Jump to content

Bilias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Bilias

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 31

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Bilias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.. Θα προσπαθησω να μην περασει το 1 κιλο γιατι απο τα 1001 γραμμαρια ανεβαινει απο 15 στα 29.20. Κατι αλλο. Στο attachement που μου εστειλε το gearbest να εκτυπωσω και να κολλησω στο δεμα μου γραφει αυτα.. Use a nominal value to declare your goods. If your product value is: > 200 USD, write 30 USD < 200 USD, write 20 USD < 100 USD, write 10 USD On the declaration form on the package, please write the same figure and also “Faulty products returned under warranty” Το declaration form ειναι το attachment που εκτυπωνω? Αν ναι, το faulty.... το γραφω εκει που λεει content? Επισης δεν εχει κανενα πεδιο το attachement που να λεει για κοστος. Που το γραφω αυτο?
  2. Απ'οτι βλεπω τωρα μεχρι 1 κιλο ακριβως το Α προτεραιοτητας συστημενο, εχει οντως 15 ευρω. Μαλλον κατι εκανα λαθος που νομιζα οτι στην επιστολη δεν με αφηνει να βαλω πανω απο μισο κιλο.. Για επιστροφες κινα δεν εχει γραφτει οτι στελνουμε β προτεραιοτητας επιτηδες και οχι Α; Η κανω λαθος;
  3. Καλησπερα παιδια και συγγνωμη για το ξεθαμα, αλλα εχω το onda v919 αγορασμενο απο gearbest και ενω υπολειτουργουσε απ την αρχη πλεον κλεινει μονο του ειτε 5-10 λεπτα αφ'οτου ανοιξει, ειτε αν παω να ανοιξω καποιο προγραμμα, ειτε αν παω να συνδεσω φορτιστη, οποτε επικοινωνησα και ειπαν να τους το στειλω για επισκευη. Με ελτα απ'οτι εχω δει βγαινει 29.40 αποστολη με δεμα β προτεραιοτητας και δε βλεπω και επιλογη για συστημενο.. Σαν επιστολη που βγαινει οντως φτηνα βλεπω μονο μεχρι 500 γραμμαρια να δεχεται το συστημα το οποιο δεν γινεται καθως μου ειπαν να το στειλω με τη συσκευασια του και οτι ειχε μεσα αρα παει γυρω στο κιλο, ισως και λιγο παραπανω αν βαλουμε και το κουτι/φακελο αποστολης. @Ribo πως μπορω να το στειλω με κοστος 15 ευρω; Υπαρχει καποιαος τροπος αποστολης που ενδεχομενως αγνοω; Ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα, δεν ξερω τι να κανω, εχουν περασει και 3 μερες απο οταν μου στειλαν το δελτιο αποστολης για να κολλησω στο δεμα και μου ειπαν οτι μεσα σε 7 μερες πρεπει να το στειλω.
  4. Bilias

    Jiayu S3

    Καλησπερα παιδες, ειμαι ακομα σε 4.4.4 δεν εχω φλασαρει ποτε το κινητο απο την αγορα του και τωρα αρχιζει τα ψιλοκολληματακια και λεω να το φλασαρω.. Μπορω να το κανω κατ'ευθειαν 6.0? Σε ποια rom θα προτεινατε να παω?
  5. Ρε παιδια εχω kit kat και μου λεει η εφαρμογη δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο σας; Θελει lollipop που δεν εχει κανενας η την εχουν παρατησει την εφαρμογη απο τη jelly bean και δεν παιζει με νεωτερες εκδοσεις;
  6. Ηθελα να σε ρωτησω, επειδη στο review λες πως τα ubuntu δεν συνισταται να τα χρησιμοποιεις για θεαση βιντεο λογω της μη πληρους υποστηριξης της καρτας, αρα και το popcorntime δεν θα παιζει καλα λογικα στο ugoos? Επισης ηθελα να σε ρωτησω, το pi 2 σηκωνει ubuntu ικανοποιητικα? Ειμαι στο ψαξιμο για ενα value for money κουτι που να μπορει να παιξει xbmc και popcorntime.. Αυτα τα 2 ειναι σημαντικα για μενα
  7. Bilias

    Jiayu S3

    Σ'ευχαριστω πολυ. Μια χαρα τωρα.. Τα εξωτερικα ηχεια οντως οπως ερχεται το κινητο στο τερμα αλλοιωνουν καπως τον ηχο, αλλα αν κατεβασεις το mobile uncle και το mtk engineer mode καπως ετσι λεγεται νομιζω η εφαρμογη, χαμηλωνεις απο εκει το max επιπεδο εντασης των εξωτερικων ηχειων κατα 20-25 μοναδες και διορθωνεται το προβλημα.. Εξ'αλλου η ενταση και οταν το χαμηλωσεις ειναι αρκετα υψηλη.. Τωρα αν εσενα ειναι εντελως χαλια ο ηχος, και μιας και λες πως και η ποιοτητα κλησης ειναι χαλια, πραγμα που σε μενα τουλαχιστον δεν συμβαινει, μπορει να εχεις πεσει σε κακο κομματι, οποτε επικοινωνησε καλου κακου και με το μαγαζι απο το οποιο το αγορασες να τους το αναφερεις.. Θελω επισης γενικα να αναφερω οτι μαζι με το κινητο παρηγγειλα και xiaomi pistons και οταν τα χρησιμοποιω καθομαι και ακουω ακομα και τραγουδια που δε μου αρεσουν γιατι ο ηχος ειναι πραγματικα μαγευτικος.. Αυτο που με ανησυχει με τα ακουστικα ειναι οτι δεν μου μυριζουν σοκολατα! Θα τους βαλω και μια μπανανα διπλα να ελεγξω αλλα δεν νομιζω, απο το Vickmall τα πηρα που ειναι απο τα πιο αξιοπιστα, να μου εχουν κανει κανα παραξενο?
  8. Bilias

    Jiayu S3

    Παιδια, εμενα μου ηρθε προχτες απο vickmall σημερα εκανα και το update OTA 22mb και δεν μπορω να το κανω να δουλεψουν τα δεδομενα κινητης στο 3g με τιποτα.. Εχετε και σεις αυτο το προβλημα?
  9. Bilias

    Jiayu S3

    Παιδια, σας το κανει και σας να σας ζητανε ολες οι εφαρμογες αδεια να παρουν τη θεση σας? Καθε φορα που ανοιγεις εφαρμογη, οποιαδηποτε! Τι παταμε σ αυτο το βγαζει συνεχεια.. Υπαρχει καποια μονιμη λυση?
  10. Bilias

    Jiayu S3

    Αντε καλως τα δεχτηκαμε! Και γω παρελαβα και αυτη τη στιγμη το περιεργαζομαι, οποτε δεν μπορω να πω πολλα.. Αλλα τι wifi ειναι αυτο ρε παιδια???? δεν προλαβαινω να πατησω κατι και το εχει φορτωσει ηδη!!! Το ιδιο και στα μενου, δεν προλαβαινω να καταλαβω αν το αγγιξα το κινητο και εχει ηδη ανοιξει αυτο που πατησα!
  11. Bilias

    Jiayu S3

    Πες μου επειγοντως απο που ψωνιζεις δολλαρια.. Θελω κι εγω..
  12. Bilias

    Jiayu S3

    Εισαι ηρωας! Θα εισαι ο πρωτος που θα παρει s3 advanced στα χερια του πανελληνιως..
  13. Bilias

    Jiayu S3

    Εννοεις το basic 2 gb φανταζομαι.. Το advance 3gb εκτος απο το οτι δεν εχει βγει ακομα, στο Geekbuying εχει 220 ευρω..
  14. Bilias

    Jiayu S3

    Ναι εγω εννοουσα το 2gb επειδη ρωτησε και για τα 2.. Δεν το διευκρινισα, οντως..
  15. Bilias

    Jiayu S3

    Οντως ειναι καλη η τιμη αλλα για 15 ευρω θα επαιρνα απο το κορυφαιο Vickmall για να χω το κεφαλι μου ησυχο αν ημουν στη θεση σου..
×
×
  • Create New...