Jump to content

kostastnt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    337
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by kostastnt

  1. Το κατάφερα! Ευχαριστώ πολύ!
  2. Καινούριο whatsup, το έκανα μετατροπή σε cosmokarta τσαμπα με το alpak στο 1314. Έβαλα 10€ κάρτα, στέλνω f στο 1314 για να γίνει frog αλλά μου απαντάει "ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ". Καμιά ιδέα τι παίζει?
  3. Έχω ένα whats up και θέλω να γίνει frog και απότι κατάλαβα πρέπει πρώτα να γίνει cosmokarta και μετά frog. Απο whatsup σε cosmokarta στέλνω SMS στο 1314 με το μηνυμα "ALPAK" και δε χρεώνεται. Από cosmokarta σε frog πως γίνεται και τι κοστίζει? Ευχαριστώ!
  4. Να ενημερωσω πως εδω γραφουν και ατομα πιθανον με "ιδιαιτερες σχεσεις" με τις εταιρειες.. Ελεγα οτι δεν υπαρχει 3g σε συγκεκριμενα μεγαλα κομματια του πηλιου και με εβγαζαν τρελο.. Φετος το παραδεχτηκε και η βοντα οτι δεν εχουν καθολου 3g στα μερη που ρωταγα..
  5. Σήμερα παρέλαβα τα mh1c! Πολυ ανώτερα απο uhp306 και cx300ii!! Πιο μπασα, πιο φωνες, ακους πιο πολλα πραματακια απο πισω και γενικα για 22€ απο αγγλία είναι απίστευτα!! Ευχαριστώ για την συμβουλή!! Υγ. Οταν τα βαζω στο iphone κραταω πατημενο το vol+ ή vol- αλλά πάλι δεν κανουν καμια λειτουργια.. Τι αλλο μπορω να κανω για να δουλεψουν τα κουμπια;
  6. Οπότε πάω προς τα sony! Ίσως πάρω και τα meelec αργότερα για χρήση εκτός σπιτιού μιας και απομονώνουν καλύτερα τον θόρυβο! Ευχαριστώ πολύ!
  7. Τρίτη φορά που αγοράζω ακουστικά και σας συμβουλεύομαι :) Ξεκίνησα με uhp306 που βγήκαν off στην διετία, συνέχισα με cx300 που σιγά σιγά τα παίζουν οπότε πάμε στο επόμενο! Budget 20-30€ το πολύ και ακουώ κυρίως hiphop αλλά και οτιδήποτε άλλο με μπάσα.. Είμαι ανάμεσα σε sony mh1c χωρίς να ενθουσιάζομαι και στα meelec m6p που βγαίνουν και 20€ από αμερική.. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προτιμήσω τα meelec έναντι των sony? δεν με ενδιαφέρει το mic των sony και τα meelec τα έκοψα για πιο ανθεκτικά μιας και θα τα κακομεταχειρίζομαι όπως τα προηγούμενα :) Ευχαριστω προκαταβολικα!
  8. Απλά για ενημέρωση να πω ότι κάλεσα την vodafone την επόμενη μέρα, τους ανέφερα το πρόβλημα και την επόμενη έφτιαξε :) Οπότε παρόλο που τους κράζω, σε αυτό το θέμα ήταν άμεσοι και το διόρθωσαν!
  9. Έχει παρατηρήσει κανείς σοβαρό πρόβλημα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά? Έχει καμιά βδομάδα που ώρες ωρες η κατάσταση είναι απελπιστική.. Βγαινει η κλήση αλλά είτε δεν ακούς είτε ακούς τόσα χάλια που δεν βγάζεις άκρη.. Αυτά σε iphone 5 με συμβόλαιο.. Από περιέργεια δοκίμασα και ένα samsung με καρτοκκινητό vodafone και έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.. Τέλος να πω ότι στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι πριν το πρόβλημα το σήμα ήταν ο ορισμός της τελειότητας! Πάντα 5 στα 5, πάντα πεντακάθαρος ήχος κτλ..
  10. Στο ότι πολλές φορές συστεγάζονται οι κεραίες και οτι γενικά οι εταιρείες μειώνουν το δίκτυο τους σε μη-εμπορικά μέρη..
  11. Αναφέρομαι ξανά στο Πήλιο που είχα γράψε ότι δεν έχω σήμα.. Επειδή είπατε ότι έχετε κάποιοι σήμα το έψαξα το θέμα όσο πάει.. Μιλάω για την μέσα μεριά του κόλπου και όχι από Αιγαίο.. Δοκίμασα 3 iphone, 3 android μέχρι και symbian n95.. Επίσης 4 στικάκια.. 2 ξεκλείδωτα huawei (το ένα με εξωτερική κεραία -8dbi), 1 γνήσιο vodafone και 1 γνήσιο cosmote.. Τα αποτελέσματα ίδια.. Απλά 3g δεν υπάρχει εκτός από όταν είσαι ακριβώς στις παραλίες και πιάνεις σήμα από απέναντι από αλμυρό, βόλο, κτλ.. Έτυχε εκείνες τις μέρες να είμαι διακοπές με εργολάβο που δούλευε για εταιρεία κινητής παλιά και μου είπε ότι είχαν βάλει αρκετές κεραίες παλιά, αλλά κάποιες εντόπισε ότι έλειπαν... Έλειπαν τελείως.. Μεγάλο παράδειγμα τα Καλά Νερά που έχει κτίριο του ΟΤΕ και πυλώνα για κεραίες.. Ο πυλώνας δεν είχε ούτε μια κεραία-τύμπανο πάνω.. Ούτε μία, ενώ παλιά είχε 1-2 μεγάλα τύμπανα και αρκετά μικρότερα.. Εύκολο να αποδειχτεί γιατί το κτίριο έιναι πάνω στον κεντρικό στην ευθεία των Καλών Νερών και το έβλεπα κάθε μέρα..
  12. Καλα νερα, αφησσο, καλλιφτερη, παραδεισο και μπουφα εγω 3g δεν εχω.. Ή μάλλον έχω 1 γραμμή και γυρναει συνεχεια σε edge ή gprs.. Από αιγαιο ειναι πολυ καλυτερα αλλά από μπροστά στα μέρη που λεω σημα δεν εχω.. Με 2 αιφον και ενα huawei x5..
×
×
  • Create New...