Jump to content

zimakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zimakos

  1. Απο που κατεβάζεις;Δοκίμασε απο nvidia να κατεβάσεις εναν driver(τον default που σου εμφανίζει) Άμα εισαι συνδεμένος μέσω ethernet θα είσαι οκ και θα κατεβάζεισ με 5-5.2ΜΒ/s ,εαν είσαι με wifi πρέπει να ελέγξεις ρυθμίσεις wifi εαν δεν κατεβάζεις με τον ίδιο ρυθμό. όσο για το steaming, το παρατηρείς σε όλα τα sites?
  2. με εναν ελεγχο σε διαφορετικο s3 παιζει η 4G sim,το buildnumber ειναι το θεμα μου μαλλον...εχω το XXELLA,μηπως πρεπει να περάσω καποιο διαφορετικο μέσω του KIES για να δουλεψει?
  3. Επικοινωνησα και δεν γνωριζε κατι ο εκπροσωπος που συνομιλουσα, Θα χρειαστεί να αναφέρω κάτι συγκεκριμένο?.ευχαριστω πηρα ξανα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι στην γραμμη για το θεμα αυτο,και μου προτειναν να πας σε καταστημα cosmote,και μου ειπαν οτι δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα παρομοιο..τι να πεις :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. Καλησπέρα, αλλαξα την καρτα μου σε micro sim για να την τοποθετησω στο S3 στο καταστημα γερμανος.το θέμα μου ειναι το εξης. η 4G COSMOTE δεν αναγνωρίζεται απο το κιν μου.Το κινητό ειναι αγορασμένο απο Ελλάδα κανονικά,προηγουμενως χρησιμοποιούσα μια 3G καρτα της WIND.Γνωριζει κανείς τι μπορεί να φταιει?Η εκπρόσωπος του καταστηματος,μου εκανε και 2η αλλαγη σε 4G αλλα και παλι δεν την αναγνωριζε.δοκιμασε και μια 4G της cosmote δικιά της αλλα παλαιοτερη(δεν εχει το 4G εικονιδιο πανω της) και λειτούργησε κανονικα.
  5. Λοιπον το εχω κανει rooted περασα και cwm και προσπαθω να περάσω την B934 (4.0.3 International Version)- μεσω tou cwm αλλα δεν γίνεται (full wipe κλπ)..ποια προτείνεις να περάσω και πως?
  6. καλησπερα..αγορασα το G300 απο amazon κλειδωμενο στην vodafone..αγορασα και τον κωδικο για να το ξεκλειδωσω..στις επιλογες για το update tou firmware μου εμφανιζει μονο και το ονομα του αρχειου ειναι U8815_Vodafone_B895 20.56mb...θέλω να περάσω την στοκ 4 αλλα δεν την βλέπω μεσω ΟΤΑ...αμα το κατεβασω θα γινει παλι locked toκινητο?
  7. Τι ρίσκο πέρνουμε..τι μπορεί να παει στραβά?το παράγγειλα και εγω apo amazon και το περιμενω σε καμια εβδομάδα...
  8. Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αγορά απο το amazon.co.uk. μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική της Πειραιώς που είναι VISA ?γιατί απο την εθνική που έχω μια maestro δεν την δέχονται.
  9. τι εννοεί με ρίσκο..δηλαδή αμα δεν πετυχει το unlock..τι μπορεί να γίνει?
  10. καλησπέρα παιδιά μόλις εγκατέστησα CM9 aokp burst kernel kang..απλα θέλω να ρωτήσω το youtube δεν το ανοίγει καν και μου εμφανιζεται ένα error οτι πρέπει να κλείσει οταν βρίσκομαι σε wifi ,όταν κλείσω το wifi ανοίγει κανονικά,έχουμε καμιά λύση?
  11. Τελικα εφταιγε to install tou kernel που αναφεροταν σε ενα ποστ του φορουμ,,λειτουργει κανονικα το μαρκετ με την b14...
  12. sto install εφαρμογων απο το market,κανει reboot το οποιο ειναι και γρηγορο μιας και δεν εχει και εφαρμογες..
  13. δεν γνωριζω πολλα,,στην δικια μου συσκευη συγχρονιζει στα 710-729 κανονικα...τωρα οι επιλογες που υπαρχουν ειναι για σχετικους..λογικα θα υπαρχει καποιο θεμα στο site εδω,,
  14. απο οτι βλεπω εχεισ εγκατεστημενη την b14,,αν ειναι ευκολο να μου στειλεις το λινκ για να την εγκαταστησω και εγω,
  15. υπαρχει καποιο Link με την gsf 14 ή καποια ρομ για gen2 γιατι δεν με βλεπω να βγαζω ακρη εχω δοκιμασει πολλες αλλα δεν...:(
×
×
  • Create New...