Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και για να είμαι ειλικρινής γράφτηκα για να αναφέρω ένα πρόβλημα μου. Είμαι κάτοχος ενός iphone4 32gb και την Τρίτη αποφάσισα να πάρω μια δεύτερη συσκευή μιας και είναι απαραίτητο για τη δουλεία μου. Επέλεξα λοιπόν να μην φτάσω σε ακρότητες στο θέμα του κόστους αλλά ταυτόχρονα να έχω και μια συσκευή που να είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής δηλ. android. Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα τελικά καλά αλλά η συσκευή μετά απο λίγο διάβασμα που ήταν vfm ήταν το ideos x5. Και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα. Τρίτη βράδυ όλη τη νύχτα για πρώτη φόρτιση. Τετάρτη πρωί ξεκινάω κάνω τις απαραίτητες εγραφές σε market και gmail. Το τηλέφωνο για όλη τη διάρκεια της μέρας δεν έκανε καμία κλήση και ούτε κατέβασε καμία εφαρμογή πέραν αυτών των οποίων είχε το κινητό. Τετάρτη βράδυ το κλείνω και το ξανανοίγω Πέμπτη πρωί όπου μέχρι το απόγευμα πάλι καμία κλήση και καμία ασχολία με το τηλέφωνο (σημειωτέον gps και wifi κλειστά). Το απόγευμα ξεκινάω να ασχοληθώ λίγο με το τηλέφωνο και μετά από 15 λεπτά μου βγάζει μήνυμα να συνδέσω τον φορτιστή. Εκεί τρώω το πρώτο σκάλωμα. Λέω ίσως πρέπει να κάνω άλλη μια φόρτιση (μ@λ@κι@ αλλά το σκέφτηκα). Αποτέλεσμα το κινητό παρέμεινε σε φόρτιση από Πέμπτη βράδυ μέχρι Σαββάτο πρωί σε όλες τις δυνατές καταστάσεις(κλειστό,ανοικτό,λειτουργία σε πτήση) και ποτέ δεν ξεπέρασε το 79%. Και όταν το έβγαζα έπεφτε μέσα σε 20 λεπτά κάτω απο 50%. Σαββάτο πρωί κατευθειίαν στην wind τους τα λέω και παίρνω την θεική απάντηση. Μα δεν ξέρετε ότι τα android αν δεν απενεργοποιήται τα προγράμματα και πατάτε το home button συνέχιζουν και τρέχουν και σας καταναλώνουν την μπαταρία??:worry::worry::worry::worry::worry: Δεν είναι σαν το iphone που κλείνουν. Δηλαδή ρωτάω αν είχα βάλει και άλλα 5-6 προγράμματα προλάναινα να το ανοίξω να πάρω τη γυναίκα μου να της πω ότι είμαι καλά πρίν μου σβήσει??? Και καλά αυτό αλλά η φόρτιση γιατί δεν περνάει το 79%? Είπα και εγώ αφελέστατα. Μα πως να πάει παραπάνω αφού συνεχίζουν και τρέχουν τα προγράμματα!!!! Ναι μα λέω το είχα σε φόρτιση και κλειστό. Ε καλά κάντε μερικά πράγματα που θα σας πώ και αν δεν έχετε διαφορά φέρτε το τη Δευτέρα να το στείλουμε για έλεγχο και αν είναι το αλλάζουμε. Η συμβουλή λοιπόν της ημέρας: Κάνε εγκατάσταση το task killer είναι δωρεάν κιόλας και όταν δεν χρησιμοποιείς κάτι να κλείνεις όλες τις εφαρμογές από εκεί!:rotfl::rotfl:

Και ρωτάω τώρα εγώ τι γίνεται ρε παιδιά. Ετσι είναι τα android?? Ετυχε σε μένα χαλασμένο τηλέφωνο?? Η μήπως είμαι κολλημένος με τα iphone και όλα τα άλλα τα βλέπω στραβά??

Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά έπρεπε και εγώ κάπου τον πόνο μου !!

Α και όποιος θέλει ας πεί και καμιά λύση αν δηλαδή υπάρχει.

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1η ερωτηση :

το 3g ηταν ενεργο ή το ειχες απενεργοποιημενο

2η ερωτηση :

εχεις καλο σημα στο χωρο που το πειραζες ή γενικα το ειχες?

// σε συνδυασμο αυτες οι 2 ερωτησεις ειναι πολυ βασικες και πιθανως υπευθυνες για αυτο...

απαντας και βλεπουμε...

αν δεν ειναι αυτο τοτε υπαρχει το ενδεχομενο προβληματικης μπαταριας που δε το πιστευω...

να προσθεσω κατι διοτι δεν φαινοταν ολο το μηνυμα σου οταν το διαβασα και υπεθετα οτι τελειωνε καπου στη μεση...

λογικα εχεις προβληματικη μπαταρια μετα απο ολο το κατεβατο που διαβασα...

ζητησε doa και μην πιστευεις τις μπουρδες που λενε...

οι ανθρωποι ειναι απλα ασχετοι και το τονιζω αυτο!!!

//αληθεια γιατι δε φαινεται το μηνυμα ολοκληρο?? ειναι καπως κουλο και το φοβερο ειναι πως πατησα "παραθεση" και το εμφανισε ολο οταν πατησα υποβολη αλλα μετα στο refresh χαθηκε παλι το μισο post του...

πηρα και ενα prtscr για το τυπικο :P

Edited by nothing

1ον 3g , gps και wifi ανενεργά για μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας

2ον σήμα 3 στις 5 μπάρες

οπως σου εγραψα παραπανω κατα 99% ειναι προβληματικο ειτε η μπαταρια (πιο πιθανο) ειτε το τηλεφωνο (λιγοτερο πιθανο) οποτε το γυριζεις πισω και ζητας αντικατασταση με ενα αλλο καινουργιο σφραγισμενο (αληθεια οταν το αγορασες ηταν σφραγισμενο?) εκτος και αν εχεις υπομονη να περιμενεις τα service και λοιπα....(καλυτερα οχι για μενα)

και ειδικα αφου λοιπον απαντησε αυτα με ολα ανενεργα αποκλειεται η φυσιολογικη περιπτωση να τελειωνει ετσι για πλακα η μπαταρια οταν εμενα κραταει 3 μερες με λιγο απολα και ακομα και το βραδυ δε κλεινει...

φυσικα πρεπει να πω πως εγω εχω βαλει και ενα προγραμμα το setcpu με ενα profile ωστε οταν σβηνει η οθονη να "ριχνει" επεξεργαστη πολυ χαμηλα ωστε να καιει λιγοτερη μπαταρια....

φυσικα παιζει ρολο αλλα και να σου τελειωνει εσενα ετσι για πλακα χωρις καμια χρηση τρελη με ολα ανενεργα ειναι αφυσικο....

οπως σου εγραψα παραπανω κατα 99% ειναι προβληματικο ειτε η μπαταρια (πιο πιθανο) ειτε το τηλεφωνο (λιγοτερο πιθανο) οποτε το γυριζεις πισω και ζητας αντικατασταση με ενα αλλο καινουργιο σφραγισμενο (αληθεια οταν το αγορασες ηταν σφραγισμενο?) εκτος και αν εχεις υπομονη να περιμενεις τα service και λοιπα....(καλυτερα οχι για μενα)

και ειδικα αφου λοιπον απαντησε αυτα με ολα ανενεργα αποκλειεται η φυσιολογικη περιπτωση να τελειωνει ετσι για πλακα η μπαταρια οταν εμενα κραταει 3 μερες με λιγο απολα και ακομα και το βραδυ δε κλεινει...

φυσικα πρεπει να πω πως εγω εχω βαλει και ενα προγραμμα το setcpu με ενα profile ωστε οταν σβηνει η οθονη να "ριχνει" επεξεργαστη πολυ χαμηλα ωστε να καιει λιγοτερη μπαταρια....

φυσικα παιζει ρολο αλλα και να σου τελειωνει εσενα ετσι για πλακα χωρις καμια χρηση τρελη με ολα ανενεργα ειναι αφυσικο....

το προβλημα του φιλου ειναι αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043760

το εχω σε 2 Χ5 που περασαν απο τα χερια μου!

φαινεται οτι ο επεξεργαστης δεν πεφτει σε "υπνο".

α αποδειξη ειναι πολυ απλη, απλα ας μας αναφερει τι καταλανωσε την μπαταρια, οπως αναφερετε στο μενου: ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - χρηση μπαταριας.

παω στοιχημα οτι το "συστημα android" θα εχει τρελα μεγαλο ποσοστο

αμα βρει κανεις τη λυση ας την αναφερει....

Edited by marlboro man

iphone 14 pro

το προβλημα του φιλου ειναι αυτο:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1043760

το εχω σε 2 Χ5 που περασαν απο τα χερια μου!

φαινεται οτι ο επεξεργαστης δεν πεφτει σε "υπνο".

α αποδειξη ειναι πολυ απλη, απλα ας μας αναφερει τι καταλανωσε την μπαταρια, οπως αναφερετε στο μενου: ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - χρηση μπαταριας.

παω στοιχημα οτι το "συστημα android" θα εχει τρελα μεγαλο ποσοστο

αμα βρει κανεις τη λυση ας την αναφερει....

το συστημα android εμενα ποτε δε πεφτει χαμηλα ειναι παντα πανω απο 70% αλλα αυτο δε παιζει ρολο αν δεις σωστα τα στατιστικα....

αν εμενα εχει πεσει η μπαταρια 5% σε 10 ωρες και γραφει συστημα android 90% τι με ενδιαφερει εμενα απο τη στιγμη που ουσιαστικα δεν καταναλωνε τιποτα....

αλλο δεν ειναι βελτιστοποιημενο και αλλο οτι φταιει μονο αυτο...

εμενα με την b160 που ειναι και η πρωτη που βγηκε πριν ολοι χαιρονται με τις αλλες ειναι και σταθεροτατη και καταναλωνει μια χαρα...

το μονο που εχω ρυθμισει στο κινητο για τον επεξεργαστη ειναι να τρεχει στα 1GHz και οταν η οθονη ειναι σβηστη να ειναι στα 243 και η οθονη αυτοματο φωτισμο και ετσι η μπαταρια κραταει ανετοτατα 3 μερες (με τη δικια μου χρηση φυσικα)...

το να πεφτει ετσι τρελα η μπαταρια χωρις να κανει τιποτα δεν ειναι λογικο και ειναι προβλημα οταν εχει ολα αυτα απενεργοποιημενα...

//δεν ερχομαι σε αντιθεση με σενα απλα το συγκεκριμενο που περιγραφει σα προβλημα αναλυω :)

επισης να προσθεσω οτι επειδη διαβαζω και το xda προσωπικα απο τη στιγμη που πεφτω να κοιμηθω οταν ξυπνησω η διαφορα της μπαταριας ειναι 1% ή μπορει και να μην εχει μεταβληθει καθολου...

λες να κοιμαμαι λιγο ?:p

Edited by nothing

το συστημα android εμενα ποτε δε πεφτει χαμηλα ειναι παντα πανω απο 70% αλλα αυτο δε παιζει ρολο αν δεις σωστα τα στατιστικα....

αν εμενα εχει πεσει η μπαταρια 5% σε 10 ωρες και γραφει συστημα android 90% τι με ενδιαφερει εμενα απο τη στιγμη που ουσιαστικα δεν καταναλωνε τιποτα....

αλλο δεν ειναι βελτιστοποιημενο και αλλο οτι φταιει μονο αυτο...

εμενα με την b160 που ειναι και η πρωτη που βγηκε πριν ολοι χαιρονται με τις αλλες ειναι και σταθεροτατη και καταναλωνει μια χαρα...

το μονο που εχω ρυθμισει στο κινητο για τον επεξεργαστη ειναι να τρεχει στα 1GHz και οταν η οθονη ειναι σβηστη να ειναι στα 243 και η οθονη αυτοματο φωτισμο και ετσι η μπαταρια κραταει ανετοτατα 3 μερες (με τη δικια μου χρηση φυσικα)...

το να πεφτει ετσι τρελα η μπαταρια χωρις να κανει τιποτα δεν ειναι λογικο και ειναι προβλημα οταν εχει ολα αυτα απενεργοποιημενα...

//δεν ερχομαι σε αντιθεση με σενα απλα το συγκεκριμενο που περιγραφει σα προβλημα αναλυω :)

επισης να προσθεσω οτι επειδη διαβαζω και το xda προσωπικα απο τη στιγμη που πεφτω να κοιμηθω οταν ξυπνησω η διαφορα της μπαταριας ειναι 1% ή μπορει και να μην εχει μεταβληθει καθολου...

λες να κοιμαμαι λιγο ?:p

δες το λινκ που εβαλα. Το προβλημα το εχει πολυ κοσμος δυστυχως...

για δες στο δικο σου, ποσο % ειναι το android?

ειδικα στο 1ο Χ5 που ειχα, ΧΩΡΙΣ sim μεσα, και το wifi κλειστο, αποφορτιζοταν ολη η μπαταρια σε 15-17ωρες!!!!

iphone 14 pro

δες το λινκ που εβαλα. Το προβλημα το εχει πολυ κοσμος δυστυχως...

για δες στο δικο σου, ποσο % ειναι το android?

ειδικα στο 1ο Χ5 που ειχα, ΧΩΡΙΣ sim μεσα, και το wifi κλειστο, αποφορτιζοταν ολη η μπαταρια σε 15-17ωρες!!!!

σου ειπα βρε δε πεφτει κατω απο 70% αποσο το εχω τσεκαρει το οποιο ειναι παρα πολυ αλλα δε με απασχολει γιατι σου περιεγραψα στο παραπανω ποστ αναλυτικα τα πραγματα...

Θέλω να παραγγείλω ένα φορτιστή για το αυτοκίνητο.

Ο παρακάτω που διαφημίζεται για Iphone κάνει;

Δεν γράφουν πόσα mA είναι, γι'αυτό και έχω αμφιβολία.

http://cgi.ebay.com/Universal-Mini-Car-Charger-Iphone-3G-3GS-4G-Blue-9168-/120689289010?pt=PDA_Accessories&hash=item1c19a46732#ht_3035wt_902

http://us1.image.pushauction.com/ViewPicture.aspx?Key=d717b08a-c90d-43ee-98f2-fdbbbb3fcb74_c7dc4191-d646-49c8-9a42-9af7930e08c0

το android με ολα απενεργοποιημενα παιζει 99%-100%

επισης το εχω οχι σε 3g αλλα 2g. Περα απο αυτα αν το παει για αντικατασταση και μετα απο έλεγχο μου πουν οτι το επισκευασαν ειναι θεμιτό αυτο ή να ζητησω οπωσδηοπτε αντικατασταση μιας και ειναι μεσα στον προβλεπομενο χρονο! και οσο για την αντικατασταση πρεπει να περασει πρωτα ελεγχο που περνει 3-4 μερες ή επιτοπου μου δινουν καινουργιο?

Edited by nikosgr1972

• Administrators

Πάρε κάποιον που να γράφει τα mA και να είναι τουλάχιστον 1000.

Modpic.gif

καλησπερα θελω να ρωτησω για το http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=2692&directoryId=6001&treeId=3745&tab=0 δεν βρηκα καποιο σχετικο ποστ εαν υπαρχει εαν μπορειτε μεταφερτε μου το ποστ. η συσκευη αυτη αξηζει;. μου αρεσει που εχει και πληκτρολογιο αλλα και ενα κουμπι που ειναι σαν joystic αλλα θελω να μαθω αυτο ειναι ευχρηστο;. επισης διαβασα οτι εχει ανδροιντ 2,1 δηλαδη δεν θα μπορω να το αναβαθμισω στο 2,2. ;. επισης τωρα που εχει 2,1 τι δεν μπορω να κανω ; . καπου ειχα διαβασει οτι δεν μπορει να μεταφερεις αρχεια απο το τηλεφωνο στην καρτα μνημης και το αντιστροφο ισχυει;. θελω να ακουσω τις αποψεις σας για το παραπανω μοντελο. που δεν ειναι και ασχημο. ευχαριστω εκ των προτερων .

τι ειναι αυτο? παιχνιδι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πάρε κάποιον που να γράφει τα mA και να είναι τουλάχιστον 1000.

Ναι, το ξέρω ότι θέλει 1000 mA, και παρατηρώντας πιο προσεχτικά την εικόνα είδα ένα 3ψήφιο νούμερο (ίσως 900 δεν διακρίνεται καλά) οπότε απορρίπτεται.

Κρίμα γιατί είναι πάμφθηνος.

Edited by BASSstarlet

Ναι, το ξέρω ότι θέλει 1000 mA, και παρατηρώντας πιο προσεχτικά την εικόνα είδα ένα 3ψήφιο νούμερο (ίσως 900 δεν διακρίνεται καλά) οπότε απορρίπτεται.

φιλε δες απο την 123 σελιδα εως την 125!

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Και καλά αυτό αλλά η φόρτιση γιατί δεν περνάει το 79%? Είπα και εγώ αφελέστατα. Μα πως να πάει παραπάνω αφού συνεχίζουν και τρέχουν τα προγράμματα!!!! .

:lol::lol::lol: καλά δε την παλεύουν καθόλου στα καταστήματα !!! απορώ που τους βρίσκουν αυτούς τους ειδήμονες :p

τι ειναι αυτο? παιχνιδι?

αν και βγαίνουμε offtopic είναι android phone της huawei που έρχεται και στην ελλάδα.πριν λίγο το είδα σε διαφήμιση της wind ως huawei juni και από ότι διαβάζω εδώ http://techblog.gr/mobile/huawei-juni-qwerty-keyboard-8825/ στα σχόλια ήδη το αγόρασε κάποιος στα 125€

offtopic closed :cool:

Edited by bbbb

1000mA δίνει ο φορτιστής της Huawei. Αν πάρεις κάποιον που δίνει μικρότερο ρεύμα απλά θα φορτίσει την μπαταρία πιο αργά. π.χ όταν το συνδέεις στο pc και φορτίζει παίρνει μόνο 500mA γιατί τόσα μπορεί να δώσει το USB 2.0. Φορτίζει όμως κανονικά.

Μικρότερο ρεύμα δεν σημαίνει οτι δεν κάνει ο φορτιστής. Μεγαλύτερο ρεύμα θα φορτίσει τη μπαταρία γρηγορότερα, αλλά με μεγαλύτερη φθορά. Άρα εφόσον είσαι κοντά στα 1000mA είσαι μια χαρά.

Τελικά παρήγγειλα από e-bay δύο φορτιστές χωρίς καλώδιο, σύνολο 2,13 ευρά :lol:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220818293128&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

Τελικά παρήγγειλα από e-bay δύο φορτιστές χωρίς καλώδιο, σύνολο 2,13 ευρά :lol:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220818293128&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

αυτον εχω και εγω! αλλα τον πηρα απο τοπικο μαγαζι και ποιο ακριβο....

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

• Administrators
1000mA δίνει ο φορτιστής της Huawei. Αν πάρεις κάποιον που δίνει μικρότερο ρεύμα απλά θα φορτίσει την μπαταρία πιο αργά. π.χ όταν το συνδέεις στο pc και φορτίζει παίρνει μόνο 500mA γιατί τόσα μπορεί να δώσει το USB 2.0. Φορτίζει όμως κανονικά.

Όταν μιλάμε για φορτιστή αυτοκινήτου δεν ισχύει αυτό. Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης χρειάζεται αρκετά περισσότερα mah για να μπορεί να φορτίζει παράλληλα τη συσκευή. Τουλάχιστον 1000mah λοιπόν.

Modpic.gif

http://cgi.ebay.com/Universal-Mini-Car-Charger-Iphone-3G-3GS-4G-Blue-9168-/120689289010?pt=PDA_Accessories&hash=item1c19a46732#ht_3035wt_902

http://us1.image.pushauction.com/ViewPicture.aspx?Key=d717b08a-c90d-43ee-98f2-fdbbbb3fcb74_c7dc4191-d646-49c8-9a42-9af7930e08c0

ο φίλος δεν λέει ότι το θέλει για να το χρησιμοποίει όταν κάνει πλοήγηση, λέει απλά για φορτιστή αυτοκίνητου.

• Administrators
ο φίλος δεν λέει ότι το θέλει για να το χρησιμοποίει όταν κάνει πλοήγηση, λέει απλά για φορτιστή αυτοκίνητου.

Δηλαδή θέλει φορτιστή αυτοκινήτου που δεν θα φορτίζει όταν κάνει πλοήγηση; :wacko:

Τέλος πάντων, όλοι τοποθετηθήκαμε, θα διαβάσει και θα καταλάβει.

Modpic.gif

Όταν μιλάμε για φορτιστή αυτοκινήτου δεν ισχύει αυτό. Κατά τη διάρκεια της πλοήγησης χρειάζεται αρκετά περισσότερα mah για να μπορεί να φορτίζει παράλληλα τη συσκευή. Τουλάχιστον 1000mah λοιπόν.

Το κινητό προφανώς δεν χρειάζεται ρεύμα 500mA όταν κάνει πλοήγηση. Αν ήταν έτσι η μπαταρία θα τέλειωνε αμέσως. Άρα αφού φορτίζει με 500mA τα υπόλοιπα 500 του φορτιστή είναι υπερ-αρκετά για τη λειτουργία του. Και με 900 που έγραψε ο φίλος θα ήταν μια χαρά (και με λιγότερα δηλαδή).

• Administrators
Το κινητό προφανώς δεν χρειάζεται ρεύμα 500mA όταν κάνει πλοήγηση. Αν ήταν έτσι η μπαταρία θα τέλειωνε αμέσως. Άρα αφού φορτίζει με 500mA τα υπόλοιπα 500 του φορτιστή είναι υπερ-αρκετά για τη λειτουργία του. Και με 900 που έγραψε ο φίλος θα ήταν μια χαρά (και με λιγότερα δηλαδή).

Μιλάς από προσωπική εμπειρία ή απλά υποθέτεις; Δοκίμασε όσα λες και μετά τα ξαναλέμε. :rolleyes:

Modpic.gif