Jump to content

Koulou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    202
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Koulou

  • Ημ. Γέννησης 05/05/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Koulou's Achievements

  1. Ερώτηση: για υπάρχουσα κοσμοκάρτα, υπάρχει δυνατότητα ενεργοποίησης COSMOTE MultiSIM με τη δεύτερη κάρτα σε eSIM αντί για φυσική; Είμαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και συνεχίζω να διατηρώ έναν αριθμό. Σκέφτομαι να προχωρήσω σύντομα σε αγορά ενός Pixel 7 που υποστηρίζει 2η κάρτα μόνο με μορφή esim, οπότε αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος να διατηρήσω κανονικά τον ελληνικό μου αριθμό. Ευχαριστώ.
  2. Έχεις δίκιο φίλε μου. Ζητώ συγγνώμη για την "γαϊδουριά"... Όντως με το Number fixer που μου είπες και αρκετή προσοχή, μετέτρεψα όλες τις επαφές μου σε international format. Εξαιρετικό εργαλείο! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου! :)
  3. Καλημέρα παίδες. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα -ή πιο σωστά θέλω να κάνω κάτι και δεν τα καταφέρνω- και είπα να ζητήσω την πολύτιμη βοήθειά σας... :) Το λοιπόν, πρόσφατα ξενιτέφτηκα και ψάχνω τρόπο να μετατρέψω κάπως όλες τις ελληνικές επαφές που είχα σε international (+3069********). Γνωρίζω ότι μπορώ να τις κάνω μία μία, αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι ό,τι πιο εύκολο για κάποιον που έχει μόλις 609 επαφές, πολλές εκ των οποίων με όχι μόνο έναν τηλεφωνικό αριθμό. Απ' τη στιγμή που μπήκε η αγγλική sim στο κινητό μου, η google φυσικά και το κατάλαβε και όταν πάω να δω τις επαφές μου online, έχει προσθέσει σχεδόν σε όλες το πολυπόθητο +30, ενώ στις λίγες που δεν το είχε προσθέσει (15-20) το πρόσθεσα εγώ. Δυστυχώς όμως, το κινητό αρνείται να τις συγχρονίσει με το πρόθεμα χώρας. Για την ακρίβεια, έχει αλλάξει μόνο τις επαφές στις οποίες δεν είχε προστεθεί αυτόματα το +30 και το πρόσθεσα εγώ. Σκέφτηκα να κάνω εξαγωγή των επαφών ώστε να τις περάσω έτσι στο κινητό ενημερωμένες, αλλά παρατήρησα ότι στις "προηγούμενες επαφές", όπως αποκαλεί η google την παλιά σελίδα διαχείρισης επαφών από όπου και γίνεται εξαγωγή τους, επίσης δεν υπάρχει το +30, παρά μόνο στις επαφές που το πρόσθεσα εγώ και έχουν ήδη συγχρονίσει. Πώς θα γίνει λοιπόν να ενημερωθούν και οι υπόλοιπες επαφές αυτόματα; Ευχαριστώ ειλικρινά για τον χρόνο που διαθέσατε για να διαβάσετε το σεντονάκι μου... Θα περιμένω απαντήσεις... Με εκτίμηση!:)
  4. Παίδες, να κάνω μια ερώτηση; Έστω ότι παίρνω backup του κινητού μου σε sitckάκι otg, κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά επαναφέρω το backup που έχω πάρει. Η επαναφορά είναι πλήρης; Τι θέλω να πω... Για παράδειγμα, οι εφαρμογές επαναφέρονται στο 100%; Δηλαδή πχ κρατάει τα login μου ή θα πρέπει μία προς μία να ξανακάνω log in από την αρχή; Το swiftkey, για παράδειγμα, θα κρατήσει το λεξικό μου όπως έχει εμπλουτιστεί αυτό το διάστημα που χρησιμοποιώ το κινητό ή μετά την επαναφορά θα είναι όπως είναι την πρώτη φορά που εγκαθίσταται και θα έχει "ξεχάσει" όσες λέξεις "έμαθε"; Στο Viber θα διατηρηθούν οι συνομιλίες ή χάνεται το ιστορικό; Τέλος (αλλά πολύ σημαντικό), κρατάει όλους τους λογαριασμούς mail που έχω setάρει στο gmail; Συγνώμη για το κουραστικό post, αλλά η απάντησή σας θα μου είναι σωτήρια! :) Υ.Γ.: Χιούμορ και αυτοσαρκασμό πάντα είχα... Διάβασα το post και με βρίσκω επιεικώς "αστείο"! Ξεκινάω με τη φράση "Παίδες, να κάνω μια ερώτηση;" και στη συνέχεια ακολουθεί ένας καταιγισμός 6 συνεχόμενων ερωτηματικών... No offence, mates!:p:lol::lol::lol:
  5. Φίλε μου, δυστυχώς με ένα σύντομο ψάξιμο δεν κατάφερα να την βρω...
  6. Προσωπικά το έχω σε φορμάτ exFAT και δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα σε καμία συσκευή.
  7. Τις έχω δοκιμάσει και τις δύο, τη slim armor μαϊμού, τη nekeda γνήσια. Η Slim Armor απορρίφθηκε εξ΄αρχής λόγω του όγκου που προσθέτει στο ήδη οριακό για τα γούστα μου κινητό μας. Η δε Nekeda μου φάνηκε αρκετά κακή για τα χρήματά της. Ένα γυαλιστερό λάστιχο με _και-καλά_ φινίρισμα δέρματος. Η εκδίκηση της γυφτιάς, κατά τη γνώμη μου.. Εγώ από τις πολλές που έχω δοκιμάσει, κατέληξα πως η χρυσή τομή από άποψη εφαρμογής, όγκου που προστείθεται, προστασίας κλπ είναι η η απλούστερη μαύρη matte tpu case. Δυστυχώς, λόγω του ότι το G2 συνεχίζει να φεύγει παγκοσμίως σα ζεστό ψωμί, βλέπω ότι πολλά αξεσουάρ που υπήρχαν έχουν πλέον εξαντληθεί... :blink:
  8. Ναι, 501 παρτίδα! :blink: Ευχάριστη έκπληξη!:D Ευχαριστώ πολύ παίδες! :)
  9. Χαίρετε, παίδες! Όπως σας είπα και παραπάνω, η παραγγελία έγινε προχθές το πρωί και σήμερα το πρωί μου παραδόθηκε. Η συσκευή είναι παραγωγής Ιανουαρίου του 2015 (!!!), unbranded και προορίζονταν για Ελβετία (6SW). Για ακόμη μια φορά, εξαιρετική εξυπηρέτηση από το i-buy! :)
  10. Τέλεια παίδες! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Η παραγγελία έχει ήδη γίνει και λογικά αύριο θα είναι εδώ... :)
  11. Ρώτησα γιατί στα πρώτα G2 υπήρχαν και κάποια μικρά θέματα hardware που δεν αντιμετωπίστηκαν με αναβαθμίσεις... Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, Τάκαρε!:)
  12. Γεια σας παίδες και καλή εβδομάδα. Ευτυχής κάτοχος G2 εγώ και είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός G3 για πολύ κοντινό μου πρόσωπο. Η αγορά θα γίνει από skroutzογάμαζο, πιθανότατα το i-buy, από το οποίο είχα πάρει κι εγώ το δικό μου G2 και κάθε άλλο παρά κάτι μεμπτό έχω να παρατηρήσω... Πιο είναι το θέμα; Προτιμά το χρυσό και φοβάμαι (επειδή φαντάζομαι πως το χρυσό δεν έχει τόσο μεγάλη ζήτηση), μήπως αυτό είναι αρκετά παλιότερης παρτίδας. Αν είναι όντως παλιότερης παρτίδας, πρέπει να προσέξουμε κάτι; Δηλαδή, υπήρχαν κάποια θέματα που στην πορεία λύθηκαν και αν ναι πότε; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.
  13. Καλησπέρα παίδες! Πριν καιρό είχα αγοράσει ένα tempered glass της Glass-M, έπειτα από τις εξαιρετικές κριτικές που είχα διαβάσει στο XDA. Δυστυχώς το τζάμι δεν κόλλησε καλά περιμετρικά σε όλες τις πλευρές. Επιχείρησα επανειλημμένα να επικοινωνήσω μαζί τους, αλλά ούτε που μου απάντησαν. Τελικά, άνοιξα θέμα μέσω του paypal, αλλά και πάλι δεν απάντησαν. Είδα και απόειδα, το προχώρησα με paypal και τελικά πήρα τα χρήματά μου πίσω. Γιατί το λέω αυτό; Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, μη διστάζετε να διεκδικείτε το δίκιο σας με κάθε μέσο. Το paypal είναι μια μεγάλη ασφαλιστική δικλίδα για τις αγορές που κάνουμε. Α, και στο χωριό μας το Ελλαδιστάν δε σκέφτομαι καν αν θα μπορούσε να γίνει κάτι σε αντίστοιχη περίπτωση.....
  14. Το usb3 της Kingston έχω και εγώ και λειτουργεί εξαιρετικότατα... Γενικά είμαι της άποψης να προτιμήσεις usb3 από 2, γιατί ακόμα και να μην έχει ο τωρινός υπολογιστής σου, πιθανότατα να έχει ο επόμενος, οπότε αφού δε θα σου στοιχίσει παραπάνω, γιατί όχι...; ;)
×
×
  • Create New...