Jump to content

angelos22

Members
  • Δημοσιεύσεις

    90
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angelos22

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

angelos22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. προβλημα με το titanium backup. Πηγαίνετε superSU,ρυθμίσεις,και ξετσεκάρετε το mound namespace separation...επανεκκίνηση...και δουλευει κανονικά...
  2. επιτελους δουλευει πολυ καλα και ειναι απο την LG !!! http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-international-lollipop-stock-g2-d802-t3058129
  3. Είναι η τελική ,την περασε κανένας? είναι οκ ή θα χάσουμε το ΙΜΕΙ?
  4. εγω το έχω απο τον Μάρτιο και του έχω αλλάξει τα φώτα σε φλασαρίσματα και δοκιμές και με το ΙΜΕΙ δεν είχα προβλημα ποτέ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το δικό σου έχασε το ΙΜΕΙ χωρίς να του κάνεις τίποτε! συνήθως το χάνει με το φλασάρισμα της 2.35 beta rom. πάντως για παν ενδεχόμενο το έκανα backup με το πρόγραμμα που πόσταρες.
  5. στην πρώτη σελίδα τα ''λέει'' όλα! κάνε ένα κόπο και διάβασε λίγο ,είναι πανεύκολο! αν εννοείς την official rom εδώ είναι δύσκολα ακόμα τα πράγματα. Περίμενε και όταν θα βγεί (του χρόνου τώρα!) θα την περάσεις..
  6. Τελικά η μόνη καλή και χωρίς προβλήματα ειναι η Official CWM Recovery 5.0.2.6 ΜΟΝΟ με αυτή ότι rom και να πέρασα έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα! για αυτό πριν φλασάρετε κάποια rom καλό θα είναι να περάσετε πρώτα την 5.0.2.6, θα γλιτώσετε πολλά προβλήματα μετά.
  7. σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης)
  8. αυτο που δεν μπορω να καταλάβω ειναι γιατι περάσατε αμεσως την πιο χάλια rom που βγήκε!!!??? σιγά ρε παιδια! πως κανετε έτσι. λειτουργικο τηλέφωνο θέλουμε κι οχι να κάψουμε το κινητάκι μας! υπομονη και όλα θα διορθωθουν, και όταν διορθωθουν σχεδόν, όλοι μας θα έχουμε αλλάξει τηλέφωνο!!! εδω πουλάνε το sony νεον199€! στην τελική σιγά τα λάχανα, κρίση δεν έχουμε?
  9. αλλος που θέλει να γίνει beta tester??? ευχαριστώ δεν θα πάρω. θα πάρω όμως αλλης εταιρείας κινητό! ΖΗΤΩ το android!!!
  10. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766
  11. κάτσε μην τρέχεις ρε φίλε, ας πάρουμε την 2.35 πρώτα και μετά ΟΤΑΝ βγει η ICS θα έχουμε αλλάξει κινητό! γιατι ασχολείσαι με το back up της Wind? το titanium backup δεν σου κάνει? για ψάχτο λιγάκι και δεν θα χάσεις! οσο για το autorotation ειναι δυστυχώς πρόβλημα που μάλλον θα λυθεί σε επόμενη version (θεου θέλοντος) δυστυχώς δεν υπάρχει λύση,ακόμη τουλάχιστον... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  12. κατεβασε οποιαδηποτε εφαρμογη απο το market και μετα θα φαινονται οι εφαρμογες σου κανονικα.
  13. αντε επιτέλους! βαρεθήκαμε να δοκιμάζουμε όλες αυτές τις :X..... rom !!!
  14. το τηλέφωνο είναι κορυφή! ας μην ξεχνάμε ότι και οι τρομερές motherboards της Gigabyte και τόσων άλλων εταιρειών φτιάχνονται στην Κίνα. αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φτηνοκατασκευές. φανταστειτε τι πλάκα πάθαμε όταν έδωσε συνέντευξη ένα στέλεχος εταιρείας που έφτιαχνε κινητά και είπε ότι ένα αντίστοιχο iphone clone στοιχίζει 37€ για να κατασκευαστεί!!! και φτάνει γύρω στα 50€ με κύκλωμα 2 sim ,TV και δεύτερη κάμερα! μακάρι να φτάναμε και εμείς την τεχνογνωσία των κινέζων κι ας φτιάχναμε τα μισά!
×
×
  • Create New...