρισμα. Δε θυμαμαι αν το ειχα κανει με καποιο προγραμμα που χρειαζοταν ρουτ. Βεβαια υστερα απο αυτο ειδα οτι ειχα προβλημα και με την μπαταρια μου που εφτανε στο πρτιπου 40% καιεκλεινετο κινητο μου. Ετσι αγορασα αλλη....
  12. με ΚιτΚατ, 21729 στο αντουτου.
  13. ειναι ιδεα μου... ή οντως εχει μερικα προβληματακια με την ΚιτΚατ ?? 1) εχει γινει πιο γρηγορο στο ξεκλειδωμα αλλα σε γενικες γραμμες, αργει να τρεξει προγραμματα (οπως πχ το Internet, Επαφες, Μηνυματα...) ?? 2) οταν βαζω/βγαζω πενακι απο τη θηκη του, δεν κανει δονηση οπως εκανε με την 4.3 ... ενω το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις! 3) μερικες φορες οταν καλω καποιον κ παω να τον ξανακαλεσω, μου κανει ενα παγωμα οθονης γυρω στα 10 δευτερολεπτα+ ... 4) (αισθητικο) ... ολα τα εικονιδια στην μπαρα ειδοποιησεων γινανε γκρι, τα του συστηματος. ασχημο?!?! 5) μειωση χρονου της μπαταριας... ιδια χρηση κανω καθε μερα... με την 4.3 εφτανε μεσημερι-απογευμα και ειχα 85 %. τωρα, απο τισ 7 το πρωι που ξυπναω, μεχρι τις 11 εχει παει στα 80%...με ιδια χρηση!! Παρατηρειτε κι εσεις τα ιδια ?
  14. καλη μου επιτυχια και χρονια πολλα σε ολουςςςς
  15. Καλη μου επιτυχια και μακαρι να μου τυχει να το κανω δωρο στη γυναικα μου που εχει ενα ετοιμο για παραδοση πνευματος κινητο. Ευχαριστω myphone.gr .
×
×
  • Create New...