Jump to content

dimkir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimkir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω ήδη αγοράσει το LG g4 αλλά έδωσα το το g σε έναν φίλο ενός φίλου και τελικά του πέρασε nitrogen android 6. Το κινητό φυσάει... Πριν από αυτό κολλούσε στο πρώτο πάντα άνοιγμα μετά από σβήσιμο της οθόνης. Τώρα είναι κομπλέ!
  2. Νομίζω ότι το ΝΟ1.D5 & D6 είναι πολύ καλές επιλογές. Το τελευταιο έχει 70€ και android 5.1 αναβαθμίσιμο σε 6.0
  3. Δεν το έχω. Εγώ έχω το s3. Όσο για το D5 έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές.
  4. Τελικά εντελώς ξαφνικά όπως παρουσιάστηκε το πρόβλημα, σήμερα εξαφανίστηκε και το κινητό δουλεύει όπως πρέπει. :lol:
  5. Ήδη το πήρε κάποιος από Ελλάδα και έγραψε στο myphone "Καλησπέρα και απο εμενα. Ειμαι κάτοχος του ρολογιου εδω και 2 εβδομαδες. Το ρολοι ειναι εξαιρετικό με φοβερες δυνατότητες και λογω οτι ειναι android μπορεις να κανεις πολλες παρεμετροποιησεις. Ήδη το εχω rootarei και εχω βαλει ωραια προγράμματα. Επισης μπορεις να κατασκευασεις και δικα σου clockskins. Εχω κατασκευάσει 2. Απο μπαταρια πολυ ικανοποιημενος. Με καρτα sim ενεργή και wifi ανετα βγαζει 1.5 μερα. Σε power save το ρολοι κραταει 4 μερες και κατι. Αυτα μεχρι στιγμής." Και εγώ που έχω δεί πολλά review το θεωρώ πολύ αξιόλογο. Επίσης πρέπει να είναι μεταλλικό.
  6. Παιδιά έχω αγοράσει εδώ και μήνες το Νο.1 s3. Τώρα βγήκε το No.1 G3 στα ίδια λεφτά αλλά χωρίς κομμένη οθόνη καθώς και το Νο.1 D5 που φοράει android 4.4. Εγώ προσωπικά αυτό θα έπαιρνα.
  7. Ναι θα ρωτήσεις το κατάστημα. 601 Ιαν 2016 - 602 Φεβρ 2016 ;) Οι πιο πολλοί έχουν τώρα την 601
  8. Και εγώ μια απο τα ίδια. Ήρθε η ώρα για το G4 το οποίο και είδα χθές σε μαγαζί. Πραγματικά τούμπανο. Να προσέξεις μόνο να είναι η παρτίδα 601 ή 602 καλύτερα γιατί με το που περνάς το android 6.0 μερικά παλιότερα μπρικαρουν. Η δε τιμή στα 310 είναι πολύ καλή πλέον.:)
  9. Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Χρησιμοποίησα tasker για να βρω λύσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Με το πρώτο πάτημα του πλήκτρου on κολλάει. Εαν το πατήσω μια, δύο και τρίτη φορά στην σειρά (on,off,on) τότε μέχρι να σβήσω την οθόνη όλα τέλεια. Εαν μιλάω με κάποιον στο τηλέφωνο σβήνει φυσικά η οθόνη στο αυτι και όταν τελειώσει η κλήση φυσικά και ανάβει αλλά είναι και πάλι κολλημένο. Εαν θέλω να απαντήσω σε κλήση, σβήνω την οθόνη και την ξανα ανάβω για να απαντήσω. ΓΕΛΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ :lol:
  10. Εμ δε το φτιάχνει η επανεκίνηση :lol: Πάντως η ιδέα με το tasker είναι πολυ καλή θα έλεγα. Θα την δοκιμάσω ;-)
  11. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το ψέκασα με ειδικό υγρό αλλά μετά από λίγο τα ίδια πάλι. Όταν αναβοσβήνω την οθόνη του όλα πάνε ρολόι. Μία τρέλα!
  12. Παιδιά το κινητό μάλλον τα έχει παίξει. Είμαι με 4.4 επίσημη. Εδώ και μερικές μέρες κάνει το εξής : Αφού έχω κάτι λεπτά να το δουλέψω, όταν το ανοίγω κολλάει η αφή και με πολύ προσπάθεια μπορώ να σκρολλάρω υποτυπωδώς. Εαν το κλείσω και το ανοίξω αμέσως δουλέυει άψογα και συνεχόμενα. Την επόμενη φορά τα ίδια... Χρησιμοποιώ τον nova launcher αλλά το γύρισα και στον stock και πάλι τα ίδια. Είναι θέμα hardwear ή software? Ούτως η άλλως ψήνομαι για αγορά του Xiaomi Readmi Note 3 pro αλλά μέχρι να το παραγγείλω και να έρθει δεν θέλω να σπάσουν τα νεύρα μου εντελώς. Όποιος γνωρίζει κάτι θα ήμουν ευγνώμων. :)
  13. Θέλει ρύθμιση από το κατάλληλο μενού απλά ;)
  14. Το αργό είναι σχετικό. Εέν εννοείς το scrolling είναι normal για ρολόγια αυτού του τύπου και τιμής. Δεν έχουν την σπιρτάδα των κινητών αλλά δεν κουράζουν ας πούμε. Είναι μια οθόνη χαμηλής ανάλυσης που ανταποκρίνεται στο άγγιγμα ικανοποιητικά. Επίσης τα χρώματα δεν είναι λαμπερά. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο οθόνες που δείχνουν την ώρα είναι ασπρόμαυρες. Εαν δεις το S3 η οθόνη του είναι μαγευτική σε σχέση με του D3. Λογικό αφού είναι IPS και με τετραπλάσια ανάλυση. Επίσης πολύ ποιό φωτεινή. Σε αυτά τα λεφτά πάντως είναι υποθέτω οκ.
  15. Πήρα για ένα φίλο το μαύρο. Το φόρεσα μια ημέρα και του το έδωσα. Έχω ήδη ένα No.1 s3 στην κατοχή μου και η σύγκριση όσον αφορά την εμφάνιση. Πλαστικό έναντι μεταλλικού περιβλήματος. Πλαστικό λουρί έναντι δερμάτινου. Το πλαστικό είναι άνετο όταν το φοράς. Η ανάλυση της οθόνης στο d3 είναι το 1/4ο. Δεν είναι IPS και άρα δεν έχει καλή θέαση υπό γωνίες. Στον ήλιο βλέπεις την ώρα αρκετά καλά ενώ στο ακριβότερο μοντέλο πολύ καλά. Φωτεινότητα την ημέρα η μισή και λιγότερο από το άλλο. Όταν ανάβει η οθόνη το περίβλημα περιμετρικά φωτίζεται κάπως μιας και είναι αρκετά διαφανές στα πλάγια. Ο φίλος πάντως δεν έβγαλε κάποιο επιφώνημα θαυμασμού όταν το αντίκρισε. Χλιαρή αντίδραση. Μπαταρία άδειασε πολύ γρήγορα ίσως γιατί είναι καινούργια. Πάντως το S3 εαν δεν είχε το κάτω μέρος της οθόνης κομμένο θα ήταν άψογο. Όσο για προγράμματα έχει περισσότερα από το ακριβότερο μοντέλο όπως θερμοκρασία σώματος και μέτρηση σφυγμών συνεχώς. Τώρα που τους έστειλα και την μετάφραση των Αγγλικών στα Ελληνικά μπορεί να στείλουν και καμιά σοβαρή Ελληνικά γλώσσα. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Απλά εάν τα διπλασιάσεις πας σε καλύτερες αναλύσεις και ποιο ζωντανές οθόνες. Επίσης ποιο elegant design. Μιας που το ρολόι είναι φίλου δεν μπορώ να το τεστάρω καθημερινά παρα μόνο περιστασιακά. Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως βλέπω ότι υπάρχουν στα 25 ευρώ και με ανάλυση 240χ240 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_281716.html http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_278477.html http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_275768.html και IPS
×
×
  • Create New...