Jump to content

nekisia1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    521
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nekisia1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. @sakis0547 δηλαδή ότι τράβηξαν 8 στους 10 κατόχους.... Ήμουν και γω στο κλαμπ των πολλών. Τώρα όλα οκ.
  2. Προς ενημέρωση αυτών που είχαν πρόβλημα με το bluetooth, η τελευταία Dev rom 6.3.24 λύνει το πρόβλημα οριστικά.
  3. Media-nav εχει μονο η renault και η dacia. Ειναι λεξεις κατατεθεν για τους εχοντες. Δοκιμασα με την 16,18 και τωρα την 20. Πηρα μπ...:X Δοκιμασμενο το Media-nav me Asus, Samsung, Nokia και Huawei. [edit] Σημερα δοκιμάσθηκε ενα Redmi note 2 με την προηγούμενη stable rom. Ολα καλα και εκεί.
  4. Να επιβεβαιώσω και γω με τη σειρά μου την αδυναμία σύνδεσης με το media-nav του αυτοκινήτου μου. Αντε να δούμε πως θα λυθεί τούτο.
  5. Bug είναι παιδιά. Μη δίνετε τόση έκταση. Εάν έχεις επιλέξει τα δεδομένα ίντερνετ από την πρώτη σιμ, εμφανίζεται το πρόβλημα. Μόλις επιλέξεις την 2η σιμ, όλα μέλι γάλα. Ήδη το γνωρίζουν και θα το διορθώσουν.
  6. Λέγοντας "τα πάντα" , εννοείς και το καθαρό Install μέσω adb;
  7. Πάντως είναι περίεργο διότι η Asus έχει κοινοποιησει όλα τα καλούδια για custom rom. Το ξεκλείδωμα του bootloader και τον πηγαίο κώδικα του kernel.
  8. Ναι την έβαλα εγώ από την πρώτη μέρα. Όλα δουλεύουν μια χαρά.
  9. Βγήκε πριν λίγες μέρες η 2.20.40.8. Προχθές βγήκε η 2.20.40.9 που διορθωνε ενα bug της προηγούμενης με τις επαφές. Διάβαζε και το asuszenfoneblog εκτός του επίσημου site.
  10. Και εδώ με 4.4 όλα δουλεύουν σωστά.
  11. Είχα το ίδιο πρόβλημα με την 4.3 έκδοση. Έκανε βιντεοκληση μόνο το skype. Στο viber δεν έδινε τέτοια δυνατότητα, με γκριζαρισμενο εικονίδιο και στο hangouts έκλεινε το πρόγραμμα χωρίς ειδοποίηση για force close. Τώρα με την 4.4 το hangouts αποκαταστηθηκε ενώ το viber συνεχίζει και δεν κάνει. Καταλαβαινω πως πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι και να το διορθώσουμε. Φοβάμαι ότι είναι θέμα του Framework μιας και η Asus έχει βάλει βαθιά το χέρι της.
  12. Ναι αυτό εννοώ. Χωρίς να διαβάσω το οτιδήποτε(και προϊδεαστω για το οτιδήποτε) , κατέβασα τον installer από XDA. Έκανα εγκατάσταση, έκανε επανεκκίνηση και μετά προσθεσα nlpbounce, youtube adaway, crappalinks, wifi fake, gravity box.
×
×
  • Create New...