Jump to content

squib

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by squib

  1. για μένα πάνε στον ίδιο κουβά μαζί με κάτι puro, sbs κλπ. Φυσικά όπως είπα είναι θέμα τιμής. Πάντως καλό είναι που τα κατάφερες να δουλέψουν αλλά δε το λες και φυσιολογικό τρόπο. Κανονικά έπρεπε να τα βάζεις και να λειτουργούν και εφόσον λες το κάνει σε όλα τα μονά προφανώς φταίει το τηλέφωνο.
  2. Καλημέρα ! Συγνώμη δε κρατήθηκα αλλά μετά από χρόνια λιανικής διάβασα Yenkee αξιόπιστα και ποιοτικά σε μία πρόταση και τρελάθηκα. Το εννοείς? ή ήθελες να πεις ότι για τα 2 ευρώ που κάνουν είναι οκ?
  3. Καλη χρονιά σε όλους, έχω θέματα με το bluetooth. Στις κλήσεις ακούγεται χαμηλά , αποσυνδέεται , και δε περνάει πάντα τον ήχο των media στο ακουστικό. Καμμία ιδέα κανείς?
  4. squib

    Motorola ATRIX

    στο τύπο apn χρειάζεται να είναι "internet" εάν δεν εμφανίζει την επιλογή με dropdown menu άστο κενό. Εννοείται πως όλα τα άλλα είναι σωστα mcn κλπ.
  5. squib

    Motorola ATRIX

    εγώ χρησιμοποιώ wet dream πάντως και είναι σφαίρα με o/c kernel @1,45ghz. Τη χρειάζομαι γιατί έχει και το webtop!
  6. squib

    Motorola ATRIX

    σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι το multirama αν και το εμφανίζει σαν προϊον το MB680 στη πραγματικότητα παραδίδει το MB860. Είναι σημαντική διαφορά, για το πρώτο δεν υπάρχουν custom roms ενώ για το δεύτερο υπάρχουν αρκετές.
  7. είμαι σίγουρος ότι πρόκειτε για τυπογραφικό στο site. Στη πρώτη αναφορά στα χαρακτηριστικά αναφέρει τι τύπο μνήμης και τη μέγιστη μνήμη που μπορεί να δεχθεί το κινητό. Στη συνεχεία απλά έκανα copy paste παρακάτω στα περιεχόμενα της συσκευασίας. Αν σκεφτεί κανείς ότι 32gb micro sd κάνουν τουλάχιστον 49 ευρώ δύσκολα το βλέπω να το δίνουν δώρο.
  8. ναι το γνωρίζω το έχει και αυτό στις οδηγίες που έχω βάλει στο λινκ. Πάντως σου λύνει τα χέρια αυτή η αλλάγή τα 2gb είναι πολλά χώρια αυτά που πάνε στη κανονκή sd μέσω app2sd .
  9. μόλις έκανα και τη μόντα με την αλλαγή των partition της εσωτερικής "sd" με τη μνήμη των προγραμμάτων. Αποτέλεσμα : 2gb για εφαρμογές 512mb η νέα εσωτερική "sd" φυσικά χωρίς να χαθεί τίποτα από τη rom που φοράω και από τις εφαρμογές. πηγή και οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112857 να προσθέσω ότι φυσικά η κανονική sd μένει άθικτη.
  10. το 3g watchdog το βρήκα και εγώ ιδιαίτερα ακριβές. κακώς το κλείνεις να το αφήνεις πάντα ανοικτό ώστε να μη χάνεις μέτρηση ποτέ. Και όχι κανονικά δε θα έπρεπε να ανοίγει από μόνο του όταν ενεργοποιείς το 3g. Δε μπορεί να ξέρει η εφαρμογή αν έχεις ανοικτό ή κλειστό το 3g, απλά μετράει το traffic μέσω 3g/2g/gprs. Οπότε απλά το αφήνεις να τρέχει ή το κλείνεις όταν τόσο πολύ θεωρείς ότι σου μειώνει τους πόρους του συστήματος και το ενεργοποιείς ξανά άμεσα. Από gps έβαλα sygic aura και δείχνει πολύ καλό δοκιμές με μεγάλες αποστάσεις αλλά νομίζω ότι παίζει καλά..
  11. καλησπέρα και απο μένα, έκανα όλη τη διαδικασία και πήγαν όλα ρολόι. το wi-fi hot-spot που με απασχολούσε είναι άριστο και μοιράζω data σε άλλες 2 συσκευές.
  12. Μετά από 2 μέρες συμβίωσης με τη νέα rom μπορώ να πω το κινητό είναι απίστευτα γρήγορο. καμμία σχέση με το πως το πουλάνε.
  13. και εγώ έτσι πιστεύω.
×
×
  • Create New...