Bilias Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 Ωραιος Αντωνη.. Τωρα το τελειωσα.. Μου φαινεται πως δεν την γλιτωνω θα παω να το βαλω δοσεις.. Ξερεις κανει η wind ατοκες? 6 θελω να βαλω.. Παντως δεν περιμενα να παιζει και το asphalt 5 απροβληματιστα.. Α επισης εχεις ακουσει τιποτα για καμια gingerbread rom καλη η πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 δοσεις ατοκες 12 gingerbread οχι ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panahs Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Μας κατέστρεψες Αντώνη! :p Από βδομάδα με βλέπω κι εμένα να κάνω παραγγελία! Την εμβέλεια του wifi του πώς τη βλέπεις? Το 3g? Ρωτάω γιατί εκεί που θα το χρησιμοποιώ θα χρειάζομαι σχετικά καλό σήμα. Edited May 15, 2011 by Panahs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 wifi ΣΚΙΖΕΙ σημα ok, χωρις κανενα ιδιαιτερο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Προσέξτε τα "ψιλά" γράμματα: http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-WIND.aspx "Οι τιμές ... ισχύουν για νέα σύνδεση συμβολαίου 18μηνης διάρκειας ... Τα δώρα ισχύουν ... για νέες νέες ατομικές ή οικογενειακές συνδέσεις στα προγράμματα κινητής WIND TO ALL 250 και άνω ..." κλπ κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) εφτιαξα ενα review οσοι πιστοι προσελθετε :) http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827 τα video ειναι hd οποτε μπορειτε να ενεργοποιησετε τα 720p - 1080p τρομερη η παρουσιαση σου φιλε αντωνη! θα μπορουσες να μου πεις στο τελευταιο βιντεο που τραβας με την καμερα του κινητου τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις?ειναι με τη μαμισια εφαρμογη η με το lg camerA? και κατι αλλο,στο προγραμμα συνδεσης που εχω με την vodafone εχω 350mb internet το μηνα απο το κινητο.αν στις ρυθμισεις του gps ενεργοποιησω την επιλογη quick gps οπως εσυ στο video που λες οτι κατεβαζει δεδομενα και χρεωνομαστε,θα χρεωθω παραπανω στον λογαριασμο που θα μου ερθει η πιανονται τα 350mb που εχει το προγραμμα που εχω? ευχαριστω Edited May 15, 2011 by jmallen3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagas Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 εφτιαξα ενα review οσοι πιστοι προσελθετε :) http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827 τα video ειναι hd οποτε μπορειτε να ενεργοποιησετε τα 720p - 1080p Μήπως θα μπορούσες να μας πεις ποια Rom χρησιμοποιείς και εάν έχει κανένα πρόβλημα ? Παράθεση Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrospete Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Τελικά με το πρόβλημα με τα γραφικά ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εγω παλι θελω να ρωτησω πως καθαριζουμε την cache π.χ. υπολειματα εφαρμογων,logs,temps,ιστορικα... εχω το clocworkmod αλλα επειδη δεν το γνωριζω καλα το προγραμμα... μπορει καποιος φιλος να μου πει?? Επισεις μετα απο factory seset μεσα απο το μενου του ideos εμενα ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΒΗΝΕΙ τους drivers...η τουλαχιστον ετσι εγω νομιζω.....παταω το πρασινο 2 εικονιδιο δεξια και βλεπω ακομα τους φακελους... :worry: Και κατι τελευταιο...οσοι απο εσας εχετε περασει custom roms ποιες εχετε βαλει?? ειναι σταθερες?? overclock με ασφαλεια μεχρι ποσο??:X Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 τρομερη η παρουσιαση σου φιλε αντωνη! θα μπορουσες να μου πεις στο τελευταιο βιντεο που τραβας με την καμερα του κινητου τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις?ειναι με τη μαμισια εφαρμογη η με το lg camerA? και κατι αλλο,στο προγραμμα συνδεσης που εχω με την vodafone εχω 350mb internet το μηνα απο το κινητο.αν στις ρυθμισεις του gps ενεργοποιησω την επιλογη quick gps οπως εσυ στο video που λες οτι κατεβαζει δεδομενα και χρεωνομαστε,θα χρεωθω παραπανω στον λογαριασμο που θα μου ερθει η πιανονται τα 350mb που εχει το προγραμμα που εχω? ευχαριστω Μετρανε στα 350mb που εχεις στο προγραμμα σου, θα χρεωθεις μονο αν τα περασεις. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 πάντως σε Windows Mobile το καθένα είναι εντελώς ανεξάρτητο, και αυτό είναι το λογικό. Με το BT ακούς μουσική, ανταλλάσεις αρχεία, συνδέεις keyboards/gamepads και η ισχύς του πομπού είναι μηδενική. Είσαι σίγουρος; Θα σου έλεγα να το ξανακοιτάξεις. Το Omnia που έχω μπροστά μου, για παράδειγμα, (κι απ' ότι βλέπω στην υπογραφή σου έχεις κι εσύ) με όλες τις rom που έχω δοκιμάσει (αρκετές) βάζοντάς το σε λειτουργία πτήσης τα κόβει όλα και ΑΥΤΟ είναι το λογικό, αφού οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή μπορεί να επηρεάσει κάποια απ' τα συστήματα του αεροπλάνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Επειδή δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί. Όταν π.χ. μιλάω με κάποιον, ενώ εγώ τον ακούω καλά, αυτός λέει ότι αυξομειώνεται η ένταση της ομιλίας μου. Με λίγα λόγια δεν μ'ακούει καλά! Το έχω κάνει root με το z4root. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα υφίστατο και πριν το root αφού μόλις το αγόρασα το έκανα αμέσως root. Βοήθεια βρε παιδιά! Δεν αντέχω άλλη γκαντεμιά! Πριν 2 μήνες μόλις πήρα το HTC Wildfire το έστειλα καπάκι για αλλαγή ακουστικού. Όχι πάλι!!!:dash: Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Επειδή δεν διάβασα τις προηγούμενες σελίδες Εκει θα επρεπε κανονικα να τελειωνει το μηνυμα σου, για να καταφερουμε καποτε να αποκτησουμε ενα καθαρο θεμα, το οποιο δε θα συμβει ποτε και ειναι ουτοπιστικο απ οτι εχω καταλαβει, αλλα ας προσπαθησουμε ολοι απο λιγο.. Παρ'ολα αυτα, θα σου προτεινα να το πας για DOA αν εισαι στις 7 πρωτες μερες.. Πιστευω αν εχει προβλημα θα στο αλλαξουν, ισως και αυθημερον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Θα προτεινα σε καποιον mod να ανοιξει ενα ξεχωριστο θεμα "u8800 modding".Θεωρω πως το παρον γινετε κουραστικο και δυσνοητο για τους αρχαριους και κατι αντιστοιχο για τους πιο προχωρημενους στο android.Αλλωστε το αντιστοιχο θεμα στο xda-developers,εχει "βρωμισει" απο πατριωτες.... Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) τρομερη η παρουσιαση σου φιλε αντωνη! θα μπορουσες να μου πεις στο τελευταιο βιντεο που τραβας με την καμερα του κινητου τι ρυθμισεις χρησιμοποιεις?ειναι με τη μαμισια εφαρμογη η με το lg camerA? και κατι αλλο,στο προγραμμα συνδεσης που εχω με την vodafone εχω 350mb internet το μηνα απο το κινητο.αν στις ρυθμισεις του gps ενεργοποιησω την επιλογη quick gps οπως εσυ στο video που λες οτι κατεβαζει δεδομενα και χρεωνομαστε,θα χρεωθω παραπανω στον λογαριασμο που θα μου ερθει η πιανονται τα 350mb που εχει το προγραμμα που εχω? ευχαριστω Το βίντεο είναι με το κλασικό πρόγραμμα του κινητού.το λγ κάμερα τραβάει καλά αλλά έχει προβλήματακι στην αναλογία, το κάνει λίγο πιο μακρόστενο το βίντεο.το assisted gps λογικά χρεώνει αλλά ελάχιστα.άμα έχεις πρόγραμμα με δωρεάν μβ εισαι μια χαρά. Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk εφτιαξα ενα review οσοι πιστοι προσελθετε :) http://www.youtube.com/playlist?p=PL56C1898431666827 τα video ειναι hd οποτε μπορειτε να ενε Μήπως θα μπορούσες να μας πεις ποια Rom χρησιμοποιείς και εάν έχει κανένα πρόβλημα ? Η ρομ είναι αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 Οποίος δεν έχει σκοπό να διαβάσει αναλυτικά οδηγίες να μη το επιχειρήσει.η ρομ είναι εξαίρετη.προσοχή backup και πιθανότατα χάνει την εγγύηση του.αν συμβεί κάτι θα πρέπει να μπορεί να επαναφέρει το κινητό στη ρομ της wind.θα βγουν και άλλες, αλλά και αυτή είναι εξαίρετη Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 15, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παιδιά έχω ενα πρόβλημα...κατέβασα το ndrive αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τον χάρτη. μου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσημος χώρος..πως θα το βάλω να το περάσει στην sd? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Χρησιμοποιώ μόλις 2 εβδομάδες android οπότε καλύτερα να ακολούθησετε τον οδηγό του δημιουργού της που ξέρει κάθε λεπτομέρεια.αν τα αγγλικά αποτελούν θέμα υπάρχουν μεταφραστηρια.το φορουμ έχει πολλές πληροφορείς που δε μπορούν όλες αυτές να μεταφέρουν σε έναν οδηγό Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk Παιδιά έχω ενα πρόβλημα...κατέβασα το ndrive αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τον χάρτη. μου λέει οτι δεν υπάρχει διαθέσημος χώρος..πως θα το βάλω να το περάσει στην sd? Εφαρμογή app 2 sd γενικά περνάει τις εφαρμογές από τη μνήμη τηλεφωνου στη κάρτα sd. Δείχνει τα φι; γιατί εμένα εδώ τα ρίχνει κουτάκια.γιατί το κάνει αυτό το κατά ταλλα τέλειο swype; μάλλον φταίει το tapatalk και όχι το swype Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 15, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Φορτιζει απ τη usb της πηγης? Aυτο δεν το ειχα φανταστει.. Πολυ καλο αν και οχι τοσο βολικο αν θες να ακους μουσικη απo τη usb.. Εχει την ιδια ισχυ με αυτη που θα επαιρνε απ τον αναπτηρα? δεν ξέρω αν έχει την ίδια ισχύ αλλα εγώ το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα ,ειδικά όταν το έχω για πλοήγηση! (NDRIVE) δεν πέφτει καθόλου η μπαταρία του και φορτίζει κανονικότατα! Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εκει θα επρεπε κανονικα να τελειωνει το μηνυμα σου, για να καταφερουμε καποτε να αποκτησουμε ενα καθαρο θεμα, το οποιο δε θα συμβει ποτε και ειναι ουτοπιστικο απ οτι εχω καταλαβει, αλλα ας προσπαθησουμε ολοι απο λιγο.. Παρ'ολα αυτα, θα σου προτεινα να το πας για DOA αν εισαι στις 7 πρωτες μερες.. Πιστευω αν εχει προβλημα θα στο αλλαξουν, ισως και αυθημερον.. ΟΚ. Όμως πρέπει να το κάνω unroot πρώτα, έτσι δεν είναι? Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 τη stock rom της wind και το original recovery image μπορουμε να τα βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ναι, φαινονται τα φ Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpen Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Παιδια μια ερωτηση... χωρις root μπορουμε να εχουμε wifi tethering? Παράθεση HUAWEI Ideos X5 με βοντα-συμβολαιο. Ικανοποιημενος 150% απο το κινητο. Βοντα=κλεφτες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bilias Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ΟΚ. Όμως πρέπει να το κάνω unroot πρώτα, έτσι δεν είναι? Μαλλον, αυτα δεν τα ξερω καλα, δεν εχω βαλει ποτε κατι τετοιο σε κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μαλλον, αυτα δεν τα ξερω καλα, δεν εχω βαλει ποτε κατι τετοιο σε κινητο.. OK, ευχαριστώ. Παράθεση HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Δυστηχώς ουτε το app2sd μπορει να μεταφερει το ndrive στην καρτα sd. Όποιος έχει περασμένο χάρτη μπορεί να μου πεί πώς τον πέρασε? Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts