Jump to content

alexpen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexpen

  1. ο αγοραστης του 1002 carrefour tablet pou einai? :( Εντυπωσεις? Σχόλια?
  2. Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Οσο για το 1), ναι το ξερω. Απλα εννοουσα σε περιπτωση που δεν το ξεπερασω...αν εχει συμπρεριληφθει ο φορος στην τιμη του πακετου
  3. Παιδια καλημεριζω. Φρεσκος συνδρομητης Q συμβολαιου. Ολα καλα με την φορητοτητα (ταχυτατη πλεον) 3-4εργασιμες αν θυμαμαι καλα. Οι ερωτησεις μου: 1)Στα πακετακια που αγοραζουμε συμπεριλαμβανεται ο φορος κινητης? Δλδ καποιος που ενεργοποιει το Q15 θα του ερθει λογαριασμος 15 + ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΔ. ΚΙΝ. ???? 2)Οι ρυθμισεις για το ιντερνετ (μιλαω για android) ειναι οντως αυτες που εχει αποθηκευμενες η καρτουλα (δλδ APN: bonline.....klp.klp)? Θυμαμαι πως στην Q card ηταν διαφορετικες. Αυτα απο εμενα.
  4. Παιδια το πηρα το κινητο για την κοπελα μου στα 129 ευρω. Παρα μα παρα πολυ καλο για μια κοπελα. Οντως μειονεκτημα μεγαλο η οθονη του, αλλα την κοπελια μου δεν την πειραξε καθολου. Οι ερωτησεις τωρα: 1) εχω δει στα διαφημιστικα του friend stream για facebook (ξερετε το widget που σου βγαζει τις ενημερωσεις των φιλων σου στο fbook) αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να βρω αυτο το widget. 2) To widget (οχι η εφαρμογη, το widget! :P ) του fbook μου βγαζει συνεχεια σφαλμα κατα την φορτωση :( Κανεις καμμια λυση? 3) Καποια εναλλακτικη απο το μαρκετ για τα παραπανω??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ!
  5. Απορω γιατι τοση ασυνεννοησια για την μνημη. Εφ'οσον το android μπορει να εχει mounted μονο μια "αποθηκη" (βλ. εσωτερικη ή sd kαρτα) δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο. Οπως ανεφερε και καποιος φιλος πιο πανω, τα 2 gb ειναι αρκετα. Οχι πολλα αλλα αρκετα. Δλδ υπαρχει αφθονος χωρος για εφαρμογες και φωτος. Ενταξει, υστερα απο κανα 2 χρονια φωτογραφιων ισως γεμισει...αλλα ποιος κραταει 2 χρονια αρχειο ΜΟΝΟ στο κινητο του χωρις backup? (Απ: εγω.. :p ). Οπως και ναχει, για το κινητο, ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο γενικα οχι για τα λευτα. Εαν δε συνυπολογισεις και το value/money...τοτε πιστευω πως (και δεν νομιζω να υπερβαλω αυτη την στιγμη) ειναι το καλυτερο στην ελληνικη αγορα αυτην την στιγμη.
  6. Ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι οτι απο εχθες που το γυρισα να κλεινει οταν κλεινει η οθονη, οταν δεν ειναι συνδεδεμενο σε καποιο δικτυο, δουλευει πιο καλα. Οι αποσυνδεσεις ερχονται οταν ειχα επιλεγμενο να μην κλεινει ποτε το wifi.
  7. Παιδια μετα απο 15 μερες με το κινητο...ειμαι υπερευχαριστημενος. Ενα tip για οσους παραπονιουνται για σπασιματα στις φωτος...για να τραβηξει καλη φωτο, πρεπει να κρατησεις παρατεταμενα το κουμπακι που βγαζει φωτο...να εστιασει να σου δωσει τονχαρακτηριστικο ηχο οτι εστιασε καλα και μετα το αφηνεις και τραβαει την φωτο... Μπορει να ακουγεται χαζο αλλα εγω δεν το πολυ καταλαβαινα στην αρχη...:rolleyes: Τωρα...τα ψεγαδια του. Και στου αδερφου μου, και στο δικο μου και σε ενος φιλου μου, χανει συχνα το wifi ευκολα. Ισως να φταιει το δικτυο..ισως και οχι...νομιζω οτι εχει ενα θεμα σε αυτο και ειναι θεμα firmware. Και κατι ακομα...οταν προσπαθειτε να κανετε drag ενα αντικειμενο, οτιδηποτε, πχ ενα widget...σας κανει και σε εσας αυτο το τρεμοπαιγμα? Σαν να ειναι super-ευαισθητη η οθονη στην παραμικρη κινηση...:blink:
  8. Παιδια μια ερωτηση... χωρις root μπορουμε να εχουμε wifi tethering?
  9. Παιδια καλησπερα...ισως να εχει προαναφερθει αλλα το νημα ειναι τοσες πολλες σελιδες που δεν μπορεσα να βρω την απαντηση μου. Ειχα παρει πριν τα χριστουγεννα q card (και μαλιστα εντελως δωρεαν τοτε) απο ενα καταστημα wind και ειχα ενεργοποιησει τοτε το πακετο με 1500' + 1500 sms + 100MB internet. Η χρηση που του εκανα ηταν αποκλειστικα για ιντερνετ. Δεν χρειαστηκε ποτε να βαλω καρτα ...προφανως και ειχα ξεπερασει τα 100mb. Ωστωσο, ξοδεψα το υπολοιπο της καρτας σε τηλεφωνα (σε αλλα δικτυα κλπ) και προφανως μου κοπηκε το ιντερνετ. To παραξενο ειναι πως οταν ξανα φορτωσα με υπολοιπο (5 ευρω) χωρις να ενεργοποιησω καμμια υπηρεσια...συνεχισα να εχω ιντερνετ και μαλλον δωρεαν αφου δεν επεφτε το υπολοιπο μου....:O . Τι παιζει? ειναι καποια πολιτικη κατω απο το τραπεζι? Και το ρωταω αυτο γιατι σκεφτομαι σοβαρα να παω την συνδεση μου σε Q συμβολαιο με τα προπληρωμενα πακετακια που εχει που συμφερουν πολυ, και εαν ισχυει και εκει το "απεριοριστο" ιντερνετ αν δεν ξοδεψω τον χρονο ομιλιας....τοτε πιστευω πως ειναι παρα πολυ καλη λυση.
  10. Μα μου ειπαν οτι ειναι ηρακλειο (κρητης). Το θεμα ειναι οτι μπηκε (μαλλον) και βγηκε απο το τελωνειο σχεδον αμεσως. Να συπμληρωσω επισης οτι ειναι μεταχειρισμενο και οχι καινουριο. Φαινεται δλδ οτι εχει φυγει απο ιδιωτη.
  11. καταλαβα....:worry: Δλδ ακομα δεν την εχω γλυτωσει ε?
  12. με USPS ειναι, και ειναι δηλωμενο 75 δολλαρια.
  13. παιδια καλησπερα, περιμενω ενα macbook pro απο usa. Στο site των ελτα μου βγαζει αυτο: Monday February 28, 08:49:34 GMT+0200 2011 ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Monday February 28, 08:52:04 GMT+0200 2011 ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Monday February 28, 12:40:26 GMT+0200 2011 ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Monday February 28, 18:48:25 GMT+0200 2011 ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Θα πληρωσω τελωνειο?
×
×
  • Create New...