Jump to content

Panahs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panahs

  1. Panahs

    LG G2 mini (D620)

    Το πρόβλημα είναι ότι φαίνεται να δεσμεύει χώρο ΜΑΖΙ με το προηγούμενο! Λειτουργεί μια χαρά μετά την αναβάθμιση, αλλά από τότε έχω σοβαρό πρόβλημα χώρου.
  2. Panahs

    LG G2 mini (D620)

    Πας στις Ρυθμίσεις Συστήματος-> Γενικές -> Πλήκτρο Συντόμευσης Απενεργοποίησέ το
  3. Panahs

    LG G2 mini (D620)

    Οι μόνοι τρόποι που έχω βρει είναι: Ή ρυθμίζεις μέσα από το μενού της φωτογραφικής, αντί να τραβάει φωτογραφίες, να κάνει ζουμ. Ή κάνεις update το λειτουργικό σε 5.0.2 που έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις.
  4. Θα ρωτήσω κι εδώ μήπως βρεθεί κάποιος και απαντήσει. Στις πρώτες φορτίσεις μπορούμε να το έχουμε ανοιχτό και να το δουλεύουμε ή πρέπει να είναι κλειστό καλύτερα; Δε νομίζω να έχει σημασία το μοντέλο, ας το αναφέρω, μου ήρθε σήμερα το pipo m6pro
  5. Μήπως ξέρεις ποιο είναι αυτό το προγραμματάκι;
  6. Εμφανίστηκε στα ΕΛΤΑ σήμερα το Pipo m6pro μου! Παραγγελία από Banggood 14/11, εμφανίστηκε στη Deutche Post στις 26/11 και σήμερα 3/12 στα ΕΛΤΑ. Σε 2 μέρες φαντάζομαι θα το έχω;
  7. Εμφανίστηκε επιτέλους κάποιο νεότερο. Στο site της deutschepost λέει το εξής: The item arrived at the International Logistics Center Singapore on Nov 26, 2013, δηλαδή σήμερα. Έχω παραγγείλει στις 14/11 και φαίνεται ότι εστάλη στις 19-20/11.
  8. Παρήγγειλα κι εγώ από Banggood ένα ταμπλετάκι στις 14/11. Μέσα από τα στοιχεία του site δείχνει ότι έγινε shipped στις 19/11 και παραπέμπει στο http://www.flytexpress.com όπου λέει: Departured at 2013/11/20 13:24:38 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2013/11/15 9:43:15, Flytexpress Sorting Center Αυτά προς το παρόν. Δεν εμφανίζεται τίποτα σε Deutche post κλπ. Φαντάζομαι υπομονή ε; Με αγχώσατε λίγο με τα τελευταία μηνύματα.
  9. Έχοντας μια μικρή εμπειρία με android συσκευή και βλέποντας πόσο "μνημορουφήχτρες" είναι, θα κοίταζα ειδικά για tablet τουλάχιστον 1,5 giga ram και πάνω.
  10. Το Pipomall βλέπω να είναι από τα μοναδικά πλέον που έχουν το Μ6 (όχι pro) διαθέσιμο, αλλά φοβάμαι να το παραγγείλω, γιατί αν έχει πρόβλημα βλέπω να καταλήγουμε αναγκαστικά στο m6pro. Οπότε τώρα τι κάνουμε; Ποιο άλλο μοντέλο συγκρίνεται με το m6 ;;
  11. Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Για ποιο λόγο;
  12. Ψάχνω για κινέζικο tablet 9,7'' με υψηλή ανάλυση (πχ 2048*1536). Ήμουν έτοιμος να πάρω το Pipo M6, αλλά μόλις το αποφάσισα, βγήκε εκτός παραγωγής (γκαντέμης). Δεδομένου του ότι το Μ6 ήταν μάλλον το ποιοτικότερο στην κατηγορία του, τι εναλλακτικές έχουμε τώρα; Αξίζει τελικά κάποιος να πάει σε M6pro, έχει τελικά καλή οθόνη σαν το M6 (διάβασα ότι έχει γίνει έκπτωση σε ποιότητα οθόνης, μνήμες κλπ) ή υπάρχουν άλλα καλύτερα μοντέλα; Παρακαλώ βοηθήστε, έχω αρχίσει και το βιάζομαι (και είναι επικίνδυνον πράγμα, όπως λέει και το λεωφορείο :p ) και το έχω αναβάλλει πολύ!
  13. Κάπου νομίζω διάβασα στο site του dealsprime ότι δεν κάνει αλλαγές; Αν έρθει με πρόβλημα η συσκευή και το στείλεις πίσω την αλλάζουν ή μόνο την επισκευάζουν;
  14. Γιατί να πάρω gps αν αυτό του galaxy δουλεύει μια χαρά? Δε σε έπιασα.
  15. Μιας και το περιμένω (μπορεί και αύριο) μπορείτε να μου απαντήσετε σε 2 ερωτησούλες για να μην ψάχνω σε 230 σελίδες...? Κάπου διάβασα ότι το κινητό έχει θέματα με το gps. Έχει λυθεί? Οι gps εφαρμογές για να δουλέψουν χρειάζονται sd κάρτα ή δουλεύουν και με την εσωτερική μνήμη της συσκευής? Ρωτάω γιατί ένας φίλος που το έχει μου είπε πως όσες εφαρμογές gps επιχείρησε να εγκαταστήσει του ζήτησαν κάρτα sd. Είναι το πρώτο κινητό με Android που παίρνω και το περιμένω πως και πως. Δεν πήρα το Huawei Ideos X5 γιατί ήθελα κάτι πιο ποιοτικό. Θα είναι μεγάλη... πολύ μεγάλη ξενέρα να διαπιστώσω ότι το gps του είναι προβληματικό!
  16. Μας κατέστρεψες Αντώνη! :p Από βδομάδα με βλέπω κι εμένα να κάνω παραγγελία! Την εμβέλεια του wifi του πώς τη βλέπεις? Το 3g? Ρωτάω γιατί εκεί που θα το χρησιμοποιώ θα χρειάζομαι σχετικά καλό σήμα.
  17. Καλησπέρα παίδες, καλώς σας βρίσκω. Το κινητάκι με έχει ψήσει πολύ για τα λεφτά του... η φήμη για το ραδιόφωνο τελικά ισχύει ή είναι μούφες? Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?
×
×
  • Create New...