Jump to content

zimakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zimakos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

zimakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απο που κατεβάζεις;Δοκίμασε απο nvidia να κατεβάσεις εναν driver(τον default που σου εμφανίζει) Άμα εισαι συνδεμένος μέσω ethernet θα είσαι οκ και θα κατεβάζεισ με 5-5.2ΜΒ/s ,εαν είσαι με wifi πρέπει να ελέγξεις ρυθμίσεις wifi εαν δεν κατεβάζεις με τον ίδιο ρυθμό. όσο για το steaming, το παρατηρείς σε όλα τα sites?
  2. με εναν ελεγχο σε διαφορετικο s3 παιζει η 4G sim,το buildnumber ειναι το θεμα μου μαλλον...εχω το XXELLA,μηπως πρεπει να περάσω καποιο διαφορετικο μέσω του KIES για να δουλεψει?
  3. Επικοινωνησα και δεν γνωριζε κατι ο εκπροσωπος που συνομιλουσα, Θα χρειαστεί να αναφέρω κάτι συγκεκριμένο?.ευχαριστω πηρα ξανα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι στην γραμμη για το θεμα αυτο,και μου προτειναν να πας σε καταστημα cosmote,και μου ειπαν οτι δεν εχει αναφερθει καποιο προβλημα παρομοιο..τι να πεις :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. Καλησπέρα, αλλαξα την καρτα μου σε micro sim για να την τοποθετησω στο S3 στο καταστημα γερμανος.το θέμα μου ειναι το εξης. η 4G COSMOTE δεν αναγνωρίζεται απο το κιν μου.Το κινητό ειναι αγορασμένο απο Ελλάδα κανονικά,προηγουμενως χρησιμοποιούσα μια 3G καρτα της WIND.Γνωριζει κανείς τι μπορεί να φταιει?Η εκπρόσωπος του καταστηματος,μου εκανε και 2η αλλαγη σε 4G αλλα και παλι δεν την αναγνωριζε.δοκιμασε και μια 4G της cosmote δικιά της αλλα παλαιοτερη(δεν εχει το 4G εικονιδιο πανω της) και λειτούργησε κανονικα.
  5. Λοιπον το εχω κανει rooted περασα και cwm και προσπαθω να περάσω την B934 (4.0.3 International Version)- μεσω tou cwm αλλα δεν γίνεται (full wipe κλπ)..ποια προτείνεις να περάσω και πως?
×
×
  • Create New...