nikoskat Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Το δοκιμασα, και ενω πηρε κανα 2 ενημερωσεις μετα εβγαλε παλι το ιδιο μηνυμα. Λες και θελει να του επαναλαμβανω την ιδια διαδικασια για καθε εγκατασταση. Τωρα κατι χαζο θα προκαλει αυτο το κολλημα, αλλα δεν μπορω να σκεφτω τι ειναι. Στην τελικη θα ξαναφλασαρω απο την αρχη αν δω οτι δεν βγαινει κατι.. Ευχαριστω!! Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες κι εχει στουμπωσει; το εχω παθει ενω ειχα πολυ χωρο. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μηπως εχεις πολλες εφαρμογες κι εχει στουμπωσει; το εχω παθει ενω ειχα πολυ χωρο. Sent from my HTC Desire Εχω 215, απο τα οποια καμια 50αρια ειναι τα παιχνιδια. Εχω Data2Whatever γι αυτο το λογο, και εχω ακομα πολυ ελευθερο. Σου εβγαζε τα ιδια μηνυματα? Αρχισες και εσβηνες εφαρμογες και διορθωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εχω 215, απο τα οποια καμια 50αρια ειναι τα παιχνιδια. Εχω Data2Whatever γι αυτο το λογο, και εχω ακομα πολυ ελευθερο. Σου εβγαζε τα ιδια μηνυματα? Αρχισες και εσβηνες εφαρμογες και διορθωθηκε? αν δε βαριεσαι δοκιμασε να σβησεις μερικες που δεν τις πολυ χρειαζεσαι, σιγουρα θα υπαρχουν τετοιες μεσα στις 215. :p ναι μου εβγαζε παρομοια μηνυματα, δεν εχω data2whatever, μονο a2sd και ειχα 125 εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Διακρινω ενα καμενο Pixel στην οθονη μου να το παω στην αντιπροσωπεια η θα με κραξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Είμαι με stock froyo, έχω ρουτάρει το τηλέφωνο και θέλω να πάρω ένα πλήρες backup του τηλεφώνου, πρωτού το ξερουτάρω για να το πάω στην αντιπροσωπεία για αλλαγή μητρικής. Από ό,τι διαβάζω εδώ ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω αυτό είναι μέσω του titanium. Σωστά; Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω γενικά με το πρόγραμμα αυτό, ώστε να μου πάρει backup πραγματικά τα πάντα και όταν τα επαναφέρω να είναι το κινητό ακριβώς όπως ήταν πριν την αλλαγή μητρικής; Μήπως υπάρχει κάτι το οποίο αδυνατεί να πάρει backup το titanium και πρέπει να το κάνω χειροκίνητα ή με κάποιον άλλο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλύτερα να μπεις στο recovery και να κάνεις ένα nand backup. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Καλύτερα να μπεις στο recovery και να κάνεις ένα nand backup. χμμμ. Μήπως σου βρίσκεται κανένα link για να ρίξω λίγο διάβασμα τι είναι και πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Δες το 1ο post στο παρόν θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Δες το 1ο post στο παρόν θέμα. Ok το έπιασα νομίζω. Το Nand Backup είναι για να πάρω ένα image του τηλεφώνου ώστε να μπορώ να το επαναφέρω ακριβώς στην κατάσταση που βρισκόταν την στιγμή του backup. Αν όμως θέλω να πάρω backup τα apps που έχω εγκαταστήσει και τα data τους, ώστε να μπορώ να τα έχω όπως τα ήξερα αλλά σε μια καινούρια ROM, αυτό που χρειάζομαι είναι το Titanium. Σωστά ή καμία σχέση; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σωστός. Απλά να ξέρεις ότι με το titanium καλό είναι να κάνεις backup μόνο τις εφαρμογές χρήστη κι όχι τις εφαρμογές συστήματος γιατί πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Σωστός. Απλά να ξέρεις ότι με το titanium καλό είναι να κάνεις backup μόνο τις εφαρμογές χρήστη κι όχι τις εφαρμογές συστήματος γιατί πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Ok, λογικό ακούγεται. Βλέπω τα εξής batch: 1. Backup all user apps 2. Backup all system data 3. Backup all user apps + system data Το πρώτο κάνει αυτό που μου προτείνεις, το δεύτερο το ακριβώς αντίθετο και το τρίτο και τα δύο, am I right? EDIT: Άστο μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις. Είναι προφανές ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει! Σε ευχαριστώ πολύ! Edited May 15, 2011 by YiannisF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σωστός και πάλι. Απλά να σου πω πως ότι άλλο θέλεις να με ρωτήσεις καλύτερα να το κάνεις με pm για να μην spamαρουμε το θέμα, μιας κι όλα αυτά έχουν απαντηθεί στο παρελθόν αρκετές φορές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Διακρινω ενα καμενο Pixel στην οθονη μου να το παω στην αντιπροσωπεια η θα με κραξουν; To pixel μπορεί να είναι κολλημένο και όχι καμένο. Έχω δει κάποιες εφαρμογές, οι οποίες βοηθάνε να ξεκολλήσουν τα κολλημένα pixel. Δεν ξέρω αν λειτουργούν ή όχι, αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... Εδώ μπορείς να δεις τις πιο γνωστές! (τα 1, 3 και 5 είναι) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 καλησπέρα, είχα το κινητό παλαιότερα αλλά αναγκάστηκα να το δώσω για οικονομικούς λόγους :O Τώρα πλέον είμαι σε θέση να το ξαναπάρω, μιας και έχει πέσει και η τιμή του. Έχω όμως μια απορία, είδα σε ένα φίλο που έχει το desire s ότι είχε στα sms αναφορά παράδοσης που εμφανιζόταν σαν pop up μήνυμα. Στο απλό αυτό δεν το έκανε, έδειχνε στην πάνω μπάρα ότι το μήνυμα εστάλει και έπρεπε, αν θυμάμαι καλά, να μπείς μέσα στο μενού των μηνυμάτωνκαι να το δείς από το μενού του σταλμένου μηνύματος. Θυμάμαι σωστά; Αν ισχύει αυτό, τι μπορούμε να κάνουμε, υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται και σε μας σαν pop up μήνυμα;; υγ είχα ενεργοποιημένη την αναφορά παράδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 To pixel μπορεί να είναι κολλημένο και όχι καμένο. Έχω δει κάποιες εφαρμογές, οι οποίες βοηθάνε να ξεκολλήσουν τα κολλημένα pixel. Δεν ξέρω αν λειτουργούν ή όχι, αλλά δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις... Εδώ μπορείς να δεις τις πιο γνωστές! (τα 1, 3 και 5 είναι) μπορεις να στειλεις παλι το Link γιατι παταω πανω και δεν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Πως μπορώ να μεταφέρω απο nokia συσκευή στο desire εκτός απο συγχρονισμό με το outllook? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Δες εδώ -> FAQ και tips για τα Android κινητά της HTC στο 2ο post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω την Starburst έκδοση 1.3.3.4 και είδα πως βγήκε τόσο η 1.4.1.0 όσο κ η 1.4.1.1 αλλά κ η supernova. Κάποιος πρώτα από όλα που έχει βάλει κάποια από τις 3; είναι πιο γρήγορες ή όχι; κ τέλος εχω βάλει το titanium backup κ εχω κ το ROM manager premium , μπορεί κάποιος να πει με απλά λόγια(1, 2, 3, κλπ ) πως θα σώσω τα πάντα κ πως θα κάνω το update μέσω Rom manager; την τελευταία φορά που το προσπάθησα κατέληξα να τα περάσω όλα από την αρχή (σκατά δλδ) οπότε καλύτερα να ρωτήσω αυτή την φορά!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω την Starburst έκδοση 1.3.3.4 και είδα πως βγήκε τόσο η 1.4.1.0 όσο κ η 1.4.1.1 αλλά κ η supernova. Κάποιος πρώτα από όλα που έχει βάλει κάποια από τις 3; είναι πιο γρήγορες ή όχι; κ τέλος εχω βάλει το titanium backup κ εχω κ το ROM manager premium , μπορεί κάποιος να πει με απλά λόγια(1, 2, 3, κλπ ) πως θα σώσω τα πάντα κ πως θα κάνω το update μέσω Rom manager; την τελευταία φορά που το προσπάθησα κατέληξα να τα περάσω όλα από την αρχή (σκατά δλδ) οπότε καλύτερα να ρωτήσω αυτή την φορά!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εγώ έχω την 1.3.2 και είμαι ευχαριστημένος....τώρα αν είναι πιο γρήγορες οι άλλες εκδόσεις θα σε γελάσω αν και δεν νομίζω να υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Για να σώσεις τις εφαρμογές σου,θα το κάνεις μέσω titanium backup πατώντας backup all user apps. Στη συνέχεια θα επαναφέρεις τις εφαρμογές σου πάλι από το ίδιο πρόγραμμα αφού πρώτα έχεις κρατήσεις τον φάκελο του titanium στο pc σου. Τις επαφές μου εγώ τις κρατάω με το myphoneExplorer το οποίο υπάρχει στο market.(πρέπει να το εγκαταστήσεις και στο pc σου). Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω την Starburst έκδοση 1.3.3.4 και είδα πως βγήκε τόσο η 1.4.1.0 όσο κ η 1.4.1.1 αλλά κ η supernova. Κάποιος πρώτα από όλα που έχει βάλει κάποια από τις 3; είναι πιο γρήγορες ή όχι; κ τέλος εχω βάλει το titanium backup κ εχω κ το ROM manager premium , μπορεί κάποιος να πει με απλά λόγια(1, 2, 3, κλπ ) πως θα σώσω τα πάντα κ πως θα κάνω το update μέσω Rom manager; την τελευταία φορά που το προσπάθησα κατέληξα να τα περάσω όλα από την αρχή (σκατά δλδ) οπότε καλύτερα να ρωτήσω αυτή την φορά!!! Ευχαριστώ προκαταβολικά Sent from my HTC Desire using Tapatalk Πρωτα απο ολα θα κανεις nandroid backup,θα πας recovery ->backup and restore ->backup ,μετα θα κανεις backup απο το titanium backup (εγω χρησιμοποιω το mybackup root που ειναι αριστο) και μετα για να περασεις την rom θα σου προτεινα να την κατεβασεις στο pc,να τη βαλεις μετα χυμα στην sd σου και μετα να την περασεις οπως ειδη ξερεις!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για την clockworkmod recovery. Έχω εγκατεστημένη την 2.5.0.7. Ξέρω ότι έχουν βγει μετέπειτα εκδόσεις αλλά από rom manager δεν με βγάζει να την αναβαθμίσω. Έχετε κάποια πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση για την clockworkmod recovery. Έχω εγκατεστημένη την 2.5.0.7. Ξέρω ότι έχουν βγει μετέπειτα εκδόσεις αλλά από rom manager δεν με βγάζει να την αναβαθμίσω. Έχετε κάποια πρόταση? Οντως εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις,αλλα με τον rom manager δε θα γινει τιποτα,στον rom manager σου λεει απλα ποια clockworkmod εχεις,δε θα σου βρει αλλες.Κι εγω το ψαχνω,αν θες πηγαινε στο xda ;) Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 μπορεις να στειλεις παλι το Link γιατι παταω πανω και δεν κανει τιποτα! Επειδή είναι από tapatalk, ψάξε για jscreenfix στο market Sent from my HTC Wildfire Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) Οντως εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις,αλλα με τον rom manager δε θα γινει τιποτα,στον rom manager σου λεει απλα ποια clockworkmod εχεις,δε θα σου βρει αλλες.Κι εγω το ψαχνω,αν θες πηγαινε στο xda ;) Ένας τρόπος είναι να κάνετε s off κ να το αλλάζεται μπαμ μπαμ.. αλλά γενικά ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με το unrevoked που κάνατε root να φόρτωσετε το .img του recovery που θέλετε κ να το ξανά κάνατε Απο την αρχή.. Τώρα αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο ας το πει...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Edited May 17, 2011 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Οντως εχουν βγει κι αλλες εκδοσεις,αλλα με τον rom manager δε θα γινει τιποτα,στον rom manager σου λεει απλα ποια clockworkmod εχεις,δε θα σου βρει αλλες.Κι εγω το ψαχνω,αν θες πηγαινε στο xda ;) Ένας τρόπος είναι να κάνετε s off κ να το αλλάζεται μπαμ μπαμ.. αλλά γενικά ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι με το unrecoved που κάνατε root να φόρτωσετε το .img του recovery που θέλετε κ να το ξανά κάνατε Απο την αρχή.. Τώρα αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι καλύτερο ας το πει...! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εδώ θα βρεις το 3.0.0.5 Όπως είπε ο sakis, αν είσαι s-off κάνεις fastboot flash recovery recovery-file.img Αλλιώς με unrevoked. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts