Jump to content

Alexcxvtr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    263
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Alexcxvtr

  1. Έφτιαξε με reset από το ρολόι τελικά. Προς το παρόν, δεν θα πάω στην 11.0.8.26, μέχρι να δω ότι δεν έχουν κι άλλοι κάτοχοι πρόβλημα.
  2. Καλησπέρα. Σε gt 2 pro η ενημέρωση σταματάει στο 39% και κάνει επανεκκίνηση το ρολόι. Προσπαθεί να πάει από 11.0.6.26 σε 11.0.8.26. Κατεβαίνει κανονικά από το health και όταν το "στέλνει" στο ρολόι, κολλάει στο 39%, γίνεται επανεκκίνηση με Huawei logo και λειτουργεί κανονικά. Όμως, σε ανύποπτο χρόνο, εμφανίζει το μήνυμα "διαθέσιμη ενημέρωση" και προσπαθεί πάλι για ενημέρωση, με το ίδιο αποτέλεσμα. Καμιά ιδέα;
  3. Alexcxvtr

    Poco F3

    Ευχαριστώ αδερφέ.
  4. Alexcxvtr

    Poco F3

    Καλησπέρα. Μια βοήθεια. Το είπα και άλλη φορά. Δεν μ' αφήνει στο Gmail, αλλά και γενικά σε άλλα σάιτ όπως στο φόρουμ, να επισυνάψω αρχεία. Πατάω να γίνουν upload και δεν το δέχεται. Έχω απενεργοποιήσει το MIUI optimization. Αυτό φταίει;
  5. Πάντως, στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό με την ambient. Κι εγώ με companion θα κοιτούσα να κάνω κάτι πρώτα. Επιμένω ότι πρέπει να βελτιώθηκε αρκετά και η μπροστινή κάμερα. Και βέβαια, επιλύθηκε το θέμα δικτύου, για όσους είχαν το προβληματάκι.
  6. Αυτό το λένε εδώ και ενάμισι μήνα. Περισσότερο σαν bot φαινόταν, δυστυχώς. Τέλος πάντων. Δεύτερη μέρα και λειτουργεί κανονικά. Θα τσεκαρω σίγουρα και όλο το σ/κ, αλλά μοιάζει να επιλύθηκε το θέμα με το δίκτυο. Ας το τσεκαρει και κάποιος άλλος, αλλά έχω την εντύπωση ότι βελτιώθηκε και η μπροστινή κάμερα. Σίγουρα έφυγε το λαγκ από τα προηγούμενα update.
  7. Πράγματι. Ξαναβάζω τις σιμ στο 5 και θα το τεσταρω μία μέρα, να δω αν όλα πάνε καλά.
  8. Alexcxvtr

    Poco F3

    Δύο θεματακια ακόμα. 1) Σε Chrome, αν πατησω σε ένα αρχείο pdf που έχω βρει μέσω Google δεν το κατεβάζει. Φορτώνει η μπάρα και τίποτα. Αν πατήσω Λήψη από την καρτέλα, βγάζει αποτυχία λήψης. 2) Χτυπούσε το ειδοποίηση μέσα από το Ρολόι, δεν ήταν το ξυπνητήρι, και δεν απενεργοποιούνταν. Συνέβη, ενώ είχα ανοιχτό το χρονόμετρο ενώ έτρεχα. Δηλαδή στη μισή ώρα πάνω χτυπούσε επί ένα λεπτό. Αλλά δεν το είχα ρυθμίσει εγώ. Ιδέες;
  9. Καλησπέρα. Για λογαριασμό φίλης που δεν ασχολείται με εξεζητημένα πράγματα, θέλω δύο συμβουλές. Η συσκευή είναι σε android 10 από Κωτσο. 1) Χρειάζομαι μια stable gcam που δουλεύουν όλα κανονικά, γιατί αυτή δεν γνωρίζει να κάνει επιπλέον ρυθμίσεις. Ούτε θέλει να βάζει νέες εκδόσεις όλη την ώρα. Μία και καλή ψάχνω. Μην μου βάλετε λινκ με τις διάφορες εκδόσεις παιδιά. Αν ήταν για μένα, δεν θα είχα θέμα. Πείτε μου απλώς ποια να κατεβάσω, και αν χρειάζεται xml settings θα της τα περάσω. 2) Η οθόνη ροζιζει λίγο. Έπαιξα με τις ρυθμίσεις, άλλαξα θερμοκρασίες, αλλά τη βελτιωσα ελάχιστα. Δεν έχει πρόβλημα γενικά, αλλά δεν είναι τόσο λευκή. Δεν ξέρω μήπως φταίει το τζαμακι στην οθόνη, να πω την αλήθεια. Ευχαριστώ.
  10. Εγώ το αντιμετωπίζω με Cosmote και Wind όταν είναι ενεργοποιημένες και οι δύο sim. Όταν δουλεύω μόνο μία, οποιαδήποτε, δεν υπάρχει θέμα.
  11. Alexcxvtr

    Poco F3

    Share? Μόνο έτσι γίνεται; Τι κουλό είναι πάλι αυτό; Από Aquamail γίνεται κανονικά πάντως. Ναι, απενεργοποίησα το miui optimization και δεν θέλω να το ενεργοποιήσω.
  12. Alexcxvtr

    Poco F3

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Αυτό το thread παρακολουθούσα κι εγώ. Όντως, σε ένα μήνυμα αναφέρει για auxiliary camera. Ωραία. Όλα κανονικά. Αν και night mode, ακόμα προτιμώ τη στοκ. Άλλο θέμα τώρα. Δεν με αφήνει να επισυνάψω αρχεία το Gmail app! Κανενός είδους. Πατάω attach και τίποτα.
  13. Alexcxvtr

    Poco F3

    Ωραίος. Ευχαριστώ πολύ.
  14. Alexcxvtr

    Poco F3

    Όπως σου είπα, κι εγώ ούτε που το προσέχω πια. Στη μετάβαση από το Xperia 5 II το αντιλήφθηκε το μάτι μου. Άσχετο, αλλά αυτό το MIUI δεν χωνεύεται. Χίλιες φορές το Realme UI. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή λέω κι εγώ να μπω στη διαδικασία. Μου έλειψε όλο αυτό τόσο καιρό. Θύμισέ μου, υπάρχει θέμα με την εγγύηση; Είναι από Amazon η συσκευή μου. Δηλαδή, αν χρειαστώ το σέρβις, φτου φτου, πρέπει να το γυρίσω "μαμά" και να κλειδώσω τον bootloader; Σόρρυ, αλλά πρώτη φορά αγγίζω MIUI. Υ.Γ. Έχεις εν γνώσει σου καμιά φουλ working gcam; Ή δουλεύεις αυτές που ποσταρα;
  15. Alexcxvtr

    Poco F3

    Εγώ έβαλα την snap με xml settings, για να ενεργοποιηθούν και οι άλλες κάμερες στις ρυθμίσεις. Ωστόσο, όταν τις επιλέγω κρασαρει η εφαρμογή. Αν κρατήσω την main λειτουργεί κανονικά. Κι εγώ ακόμα στο ψάξιμο είμαι για μια καλή έκδοση, οπότε δοκίμασε κι εσύ για να τεσταρεις εκδόσεις. Γενικά πάντως, βελτιώθηκε ελαφρώς στο φως της ημέρας με gcam, ενώ σε night mode η στοκ είναι πιο καλή. Υπάρχει και αυτή που δεν έχω δοκιμάσει. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-bsg/f/dl16/
  16. Εν τω μεταξύ, μόλις είδα ότι έβαλα λάθος έκδοση στο λινκ. Τέλος πάντων. Βλέπω ότι έχει βγει ένα update εδώ και λίγες μέρες. Για να δούμε... https://xpericheck.com/XQ-AS52
  17. Alexcxvtr

    Poco F3

    https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog1497/ Dimming είναι αυτή η αίσθηση ότι η οθόνη ίσως χαμηλώνει τον φωτισμό ή σκοτεινιάζει. Δεν είναι τόσο τραγικό όσο ακούγεται, αλλά η αίσθηση υπάρχει. Ένα ελαφρύ τρεμοπαιγμα καλύτερα, που επιμένω ότι δεν είναι τόσο διακριτό. Απλώς το ανθρώπινο μάτι είναι πολύ ευαίσθητο σε μικροαλλαγές, για αυτό νιώθεις ότι συμβαίνει.
  18. Alexcxvtr

    Poco F3

    Καλησπέρα. Νέος κάτοχος λευκού 8/256 από Amazon Prime Day. Η συσκευή είναι εκπληκτική για αυτά που προσφέρει. Δεν έχω κάνει καν root ακόμα. Τα μόνα μειονεκτήματα της για μένα είναι η έλλειψη υποδοχής ακουστικών, που γνώριζα εκ των προτέρων, η όχι και τόσο premium αίσθηση στο χέρι, χωρίς να είναι deal breaker, και, τέλος, οι μετριότατες κάμερες. Α, και η μπαταρία απλώς οκ. Μία μέρα άνετα. Tint δεν έχω παρατηρήσει, αλλά το dimming, ναι, γίνεται αισθητό. Δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα. Βέβαια, ως μέτρο σύγκρισης έχω ένα παλιό ΟP 6, που έδωσα, και την κύρια συσκευή μου, το εκπληκτικής ποιότητας και φινέτσας γυάλινο navy blue κουκλί, Xperia 5 II. Παρόλο που είναι σοκοφρετα κι ενδείκνυται για γυναικεία χέρια. Ωστόσο, επειδή οσονούπω θα μπει σε αγγελία, θα ήθελα προτάσεις για apps ή οτιδήποτε άλλο για το νέο μου daily driver, Poco F3. Αρχίζοντας από τη βελτίωση της κάμερας, και ποια έκδοση gcam είναι η καλύτερη. Ο celsoazevedo και οι άλλοι developers έχουν ένα σωρό εκδόσεις. Πολύ μπέρδεμα. Ψάχνω μία stable να μην αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι, με xml settings ή μη. Εν τω μεταξύ, τώρα έχω lawnchair και μου αρέσει. Αυτά...
  19. Μια βδομάδα τη βλέπω εδώ, αλλά ακόμα τζιφος. https://xpericheck.com/XQ-AS72 ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια βδομάδα τη βλέπω εδώ, αλλά ακόμα τζιφος. https://xpericheck.com/XQ-AS72
  20. Δεν επηρεάζονται όλες οι συσκευές. Κι εγώ έχω το πρόβλημα και περιμένω το fix για να μπει σε αγγελία, γιατί πήρα άλλο. Και ο λόγος που θα μπει δεν είναι αυτός, αλλά γιατί ψιλοζοριζομαι με τα χοντροδαχτυλα μου σε στενό φορμά οθόνης. Την πάλεψα επτά μήνες, αλλά όχι άλλο. Σε γυναικεία χέρια είναι ταμάμ. Άσε που από ποιότητα είναι σούπερ premium. Κάτι που γυναίκες πάντα εκτιμούν. Αν εξαιρέσεις αυτό το τραγικό θέμα με τις κλήσεις, που είναι πλήρης υπαιτιότητα της Sony από το προ-προηγουμενο update, η συσκευή είναι εκπληκτική. 5 μήνες τη λειτουργούσα άψογα. Πριν της το δώσεις, κάνε ένα τεστ για να δεις αν έχει θέμα και η δική σου συσκευή. Βάλε δύο SIM και δούλεψε το μια μέρα. Αν κάποιες φορές πας να κάνεις κλήση και λέει δίκτυο μη διαθέσιμο ενώ γκριζαρουν και οι δύο σιμ, τότε έχεις και εσύ θέμα. Αν όχι, δωσ' το άφοβα. Εγώ έλυσα το θέμα απενεργοποιώντας τη μία σιμ από τις ρυθμίσεις. Το είπε ένα παλικάρι εδώ στο φόρουμ. Να είναι καλά. Ευτυχώς, η δεύτερη σιμ που έχω είναι απλά ένας παλιός αριθμός για να υπάρχει, οπότε την απενεργοποίησα και λειτουργώ την κύρια. Έτσι, δεν υφίσταται πρόβλημα.
  21. Κάνε υπομονή. Εγώ επικοινωνώ από αρχές Μαϊου πριν το .222 update. 40 μέρες πια. Υπομονή.
  22. Thank you for contacting Sony Support. With reference to your enquiry regarding your Sony XPERIA 5 II, kindly be informed that Sony engineers have identified the root cause, and they will implement a fix in an upcoming software update, which will be released very shortly. We express our apologies for the inconvenience caused and hope you wait for a little while longer until the software fix gets implemented. Τώρα μόλις μου ήρθε. Άντε να δούμε. Από αρχές Μαϊου.
  23. Με συγχωρείτε, αλλά μόνο επιλεγμένες συσκευές έχουν το πρόβλημα; Επειδή βλέπω ότι κάποιων λειτουργούν κανονικά.
  24. Γιατί χάνεται η εμπιστοσύνη, φίλε μου. Ούτε με κινεζιες είχα τέτοιο θέμα. Και είμαι και φαν της Sony. Η κατάσταση έχει παρατραβηξει όμως. Χθες δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο που φέρνει το οξυγόνο στη γιαγιά. Δηλαδή, αν χρειαστεί κάποιο επείγον τηλεφώνημα, χτύπα ξύλο, δεν θα έχω σήμα;;;; Αν είναι δυνατόν! Και σε 3G το κάνει. Το δοκίμασα πολλές φορές. Πάντως, παρατήρησα αυτό που είπε ο φίλος, ότι δηλαδή όταν απενεργοποιω τη δεύτερη SIM λειτουργεί κανονικά η πρώτη. Θα το αφήσω μια δυο μέρες για επιβεβαίωση.
  25. Δύο πράγματα. 1. Επικοινωνώ με το support UK από αρχές Μαϊου και μου ζήτησαν ένα σωρό πράγματα να κάνω πρώτα. Τα έκανα, έστειλα και τα σκρινσοτς που πέφτει το σήμα (mobile network not available) και μου είπαν ότι το κοιτάζουν οι τεχνικοί τους. Από αρχές Μαΐου, επαναλαμβάνω. Έδωσα και το λινκ για το φόρουμ μας, για να δουν ότι είναι γενικό το πρόβλημα, κι ότι, τουλάχιστον σε μένα, συνέβη με το που πήραμε το προηγούμενο update. Για να μην μου πουν τίποτα ότι το έριξα κτλ. Εν τω μεταξύ, ούτε το τελευταίο update έλυσε το θέμα. Έχει καταντήσει κουραστικό και είναι 100% υπαιτιότητα της Sony. Μόλις φτιαχτεί η κατάσταση, το βγάζω σε αγγελία. Κρίμα, γιατί "φυσούσε" η συσκευή. Είναι και navy blue γ@μωτο μου... 2. Όποιος έκανε factory reset ΚΑΙ έλυσε το πρόβλημα, παρακαλώ ας το πει. Είναι πολύ χρονοβόρο το σεταρισμα από την αρχή. Μην το κάνω άδικα.
×
×
  • Create New...