Jump to content

nikoskasta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikoskasta

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

nikoskasta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nikoskasta

    Sony Xperia S

    καλησπερα πριν λιγες μερες αγορασα τον xperia s και αντιμετοπιζω τ εξης προβλημα. Δεν μπορω να κανω αναβαθμηση στην τελευταια εκδοση. Δοκιμασα να κανω update απο το επισημο σιτε τησ Sony http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-s/ και αφου τελειωσε ολη η διαδικασια το κινητο εκανε ρεσταρτ και μετα δεν ειχε μπει η ενημερωση. Τωρα βλεπει οτι το κινητο ειναι ενημερωμενο ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι! To PC companion απο την αρχη εβρισκε την ενημερωση αλλα τωρα μετα απο αυτο λεει και αυτο οτι τ κινητο εναι ενημερωμενο! Παιδια παρακαλω βοηθηστε γτ εχω σκασει!
  2. δεν βρησκω το ποστ του jimdem582 στειλε μου λινκ
  3. καλησπερα εχω το χ8 εδω και ενα χρονο και εχω βαρεθει να αλλαξω launchers πλεον το πηρα αποφαση θα αλλαξω ρομ. Φυσικα θελω να μου προτεινετε μια καλη ρομ android 2.3 ή 4 που να μην κολλαει και μην μου κανει ρεσταρτ και αν γινεται να εχω και καμερα , ραδιοφωνο κτλ. ευχαριστω
  4. καλησπερα παιδια θελω ενα προγραμμα gps για το xperia x8 το οποιο να ειναι δωρεαν και να μπορω να κατεβασω τουσ χατρες τησ ελλαδας δωρεαν και να το χρησιμοποιω χωρισ ιντερνετ. Κυκλοφορει κατι τετοιο???
  5. τι ειναι το seus ???? Αν παει κατι στραβα εγω ξερω οτι θα πρεπει να το κανω update απο το pc companion αυτο εννοεισ???
  6. δεν θελω χασω την εγγυηση της συσκευησ αν κανω αυτο που λες θα την χασω!!!
  7. καλησπερα παιδια εχω κολλησει με κατι.Με εχει πορωσει το εφε που εχει η gingerbread οταν κλενεισ την οθονη. Κλεινει σαν τις παλιεσ τηλεορασεις και ειναι τελειο ξερει κανενασ πωσ μπορω να το βαλω στο δικο μου xperia x8
  8. καλησπερα παιδια γινεται να εχω τη lockscreen του htc sensation στο δικο μου xperia x8???Θελω να την εγκαταστησω με καποιο προγραμμα οχι να αλλαξω τη ROM
  9. καλησπερα καποιοσ με κανει φαρσα με αποκρυψη εδω και καιρο . ξερω οτι μπορω να μαθω ποιοσ με καλει κανοντασ Αιτηση για Εντοπισμο Κακοβουλων η Ενοχλητικων Κλησεων αλλα δν θα ηθελα να κανω ολη αυτη τη διαδικασια. ειχα δει στ android market ενα προγραμμα πριν πολυ καιρο τον οποιο μπορουσε να βρει ποιοσ καλει με αποκρυψη αλλα τωρα που εψαξα δν μπορεσα να το βρω μηπωσ το ξερει κανενασ απο εσασ???
  10. καλησπερα παιδια εκεφτομαι να το αγορασω το χ5 αλλα πριν θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. θα υπαρξει αναβαθμηση απο android 2.2 σε 2.3 αν ναι ποτε????
  11. επισης, επειδη και εγω εχω χ8 και χρησημοπιοω την Android 2.1-update 1 και εγω εχω προβλημα με την αργη φωρτοση τησ αρχικησ οθονησ και επειδη εχω και αρκετα προγραμματα περιμενω πανω απο 3 λεπτα για να φορτωσει.Εγω το εχω ξανακανει update αλλα δεν αλλαξε κατι.Αλλα ο φιλοσ μου που σασ λεω εχει μεγαλο προβλημα και με τα βιντεο!!! τωρα δεν ξερω μπορει να φταινε και τα βιντεο...(τα οπιοα ειναι σε μορφη 3GP). Παρακαλω παιδια βοηθηστε με γιατι εγω τα ακουω επειδη εγω τον ειπα να κανει update...
  12. ενταξει ρε παιδια.Αλλα δεν υπαρχει τροποσ να ξαναφλασαρει την 1.6??
  13. καλησπερα.Ενασ φιλοσ μου αναβαθημησε το xperia x8 απο android 1.6 σε 2.1-update 1 και θελει να επιστερεψει ξανα στο android 1.6 διοτι αντιμετωπιζει προβλμα με τα βιντεο και με την αργη φορτωση τησ αρχικησ οθονησ.Πωσ γινετε λοιπον να επιστρεψει ξανα στο android 1.6???
×
×
  • Create New...