Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι επιδη εχω void (αλλα και παλι στα αγγλικα το εχω)....

Τα 3 πρωτα που ειδα ιδιο μεγεθος εχουν... (ενα ειχε ενα extra θεμα) και λογικα θα εχουν και αλλαγες στο build.prop (αναλογα με το μοντελο), τον φακελο etc νομιζω πως δεν χρειαζεται να τον περασεις.. μαλλον...

Εγω θα σου ελεγα να περνουσες χειροκινητα το Framework μονο.... ισως και τα apps (?).

Κρατα ενα backup πρωτα.

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπον παιδια σχετικα με το θεμα του video:

Οταν λεμε παγωματα, εννοουμε πως σταματαει εντελως να παιζει ο ηχος και η εικονα για 0,5-2 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει.:Αυτο μπορει να παρουσιαστει ειτε στο μαμα προγραμα του Κινητου ειτε στο lg camera..... ΠΡΟΣΟΧΗ: οταν λεμε παγωματα,δεν εννοουμε σπασιματα στην κινηση,αλλα κανονικο παγωμα εικονας και ηχου κατα την αναπαραγωγη για 1-2 δευτερολεπτα,μια εως περισσοτερες φορες κατα την διαρκεια του video.

Μια λυση ειναι να βγαλετε την micro sd καρτα και να γραφετε στην εσωτερικη μνημη του κινητου.Εκει πραγματικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και στην συνεχεια να κανετε copy-paste στην καρτα την εξωτερικη,αφου την ξανατοποθετησετε.

Η σωστη λυση ειναι μια micro sd 6 class και ανω οπου εκαι πραγματικα δεν θα υπαρξει προβλημα.

To κινητο γενικα να πω πως τραβαει με σωστες ρυθμισεις μια χαρα video,ειδικα την μερα

p.s Αν γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε απο τις ρυθμισεις τον φακελο αποθηκευσης,για να <ριχνει> τα video στην εσωτερικη καρτα ας μας πει.(για το lg camera μιλαω παντα)

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :)

σχετικα με το οτι προτινεις microsd class 6 kαι πανω... exv kingstone class 10 8gb! και το προβλημα παραμενει ακριβως το ιδιο! ο micrso sd controler της huawei ειναι αθλιος και δεν παει πανω απο 6-7 write ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

edit: ξεχασα να πω τα 6-7 τα βλεπω μεσω sdtools (με αλλα benchmark apps βλεπω και λιγοτερο), οταν αντιγραφω με το usb cable η ταχυτητα ειναι μολις 2 (παντα σε write).

Edited by iakoboss7

Λοιπον παιδια σχετικα με το θεμα του video:

Οταν λεμε παγωματα, εννοουμε πως σταματαει εντελως να παιζει ο ηχος και η εικονα για 0,5-2 δευτερολεπτα και μετα συνεχιζει.:Αυτο μπορει να παρουσιαστει ειτε στο μαμα προγραμα του Κινητου ειτε στο lg camera..... ΠΡΟΣΟΧΗ: οταν λεμε παγωματα,δεν εννοουμε σπασιματα στην κινηση,αλλα κανονικο παγωμα εικονας και ηχου κατα την αναπαραγωγη για 1-2 δευτερολεπτα,μια εως περισσοτερες φορες κατα την διαρκεια του video.

Μια λυση ειναι να βγαλετε την micro sd καρτα και να γραφετε στην εσωτερικη μνημη του κινητου.Εκει πραγματικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, και στην συνεχεια να κανετε copy-paste στην καρτα την εξωτερικη,αφου την ξανατοποθετησετε.

Η σωστη λυση ειναι μια micro sd 6 class και ανω οπου εκαι πραγματικα δεν θα υπαρξει προβλημα.

To κινητο γενικα να πω πως τραβαει με σωστες ρυθμισεις μια χαρα video,ειδικα την μερα

p.s Αν γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε απο τις ρυθμισεις τον φακελο αποθηκευσης,για να <ριχνει> τα video στην εσωτερικη καρτα ας μας πει.(για το lg camera μιλαω παντα)

Αυτό που λες με τη γρήγορη SD το έχεις δοκιμάσει ή το υποθέτεις; Γιατί όπως λέει και ο φίλος παραπάνω και με γρήγορη SD τα ίδια κάνει. Στο δικό μου η ταχύτητα δεν πέφτει κάτω απο 6 αλλά το video έχει σπασίματα (λιγότερα βέβαια) ακόμα και στα 3Mbit.

Την εσωτερική SD (το partition που θεωρεί σαν SD όταν δεν έχεις βάλει πραγματική SD) δε νομίζω οτι μπορείς να το δεις όταν έχεις πραγματική SD. Τουλάχιστον δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο. Και απο οτι είχαν γράψει και άλλοι σε αυτό το thread δεν γίνεται. Αν κάποιος τα καταφέρει ας το πει γιατί πάνε χαμένα 2 GB μνήμη που είναι και πιο γρήγορα απο την εξωτερική.

Τέλοσπάντων αν κάποιος έχει τραβήξει video χωρίς σπασίματα σε αξιοπρεπές bitrate (π.χ. 5 mbit) ας το ανεβάσει κάπου να το δούμε.

Χοντρικά αυτά είναι τα αποτελέσματα : http://usbflashspeed.com/device/3120

Προφανώς το sdtools μετράει sequential οπότε στο γράφημα αντιστοιχεί στο κομμάτι που η ταχύτητα είναι περίπου σταθερή.

Edited by aiolos

παιδια μολις εβαλα MIUI rom και δεν εχει ελληνικα

μπορω να τα βαλω με καποιον τροπο?

ευχαριστω

ποια εβαλες? υπαρχει για huawei?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

μπορει καποιος να ανεβασει τη stock rom της wind καθως και το stock recovery? επισης σκεφτομαι να περασω νεα ρομ,η καλυτερη που υπαρχει μεχρι ωρας ειναι η flb απο το modaco η υπαρχει καποια αλλη καλυτερη?το περασμα της νεας ρομ γινεται μεσω clockwork mode η καπως αλλιως στο κινητο μας? ευχαριστω

μπορει καποιος να ανεβασει τη stock rom της wind καθως και το stock recovery? επισης σκεφτομαι να περασω νεα ρομ,η καλυτερη που υπαρχει μεχρι ωρας ειναι η flb απο το modaco η υπαρχει καποια αλλη καλυτερη?το περασμα της νεας ρομ γινεται μεσω clockwork mode η καπως αλλιως στο κινητο μας? ευχαριστω

Δες το κατάλληλο thread 'Huawei U8800 IDEOS X5 Modding'

Αυτό που λες με τη γρήγορη SD το έχεις δοκιμάσει ή το υποθέτεις; Γιατί όπως λέει και ο φίλος παραπάνω και με γρήγορη SD τα ίδια κάνει. Στο δικό μου η ταχύτητα δεν πέφτει κάτω απο 6 αλλά το video έχει σπασίματα (λιγότερα βέβαια) ακόμα και στα 3Mbit.

Την εσωτερική SD (το partition που θεωρεί σαν SD όταν δεν έχεις βάλει πραγματική SD) δε νομίζω οτι μπορείς να το δεις όταν έχεις πραγματική SD. Τουλάχιστον δεν έχω βρεί κάποιο τρόπο. Και απο οτι είχαν γράψει και άλλοι σε αυτό το thread δεν γίνεται. Αν κάποιος τα καταφέρει ας το πει γιατί πάνε χαμένα 2 GB μνήμη που είναι και πιο γρήγορα απο την εξωτερική.

Τέλοσπάντων αν κάποιος έχει τραβήξει video χωρίς σπασίματα σε αξιοπρεπές bitrate (π.χ. 5 mbit) ας το ανεβάσει κάπου να το δούμε.

Χοντρικά αυτά είναι τα αποτελέσματα : http://usbflashspeed.com/device/3120

Προφανώς το sdtools μετράει sequential οπότε στο γράφημα αντιστοιχεί στο κομμάτι που η ταχύτητα είναι περίπου σταθερή.

κουλο... http://usbflashspeed.com/10214

θα ξανακανω το test και ΑΝ αλλαξει κατι θα κανω edit. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?

μια απο τα ιδια παλι... http://usbflashspeed.com/10215 :s

Edited by iakoboss7

Καλησπερα παιδια!

Εδω και μερικες μερες ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Θελω να ρωτησω καποια πραγματακια ομως (δεν ξερω αν τα εχουν ξαναρωτησει)...

1. Γινεται να βαλω για καποια ατομα απο τις επαφες μου ξεχωριστο ηχο κλησης?

2. Στα μηνυματα πως μπορω να δω ποσους χαρακτηρες εχω ακομα μεχρι το 160? Γραφω γραφω και δεν εχει πουθενα καποια αριθμηση.

3. Θηκη και ζελατινα για την οθονη σε καποιο ελληνικο καταστημα υπαρχει? Μονο στο ebay εχω βρει αλλα δεν εχω εμπειρια απο online αγορες.

Ευχαριστω εκ των προτερων!

κουλο... http://usbflashspeed.com/10214

θα ξανακανω το test και ΑΝ αλλαξει κατι θα κανω edit. εχει κανεις ιδεα τι μπορει να παιζει?

μια απο τα ιδια παλι... http://usbflashspeed.com/10215 :s

Υποθέτω οτι στην αρχή απλά βλέπεις την ταχύτητα της cache (την έχεις μεγαλώσει; ) και μετά που η cache γεμίζει βλέπεις την πραγματική ταχύτητα της κάρτας σου. Και επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά οτι το card reader του Χ5 δεν είναι για παραπάνω ανεξάρτητα απο τις δυνατότητες της κάρτας.

Υποθέτω οτι στην αρχή απλά βλέπεις την ταχύτητα της cache (την έχεις μεγαλώσει; ) και μετά που η cache γεμίζει βλέπεις την πραγματική ταχύτητα της κάρτας σου. Και επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά οτι το card reader του Χ5 δεν είναι για παραπάνω ανεξάρτητα απο τις δυνατότητες της κάρτας.

οχι ειναι στο default των 128kb.... γιαυτο με παραξενεύει!

οχι ειναι στο default των 128kb.... γιαυτο με παραξενεύει!

Το read προφανώς είναι sequential οπότε όσο διαβάζει μικρά δεδομένα που χωράνε στην cache έχεις καλή ταχύτητα. Μετά αναγκαστικά περιμένει να έρθουν τα δεδομένα απο την SD οπότε καθυστερεί.

Αλλά έτσι και αλλιώς το read δεν μας ενδιαφέρει. Το θέμα είναι οτι το write είναι χαμηλό και αυτό είναι που χαλάει το video. Και αυτό δεν είναι θέμα κάρτας. Βάλε την ίδια κάρτα σε ενα reader των 5€ και θα δεις πολύ καλύτερες ταχύτητες. Δυστυχώς το Χ5 δε φαίνεται να τα πάει καλά σε αυτο τον τομέα. Μακάρι να είναι κάτι που διορθώνεται με software αλλά δε νομίζω. Ας μας πει κάποιος που έχει δοκιμάσει άλλες ROM μήπως έχει καλύτερα αποτελέσματα.

εσενα γιατι παει τοσο καλυτερα ομως στο διαγραμμα σου? και υποτιθεται εχω class 10 καρτα...

εγω ειμαι με v8.4 genokolar + τον Modified franco kerner που εβγαλε ο geno + το data partition (εχω 2gb χωρο για εφαρμογες).

• Administrators
ηχο κλησης δικο μας πως βαζουμε???

Θα βρεις την απάντηση εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176

Modpic.gif

Να ρωτήσω γιατί κάποιες εφαρμογές ΔΕΝ είναι συμβατές με την συσκευή μας ;

Για παράδειγμα προσπάθησα σήμερα να εγκαταστήσω την εφαρμογή Viber αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μας.

Μου έχει συμβεί και σε άλλες εφαρμογές.

Edited by Dimitris

Να ρωτήσω γιατί κάποιες εφαρμογές ΔΕΝ είναι συμβατές με την συσκευή μας ;

Για παράδειγμα προσπάθησα σήμερα να εγκαταστήσω την εφαρμογή Viper αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι συμβατή με το τηλέφωνό μας.

Μου έχει συμβεί και σε άλλες εφαρμογές.

Στο δικο μου απο το pc την κατεβασε απλα ειχα προβλημα με τον κωδικο, δεν μου τον εστελνε. Θα το δω και αργοτερα και θα απαντησω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Στο δικο μου απο το pc την κατεβασε απλα ειχα προβλημα με τον κωδικο, δεν μου τον εστελνε. Θα το δω και αργοτερα και θα απαντησω.

Άλλαξα τις ρυθμίσεις "Φιλτράρισμα περιεχομένου" από τις ρυθμίσεις του google market στο κινητό σε "εμφάνιση όλων των εφαρμογών" και το εγκατέστησε.

Παρόλα αυτά κάποιες άλλες εφαρμογές όπως το TIKL δεν μου επιτρέπει την εγκατάσταση.

Παιδες θα παρω το κινητο σημερα ή αυριο.. Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω πριν την αγορα του;

Μετα την αγορα του κατι να ελεγξω για να βεβαιωθω οτι δεν εχει καποιο προβλημα;

Dump την μαμα rom της wind γινεται να την κανω μονος ή υπαρχει καπου ετοιμη;

Ευχαριστω!

το θέμα που έχει με πολλά public wifi hotspot (δεν μπορει να συνδεθει) το έχει λύσει κανείς? είναι θέμα συσκευής ή android?

δοκίμασα hard reset. δοκίμασα πέρασμα της B136 overseas (official) αλλά πάλι τίποτα εκεί που πχ το νοκια5800 ας πούμε συνδέεται, το ideos με τίποτα!

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

Βρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα, free κατά κύριο λόγο, που να μπορείς να κάνεις edit τα word και τα excel? Γιατί καλό το document to go αλλά είναι μόνο viewer.

Βρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα, free κατά κύριο λόγο, που να μπορείς να κάνεις edit τα word και τα excel? Γιατί καλό το document to go αλλά είναι μόνο viewer.

Για ότι έχει να κάνει με το λειτουργικό, υπάρχει η ενότητα Android.

Μπορείς να απευθυνθείς εκεί, στο κατάλληλο θέμα.

Καλησπερα απο εναν ακομη δυσαρεστημενο αγοραστη του Χ5. Πηρα το Χ5 στις 10/6, μια βδομαδα μετα το πηγα στο καταστημα (Νεας Σμυρνης) λογο οτι δεν λειτουργουσε η αφη σε ολη την αριστερη πλευρα τις οθονης. Συμπληρωνουν εντυπο DOA και μετα απο μια εβδομαδα 23/6 παω και παιρνω το νεο κινητο απο το καταστημα! Δυστυχως ομως και στο νεο κινητο δεν ηταν καλα κολλημενο το κατω μερος της οθονης! Η δεξια πλευρα προεξειχε μερικα χιλιοστα απο το πλαισιο και η αριστερη πλευρα εμφανιζε το προβλημα του φωτισμου απο την ακρη της! Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια στην αρχη καθως ειχα διαβασει και εδω οτι συνεβει σε αρκετους, αλλα μετα απο 2-3 μερες διαπιιστωνω οτι η κατω αριστερα πλευρα τις οθονης εχει γεμισει σκονες! Οποτε 28/6 το παω στο καταστημα οπου ο υπαλληλος μου λεει πως καλυτερα ειναι να το παω Δευτερα 4/7 γιατι ετσι και αλλιως ολα Δευτερα τα στελνουν. Λογο δουλειας εστειλα τον πατερα μου, οπου παρεδωσε το κινητο, αλλα δεν του εδωσαν κανενα εντυπο ως αποδειξη παραλαβης. Πηγα την επομενη μερα να ρωτησω τι γινετε και μου ειπαν οτι το εστειλαν στα κεντρικα και οτι εκει θα κρινουν αν χρειαζετε αντικατασταση η επισκευη (ο υπαλληλος μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα θα αντικατασταθει). Μετα απο κανα δυο τηλεφωνηματα και επισκεψεις απο το καταστημα παω στις 14/7 να ρωτησω τι θα γινει επιτελους! Εκει μετα απο συζητηση με την υπαλληλο (το κινητο δεν ειχε ερθει ακομη) διαπιστωνω οτι το κινητο το εχουν καταχωρισει για επισκευη στις 8/7 και οχι στις 4/7 που το ειχα παει! Σημερα μετα απο τηλεφωνο μου στο 1260 για να μαθω τι γινετε μου ειπαν οτι το εχουν στειλει στο καταστημα, οποτε πηγα να το παραλαβω και να ρωτησω γιατι το καταχωρισαν 4 μερες αργοτερα (οπου παρεπιπτοντος ειχαν ληξη η 14 μερες DOA 23/6-8/7). Ανοιγει το κουτι απο το σερβις με το κινητο (οτι πιο προχειρο εχω δει ποτε μου, το κινητο ηταν τυλιγμενο με τα χαρτια της παραλαβης τελειως χυμα, ουτε καν το ειχαν καθαρισει). Και ζηταω να το τσεκαρω πριν το παραλαβω, το ελεγχω και διαπιστωνω οτι το προβλημα της οθονης υπηρχε ακομη, απλως ειχαν καθαρισει την σκονη, οποτε δεν το πηρα καν. Ζητησα να μιλησω με τον υπευθυνο οπου μου ειπαν πως λειπει. Θα ξαναπαω αυριο να ζητησω αντικατασταση η να μου δωσουν πισω τα λεφτα μου.

Ηθελα να ρωτησω εαν ισχυει η DOA στο δευτερο καινουργιο κινητο που μου δωσαν, γιατι ισχυριζονται οτι μονο μια φορα ισχυει η DOA και η αντικατασταση με καινουργιο?

Για την αργοπορια στην αποστολη του κινητου στο σερβις μου απαντουσαν με μισολογα, οποτε αυτο μου εβαλε ψυλους στα αυτια, οτι το εκαναν για να μην ισχυει η DOA 14 ημερων!

Πειτε μου και εσεις την γνωμη σας για το τι θα μπορουσα να κανω, και συγνωμη για το μακροσυρτο κειμενο!