Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα. Δεν άντεξα και την έκανα την χαζομάρα! Δυστυχώς έκανα format/ boot από το CWM και μου βγήκε μια ωραία μπλε οθόνη! Όλα τα αρχεία στο bootloader εξαφανίστηκαν! Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω?

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλησπέρα. Δεν άντεξα και την έκανα την χαζομάρα! Δυστυχώς έκανα format/ boot από το CWM και μου βγήκε μια ωραία μπλε οθόνη! Όλα τα αρχεία στο bootloader εξαφανίστηκαν! Μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω?

Κατεβαζεις 2.2 η την 2.3 απο huawei, βαζεις την καρτα μνημης στο λαπτοπ/pc/ σου , αντιγραφεις μονο τον φακελο dload μεσα στην καρτα ,βαζεις την καρτα ξανα στο ideos, συνδεεις το κινητο στον φορτιστη η στο λαπτοπ, πατας ταυτοχρονα power και volume up μαζι με volume down και αφησε το μεχρι να τελειωσει η διαδικασια....να ξερεις ομως οτι αν δεν εχεις παρει back up οτι εχεις μεσα στην συσκευη, (επαφες,σμς,εφαρμογες) οχι στην καρτα, θα σβηστει. εναλακτικα, αν δεν εχεις κλειδωμενο το bootloader η ειχες την 2.2 αν μπορει καποιος να ανεβασει τα αρεια boot image και μεσω του pc σου να τα περασεις ξανα...

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

Ναι όλα καλά! Καινούριο θέμα τώρα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει! Δεν μπορώ να κάνω root! Δοκίμασα SuperOneClick 2.2 &2.3. Την προηγούμενη φορά το ρούταρα με την 2.3 κατευθείαν. Επίσης, δοκίμασα το B528_root αλλά τίποτα. Μήπως δεν έχω τους drivers? Και αν ναι από πού τους κατεβάζω?

Update στο πρόβλημά μου.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=26034687#post26034687

Παρακαλώ όποιος έχει καμιά ιδέα ας μου πει γιατί θα τρελαθώ!

ΛΥΘΗΚΕ!!!

Πέρασα την επίσημη 2.3.5 v517 γιατί έχει unlocked bootloader(ροζ οθόνη) και αντικατέστησα το κατεστραμμένο boot.img με ένα καινούριο. Έκανα root με SuperOneClick 2.3.3 στο άψε σβήσε!

Όλα καλά! Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα ας περάσει τις 517,522 ή 526 λόγω του unlocked bootloader και μετά ας αντικαταστήσει το κατεστραμμένο boot.img.

Το θέμα ήταν να καταλάβω αν είχε πρόβλημα το boot.img. Γι'αυτό προσπαθούσα τόσες ώρες εγκαθιστώντας όλες τις επίσημες. Την επόμενη φορά -να μη μου ξανατύχει:p- περνάω την 517 και αντικαθιστώ κατευθείαν το boot.img.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white)

Βρε παιδια εχω ενα προβλημα. επειδη εχω πρεσβιωπια δεν βλεπω ουτε ενα τηλ να παρω διοτι να νουμερα ειναι πολυ μικρα. Υπαρχει τροπος να μεγαλωσουμε τους χαρακτηρες στο X5 pro?

Βρε παιδια εχω ενα προβλημα. επειδη εχω πρεσβιωπια δεν βλεπω ουτε ενα τηλ να παρω διοτι να νουμερα ειναι πολυ μικρα. Υπαρχει τροπος να μεγαλωσουμε τους χαρακτηρες στο X5 pro?

Δες στο play το ExDialer έχει επιλογή να μεγαλώσεις τους χαρακτήρες.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό, αλλά απ' ότι ξέρω ένα είναι:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2Rvb2h1dC5kaWFsZXIiXQ..

Υπαρχουν αρκετές καταχωρήσεις βέβαια, αλλά είναι για θέματα ή πρόσθετα της εφαρμογής οι άλλες.

Παιδία Καλησπέρα,

Ύστερα από αρκετό καιρό ευχάριστης χρήσης με το Χ5 και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά παρατήρησα πλέον ότι η μπαταρία μάλλον(?!) τα έχει πάιξει.

Ο προβληματισμός είναι ότι πλέον το κινητό με κανονική χρήση(τουλάχιστον αυτήν που έκανα και πριν)απαιτεί φόρτισμα κάθε μέρα.

Έχω άκυρες πτώσεις του ποσοστού της μπαταρίας και παρατηρώ ότι πέφτει απότομα η Τάση της απο το Batter Mix όμως άμα το αφήσω λίγο επανέρχεται.

Τέλος με 3G με 2+ ώρες χρήσης με άφησε με ένα 30% Θυμάμαι στην αρχή δεν την "ρουφούσε" έτσι.

Έχετε καμία άποψη ?? Μάλλον πάω προς αναζήτηση μπαταρίας? και επίσης έχετε βρεί σε ελληνικό μαγαζί κάτι??Προτείνετε κάτι από ebay??

Ευχαριστώ.

Αυτό με την τάση που ανεβοκατεβαίνει το παθαίνει και το δικό μου μερικές φορές χωρίς προφανή λόγο. Με ενα reboot φτιάχνει. Αν δε φτιάχνει το δικό σου δοκίμασε να κάνεις battery callibration μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.

Παιδία Καλησπέρα,

Ύστερα από αρκετό καιρό ευχάριστης χρήσης με το Χ5 και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά παρατήρησα πλέον ότι η μπαταρία μάλλον(?!) τα έχει πάιξει.

Ο προβληματισμός είναι ότι πλέον το κινητό με κανονική χρήση(τουλάχιστον αυτήν που έκανα και πριν)απαιτεί φόρτισμα κάθε μέρα.

Έχω άκυρες πτώσεις του ποσοστού της μπαταρίας και παρατηρώ ότι πέφτει απότομα η Τάση της απο το Batter Mix όμως άμα το αφήσω λίγο επανέρχεται.

Τέλος με 3G με 2+ ώρες χρήσης με άφησε με ένα 30% Θυμάμαι στην αρχή δεν την "ρουφούσε" έτσι.

Έχετε καμία άποψη ?? Μάλλον πάω προς αναζήτηση μπαταρίας? και επίσης έχετε βρεί σε ελληνικό μαγαζί κάτι??Προτείνετε κάτι από ebay??

Ευχαριστώ.

το πιο πιθανον οτι ειναι η μπαταρια μαλλον τα εχει παιξει λιγο...

το battery calibration καντο αν θες αλλα δε νομιζω να κανει και καμια διαφορα (καπου εχει αναλυθει και ο λογος που στο δικο μας δεν παιζει ρολο αυτη η διαδικασια)...

αν εχεις σκοπο να το κρατησεις καμποσο καιρο ακομα τοτε σου στελνω pm απο εκει που πηρα εγω απο ebay και με 12 ευρω (δε νομιζω να εχει αλλαξει η τιμη) πηρα 2 μπαταριες και εναν φορτιστη ωστε να μπορεις να αλλαζεις την μπαταρια κατευθειαν με την αλλη γεματη και ετσι οι μπαταριες να φορτιζονται εναλλαξ και με σωστες φορτισεις...

ps: ετσι κανω εγω και χρησιμοποιω την μαμα μπαταρια και την μια απο τις 2 που ειχε το πακετακι και ειμαι τελεια και δεν σκεφτομαι καθολου το αν θα μεινω απο μπαταρια καποια στιγμη...επισης εστρωσε και η παλια μπαταρια μετα απο καποιες σωστες φορτισεις και πλεον αποδιδει αρκετα καλα αλλα οχι και στο καλυτερο οπως οταν το αγορασα και ειναι φυσιολογικο...

με 12 ευρω (δε νομιζω να εχει αλλαξει η τιμη) πηρα 2 μπαταριες και εναν φορτιστη

Να ρωτήσω αν οι καινούργιες μπαταρίες διαρκούν όσο η original ή είναι για έκτακτη ανάγκη. Αν είναι όπως η original θα μπορούσες να μου στείλεις pm; Ευχαριστώ.

Να ρωτήσω αν οι καινούργιες μπαταρίες διαρκούν όσο η original ή είναι για έκτακτη ανάγκη. Αν είναι όπως η original θα μπορούσες να μου στείλεις pm; Ευχαριστώ.

ειναι ακριβως ιδιες με την original με ιδιο κωδικο κλπ και η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν ημερομηνια παραγωγης φυσικα πιο προσφατη...

@nothing: Ευχαριστώ πολύ.

Ερώτηση το calibration από εφάρμογή ή από root??

Τουλάχιστον τι μπορεί να φέρει αποτελέσματα θεωρητικά πάντα μιλώντας...

Τσεκαρισμενα αρκετα καλυτερα ακουστικα απο τα μαμα αυτα του sony neov V που δουλευει το χειριστιριο,παραγγειλα χθες απο ebay στα 4 ευρω(γνησια λεει mediamarkt τα εχει 16,99).

@nothing: Ευχαριστώ πολύ.

Ερώτηση το calibration από εφάρμογή ή από root??

Τουλάχιστον τι μπορεί να φέρει αποτελέσματα θεωρητικά πάντα μιλώντας...

υπηρχε μια εφαρμογη στο market θυμαμαι...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd

δοκιμασε την δε χανεις κατι...

συγγνωμη και για το post που δεν ανηκει στο συγκεκριμενο thread αλλα το ζητησε ο φιλος :)...

Καλησπέρα... εψαξα να δω εάν υπάρχει λύση για το mms αλλά δεν βρήκα κάτι, τουλάχιστον κάτι που να έχει απαντηθεί, εάν δεν κάνω λάθος. Το θέμα μου είναι ότι τα mms,δεν μπορω να στειλω και η cosmote (what'sup) μου εστειλε πως το κινητο δεν υποστηριζει αυτη την υπηρεσια.ξερει καποιος τι παιζει? Υπάρχει λύση;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Για τα παιδια που ψαχνονται για ακουστικα εγω εχω τα mh600

αν θυμάμαι καλά. εχει θεματια και κυριως αν αποσυνδεθει δεν ξανασυνδεεται περα απο μια δυο φορες που ετυχε.

Και αυτο συμβαινει λογο του οτι δεν βρισκω πουθενα στο χ5 να βαλω τα 0000. οταν το πρωτοσυνδεσεις παιζει μια χαρα και ελεγχει και τα τραγουδακια κομπιασματα εχει κανει μια δυο φορες αλλα γενικα μια χαρα τα παει. βεβαια εχω και ενα w100 spiro το οποιο το παιζει απροβληματιστα.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

το battery calibration καντο αν θες αλλα δε νομιζω να κανει και καμια διαφορα (καπου εχει αναλυθει και ο λογος που στο δικο μας δεν παιζει ρολο αυτη η διαδικασια)...

αν εχεις σκοπο να το κρατησεις καμποσο καιρο ακομα τοτε σου στελνω pm απο εκει που πηρα εγω απο ebay και με 12 ευρω (δε νομιζω να εχει αλλαξει η τιμη) πηρα 2 μπαταριες και εναν φορτιστη ωστε να μπορεις να αλλαζεις την μπαταρια κατευθειαν με την αλλη γεματη και ετσι οι μπαταριες να φορτιζονται εναλλαξ και με σωστες φορτισεις...

ps: ετσι κανω εγω και χρησιμοποιω την μαμα μπαταρια και την μια απο τις 2 που ειχε το πακετακι και ειμαι τελεια και δεν σκεφτομαι καθολου το αν θα μεινω απο μπαταρια καποια στιγμη...επισης εστρωσε και η παλια μπαταρια μετα απο καποιες σωστες φορτισεις και πλεον αποδιδει αρκετα καλα αλλα οχι και στο καλυτερο οπως οταν το αγορασα και ειναι φυσιολογικο...

θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να μου στειλεισ και μενα το λινκ γιατι με ανοικτο το 3g δε κραταει ουτε 10 ωρες

thanks

βαλε κανονικο λινκ να το δουν ολοι κ αλλοι πιθανοτατα θα ενδιαφερονται.

αν μπορεις πεσμας τι αποδοση εχουν οι καινουριες μπαταριες;.

εγω μια που πηρα απο dealextreme ποιο πολυ για να δοκιμασω το σαιτ γιατι ηθελε ενας φιλος να παρει κινητο απο εκει μεχρι στιγμης με 2-3 χρησεις δεν αρκει ουτε 1 μερα κ πολυ λεω ειδικα με 3g τελειωνει σε 3-4 ωρες για πλακα.

βεβαια στην αρχη ετσι εκανε κ η κανονικη κ μετα εστρωσε.αν αλλαξει κατι στην αποδοση θα το αναφερω αν κ του φιλου ποιο πανω με τον φορτιστη θα ειναι σαφως καλυτερη αγορα αν η αποδοση κυμαινεται σε αυτην της κανονικης

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

καλησπερα παιδια κ απο μενα!προσπαθω να περασω την 2.3.5 που λεει οτι φτιαχνει τα mms παταω τα πληκτρα +- κ τησ απενεργοποιησης και δεν κανει τιποτα το κινητο,απλα ενεργοποιειται παλι!εχω την 2.3.5 την πρωτη beta που ειχε βγει!

εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

καλησπερα παιδια κ απο μενα!προσπαθω να περασω την 2.3.5 που λεει οτι φτιαχνει τα mms παταω τα πληκτρα +- κ τησ απενεργοποιησης και δεν κανει τιποτα το κινητο,απλα ενεργοποιειται παλι!εχω την 2.3.5 την πρωτη beta που ειχε βγει!

εχει κανεις ιδεα τι συμβαινει?

Μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το Quick Boot το οποίο σημαίνει ότι το κινητό στην ουσία μπαίνει σε standby και δεν κλείνει πραγματικά. Πήγαινε από ρυθμίσεις να το αλλάξεις και προσπάθησε ξανά ή αν δεν βρίσκεις την ρύθμιση απλά βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και προσπάθησε ξανά.

ειναι ακριβως ιδιες με την original με ιδιο κωδικο κλπ και η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν ημερομηνια παραγωγης φυσικα πιο προσφατη...

θα σε παρακαλουσα αν μπορεισ να μου στειλεισ και μενα το λινκ γιατι με ανοικτο το 3g δε κραταει ουτε 10 ωρες

thanks

αυτο μπορει να οφειλεται και σε πολυ κακο σημα...

αν εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας θα φαινεται στη συνολικη λειτουργια που λογικα αυτο εννοεις απλα το ανεφερα για σιγουρια...

βαλε κανονικο λινκ να το δουν ολοι κ αλλοι πιθανοτατα θα ενδιαφερονται.

αν μπορεις πεσμας τι αποδοση εχουν οι καινουριες μπαταριες;.

εγω μια που πηρα απο dealextreme ποιο πολυ για να δοκιμασω το σαιτ γιατι ηθελε ενας φιλος να παρει κινητο απο εκει μεχρι στιγμης με 2-3 χρησεις δεν αρκει ουτε 1 μερα κ πολυ λεω ειδικα με 3g τελειωνει σε 3-4 ωρες για πλακα.

βεβαια στην αρχη ετσι εκανε κ η κανονικη κ μετα εστρωσε.αν αλλαξει κατι στην αποδοση θα το αναφερω αν κ του φιλου ποιο πανω με τον φορτιστη θα ειναι σαφως καλυτερη αγορα αν η αποδοση κυμαινεται σε αυτην της κανονικης

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140618859310&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

μου εχουν στειλει απο την πρωτη φορα που το ειπα πριν κανα διμηνο καμια 20αρια ατομα...

απο περιεργεια δεν εχει αναφερει κανεις τιποτα και ελπιζω να ειναι επειδη οσοι πηραν ειναι απλα ευχαριστημενοι οπως εγω και να ξενοιασαν απο το θεμα μπαταρια...

διοτι αν καποιος ειχε θεμα με αυτον τον πωλητη καλο θα ηταν να το αναφερει τι επαθε και εδω για να ξερουν οι επομενοι...

Edited by nothing

Μάλλον έχεις ενεργοποιημένο το Quick Boot το οποίο σημαίνει ότι το κινητό στην ουσία μπαίνει σε standby και δεν κλείνει πραγματικά. Πήγαινε από ρυθμίσεις να το αλλάξεις και προσπάθησε ξανά ή αν δεν βρίσκεις την ρύθμιση απλά βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και προσπάθησε ξανά.

thank you φιλε μου!αυτο ηταν ξετικαρα την γρηγορη ενεργοποιηση...κ ολα οκ!

Edited by kommatias_3

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

αυτο μπορει να οφειλεται και σε πολυ κακο σημα...

αν εχει πεσει η αποδοση της μπαταριας θα φαινεται στη συνολικη λειτουργια που λογικα αυτο εννοεις απλα το ανεφερα για σιγουρια...

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140618859310&ssPageName=ADME:L:OC:US:1123

μου εχουν στειλει απο την πρωτη φορα που το ειπα πριν κανα διμηνο καμια 20αρια ατομα...

απο περιεργεια δεν εχει αναφερει κανεις τιποτα και ελπιζω να ειναι επειδη οσοι πηραν ειναι απλα ευχαριστημενοι οπως εγω και να ξενοιασαν απο το θεμα μπαταρια...

διοτι αν καποιος ειχε θεμα με αυτον τον πωλητη καλο θα ηταν να το αναφερει τι επαθε και εδω για να ξερουν οι επομενοι...

ναι το θυμαμαι κ εγω στο ειχα ζητησει απλα επειδη το ειχα χασει σου ειπα να το γραψεις γιατι σιγα σιγα θα αρχιζουν να τα παιζουν

οι μαμα μπαταριες απο πολλους απο εμας κ μαλλον θα το χρειαστουν αρκετοι.

αν μπορεις να μας πεις την αποδοση τους σε σχεση με την μαμα θα βοηθουσε παρα πολυ.πολλες κινεζικες δεν ειναι κ οτι ακριβως γραφουν.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

ναι το θυμαμαι κ εγω στο ειχα ζητησει απλα επειδη το ειχα χασει σου ειπα να το γραψεις γιατι σιγα σιγα θα αρχιζουν να τα παιζουν

οι μαμα μπαταριες απο πολλους απο εμας κ μαλλον θα το χρειαστουν αρκετοι.

αν μπορεις να μας πεις την αποδοση τους σε σχεση με την μαμα θα βοηθουσε παρα πολυ.πολλες κινεζικες δεν ειναι κ οτι ακριβως γραφουν.

πιστευω οτι το λεω αρκετα ξεκαθαρα.... :)