Villis Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Κανεις να γνωριζει κατι επι του θεματος? Αν εννοείς τους google maps, λειτουργούν μόνο με internet! Αν εννοείς για κάποιο άλλο πρόγραμμα, έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό μέσω GPS; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Αν εννοείς τους google maps, λειτουργούν μόνο με internet! Αν εννοείς για κάποιο άλλο πρόγραμμα, έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό μέσω GPS; Στην αρχη που ειχα αγορασει τη συσκευη με εβρισκε κανονικα ενεργοποιοντας μονο το gps τωρα πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ για να με βρει! Αυτο λοιπον που ζηταω ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη κατι σαν τη μαμισια με τους χαρτες που να με εντοπιζει μονο με την ενεργοποιηση του gps.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Στην αρχη που ειχα αγορασει τη συσκευη με εβρισκε κανονικα ενεργοποιοντας μονο το gps τωρα πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ για να με βρει! Αυτο λοιπον που ζηταω ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη κατι σαν τη μαμισια με τους χαρτες που να με εντοπιζει μονο με την ενεργοποιηση του gps.. Το προγραμμα που ειχε εγκατεστημενο το κινητο μου απο την επιστροφη που ειχε γινει απο την Ace ειναι το GPS Status αλλα μην περιμενης μεγαλη διαφορα..θα κλειδωση μεν με προηποθεσης(ανοικτος χωρος,ακινητος και μετα απο 4-5 λεπτα)...θα παρατηρησης οτι δορυφορους βλεπει κανονικα 8-9 μεχρι και 12???? και με πρασινο σημα(πολυ καλο) αλλα δεν κλειδωνη...κανει αρκετο χρονο και δεν μπορω να καταλαβω το λογο Edited August 29, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Συνδεσα το κινητο με usb κλαωδιο με το pc που ειναι συνδεδεμενο με adsl γραμμη σε Internet αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει πιθανον λογω τειχους προστασιας (το εχω κλειστο) και λεει οτι το pc πρεπει να συνδεεται μεσω ppp (πχ μεσω τηλεφωνου , xdsl ή vpn). Γιατι δεν μπορει να συνδεθει παιδα .Ευχαριστω. Καποια λυση παιδια ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 καλησπερα , θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να έχω όριο mb στο mobile internet μεχρι τα 100 mb εχει καποιο πρόγραμμα η καποια ρυθμιση το κινητό ?πέρα απο το 1212 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Συμφωνα με το προγραμμα που ειχε εγκατεστημενο το κινητο μου απο την επιστροφη που ειχε γινει απο την Ace ειναι το GPS Status αλλα μην περιμενης μεγαλη διαφορα..θα κλειδωση μεν με προηποθεσης(ανοικτος χωρος,ακινητος και μετα απο 4-5 λεπτα)...θα παρατηρησης οτι δορυφορους βλεπει κανονικα 8-9 μεχρι και 12???? και με πρασινο σημα(πολυ καλο) αλλα δεν κλειδωνη...κανει αρκετο χρονο και δεν μπορω να καταλαβω το λογο Θα το προσπαθησω! Ευχαριστω για τις πληροφοριες σου, να εισαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Το πήρα κι εγώ σήμερα,μου κάνει ένα update τώρα που ούτε που ξέρω τι είναι:-) Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Στην αρχη που ειχα αγορασει τη συσκευη με εβρισκε κανονικα ενεργοποιοντας μονο το gps τωρα πρεπει να ειμαι συνδεμενος στο ιντερνετ για να με βρει! Αυτο λοιπον που ζηταω ειναι αν υπαρχει καποια εφαρμογη κατι σαν τη μαμισια με τους χαρτες που να με εντοπιζει μονο με την ενεργοποιηση του gps.. Στο google maps πάντως αποκλείεται να σε εντόπισε, μιας και ο εντοπισμός γίνεται μεν μέσω gps, αλλά ο χάρτης φορτώνεται μέσω δικτύου. Εκτός λοιπόν αν φόρτωσες το χάρτη και απλά έδειχνε τη θέση σου μόνο με το gps. Υπάρχουν πολλά προγράμματα (όχι δωρεάν) όπως τα navigon. igo, sygic κλπ. Περισσότερες πληροφορίες γι'αυτά, μπορείς να βρείς εδώ κι εδώ :)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλησπερα , θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να έχω όριο mb στο mobile internet μεχρι τα 100 mb εχει καποιο πρόγραμμα η καποια ρυθμιση το κινητό ?πέρα απο το 1212 ? Χρησιμοποίησε μια third-party εφαρμογή από το market (πχ. Call Meter, Traffic counter pro κτλ) για να ενημερώνεσαι για τις χρεώσεις/καταναλώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Να ενημερωσω μιας κ βλεπω οτι σχεδον κανεις δεν ασχολειται με ΡΟΜς οτι η Unity εφτασε στην εκδοση 2,35 και εκπληκτικες επιδοσεις στην μπαταρια , εχω φτασει της 2 μερες με κανονικη χρηση wifi και 3g . Η εκδοση δεν φαινεται στο XDA αλλα μονο στο επισημο σιτε. Οποιος θελει την δοκιμαζει εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Να ενημερωσω μιας κ βλεπω οτι σχεδον κανεις δεν ασχολειται με ΡΟΜς οτι η Unity εφτασε στην εκδοση 2,35 και εκπληκτικες επιδοσεις στην μπαταρια , εχω φτασει της 2 μερες με κανονικη χρηση wifi και 3g . Η εκδοση δεν φαινεται στο XDA αλλα μονο στο επισημο σιτε. Οποιος θελει την δοκιμαζει εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. :D το εχω κατεβασει και θα το δω σημερα. η virtuous και η miui ειναι ο,τι καλυτερο. το κινητο απογειωνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 παρέλαβα σήμερα και γω και αφού βεβαιωθώ ότι όλα λειτουργούν καλά θα ξεκινήσω το πείραγμα. προτείνετε την VU σε σχέση με την leaked 2.3.5 με sense 3? πολύ πιθανόν βέβαια να καταλήξω και σε aosp γιατί με τέτοια ήμουν στο desire τώρα τελευταία και την έχω συνηθίσει αρκετά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Παιδιά από χτες έχω ένα πρόβλημα έκανα κάτι updates σε κάτι apps από το market και μου κώλυσε το κινητό όπως τις κατέβαζε το έκανα πολλά soft reset βγάζοντας την μπαταρία για να συνέλθει αφού συνήλθε,μετά κάτι ώρες έκανα μια κανονική επανεκκίνηση το κινητό και είδα ότι έλειπε η εφαρμογή του φακού και η εφαρμογή της κάμερας και αποφασίζω να του κάνω hard reset αφού δεν κατάφερα να της ξαναβάλω... και πάλι όμως λείπουν μετά το hard reset πως γίνετε αυτό?:lol: υπάρχει κάποιος τρόπος να ξαναπεράσω την stock rom πάλι μπας και τα βάλει? το τηλέφωνο είναι s-on έτσι...:) Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Μπορείς να περάσεις αυτήν. Με αναμμένο το τηλέφωνο σύνδεσέ το στο pc και τρέξε το RUU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 διάβασα αυτό στο gsmarena: Wi-Fi signal degrades when you cover the top part of the back panel ισχύει; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cubigon Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 στο δικο μου ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 στο δικο μου ναι.. σε μεγάλο βαθμό; σε σημείο να δημιουργεί πρόβλημα; Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 σε μεγάλο βαθμό; σε σημείο να δημιουργεί πρόβλημα; Δεν είναι η μοναδική συσκευή που συμβαίνει αυτό. Από εξαίρεση κοντεύει να γίνει ο κανόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι, ισχύει αυτό με το wifi. Και είναι ένα ψιλοθεματάκι αν το κρατάς οριζόντιο. Θα πρέπει να έχεις λίγο το νου σου πως το κρατάς στο επάνω μέρος. Μέχρι εκεί όμως. Δεν θέλει ούτε σπέσιαλ θήκες ούτε κόβει κάποια κλήση!:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 παιδιά το γνωρίζατε ότι υπάρχουν ελληνικές συσκευές με firmware cosmote? εγώ τουλάχιστον δεν το είχα δει αυτό πουθενά. ας τα πάρουμε από την αρχή. χτες παρέλαβα την συσκευή από φίλο του forum και κάποια στιγμή το βράδυ παρατήρησα ότι δεν έχει το κλασικό ευρωπαϊκό firmware x.xx.401.x αλλά x.xx.124.x. έψαξα στην συλλογή των επίσημων rom που υπάρχει στο xda αλλά το 124 δεν υπάρχει κάπου. τυχαία αργά το βράδυ όταν πήγα να βάλω ξυπνητήρι για την δουλειά και πριν πειράξω τον ήχο παρατήρησα έγραφε t-mobile alarm sound και άρχισα να υποψιάζομαι. με τηλέφωνο σήμερα στην htc μου είπαν χαρακτηριστικά ότι είναι συσκευή "κλειδωμένη" στην cosmote. βέβαια δοκίμασα και κάρτα της voda και παίζει κανονικά και φυσικά δεν έχει κανένα άλλο χαρακτηριστικό από cosmote. ούτε εφαρμογή, ούτε logo, ούτε τίποτα. είναι μια κλασσική ευρωπαϊκή rom αλλά με άλλο όνομα... το πρόβλημα μου βέβαια είναι ότι η rom αυτή δεν υπάρχει πουθενά για κατέβασμα για να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω σε περίπτωση ανάγκης, οπότε η μόνη λύση είναι να την τραβήξω από το κινητό μόνος μου. μέχρι τώρα δεν είχε χρειαστεί να ασχοληθώ γιατί πάντα τα ruu τα βρίσκαμε εύκολα στο xda. έχει κανένας ασχοληθεί με rom dump ή να χωθώ στα άδυτα του xda?:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Πριν μια βδομαδα περιπου πηγα το κινητο στο service λογω του φλασαρισματος της οθονης. Πριν το παω λοιπον για επισκευη(που τελικα δεν ειχε τιποτα) ειχε κανει δυο τρεις ενημερωσεις και αλλαξε κατι στον αριθμο λογισμικου. Οταν το παρελαβα απο το service ειχαν κανει ενα hard reset . Απο τοτε οσες φορες εχω μπει στο internet δεν εχει κανει καμια ενημερωση και δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση . Το ιδιο συνεβη και με την εφαρμογη χαρτες που ειχε κανει μια αναβαθμιση. Δεν ερχεται καμια ενημερωση! Ξερει κανεις κατι? Edited August 31, 2011 by giorgos88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πριν μια βδομαδα περιπου πηγα το κινητο στο service λογω του φλασαρισματος της οθονης. Πριν το παω λοιπον για επισκευη(που τελικα δεν ειχε τιποτα) ειχε κανει δυο τρεις ενημερωσεις και αλλαξε κατι στον αριθμο λογισμικου. Οταν το παρελαβα απο το service ειχαν κανει ενα hard reset . Απο τοτε οσες φορες εχω μπει στο internet δεν εχει κανει καμια ενημερωση και δεν εχω λαβει καμια ειδοποιηση . Το ιδιο συνεβη και με την εφαρμογη χαρτες που ειχε κανει μια αναβαθμιση. Δεν ερχεται καμια ενημερωση! Ξερει κανεις κατι? Δεν έχεις λάβει ειδοποίηση γιατί προφανώς έχεις την τελευταία έκδοση. Και hard reset να κάνεις δεν χάνονται οι αναβαθμίσεις, συνεπώς μην περιμένεις να σου έρθει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Το χω στα χερια μου κ γω τελικα.. Πρωτη εντυπωση απο κατασκευη αριστη.Φαινεται στιβαρο! Ποση ωρα πρωτη φορτιση? Κ κατι αλλο που θα πρεπε να γνωριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω τί σας έχει πιάσει με το φλασάρισμα της οθόνης, και το δικό μου το κάνει αλλά από την στιγμή που το κινητό είναι άψογο δεν με απασχολεί καθόλου. Μην τρώγεστε χωρίς λόγο ειδικά απο την στιγμή που η htc Ελλάδας δεν ξέρει τί φταίει, ίσως τελικά να είναι feature. Μου θυμίζει το θέμα που είχε γίνει χωρίς ουσιαστικό λόγο, με το nokia 5800 και την περιβόητη σχισμή για όσους ξέρουν τί εννοώ Το χω στα χερια μου κ γω τελικα.. Πρωτη εντυπωση απο κατασκευη αριστη.Φαινεται στιβαρο! Ποση ωρα πρωτη φορτιση? Κ κατι αλλο που θα πρεπε να γνωριζω?Καλορίζικο, δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο σχετικά με την φόρτιση μετά απο 4-5 κύκλους θα πιάσει την μέγιστη αυτονομία (2-3 μέρες ανάλογα με την χρήση που θα του κάνεις) Edited August 31, 2011 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Ποση ωρα πρωτη φορτιση? Κ κατι αλλο που θα πρεπε να γνωριζω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3536176#post3536176 Δεν μπορώ να καταλάβω τί σας έχει πιάσει με το φλασάρισμα της οθόνης, και το δικό μου το κάνει αλλά από την στιγμή που το κινητό είναι άψογο δεν με απασχολεί καθόλου. Μην τρώγεστε χωρίς λόγο ειδικά απο την στιγμή που η htc Ελλάδας δεν ξέρει τί φταίει, ίσως τελικά να είναι feature. Το ότι δεν απασχολεί εσένα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν! Όσο και αν θέλουμε να εθελοτυφλούμε, φυσιολογικό δεν είναι. Feature; Θα αστειεύεσαι φαντάζομαι. Edited September 1, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts