Jump to content

vasilis_t

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis_t

  • Ημ. Γέννησης 06/04/1985

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vasilis_t's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω αντάπτορα usb c για το gear vr 2016 ώστε να το συνδέσω με το S8? Εχει απο το site της samsung αλλά με τα έξοδα μεταφοράς βγαίνει 40 ευρώ οπότε δεν είναι επίλογη αυτό.
  2. Ευχαριστώ πολύ!! Συμφωνώ ότι η αγορά flagship μόλις βγαίνει δεν συμφέρει και ότι μπορείς με τα μισά λεφτά να πάρεις κάτι που είναι στο 80%-90% των δυνατοτήτων του flagship, όταν η διάφορα χρημάτων είναι πιο μικρή, (πχ στην περίπτωση μου περίπου 20%) μπαίνεις στον πειρασμό αν και αυτά που μπορεί να κάνει περισσότερα είναι ελάχιστα. Δεν είχα πάρει πότε mid-range κινητό 250-400€ για να μπορώ να εκφράσω την άποψη μου, άπλα με ότι προηγούμενο είχα πάρει σε smartphone zte, Huawei kai lg (όλα μέχρι 250€) δεν ήμουν ικανοποιημένος και μετά πηρά κάτι καλό και ήταν σαν βρήκα το φως μου. Αυτό που θέλω να πω είναι αντί να παίρνεις κάθε χρόνο ένα πιο φθηνό κινητό καλυτέρα ένα κάλο στα 3-4 χρονιά και ξενοιάζεις, βεβαία έχεις δίκιο όσον αφορά το ρίσκο αλλά είναι και λίγο θέμα ματαιοδοξίας στην τελική.
  3. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά πήρα το S8, πήγα και τα είδα από κοντά και τα δυο μαζί δίπλα δίπλα και με κέρδισε το καινούργιο. Αυτό που έχω να πω μέχρι τώρα είναι πως δεν κάνει κάτι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κάλο smartphone. Είναι γρήγορο, έχει κάποιες ενδιαφέρουσες λειτουργιές για να παίξεις κάνα μισάωρο και μετά είναι όπως ένα οποιοδήποτε κάλο κινητό που δεν σου δημιουργεί προβλήματα, ο λόγος που το επέλεξα είναι ξεκάθαρα η εμφάνιση και η ψυχολογία του γιατί να πάρω το παλιό... Το διαφορετικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό θεωρώ ότι είναι το infinity display, παρατηρώ τα υπόλοιπα κινητά με τα μεγάλα περιθώρια πάνω και κάτω και μου φαίνονται προηγούμενης γενιάς (εντελώς προσωπική άποψη). Γενικά μετά την αγορά του S4 πριν μερικά χρονιά θεωρώ πως αξίζει να κάνεις μια επένδυση κάθε 3-4 χρόνια για ένα πολύ καλό κινητό πάρα να επιλεγείς πιο φθηνές λύσεις ή οποίες θα σε παιδεύουν συνέχεια και θα θέλεις να αλλάξεις κινητό max στα 2 χρονιά, αυτό τουλάχιστον λέει η εμπειρία μου καθώς είχα υποφέρει αρκετά από λύσεις των 200-250ευρω.
  4. Καλησπερα σε ολους, Θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη σας αν αξίζει η διαφορά χρήματων αναμεσα στο S7 Edge και στο S8. Αυτη τη στιγμη στο σκρουτζ τα βρισκώ το S7 στα 456€ και το S8 στα 595€. Ειχά το S4 για 3.5 χρονια περίπου και δυστυχως μου το εκλέψαν σημέρα:mad:, οποτέ βρισκομαι στην αναζήτηση νεου κινητου, θα κοιτουσα και αλλά μοντέλα αλλα ημουν πολυ ευχαριστιμένος με το S4 οποτέ λεω να μεινω πιστός στην Samsung. Αν καποιος έχει εμπειρία και με τα δυο κινήτα θα ήθελα να ακουσω την αποψή του. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  5. Καλησπέρα! Πως μπορούμε να δούμε πια εκδοσή lollipop ταιριάζει στο S4 που έχουμε? Γιατί πρέπει να υπάρχουν τόσα διαφορετικά firmware για το ίδιο κινητό? Χαμός γίνεται δεν μπορώ να βγάλω άκρη!!
×
×
  • Create New...