Jump to content

puntix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About puntix

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

puntix's Achievements

  1. καλησπέρα , υπαρχει τροπος να βαλω την καρτα μου στο 4άρι χωρις να μου ζητάει κλειδωμα ρολογιου με pin ή μοτίβο , το εχει λύσει κανεις αυτό το πρόβλημα ?
  2. καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός Samsung note plus 10 , την στιγμή που σας γράφω είμαι πλήρης απογοητευμένος διοτι το κινητό που απευθύνετε σε επαγγελματίες συστηχώς δεν δουλευει με το rd (remote control) το ιδιο πρόβλημα εχει και ενας φίλος με s22 πραγματικά ειναι τραγικό , εχω στήσει open vpn και θελω να συνδεθώ με το rd client και απλα αποτυχάνει δεν υπάρχουν λόγια.. Ειμαι έτοιμος να το σουταρω και να πάρω iphone..
  3. παιδια καλησπέρα, εχω samsung note 10 plus και το ρολόι smartwatch 4 , θα ηθελα να ρωτήσω αν γνωριζει κανεις εάν μπορώ με το ρολόι να ενεργοποιήσω την μπροστινή κάμερα του κινητου για φωτογραφία για καποιο λόγο ενεργοποιεί μονο την πίσω την κανονική , δεν είναι λίγο ακυρο αυτό ?
  4. εγραψα οτι ειναι ποιο χρήσιμο οχι οτι είναι καλυτερο τεχνολογικά . δεν ξέρω πόσο ξοδευει ουτε εχω πληρώσει με κινητό να σου πώ την αλήθεια δεν ξερω για ποιο κωδικό μιλάς , αν μιλάς για το google pay ναι εχεις δίκιο οταν το φοράς δεν ζητάει δεν ξερω τι φταίει με το δικό μου, ακομη και στνδεμενο να εχω το ρολοι με το κινητο και να εχω σε ζευξη τα huawey με το κινητο , αν ειμαι σε κληση δεν ακουω τίποτα σχεδόν
  5. Eίναι το πρώτο μου smartwatch , λοιπόν μου αρέσει σαν ρολόι αλλα για την χρήση σαν ρολόι εκ των προτέρων και το μόνο χρήσιμο που βρίσκω σε αυτή την συσκευή είναι ο φακός + οτι μπορώ να πάω για τρέξιμο και να κατεβάσω κάποια λίστα απο το spotify και να την ακούσω ofline με bt ακουστικά , αντε και να απαντήσω σε καμία κλήση ή να την απορρίψω ή για να δω ποιος με καλεί χωρίς να πάω μέχρι το κινητό .. Το ρολόι έχει πολλά θεματάκια και δεν αξίζει η αγορά του κατά την γνώμη μου και εξηγούμε.. το κύριο πρόβλημα σε εμένα τουλάχιστον είναι με τον ήχο, όταν είναι συνδεμένο με το κινητό ο ήχος είναι πάρα πολύ χαμηλός, ειδικά αν εμπλέκεται και κανενα bt ακουστικό αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην ακούγεται ούτε το speaker του ρολογιού άλλα ούτε και το bt σε μια κλήση η στη προπόνηση , ελπίζω να λυθεί με καποιο update . Το lte που παιρνει e sim ίσως θα είχε νόημα για εμένα άλλα με την τραγική μπαταρία που εχει το απλό το ξεχνάμε.. google map : Εδώ γελάμε! Προσπαθώ να κατανοήσω ποια είναι η χρήση του αν πρέπει να εχω μαζί μου και το κινητό και να μην μπορώ να κατεβάσω στο ρολόι ofline χαρτες! Θα μου πείτε γίνεται βέβαια αν μιλήσεις στο ρολόι θα ανοίξει την εφαρμογή και απο το κινητό , αν μετά κλείσεις την εφαρμογή από το κινητό τότε θα έχει φορτώσει τον χάρτη και στο ρολόι όμως αν ειναι να κάνω αυτή την διαδικασία τότε το ρολόι μου είναι άχρηστο ρε samsung, παράδειγμα στη δουλειά έχω 5 παραγγελίες και δεν ξέρω τις οδούς, θέλω να μιλήσω στο ρολόι γρήγορα και να βρώ τις περιοχές ώστε να ταιριάζουν μεταξύ τους , ε αυτό δεν γίνετα.. Θα πρέπει να έχω μαζί μου το κινητό άλλα και σε ενα ταξίδι πάλι θα πρέπει να έχω το κινητό μαζί άρα οκ ψιλο - άχρηστο. οπως καταλαβατε δεν δουλευει σαν χάρτης για να βρεις ενα spot αλλα μονο σαν gps για να πάς απο το σημείο α στο σημείο β με οδηγίες κάτι που οκ δεν ήταν ξεκάθαρο οταν το αγόρασα . google pay! Δουλευει οκ , άλλα θα έπρεπε να σου δίνει την επιλογή και χωρίς κλείδωμα βέβαια οι γνώμες εδώ διίστανται . Επίσης όταν κάνεις την πληρωμή μετά δεν σου κλείνει το nfc όπως θα έπρεπε και σου τρώει μπαταρία αν το ξεχάσεις ή δεν το πάρεις χαμπάρι δηλαδή έλεος ρε Samsung.. Αντίστροφη μέτρηση ειναι κάτι που μου χρειάζεται στη δουλειά μου, ενώ ειναι πολύ βολική η στεφάνη ώστε να ρυθμίζεις τον χρόνο , το πρώτο λάθος ειναι ότι δεν μπαίνει σαν tiles ,εντάξει βρεθηκε λύση το έβαλα να ανοίγει με 2 κλικ του κεντρικού κουμπιού άλλα θα το ήθελα πολυ σαν tiles Δεύτερο λάθος το ότι δεν μπορώ να σβήσω η να επεξεργαστώ τους προκαθορισμένους χρόνους αν είναι δυνατών.. Δεν εχει πληθώρα εφαρμογών δυστυχώς ειναι μετρημένες στα δάχτυλα. Η εφαρμογή samsung health τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο και καταναλώνει μπαταρία (αν υπάρχει καποια αλλη επιλογή ας μου πεί κάποιος παρακαλώ ) Σύνοψη : το casio των 30 ευρώ μου είναι πολύ ποιο χρήσιμο στην καθημερινότητα μου .
  6. οχι φίλε μου δεν ειναι κλειδωμα εφαρμογής , η εφαρμογή ζητάει κλείδωμα του google pay , επίσης εβαλα το μοτιβο και μεχρι να το βγαλω ειδα και έπαθα δε μπορουσα να μπω στο ρολόι γιατί δεν επιανε (ισως εφταιγε που ημουν ξαπλωμενος)
  7. καλησπέρα , αν μπορει να βοηθίσει καποιος με καποια προβληματάκια που έχω εντοπίσει στο ρολόι , συγκεκριμένα Παρατηρώ οτι δεν μετράει καθολου σωστά τα βήματα Ενω καταφερα να περάσω στο google pay την καρτα μου , δεν με βολεψε καθόλου το οτι πρέπει να κλειδώσεις όλο το ρολόι , δηλαδή θα ήθελα να κλειδώνει μονο η εφαρμογή ή τελος παντων να εχει δαχτυλικό αποτυπωμα , η φαση με το pin και ειδικά με μοτιβο κλειδωμα δεν βολευει καθολου στο ρολόι , Αν υπαρχει τρόπος καποια εφαρμογη να μπει στα tiles και ειδικα αντιστροη μέτρηση.
  8. Θα σου πώ τι έγινε , καπου καπως κάποτε ειχα απενεργοποιήσει μαλλον τις εφαρμογές της samsung και καπου τρίγκαρε , κάτι έσβησα δεν ξέρω τελικά έκανα hard reset το κινητό και ησύχασα όλα καλά!
  9. καλησπέρα πρόσφατα αγόρασα το smartwatch samsung 4 classic και το κινητο ειναι το note 10 plus , οταν κατεβάζω την εφαρμογή samsung health δεν ανοιγει και παιρνω error γνωρίζει κανεις τι συμβαίνει ή αν έχει αναφερθεί κάπου η λύση ή εχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και πως το έλυσε ?
  10. Καλησπέρα , μιας και έχουν λήξει τα συμβόλαια μου από τις 15 του μήνα, είμαι σε αναζήτηση εταιρίας και συμβολαίων, χρειάζομαι 2 αριθμούς ο ένας για το προσωπικό μου τηλέφωνο που η χρήση που κάνω στο συγκεκριμένο, οριακά με καλύπτει 600 λεπτά ομιλίας οπότε θέλω κάτι που να μπορώ να μιλάω απεριόριστα με όλους άλλα συγκεκριμένα με cosmote μιας και μιλάω με κάποιο συνεργάτη που ο αριθμός του είναι στην cosmote και μιλάμε περισσότερο από μια ώρα την μέρα κάποιες φορές , επίσης χρειάζομαι αρκετά δεδομένα γιατί θέλω να κανω streaming radio και spotify στο αυτοκίνητο μου περίπου 40 με 1 ώρα την μέρα , sms δεν με ενδιαφέρουν , πολύ βασικό είναι επίσης να μπορώ να χρησιμοποιώ τον χρόνο ομιλίας μου και τα δεδομένα μου στο εξωτερικό (Ε.Ε) . Επίσης χρειάζομαι και έναν ακόμη αριθμό για τον συναγερμό κάτι σαν συμβόλαιο που εχω τώρα ώστε να ανανεώνεται αυτόματα και γενικά να μην εχει αρκετό χρόνο ομιλίας και να έχει λίγα δεδομένα , εδώ θα ήταν χρήσιμο να μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα απο την κάρτα του συναγερμού στο προσωπικό μου τηλεφωνο αν χρειαστεί και αν μπορεί να γίνεται αυτόματα με κάποιο τρόπο , αυτή την στιγμή ειμαι σε cosmote και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει να αλλάξω εταιρία και πακέτα γιατί εχω χάσει λίγο επαφή . Ευχαριστώ. υ.π γλυκοκοιτάζω σε wind unlimited στα 48 με απεριόριστα gb 3000 χρόνο ομιλίας προς όλους στα 44,90 , το αντίστοιχο unlimited της cosmote με 1000 λεπτά προς διεθνή σταθερά και κινητά και Απεριόριστες κλήσειςπρος ενδοεταιρικάΑπεριόριστα λεπτάπρος όλα τα Εθνικά δίκτυα η cosmote ζηταει 189 ευρώ!
  11. Να ρωτησω κατι σχετικα με το πληκτρολόγιο samsung , μου βγάζει πανω άπο τα φωνήεντα τόνους και δημιουργεί μπερδεμα πως βγαινουν ;
  12. αν προσπαθείς να ανάψουν τα λεντακια γύρω απο την οθόνη , χάνεις τον χρόνο σου, εγώ δεν τα κατάφερα α, ν δεν σου ερχονται οι ενημερωσεις απο το gmail δες το #2881
  13. Θα τρελαθώ ρε παιδιά με αυτό το τηλέφωνο ακούστε τι παθαίνω , ενεργοποιώ το vpn συνδέομαι στον σέρβερ ολα οκ , φαίνετε το κλειδάκι του vpn , το κάνω οριζόντια προβολή και κλείνει το vpn , ΗΜΑΡΤΩΝ ΡΕ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ! το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό το θέμα ?
×
×
  • Create New...