Jump to content

moraitis_george

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About moraitis_george

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

moraitis_george's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά υπάρχει κάτι για αυτό?
  2. Ρε παιδιά, από τότε που πέρασα όλες τις εφαρμογές στη εσωτερική μνήμη SD του τηλεφώνου (2GB) δεν μπορεί να τις κάνει update από το market. Ενώ βρίσκει το google play ότι κάποιες εφαρμογές χρειάζονται αναβάθμιση, ξεκινάει να τις κατεβάζει, και όταν είναι στην φάση της εγκατάστασης την ακυρώνει βγάζοντας σφάλμα και προχωράει στην επόμενη εφαρμογή (κάνοντας πάλι την ίδια διαδικασία). Υπάρχει κάποια λύση από το να γυρίσω πάλι όλες μου τις εφαρμογές στη μνήμη του τηλεφώνου?
  3. Παιδιά υπάρχει κάτι πάνω σε αυτό?
  4. Ρε παιδιά, όταν μπαίνω να δω βίντεο μέσω Youtube, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Αν θέλω να πάω πίσω το βίντεο σε κάποιο σημείο και να το ξαναδώ, σχεδόν το 90% θα κολλήσει η εικόνα στο τελευταίο frame που έβλεπα και ο ήχος συνεχίζει από το σημείο που ήμουν πριν, αγνοώντας σε πιο σημείο το έχω βάλει. Ξεκολλάει μετά από αρκετή ώρα και αν είμαι τυχερός. Το λειτουργικό μου είναι το stock. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Υπάρχει λύση? Ευχαριστώ
  5. Βρε παιδιά, πήρα στη γυναίκα μου αυτό το κινητό εδώ και κανα 3μηνο. Από ένα σημείο και μετά, όταν του πατάς να μπεις στο μενού των κλήσεων (για να καλέσεις κάποιον) αργεί πάρα πολύ να μπει. Επίσης, δεν μπορεί με τίποτα να μπει στο market βγάζοντας σφάλμα. Ακόμα και μέσω web να μπω στο market, όταν πάω να κατεβάσω κάτι, βγάζει το ίδιο σφάλμα. Έχετε άποψη για το τι μπορεί να πηγαίνει στραβά? Ευχαριστώ
  6. Ευχαριστώ φίλε georgekap1 για την βοήθεια. Η αλήθεια είναι πως τόσο καιρό είμαι στην φάση "άστο μωρέ μην μπλέξεις". Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μην υπάρχει επιστροφή όπως το έχω τώρα, δεν το κάνω. Αν όμως μπορώ να κάνω "restore" τα πάντα μετά χωρίς πρόβλημα τοτε λέω να το δοκιμάσω μπας και πιάσει. Τι λες?
  7. Γεια και χαρά σε όλους. Πραγματικά συγχωρέστε με για πράγματα που θα έχουν ρωτηθεί και στο παρελθόν αλλά το νήμα και οι πληροφορίες είναι υπερβολικά πολλές για κάποιον άσχετο σαν και μένα. Έχω το Χ5 σε έκδοση 2.2.1 με οθόνη atmel χωρίς root. Θα ήθελα να το αναβαθμίσω στην official. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στο τι έκδοση να κατεβάσω και τι χρειάζομαι για να κάνω backup ώστε αν κάτι δεν πάει καλά (πχ λόγο της οθόνης) να επαναφέρω το κινητό όπως ήταν πριν (εφαρμογές, αρχεία, μηνύματα, ΙΜΕΙ κλπ) χωρίς κίνδυνο? Χίλια ευχαριστώ, προκαταβολικά.
  8. Παιδιά από ότι έχω καταλάβει η 2.3 σε οθόνη atmel έχει πρόβλημα. Έχετε ακούσει αν θα υπάρξει κάτι γι' αυτό ή εμείς που έχουμε atmel ξεχνάμε την 2.3?
  9. Thanks φίλε xnikos. Νομίζω ότι το έπιασα τώρα. Εγώ έχω την έκδοση του 2.2 που δεν μου έχει τίποτα στην μπάρα ειδοποιήσεων. Απλά τελικά, κανεί την ίδια δουλειά η ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του APNdroid με το τικάρισμα/ξετικάρισμα του "ενεργοποίηση δεδομένων" από τις ρυθμίσεις ή τελικά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο να πετάξω τελείως το APNdroid και όταν θέλω να "συνδεθώ" να το κάνω μέσα από τις ρυθμίσεις?
  10. Ευχαριστώ πολύ φίλε georgekap1. Οκ δούλεψε σωστά..... επιτέλους. Δύο ερωτήσεις. 1) Έχω εγκατεστημένο σαν widget το APNdroid. Όταν θέλω να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το 3G, ποιος είναι ο ποιο ασφαλής τρόπος (ώστε όταν το θέλω κλειστό να μην μου κατεβάζει τίποτα μέσω 3G) να το κάνω? Απλά πατώντας το widget του APNdroid ή να μπαίνω και να τικάρω/ξετικάρω κάποιες επιλογές από το μενου->ρυθμίσεις->ασύρματα και δίκτυα->δικτυα κινητης τηλεφωνίας? 2) Όταν ενεργοποιείται το 3G, πάνω στην μπάρα και δίπλα στο σήμα τηλεφώνου εμφανίζονται κάτι βελάκια (προφανώς upload-download). Πάνω τους πότε εμφανίζεται ένα γράμμα G και πότε ένα Ν (αν θυμάμαι καλά). Ποια η διαφορά τους?
  11. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος που να προτείνει κάτι γι' αυτό?
  12. Βρε παιδιά λίγο help εδω... Όταν πρωτοαγόρασα το mobile, λόγο του ότι έμπαινε μέσω 3G και με χρέωνε με 1€ την ημέρα (Cosmote), κάποιοι φίλοι μου πρότειναν τι να ρυθμίσω ώστε να μπαίνει μόνο μέσω Wifi και να μην χρεώνομαι, όπως και έκανα. Τώρα, έκανα πρόγραμμα στο δίκτυο μου ώστε να έχω Internet μέσω 3G. Επίσης έχω κατεβάσει από το market το APNDroid(free) για να απενεργοποιώ το 3G όποτε θέλω. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ τις πρώτες μέρες που δεν είχα πειράξει τις ρυθμίσεις, μέσω 3G το Internet πήγαινε αρκετά καλά, τώρα δεν μπορεί να ανοίξει καμία σελίδα. Επίσης, έχω εγκαταστήσει το 3G Watchdog και φαίνεται ότι κατεβάζει ελάχιστα kb με ρυθμούς χελώνας όταν επιχειρώ να μπω. Στα υπόψιν, έχω δοκιμάσει να συνδεθώ και σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό χώρο σε περιοχές των νοτίων προαστίων στην Αθήνα. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή να χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή για να συνδέομαι σωστά? Ευχαριστώ
  13. Βρε παιδιά, υπάρχει κανένα πρόγραμμα, free κατά κύριο λόγο, που να μπορείς να κάνεις edit τα word και τα excel? Γιατί καλό το document to go αλλά είναι μόνο viewer.
  14. Ρε παιδιά, μην τρελαίνεστε με την μπαταρία. Όλα τα smartphones έχουν το ίδιο θέμα. 3 φίλοι με iphone και όταν έχουν 3G και wifi ενεργοποιημένα κάθε βράδυ θέλουν φόρτιση. Στο δικό μου Χ5 όταν το πρωτοαγόρασα και το έσκιζα σε internet, εφαρμογές και games, κάθε βράδυ ήθελα φόρτιση. Αυτό το καιρό που το χρησιμοποιώ μόνο για τηλέφωνα, μηνύματα και ελάχιστες εφαρμογές είμαι στην 3η μέρα και έχω 47% ακόμα. Αν στο android δεν τρέχει κάποια βαριά εφαρμογή στο background τότε η μπαταρία είναι super. Ψυχραιμία.
  15. Βρε παιδιά. Μήπως έχουμε νέα για το 2.3 στο X5? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...