jonskil Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Σε GEN1 Blade εγκατέστησα την 106. Ράδιο δουλέυει. Το navigon δεν δουλεύει (crashαρει). Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να το κάνω να δουλέψει ? Πρέπει να βάλεις την καινούρια έκδοση 3.6.0 που είναι συμβατή με τα 2.3 Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 θελω να βαλω να κανω το κινητο μου σε gen1 παλι τι πρεπει να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Πρέπει να βάλεις την καινούρια έκδοση 3.6.0 που είναι συμβατή με τα 2.3 Sent from my BladeΣε ευχαριστώ ! θελω να βαλω να κανω το κινητο μου σε gen1 παλι τι πρεπει να κανω ;Πως το έκανες GEN2 ? Με ΤΡΤ ή με εκτελέσιμο ΕΧΕ μέσα από Windows ? Edited June 19, 2011 by tifozif1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Πως το έκανες GEN2 ? Με ΤΡΤ ή με εκτελέσιμο ΕΧΕ μέσα από Windows ? τι ειναι το TPT ; εγω το εκανα με το .exe που δεινει ο φιλος μας kogos με 512 μνημη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304828 παω να κανω αυτο αλλο δεν βρεισκω το αρχειο .exe στο φακελο gen2togen1 τι πρεπει να κανω για να το κανω gen1 ;;;;;;;;;;;;;; το εχω gen2 απο την εφαρμογη του kogos με την official 2,2 με 512 . τι πρεπει να κανω ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3681467#post3681467 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 19, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 τι πρεπει να κανω για να το κανω gen1 ;;;;;;;;;;;;;; το εχω gen2 απο την εφαρμογη του kogos με την official 2,2 με 512 . τι πρεπει να κανω ; Γιατί θες να το κανείς gen1; Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Γιατί θες να το κανείς gen1; Sent from my Blade για να δοκιμασω το android 3.0 ξερεις πως θα το κανω gen1 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 για να δοκιμασω το android 3.0 ξερεις πως θα το κανω gen1 ; Που το βρήκες το Android 3.0; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Που το βρήκες το Android 3.0; :confused: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/330677/rom-honeycomb-sdk-port-05-03-2011-gen1-only/ συζητηθεικε οτι εχει πολλα bugs στην προηγουμενη σελιδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αυτά είναι σε πλήρως δοκιμαστικά στάδια. Για όποιον θέλει να έχει μια πλήρως λειτουργική συσκευή... μην μπει στον κόπο να το δοκιμάσει καν (ακόμα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kenmitsakos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) το γνωριζω αλλα εγω θελω να το δοκιμασω. βρεικα αυτο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304828 αλλα λοιπη ενα αρχειο το Gen2toGen1Windows_v2 δεν εχει αρχειο εγκαταστασης. ενα readme εχει μονο . τι κανω ; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited June 19, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Σε εμενα οι CM N105 και 106 εχουν προβλημα..το ραδιο δεν δουλευει σωστα και κανουν κολληματα στο touch screen και γενικο κολλημα με reboot....Επισης η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα χωρις καν να το πειραζω.. Ξαναγυρισα στην 104...αν ξερετε καποια πιο σταθερη πειτε μου παρακαλω... Edited June 19, 2011 by makinen20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Σε εμενα οι CM N105 και 106 εχουν προβλημα..το ραδιο δεν δουλευει σωστα και κανουν κολληματα στο touch screen και γενικο κολλημα με reboot....Επισης η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα χωρις καν να το πειραζω.. Ξαναγυρισα στην 104...αν ξερετε καποια πιο σταθερη πειτε μου παρακαλω... Αυτό που λες το είδα και εγώ στην 105. Από θέμα μπαταρίας η n100 είναι καλύτερη αλλα πας πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Αυτό που λες το είδα και εγώ στην 105. Από θέμα μπαταρίας η n100 είναι καλύτερη αλλα πας πίσω. Εγώ μένω στην 104, όπου μετά από 19 ώρες η μπαταρία είναι στο 82%, το ράδιο δεν με ενδιαφέρει, οπότε περιμένω κάτι πιο σταθερό. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 To έγραψα και στο topic για το cm7 αλλά μια και εκει δεν έχει κίνηση είπα να το γράψω εδώ μπας και με φωτίσει κάνεις: Τώρα που μπήκε και το ραδιόφωνο έβαλα και εγώ για πρώτη φορά την CM7 n106. Η πρώτη και βασική μου ενόχληση είναι πως στο Market δεν βλέπω αρκετές εφαρμογές που έβλεπα με την SS που είχα πριν, όπως τον ES file explorer και άλλα. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 το γνωριζω αλλα εγω θελω να το δοκιμασω. βρεικα αυτο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304828 αλλα λοιπη ενα αρχειο το Gen2toGen1Windows_v2 δεν εχει αρχειο εγκαταστασης. ενα readme εχει μονο . τι κανω ; fixed (10chars) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonskil Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Για κανε μια εκκαθάριση δεδομένων του market. Sent from my Blade Παράθεση Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Εχω κανει εγκατασταση το googleapps αλλα χαρτες δεν εχει ακομα η 104...Ξερετε πως μπορω να τρεξω εκεινο το μηνυμα που βγαζει αρχικα η εφαρμογη για να διαλεξεις ποια apps θελεις...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) στο Market δεν βλέπω αρκετές εφαρμογές που έβλεπα με την SS που είχα πριν, όπως τον ES file explorer και άλλα. Τι παίζει; Μήπως είχες περάσει το "market enabler" και το πήρε η μπάλα με την αναβάθμιση;;) Εχω κανει εγκατασταση το googleapps αλλα χαρτες δεν εχει ακομα η 104...Ξερετε πως μπορω να τρεξω εκεινο το μηνυμα που βγαζει αρχικα η εφαρμογη για να διαλεξεις ποια apps θελεις...? Μια απο τα ίδια και δι εσάς. Κατεβαστε ΜΕ (μαρκετ enabler) σετάρετε το οτι τρεχετε μια κάρτα US (Verizon wireless ή άλλη αμερικάνικη) μπειτε στο μαρκετ και ψάξτε "Maps", OXI google maps, σκέτο maps, θα το βγάλει πρώτο, κατεβάστε κι απολαυστε! Edited June 19, 2011 by potis21 Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Εχω κανει εγκατασταση το googleapps αλλα χαρτες δεν εχει ακομα η 104...Ξερετε πως μπορω να τρεξω εκεινο το μηνυμα που βγαζει αρχικα η εφαρμογη για να διαλεξεις ποια apps θελεις...?? Αυτό είχα πάθει και εγώ όταν έβαλα την CM7 για πρώτη φορά και παρόλο που έκανα install το google apps και είχα επιλέξει το google maps αυτό δεν εγκαταστάθηκε. Το ωραίο είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο μέσα από το android market. Η λύση είναι απλή, κάνε search στο google για google maps 5 για να κάνεις install το app manual από apk. Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Λοιπόν δοκίμασα την 104 cyanogenmod. Διαχειρίζεται σωστά την μπαταρία αλλά χωρίς να κάνει την οικονομία που αναφέρει ένας φίλος πιο πάνω. Από ταχύτητα είναι πολύ καλή Sent from my Blade using Tapatalk Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σε εμενα παντως νομιζω πως ειναι πολυ οικονομικη....Ολο το βραδυ (airplane mode) ξοδεψε 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 λοιπόν ακόμα δε καταλαβαίνω γιατί έχουμε κολλήσει στην CM7. Διαβάζω διαβάζω τόσο καιρό. Δε μπορεί λέω να είναι τόσο στραβος ο γυαλος, κάτι έχουν τα μάτια μου... τελικά έκανα μία νέα αναζήτηση και βρήκα την Portuguese Spring RLS3b. Νομίζω για κάποιον που βαρέθηκε να πειράζει να φλαραρει να ρουταρει κλπ, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση. περισσότερα εδω: (λινκ) Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Το μονο σφαλμα που βρηκα μεχρι τωρα στην CM7 104 ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης απο το μεγαφωνο οταν εχεις επανω το handsfree. Κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Το μονο σφαλμα που βρηκα μεχρι τωρα στην CM7 104 ειναι οτι δεν ακουγεται ο ηχος κλησης απο το μεγαφωνο οταν εχεις επανω το handsfree. Κατα τα αλλα ειναι πολυ ωραια... Ρυθμίσεις->CyanogenModSettings->Sound -> Always play on speaker και τσεκάρεις τι θες να παίζει στο speaker όταν έχεις τα hands free συνδεμένα ;) Δεν είναι σφάλμα είναι feature :p:lol: Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts