Jump to content

christy89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About christy89

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

christy89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα σε όλους! :) Πρόκειται να αγοράσω κάποιο tablet για να το χρησιμοποιήσω για ένα ταξίδι που θα κάνω στο εξωτερικό! Θα είναι κυρίως για επικοινωνία και για να βλέπω κάποια αρχεία pdf που χρειάζεται να έχω μαζί μου. Είμαι ανάμεσα στο Asus Fonepad ME371MG και στο Lenovo IdeaTab A3000! Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα δύο ή να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ!:happy:
  2. Στο κέντρο κυρίως και για κούρεμα!:)
  3. Καλησπέρα παιδιά! :) Είδα ότι έχετε πιάσει θέμα σχετικά με το hair styling και θα ήθελα μια μικρή βοήθεια! Ξέρει κανένας κάποιο καλό κομμωτήριο στη Θεσ/νικη? :happy:
  4. Καλησπέρα παιδιά! Έχω κατεβάσει το jorte εδώ και καιρό και σήμερα που επιχείρησα να το συγχρονίσω παρατήρησα ότι φτάνει μέχρι το 10% (authenticating to Google Tasks) και μένει εκεί! Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ!:happy:
  5. Ναι νομίζω αυτός είναι ο κωδικός!:happy:
  6. Αν πας ρυθμίσεις, πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο, χρήση μπαταρίας μπορείς να δεις τη χρήση της μπαταρίας! Αλλιώς μπορείς να κατεβάσεις το battery left, νομίζω αυτό δείχνει ποιες εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία και κάποιος μου είχε πει ότι υπάρχει ένας κωδικός που στο δείχνει αλλά δεν τον θυμάμαι!
  7. Καλησπέρα παιδιά! Ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόγραμμα για back up των sms από το κινητό στην κάρτα μνήμης? Thanks!:happy:
  8. Thanks! Τελικά κατέβασα το battery indicator!:happy:
  9. Καλημέρα παιδιά! Ανάμεσα στον battery indicator και το battery solo widget ποιο προτείνετε? Thanks!:happy: https://market.android.com/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator&feature=related_apps https://market.android.com/details?id=net.maicas.android.batterys&feature=top-free
  10. Καλημέρα!:) Ναι το ξέρω αυτό, αλλά το Ideos που έχω γράφει και το ποσοστό στο οποίο βρίσκεται η μπαταρία, πχ 70%! Οπότε έψαχνα μήπως υπάρχει τρόπος να το βλέπω και στο mini χωρίς εφαρμογή!
  11. Καλησπέρα παιδιά! Πήρα πριν λίγες μέρες το samsung galaxy mini! Έχει κανείς να μου προτείνει κάποια καλή μεμβράνη για την οθόνη? Thanks!:happy:
  12. Καλημέρα! :) Ξέρει κανείς αν το mini δείχνει όπως το ideos X5 το ποσοστό της μπαταρίας που έχει απομείνει? Ή λέει μόνο "δεν φορτίζει" κλπ? Thanks!:happy:
  13. Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω το galaxy mini για δεύτερο! Είδα ότι κάποιοι είχατε προβλήματα με το wifi, βρέθηκε κάποια λύση? Η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου? H χρήση που θα του κάνω θα είναι ουσιαστικά μόνο για μηνύματα και ίσως λίγο το wifi κι από εφαρμογές μόνο πολύ βασικά πράγματα θα βάλω, 3g watchdog, hancent sms και κάποιο browser! Thanks!:happy:
  14. Δες πριν μερικές σελίδες! Είπαν κάποια παιδιά ότι συμβαίνει κάτι παρόμοιο, λόγω ασυμβατότητας νομιζω! Κάποιος νομίζω το έλυσε με επανεκκίνηση του ρουτερ!
  15. :blink::lol::lol::lol: Εμένα όταν μπαίνω μέσα να δω τις λεπτομέρειες χρήσης πέφτει το ένα πάνω στο άλλο! :worry: Δεν πρέπει να το βάζεις πάνω στις τελίτσες, αλλά ακόμη πιο δεξια/αριστερά! Πάνω στις τελίτσες ούτε σε μένα πιάνει!
×
×
  • Create New...