Jump to content

bobfr150

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bobfr150

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bobfr150's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πριν απο λιγο μου ηρθε αυτοματα στην συσκευη ενα software update στα 97 ΜΒ . Την συσκευη την εχω αγορασει απο Σλοβακια. Επισης αναφερει οτι καποια settings θα γινουν restore και αλλα delete. Υπαρχει περιπτωση να διαγραφουν μηνυματα, φωτογραφιες κτλ ?
  2. Μαλιστα, και της spigen? Ειναι καλα? Βασικα με ενδιαφερει να ειναι anti fingerprint. Υπαρχει καποια καλη μαρκα?
  3. http://www.public.gr/product/tilefonia/accessories/celly-screen-protector-i9300-gia-to-samsung-galaxy-s-iii/prod2650003pp/ Ξερετε αν το συγκεκριμενο ειναι και anti fingerprint?
  4. Καλημερα,σπουδαζω στο εξωτερικο και εχω βρει την συσκευη σε τιμη 389 ευρω και εχω αρχισει να το σκεφτομαι... Απλα θελω να ρωτησω 1. Αν θα υπαρχει θεμα με τις γλωσσες,αν δηλαδη θα υποστηριζει κανονικα ελληνικα κτλ 2. Γραφει στο ταμπελακι διπλα οτι τρεχει ice cream ενω οι συσκευες στην Ελλαδα αναγραφουν jelly bean, η αναβαθμιση θα γινει κανονικα υποθετω ετσι? Ευχαριστω και καλο μηνα σε ολους
  5. Καλησπερα, πως μπορω να αλλαξω τα κατω 3 κυρια κουμπια στην οθονη αναμονης (εφαρμογες-τηλεφωνο-επεξεργασια) και να βαλω κατι διαφορετικο, αλλα χωρις να αλλαξω launcher?
  6. Ας εξηγησει και καποιος στα ελληνικα :D Με λιγα λογια για να περασουμε το ICS κατεβαζουμε καποιο αρχειο απο το παραπανω link και μετα τι διαδικασια ακολουθουμε? Ειναι ευκολο η θα μπλεξουμε?? Και ειναι επισημα απο HTC?
  7. Καλο μηνα σε ολους.. Ξερουμε ποσο του μηνος θα παρουμε το ICS ?
  8. Καλησπερα, πως μπορω να βαλω ως προεπιλογη browser τον opera? Οτι λινκ θελω να ανοξω ανοιγει αναγκαστικα με το προεγκαταστημενο "internet" .
  9. Και ποια εφαρμογη θεωρειται η καλυτερη για ευρωπαικους χαρτες επισης?
  10. Η πλοηγηση μεσω GPS χρεωνεται η οχι? Και ποιες εφαρμογες το υποστηριζουν?
  11. Εχω MΒ απλα ζω στο εξωτερικο και ταξιδευω πολλες φορες σε αλλες χωρες κι οταν θελω να χρησιμοποιησω την πλοηγηση τα ΜΒ μου χρεωνονται βασει roaming.... που σημαινει 1 ευρω το ΜΒ οποτε καταλαβαινεις!
  12. Πως πρεπει να χρησιμοποιω την πλοηγηση για να μην χρεωνομαι? Μεσω GPS χρεωνεται η οχι?
  13. Και σε μενα συμβαινει το ιδιο και ακομα δεν εχω βρει λυση στο προβλημα.. Οντως απιστευτο να κανεις αναβαθμιση και να εμφανιζεται τετοιο θεμα!
×
×
  • Create New...