qwerty_zkz Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδιά επειδή έχει ξαναειπωθεί μήπως λέω μήπως μια που άνοιξε ολόκληρο forum για το blade να χωρίσουμε τα θέματα και να μή συνεχίζουμε εδώ ? ε? κλειδώστε το κάποιος. Δεν λέω όμορφο το νίμα το παλιό μας που ήταν και μοναδικό, για εμένα που έχω διαβάσει όλα τα πόστ δεν είναι πρόβλημα να το παρακολουθήσω αλλά θα συμφωνήσω στο ότι μιάς και έχουμε πλέον τον χώρο να κλειστεί αυτό το thread και να συνεχίσουμε πιο εξειδικευμένα σε άλλα thread για να είναι και πιο εύκολο να παρακολουθήσουν και τα παιδιά που τώρα αρχίζουν τώρα να ασχολούνται και γενικότερα να τακτοποιηθεί η κατάσταση. Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ας δημιουργηθει μια ενοτητα με οδηγους (1ης + 2ης γενιας), μια αλλη με ολες τις διαθεσιμες roms (τουλαχιστον τα link τους) για να μην ψαχνουν οι επομενοι ασκοπα. Παιδια καντε κι αλλες προτασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 παιδιά καλημέρα και από μένα. ο αδερφός μου πήρε και αυτός το blade και ανέλαβα να του το ρυθμίσω λιγουλάκι... έτσι πέρασα clockwork και την cyanogenmod 7.02 (είμαι φαν του widget στην μπάρα ειδοποιήσεων και έτσι η Swedish Spring RLS5 μου φάνηκε αρκετά φτωχή σε θέμα features). απ ότι είδα δεν έχει όμως πλέον ραδιόφωνο... υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλυθεί αυτό; επίσης μπορώ να δω κάπου για τα bugs και τα workings/not working κάθε ROM; για να με βοηθήσουν να αποφασίσω ποια ROM τελικά θα του αφήσω μέσα. Αυτό που δε μου άρεσε στην cm7 είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. Δύο φορές την ημέρα ήθελε φόρτιση. Με την Swedish spring όμως δεν εχω τις ίδιες επιδόσεις Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αυτό που δε μου άρεσε στην cm7 είναι η κατανάλωση της μπαταρίας. Δύο φορές την ημέρα ήθελε φόρτιση. Με την Swedish spring όμως δεν εχω τις ίδιες επιδόσεις Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Αν βάλεις την Ν60 θα αλλάξεις γνώμη. Τουλάχιστον σε μένα η μπαταρία κρατάει περισσότερο από την SS :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έβαλα την 60 και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Μια από τα ίδια Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Έβαλα την 60 και δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Μια από τα ίδια Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπεράσματα μέσα σε 2 ώρες? Διάβασα πως κάθε φορά που αλλάζουμε ROM χρειάζονται μερικοί κύκλοι φόρτισης/αποφόρτισης της μπαταρίας για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αν βλέπεις τη μπαταρία να πέφτει γρήγορα μήπως να δοκιμάσεις ένα wipe battery stats & recalibration της μπαταρίας? Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πότε πρόλαβες και έβγαλες συμπεράσματα μέσα σε 2 ώρες? Διάβασα πως κάθε φορά που αλλάζουμε ROM χρειάζονται μερικοί κύκλοι φόρτισης/αποφόρτισης της μπαταρίας για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όταν αλλάζεις rom όχι όταν κάνεις update την ίδια. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) σε αναφορές στο MIUI λειτουργικο πάντως που εκανα μια βόλτα και που εχουν παρόμοιο θέμα, το θεωρουν "διαχειριστικό λάθος" -ή κάτι τετοιο- των kernels και σαν βασική λυση προτείνουν οι αλλαγες στις ρομ να γίνονται με τη μπαταρία φουλ. Και calibration βεβαια, σαν συντομότερη βεβαια εχουμε δει και εφαρμογες να κολλανε στο παρασκηνιο και να τρωνε την μπαταρία σε ελαχιστο χρονο Edited May 5, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ρε παιδιά το calibration τι ακριβώς είναι και που μπορώ να βρω έναν οδηγό που να εξηγεί τι είναι και πως γίνεται? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ρε παιδιά το calibration τι ακριβώς είναι και που μπορώ να βρω έναν οδηγό που να εξηγεί τι είναι και πως γίνεται? Δες εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/. Άλλοι λένε πως πρέπει να γίνει με άδεια μπαταρία. Δοκίμασα και τους 2 τρόπους και μου φάνηκε λίγο πιο καλός ο πάνω. Υπόψιν πως με τον πάνω τρόπο κάνεις bump charging και μειώνεις την ζωή της μπαταρίας. Καλό θα είναι να αφήσεις το τηλέφωνο να κανει 2-3 κύκλους από γεμάτο σε αδειο , φόρτιση τέρμα ,αδειο πάλι κτλ(άλλοι λένε πως δεν είναι καλό να αδειάσει η μπαταρία εντελώς και πως φτάνοντας τα 20% μπορείς να ξαναφορτίσεις χωρίς να επηρεαστεί το calibration). Το πιο απλό είναι να φουλάρεις την μπαταρία ή να την αδειάσεις , reboot σε clockwork ,wipe battery stats και κάνε τους 2-3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Eχω αυτο και το χρησιμοποιω παντα μετα απο εγκατασταση νεας ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Αν έχω την ίδια ROM, παράδειγμα την SSRLS5 και την σβήσω εντελώς [Format, Wipe κλπ.], και τη ξανά περάσω εκ νέου, θέλει και πάλι Battery Recalibration ή όχι? Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Αν έχω την ίδια ROM, παράδειγμα την SSRLS5 και την σβήσω εντελώς [Format, Wipe κλπ.], και τη ξανά περάσω εκ νέου, θέλει και πάλι Battery Recalibration ή όχι? Thanks :) αυτο ειναι μια καλή ερώτηση. Ακομα και το boot sector γράφεται στον πυρήνα (aka kernel) , αλλα βέβαια το θέμα ειναι που γράφονται τα battery stats, αλλα αυτά ειναι android/linux ματζούνια... :Ρ άκυρο ομως , μόλις τσεκαρα το format του clockwork και μπορεις να κανεις φορματ ολο το boot directory οποτε μαζι και τον kernel Edited May 5, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αυτο ειναι μια καλή ερώτηση. Ακομα και το boot sector γράφεται στον πυρήνα (aka kernel) , αλλα βέβαια το θέμα ειναι που γράφονται τα battery stats, αλλα αυτά ειναι android/linux ματζούνια... :Ρ άκυρο ομως , μόλις τσεκαρα το format του clockwork και μπορεις να κανεις φορματ ολο το boot directory οποτε μαζι και τον kernel Οπότε κάνοντας τα παρακάτω βήματα: wipe data wipe cache wipe dalvik cache format /boot format /cache format /misc format /system format /data αλλά ξανά περνώντας από την αρχή την ίδια ROM, θέλει Battery Recalibration ή όχι? Ιδού η απορία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Δες εδώ http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/. Άλλοι λένε πως πρέπει να γίνει με άδεια μπαταρία. Δοκίμασα και τους 2 τρόπους και μου φάνηκε λίγο πιο καλός ο πάνω. Υπόψιν πως με τον πάνω τρόπο κάνεις bump charging και μειώνεις την ζωή της μπαταρίας. Καλό θα είναι να αφήσεις το τηλέφωνο να κανει 2-3 κύκλους από γεμάτο σε αδειο , φόρτιση τέρμα ,αδειο πάλι κτλ(άλλοι λένε πως δεν είναι καλό να αδειάσει η μπαταρία εντελώς και πως φτάνοντας τα 20% μπορείς να ξαναφορτίσεις χωρίς να επηρεαστεί το calibration). Το πιο απλό είναι να φουλάρεις την μπαταρία ή να την αδειάσεις , reboot σε clockwork ,wipe battery stats και κάνε τους 2-3 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης. θενκς ρε φίλε. Και όλη αυτή η διαδικασία γίνεται υποθέτω γιατί το τηλεφωνο κρατά στατιστικά για την χρήση της μπαταρίας με μια συγκεκριμένη ρομ και με βάση αυτά κρίνεται η διαχείρησή της άρα και όταν αλλάξουμε ρομ πρέπει να σβηστούν και τα στατιστικά? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) γι αυτο σου λεω, αλλαγή ρομ μονο με γεμάτη μπαταρία κι ασε τη ρομ να κανει τα μαγικα της :Ρ με αυτά και με αυτά κατανοώ πως με κάθε νέα ρομ (και kernel) μπαινει κι ενα νέο αρχειο με τα στατιστικά της μπαταρίας, για αυτή τη ρομ, γι αυτά τα προγράμματά της και για όσα εχεις ( ή θα) βάλεις εσυ. Και μόνο αυτο το αρχειο γνωρίζει πόσο ακριβώς ποσοστό ειναι το 3400mV πχ που διαβασε μολις εγκαταστάθηκε (ααπο τα 4200 της φουλ γεμάτης) και ποσο θα αντεξει μεχρι τα 3200 που αν θυμαμαι ειναι το χαμηλοτερο (?) που μπορει να τροφοδοτήσει το κινητο. Οπότε με ένα reset/recalibration απλα συντομεύεις το χρόνο της ενημέρωσης των στατιστικών, σα να εβαλες τη ρομ σε γεμάτη μπαταρία απλα... ειδα παρενέβη και ο Στελιος κι αυτος το ιδιο κατανοεί , καλο αυτο εγώ μιλάω πάντα για το software recalibration, το hardware recalibration που προτεινε ο Bachman πιο πάνω, το πιθανότερο να βασίζεται σe καποιο voltage switch και να μην ειναι και τοσο ασφαλες, τουλάχιστον οχι για πολλές χρήσεις.... οχι οτι δε το εχω δοκιμασει... :Ρ μακάρι να ειχαμε καποιον developer στο πτωχικο μας... :) Edited May 5, 2011 by chillo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια κανενα νεο για το ξεκλειδωμα της ram σταν 2,2 wind>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Είχα 2.2 rls10 GEN1 και πριν από καμιά εβδομάδα μετέτρεψα το κινητό μου σε GEN2 με CM7n57. Έχω δύο πρόβλήματα. Το ένα σημαντικό. Ας ξεκινήσω από το απλό. Έχω βάλει το HTC_mod keypad του jonas που με βολεύει πολύ. Λειτουργεί μία χαρα απλά το ρημάδι κάθε φορά που κάνω reboot το κινητό γίνεται disabled και πρέπει να το ενεργοποιήσω την πρώτη φορά με το χέρι. Πάμε τώρα στο σοβαρό. Όταν βάζω το κινητό να φορτίσει (στην μπρίζα όχι usb (δεν ξέρω αν το κάνει και με USB)) μετά από κάποια ώρα κλείνει! Δυστυχώς το βάζω να φορτίζει όταν κοιμάμαι και δεν έχω δει αν κλείνει απότομα, σε πόση ώρα κλείνει και αν βγάζει κάποιο μύνημα. Απλά ξυπνάω το πρωί και το βρίσκω κλειστό και φορτισμένο. Δεν έχω κάποιο περίεργο πρόγραμμα βάλει για overclock. Όλα είναι από το android market. Για το power off που γίνεται έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Έχω αργήσει στην δουλειά δύο φορές μέχρι τώρα... και όχι δεν βρίσκεται άλλο ξυπνητήρι στο σπίτι :P Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Είχα 2.2 rls10 GEN1 και πριν από καμιά εβδομάδα μετέτρεψα το κινητό μου σε GEN2 με CM7n57. Έχω δύο πρόβλήματα. Το ένα σημαντικό. Ας ξεκινήσω από το απλό. Έχω βάλει το HTC_mod keypad του jonas που με βολεύει πολύ. Λειτουργεί μία χαρα απλά το ρημάδι κάθε φορά που κάνω reboot το κινητό γίνεται disabled και πρέπει να το ενεργοποιήσω την πρώτη φορά με το χέρι. Πάμε τώρα στο σοβαρό. Όταν βάζω το κινητό να φορτίσει (στην μπρίζα όχι usb (δεν ξέρω αν το κάνει και με USB)) μετά από κάποια ώρα κλείνει! Δυστυχώς το βάζω να φορτίζει όταν κοιμάμαι και δεν έχω δει αν κλείνει απότομα, σε πόση ώρα κλείνει και αν βγάζει κάποιο μύνημα. Απλά ξυπνάω το πρωί και το βρίσκω κλειστό και φορτισμένο. Δεν έχω κάποιο περίεργο πρόγραμμα βάλει για overclock. Όλα είναι από το android market. Για το power off που γίνεται έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Έχω αργήσει στην δουλειά δύο φορές μέχρι τώρα... και όχι δεν βρίσκεται άλλο ξυπνητήρι στο σπίτι :P Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, το stock keyboard στην CM7 έχει και ελληνικά. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να χρησιμοποιείς το σαφώς υποδεέστερο HTC_IME. Όσο για το κόλλημα κατά τη φόρτιση είναι γνωστό bug από την πρώτη stable της CM7 και δυστυχώς δεν έχει διορθωθεί ακόμη. Το μόνο workaround που υπάρχει για περιπτώσεις ανάγκης είναι να ρυθμίσεις την οθόνη να μην σβήνει κατά την φόρτιση, είναι μπακαλίστικη λύση όμως και αργεί πολύ να φορτίσει έτσι. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Παιδια κανενα νεο για το ξεκλειδωμα της ram σταν 2,2 wind>? μετά από αρκετές δοκιμές, το ξεκλείδωμα των 512ΜΒ είναι έτοιμο για όλες τις gen1, gen2, gen1->gen2, gen2->gen1, android 2.1 blade και android 2.2 blade... :):):) Δοκιμές γίνονται τώρα για την επιστροφή στα 256ΜΒ σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί εγγύηση, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία... και το τελικό compile του stock kernle Σχετικός οδηγός θα αναρτηθεί σύντομα, μέσα στην μέρα, αν όχι μέσα στην ώρα... Μαζί γίνονται και δοκιμές για αύξηση του χώρου του κινητού. Αλλά θα δω αν υπάρχει χρόνος σήμερα για αυτό. Εδώ και 2 μέρες πάντως, το blade φοράει επίσημη 2.2 της wind, με 512ΜΒ, και έχει φάει σε 2 μέρες τουλάχιστον 5-6 flashαρίσματα σε cm7, ss5, και πάλι πίσω wind 512MB και μετά wind 256MB. Έχω χάσει τη μπάλα με τόσα flash... Αν έχει κανείς καμιά μπαταρία πρόσθετη, την θέλω:rolleyes::rolleyes: γιατί με τα flash την έχω ξεπατώσει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αν έχει κανείς καμιά μπαταρία πρόσθετη, την θέλω:rolleyes::rolleyes: γιατί με τα flash την έχω ξεπατώσει. εισαι ατυχος πριν 2 μερες πουλησα μια, δεν εχω αλλη....... παντως αν ενδιαφερεσαι πουλαω το 2ο blade μου ειναι αχρησιμοποιητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zimakos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 μετά από αρκετές δοκιμές, το ξεκλείδωμα των 512ΜΒ είναι έτοιμο για όλες τις gen1, gen2, gen1->gen2, gen2->gen1, android 2.1 blade και android 2.2 blade... :):):) Δοκιμές γίνονται τώρα για την επιστροφή στα 256ΜΒ σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί εγγύηση, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία... και το τελικό compile του stock kernle Σχετικός οδηγός θα αναρτηθεί σύντομα, μέσα στην μέρα, αν όχι μέσα στην ώρα... Μαζί γίνονται και δοκιμές για αύξηση του χώρου του κινητού. Αλλά θα δω αν υπάρχει χρόνος σήμερα για αυτό. Εδώ και 2 μέρες πάντως, το blade φοράει επίσημη 2.2 της wind, με 512ΜΒ, και έχει φάει σε 2 μέρες τουλάχιστον 5-6 flashαρίσματα σε cm7, ss5, και πάλι πίσω wind 512MB και μετά wind 256MB. Έχω χάσει τη μπάλα με τόσα flash... Αν έχει κανείς καμιά μπαταρία πρόσθετη, την θέλω:rolleyes::rolleyes: γιατί με τα flash την έχω ξεπατώσει. o oδηγος θα ειναι αναλυτικος?,γιατι θα ειναι η πρωτη φορα μου, :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 o oδηγος θα ειναι αναλυτικος?,γιατι θα ειναι η πρωτη φορα μου, :p Για αρχή: "Ξεκλείδωμα" 512ΜΒ (Froyo 2.2) - Επιστροφή 256ΜΒ Περισσότερα το βράδυ κατά τις 9 Καλύτερα αν έχουμε ερωτήσεις για τα 512ΜΒ του 2.2 blade να τις κάνουμε εκεί, να κρατηθεί το thread καθαρό γιατί έχει γίνει θεόρατο. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μπαταρίες εχει και εδω και πιο φθηνα απο το παραπανω link και από Αγγλία : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270742066868 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party_Boy_G Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπερα... Εχω το κινητο απο τον ιανουαριο και αποφασισα σημερα να αναβαθμισω την μνημη μου σε 512. Ακολουθησα λοιπον αυτον τον οδηγο http://zteblade.info/?p=6 και ολα πηγαιναν τελεια μεχρι το σημειο που βγαζω μπαταρια κ sim κα ξανανοιγω το κινητο με power + volume up + menu, εκει εχει αρκετη ωρα που ειναι κολλημενο στο πρασινο ανθρωπακι κ δεν κανει τιποτα. Μπωσ πρεπει να επαναλαβω αυτο το βημα; Παράθεση I'm the PARTY_boy!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts