Jump to content

Zenor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    615
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    50%

Everything posted by Zenor

  1. Σε όλες, ούτε με δεδομένα. Αφού εγκατέστησα μία εφαρμογή που μέσω μακροεντολών έχω βάλει να ανοίγει η οθόνη κάθε δέκα λεπτά για να έρχονται οι ειδοποιήσεις. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; κυρίως το βράδυ συμβαίνει αυτό όταν μένει αχρησιμοποίητο το τηλέφωνο οπότε φαντάζομαι και μπαίνει σε deep sleep;
  2. Καλημέρα, δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο ενώ όλες οι επιλογές της εφαρμογής είναι σωστές (autostart/battery no restrictions κτλ). Λες και μπαίνει το wifi σε sleep mode, εκτός αν έχει να κάνει με το ρούτερ. Είναι φυσιολογικό αυτό;
  3. To special έχει 3gb ram 32gb rom αντί για 2/16.
  4. Zenor

    Redmi 3S

    Το τηλέφωνο πάει για αλλαγή ή η ROM;
  5. Zenor

    Redmi 2

    Ναι βγαίνει και με 2GB ram και με 1GB. Επέλεξε EU για να σου έρθει από την ευρωπαϊκή αποθήκη πιο γρήγορα (1 εβδομάδα περίπου).
  6. Zenor

    Redmi 2

    Μάλλον έφταιξε το ανύπαρκτο quality control από την Xiaomi στην συγκεκριμένη περίπτωση :p (εκτός αν φταίει η εταιρία που τους προμηθεύει τις κάμερες). Υπάρχει και οδηγός (νομίζω τον έκανα λινκ σε παλαιότερο ποστ) για την επιδιόρθωση αλλά εγώ δεν το επιχείρησα.
  7. Zenor

    Redmi 2

    https://www.ibuygou.com/p-original-xiaomi-redmi-2-rear-camera-6871.html Είναι πολύ εύκολο να την αλλάξεις, απλά βγάζεις τις βίδες, αποσυνδέεις την παλιά και βάζεις την καινούρια. Σε μία από τις βίδες του κινητού υπάρχει αυτοκόλλητο Xiaomi οπότε φαντάζομαι βγάζοντας τις βίδες χάνεις την εγγύηση.
  8. Zenor

    Redmi 2

    Στην ελληνική dev rom είχε λυθεί αυτό το πρόβλημα οπότε μπορείς να δοκιμάσεις: https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Category/365-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-MIUI-ROMS-GTV/ (πρόσεχε γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικά μοντέλα redmi 2 το 11 και το 13.
  9. Zenor

    Redmi 2

    Μία πριν και μία μετά την αλλαγή της κάμερας: https://www.dropbox.com/sh/vhetbqenx6ggyos/AABTPwlmjlF6HT6MDLTB1zDNa?dl=0 Δεν έχει τραβηχθεί την ίδια ώρα αλλά η θολούρα έφυγε.
  10. Zenor

    Redmi 2

    Σε παλαιότερα posts είχα αναφέρει πως η κάμερα στο δικό μου είχε πρόβλημα (δεν έκανε focus στα μακρινά) με αποτέλεσμα να βγαίνουν θολές οι φωτογραφίες στα τοπία. Πήρα μία replacement camera από το ibuygou και τώρα δουλεύει κανονικά άρα όντως μερικά Redmi 2 είχαν προβληματικές κάμερες.
  11. Zenor

    Redmi 3

    http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7789&idPhone2=7862&idPhone3=7185
  12. https://en.wikipedia.org/wiki/Dragontrail Xiaomi Redmi 1S Xiaomi Redmi 2 Λογικά το άλλαξαν.
  13. Αν δεν κάνω λάθος η Xiaomi βάζει dragontrail στις συσκευές της.
  14. Zenor

    Redmi 2

    Μήπως αν πας στις ρυθμίσεις/εφαρμογές και ψάξεις την εφαρμογή για τα μηνύματα για να κάνεις clear data/cache; Ίσως να χαθούν και τα μηνύματα με το clear data οπότε κάνε ένα backup αν τα χρειάζεσαι.
  15. Zenor

    Redmi 2

    Εγώ δεν θυμάμαι να παρατήρησα τέτοιο θέμα, αν θες ρώτα και εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/114-RedMi-2-20140811-RedMi-2-TD-20140813/?b8338525 - λογικά δεν είναι θέμα root καθώς θα το είχαν και άλλοι.
  16. Zenor

    Redmi 2

    Βάλτο στην εσωτερική μνήμη αντί για την SD.
  17. Zenor

    Redmi 2

    Μήπως δεν είναι σωστά φορμαρισμένη η SD card; http://www.wikihow.com/Format-an-SD-Card
  18. Zenor

    Redmi 2

    Τι σου λέει, βγάζει κάποιο error;
  19. Zenor

    Redmi 2

    Όταν πηγαίνεις από miui 6 σε miui 7 ή σε άλλη rom (π.χ από stable σε dev ή από miui σε custom) ο τρόπος μέσω recovery + wipes είναι ο σωστός. Αλλιώς αν πηγαίνεις από την έκδοση π.χ 6.1.21 στην αμέσως επόμενη 6.1.28 δεν χρειάζεται μέσω recovery, αλλά μέσω updater.
  20. Zenor

    Redmi 2

    Όχι, έτσι λέγεται το μοντέλο.
  21. Zenor

    Redmi 2

    Για το μοντέλο σου κατεβάζεις από εδώ: 6.1.28 είναι η πιο πρόσφατη https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/5976-6-1-28-Xiaomi-Redmi-2-TD-2GB/#files Από παλαιότερο post μου:
  22. Zenor

    Redmi 2

    Προς το παρόν δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος για root στην stable. Η διαδικασία είναι η ίδια ναι, απλά διαφορετική rom.
  23. Zenor

    Redmi 2

    Οι dev είναι pre-rooted, για να δώσεις δικαιώματα πηγαίνεις Security - Permissions - Root access και εκεί θα εμφανίζονται οι εφαρμογές που μπορούν να έχουν root και βάζεις όποια θες on-off.
  24. Zenor

    Redmi 2

    Ποια rom έχει πάνω το τηλέφωνο; Βάλε την τελευταία ελληνική γιατί υπήρχε ένα παρόμοιο πρόβλημα στις παλιές rom.
×
×
  • Create New...