Jump to content

makinen20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    139
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by makinen20

  1. Καλησπερα φιλε μου.. Αυτη την περιοδο στο MSc ετυχε να ασχολουμαι με arduino για προγραμματισμο σε διαφορους controllers που πρεπει να κανουμε για ενα ηλεκτροκινητο αμαξι. Το μονο εργαλειο που χρειαζεσαι ειναι συνδεση με το λαπτοπ μεσω καλωδιου, το software απο το site και με τις οδηγιες που εχει η κοινοτητα κανεις οτι θελεις..
  2. Την εβαλα την καινουρια mix...μου αρεσε παρα πολυ...εξαιρετικα πιο γρηγορη,ομορφη και ομαλη απο την 15 που φορουσα... Μπραβο..!!
  3. Τα παιδια που την εχουν δοκιμασει, ειναι καλυτερη απο τις τελευταιες GSF? Εχω την 13ή14 νομιζω την απλη, οταν δεν γινοταν overclock ακομα...
  4. Καλησπερα παιδια.... Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο app που να μετραει τα λεπτα που σου μενουν απο πακετο χρονου ομιλιας? Το δικο μου ομως συγκεκριμενα στρογγυλοποιει τις κλησεις στο επομενο λεπτο... δλδ αν μιλησω 30'' χρεωνεται 1 λεπτο κτλ... Ξερετε κατι να μπορω να τα μετραω...?
  5. Δεν βγαζει αλλη σημαια για να διαλεξω..μονο την ελληνικη εχει..
  6. Καλησπερα σε ολους. Εχω το NDrive στο ZTE μου και προσφατα μετακομισα ολλανδια.. Εχω περασει μεσα στο φακελο maps του NDrive τον χαρτη της ολλανδιας. Τι αλλο πρεπει να κανω για να αρχισει να δουλευει?Πως θα αλλαξω απο το ελληνικο στον ολλανδικο χαρτη?
  7. Απο τοτε που εκανα το ποστ ακομα δεν το εχω φορτισει... Τωρα ειμαι στο 30% - 6η μερα 5ωρες... Αλλα ξαναλεω η χρηση του ειναι πολυ ελαφρια...
  8. Εχω αρχισει να πιστευω οτι παιζει πολυ ρολο η συσκευη... Εγω οποια ρομ (χωρις bugs) και να εβαλα ηταν πολυ καλη..σταθερη με καλη μπαταρια και χωρις προβληματα...
  9. Παντα το κινητο μου ειχε καλη σχεση με την καταναλωση της μπαταριας.. μεχρι στιγμης ειχα τις JJ9, RLS3, CM7 RC1 και GSF...αυτη ειναι και η καταταξη ως προς την καταναλωση για μενα... Με την GSF με ΒΤ, μουσικη, λιγο wifi-games-κλησεις το κινητο ειναι στην 5η μερα και με 43% υπολοιπο... Με την CM7 και την πιο πολυ μερα σε airplane mode οταν ημουν camping δεν μπορουσε να φτασει σε τετοια καταναλωση
  10. Ενταξει μπηκε και η GSF....Δεν εχει τις ρυθμισεις τις CM αλλα ελπιζω να αποζημιωσει με αποδοση μπαταριας... Κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω....Εφοσον εγινε μονη της η ολη εγκατασταση εχει γινει και full wipe κτλ, σωστα...? Στην CM7 ειχα περασει τις εφαρμογες μου στην sd και τωρα επρεπε να τις ξαναπερασω...γιατι...? Και ενω ο χωρος στην sd ηταν 1,3 εγινε 1,4 (ο κατηλλημενος)...καθε φορα δλδ που αλλαζω ρομ και μετακινω τις εφαρμογες θα χανω και λιγη απο την καρτα...?? Τι παιζει..?
  11. Ναι τωρα ξεκινησε κατευθειαν τη διαδικασια "Update from T-flash card"....thx!!!
  12. Ποση ωρα κανει η αλλαγη σε gen2 και το περασμα της ΡΟΜ?? Ειναι πανω απο 10 κολλημενο στο πρασσινο ανθρωπακι... Εβαλα το ζιπ στην καρτα και εκανα decompress με την πρωτη μεθοδο που εχει ο file expert...και εγινε ενας φακελος gsf-β17-tpt... Εκλεισα κ τι αφησα μερικα λεπτα και μετα ανοιξα πατωντας menu,+,power και βγηκε το ανθρωπακι.. Τι να κανω?
  13. Απλα εγω μπερδευτηκα πριν και κατεβασα λαθος αρχειο...διορθωσα και το ποστ μου.... Το πεταω μεσα στην sd κανω unzip και κλεινω...
  14. ναι αυτο κατεβασα...το β17-tpt... Τι εννοεις δευτερη διαδικασια...? Την απλη μεσω CWM, χωρις wipe κ τετοια..
  15. Εχω κατεβασει το zip που εχει μεσα και τη μετατροπη απο gen1 σε gen2... Αλλα ειναι η β17...για να βαλω μετα την 18 απλα θα κατεβασω το απλο αρχειο της Β18 για gen2 κινητα εεε?
  16. Αφου βαλω ολο το zip στην sd με την ρομ την μετατροπη σε gen2 κτλ, το κανω unzip απο το κινητο ή το pc? Και μετα απλα ανοιγω με menu,+,power κ τελος ή θα πρεπει να ψαξω στην sd για να κανω καποιο αρχειο εγκατασταση..?
  17. Υπαρχουν τπτ bugs σε επιπεδο κανονικης λειτουργιας της ΡΟΜ...? δλδ wifi, gps, κλησεις,μηνυματα κλπ...? Σκεφτομαι να την βαλω..
  18. Θα δοκιμασω....Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το κανει...Και ειναι και η full εκδοση..
  19. Εχω μεσα ενα βιντεο 1,5-2 λεπτα και παιζει κανονικα....και τα τραγουδια παιζουν...αλλα αν παω να κανω γρηγορη αλλαγη, πχ 3-4 απανωτα next track σταματαει να παιζει...αλλα παλι τα αλλα αρχεια της sd τα βλεπω κανονικα..
  20. Αγορασα προσφατα απο το ebay την Sandisk 8GB class4... Δεν μου εχει κανει καμια φορα unmount και γενικα δουλευει χωρις προβλημα... Το μονο θεμα ειναι με το PowerAmp player... Οταν αλλαζω γρηγορα τραγουδια στην αναπαραγωγη σταματα να παιζει και μετα δεν αναγνωριζει την καρτα και φυσικα δεν παιζει κανενα τραγουδι... Αλλα το κινητο δουλευει κανονικα..Δλδ οι φωτο και τα εγγραφα που εχω τα διαβαζω κανονικα...Δεν εχει κανει unmount η καρτα... Εχει τυχει σε κανεναν...???
  21. Δεν χρειαζεται wipe....απλα ξαναπερνα την ιδια ΡΟΜ και μην επαναφερεις το back up...Ετσι νομιζω τουλαχιστον...
  22. Δοκιμασε και το actionvoip που επισης εχει app για android...και απειροελαχιστες χρεωσεις σε σχεση με το skype..
×
×
  • Create New...