TheoX Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Μα ακόμα κι αν υποστηρίζεται το ραδιόφωνο στη rom, και πάλι δεν θα μπορεί να ακούσει ραδιόφωνο από το bluetooth, αφού θέλει καλώδιο (λειτουργεί σαν κεραία) για να ακούσει ραδιόφωνο από το ενσωματωμένο του κινητού.... ή μήπως κατάλαβα κάτι λάθος;;; Έχει ξεχωριστό ραδιόφωνο στα ακουστικά. Δες το λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrissy Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Hello everyone! Είναι η τρίτη φορά που ποστάρω το πρόβλημα με την ελπίδα να βρω κάποια λύση... Η data connection δεν ενεργοποιείται πλέον από τα settings, μου γράφει connection failed... (stock ROM ακόμα) Θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι γιατί έχω συμβόλαιο. Έχετε καμία ιδέα; Ακόμα κ αν δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας πείτε μου τουλάχιστον τι θα δοκιμάζατε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Να ρωτησω κι εγω κατι Μολις σημερα μου ρθε η καρτα μνημης απο amazon.Τωρα τι παιζει;Κανω ενα ακριβες αντιγραφο της παλιας καρτας με την οποια ηρθε το κινητο στην καινουρια και απο κει και περα προσθετω οτι αλλο θελω;Να φανταστω οτι τη φορμαρω σε ntfs ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Να ρωτησω κι εγω κατι Μολις σημερα μου ρθε η καρτα μνημης απο amazon.Τωρα τι παιζει;Κανω ενα ακριβες αντιγραφο της παλιας καρτας με την οποια ηρθε το κινητο στην καινουρια και απο κει και περα προσθετω οτι αλλο θελω;Να φανταστω οτι τη φορμαρω σε ntfs ετσι; Γιατι να το φανταστεις αυτο? Δεν εχει καμμια δουλεια το ntfs στα κινητα μας! Τιποτα δεν κανεις, ειναι προ-φορμαρισμενη σε FAT ή FAT32 (πιο πιθανο αυτο) και την αφηνεις ως εχει. Τωρα αν θελεις να βαλεις μεσα αρχεια μεγαλυτερα απο 4GB (πλην 2 bytes), .... ατυχησες! Παράθεση Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δεν την έχω βάλει αλλά απ' ότι είδα έφτιαξαν το proximity bug καθώς και το μεγάλο battery draining στο standby άρα σιγά σιγά μένουν μόνο τα ψιλά. δεν εχει λυθει το proximity bug ακομη. μολις το λύσουν εχω φύγει σφαιρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KalhaS Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Καλησπέρα σας. Αρχικά να σας πω οτι μεσα στο χαοτικο thread του Blade, δε βρηκα καποια σχετικη απαντηση, οποτε ποσταρω την απορια μου: Μερικες φορες, όχι παντού και πάντα, το κουμπι volume up, λειτουργει οπως το back button, δλδ π.χ μπορει να θελω να ανεβασω την ενταση, να το πατησω 4-5 φορες απανωτά και αυτο να με εχει παει 4-5 οθονες πισω, πιθανοτατα στην home screen δλδ. Δε βρηκα κατι στις ρυθμισεις, και ουτε νομιζω πως ειναι θεμα launcher, τα ιδια με τον ADW, τα ιδια και με τον GO. Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Hello everyone! Είναι η τρίτη φορά που ποστάρω το πρόβλημα με την ελπίδα να βρω κάποια λύση... Η data connection δεν ενεργοποιείται πλέον από τα settings, μου γράφει connection failed... (stock ROM ακόμα) Θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι γιατί έχω συμβόλαιο. Έχετε καμία ιδέα; Ακόμα κ αν δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας πείτε μου τουλάχιστον τι θα δοκιμάζατε... Φιλε μου ειχε τυχει κι εμενα μια φορα αυτο παλιοτερα με μια custom 2.2 rom(νομιζω την Modaco r12 ειχα) και δεν μπορουσα οπως κι εσυ να βρω λυση με τιποτα.Ουτε με επανεκκινηση,ουτε με τηλεφωνο στον παροχο μου.Μετα εβαλα αλλη ρομ και δεν μου το ξανακανε.Δεν σου λεω να βαλεις αλλη ρομ,απλα δεν καταφερα να βρω λυση,και ποτε δεν καταλαβα τι εφταιγε αφου ολα ηταν ρυθμισμενα σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Απο μπαταρία τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Ωρίστε παιδιά ανακάλυψα τελικώς τι σκατά κάνουν λάθος οι browsers και ανιχνεύονται σε μερικά sites ως mobile παρόλο που δηλώνουμε desktop. Χρησιμοποιώ το redtube.com γνωστό xxx site για παράδειγμα γιατί κάνει πάντα detect mobile browser ό,τι και να δηλώσω σε οποιοδήποτε browser. Σε desktop mode ο dolphin πχ στέλνει τα εξής: GET / HTTP/1.1 Host: www.redtube.com Accept-Encoding: gzip Accept-Language: en-GB, en-US User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/532.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/4.1.249.1045 Safari/532.5 Accept: application/xml,application/vnd.wap.xhtml+xml,application/xhtml+xml;profile='http://www.wapforum.org/xhtml',text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5 Accept-Charset: utf-8, iso-8859-1, utf-16, *;q=0.7 Cache-Control: no-cache Pragma: no-cache Η απάντηση είναι redirect στο m.redtube.com Το πρόβλημα είναι ότι δλώνει πως δέχεται wap. Από κει τον καταλαβαίνει. Αν ξηλώσω απ το header το "application/xml,application/vnd.wap.xhtml+xml,application/xhtml+xml;profile='http://www.wapforum.org/xhtml'," με πηγαίνει στο κανονικό site. Δεν υπάρχει κανένα σημείο που να απενεργοποιείται το wap mode? δείτε κ αυτό το site που εξηγεί και πώς ανιχνεύεται ο browser ώστε να σε πηγαίνουν οι servers σε άλλα διαφημιστικά sites. http://detectmobilebrowsers.mobi/ Edited March 14, 2011 by lousou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 γεια σας παίδες σήμερα πήρα και εγώ το blade (δεν ξέρω αν είναι το καινούριο η το παλιό ) αλλά όσο και αν προσπάθησα να κάνω την μνήμη 512 γιοκ με τίποταμε όποιον οδηγό και αν το έκανα τίποτα δεν είχα κάνει και backup με αποτέλεσμα να βάλω άλλη rom mosaco r12 αλλά για λίγο ποθ το δούλεψα με την μαμά rom αλλά και με αυτήν έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το wi fi δεν θέλει να σθνδεθεί με τίποτα τι καρφωτές ip τι το royter reboot τίποτα για μια στιγμή δούλεψε και μετά από επανεκκίνηση πάπαλα , και ακόμη ένα πρόβλημα που έχω δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω lagfix καμία ιδέα βοήθεια (τουλάχιστον για το wi fi) Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δεν την έχω βάλει αλλά απ' ότι είδα έφτιαξαν το proximity bug καθώς και το μεγάλο battery draining στο standby άρα σιγά σιγά μένουν μόνο τα ψιλά. και το πιο συμαντικο δεν εχει εγκατασταση εφαρμογων στην sd, και δεν υποστιριζει fm radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω φίλε μου μην αρπάζεσαι, φυσικά και πήραμε smartphone, αλλά οι εφαρμογές που απαιτούν πολύ χώρο για εγκατάσταση περνάνε τα δεδομένα μόνες τους στην SD και φυσικά ένα smartphone έχει όριο αριθμού εφαρμογών που μπορούν να εγκατασταθούν σ αυτό. Γ αυτό ακριβώς σου είπα ότι αν έχεις τόσο μεγάλες απαιτήσεις που πρέπει να έχεις τόσες πολλές εφαρμογές που τις χρησιμοποιείς συνέχεια και δε σου φτάνει ο χώροςο μάλλον περιμένεις πολλά από ένα κινέζικο των 150 ευρώ, του οποίου μάλιστα την εσωτερική μνήμη ήξερες πρίν το αγοράσεις. Δε γίνεται να κάνουμε το zastava ferrari αυτό απλά επισημαίνω. Και πάλι σου έδωσα λύση λέγοντας ότι πρέπει να περιμένεις 2.2 η 2.3 γιατί οι custom 2.2 υποστηρίζουν μεν εφαρμογές στην sd αλλά με προβλήματα ενώ οι 2.3 τις υποστηρίζουν ενσωματωμένα κ αυτό ισχύει για όλα τα android όχι μόνο για το δικό μας. Για να μη σε βάλω στο μπελά λοιπόν να περνάς custom 2.2, να το φορτώνεις εφαρμογές και μετά να αναφέρεις ότι δε δουλεύει όπως το χουν κάνει πολλοί σου πρότεινα να περιμένεις μια επίσημη νέα rom. Το apps2sd και το move2sd κάνουν μερική δουλειά γιατί δεν μπορούν να μεταφέρουν πολλές εφαρμογές και πάλι το ότι τις μεταφέρουν δε σημαίνει ότι θα δουλεύουν σωστά. Εάν παρά τα παραπάνω θέλεις να δοκιμάσεις κάτι, πέρνα την Japanese Jellyfish 9 που είναι απ τις πιο σταθερές μέχρι τώρα και δοκίμασε το app2sd. Για μένα όμως θα κουραστείς άδικα. ΟΚ φιλε δεν τιθεται θέμα παρεξήγησης, υπερβάλεις όμως. Αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι εξωπραγματικό για την συγκεκριμένη συσκευή, η μεταφορά των εφαρμογών στην sd είναι κάτι αυτονόητο και επιβάλεται να το κάνεις μόλις το αγοράσεις. Επίσης δεν έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα σχετικά με το θέμα. Τόσο καιρό το ψάχνω δεν είδα και πολλους να έχουν παρόμοιο πρόβλημα, για την ακρίβεια ίδιο πρόβλημα με το δικό μου δεν βρήκα ούτε καν στο modaco. Τώρα το να περιμένω επίσηση 2.3 είναι λίγο αστείο σαν λύση γιατί ούτε επίσημη 2.2 δεν βγήκε ακόμη. (μάλιστα νόμιζα ότι με ειρωνεύεσαι όταν το λεγες) Στις ανεπίσημες 2.3 που έχουν βγει περιλαμβάνεται δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην sd? Την Japanese Jellyfish 9 έχω ρε φίλε, είναι ΟΚ σαν ROM αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα και προσπαθώ να το λύσω χωρις να την αλλάξω. Εν τω μεταξύ δεν έχω ακούσει να το βγάζει σε άλλους οπότε κάτι κάνω λάθος μάλλον. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 H cyanogenmod που δοκίμασα είχε native support για SD εγκατάσταση απ ότι θυμάμαι αλλά ο kernel εκεί έχει ακόμα άπειρα προβλήματα και όλοι περιμένουμε κάτι σταθερό. Εάν έκανες wipe data/cache και format /system πριν flashareis την jj9, και formarises επίσης την sd σου σε FAT και πάλι έχεις τα ίδια προβλήματα δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ίσως να δοκίμαζες άλλη μάρκα SD γιατί απ ότι φαίνεται έχει σημασία και το λένε πολλοί. Η επίσημη 2.2 θα βγεί πριν το τέλος του μήνα γιατί ο kernel είναι σταθερός. Μόλις λυθούν και τα θεματάκια του 2.3 νομίζω θα μαστε πολύ καλύτερα αλλά δεν περιμένω πολλά. ΟΚ φιλε δεν τιθεται θέμα παρεξήγησης, υπερβάλεις όμως. Αυτό που ζητάω δεν είναι κάτι εξωπραγματικό για την συγκεκριμένη συσκευή, η μεταφορά των εφαρμογών στην sd είναι κάτι αυτονόητο και επιβάλεται να το κάνεις μόλις το αγοράσεις. Επίσης δεν έχουν παρουσιαστεί πολλά προβλήματα σχετικά με το θέμα. Τόσο καιρό το ψάχνω δεν είδα και πολλους να έχουν παρόμοιο πρόβλημα, για την ακρίβεια ίδιο πρόβλημα με το δικό μου δεν βρήκα ούτε καν στο modaco. Τώρα το να περιμένω επίσηση 2.3 είναι λίγο αστείο σαν λύση γιατί ούτε επίσημη 2.2 δεν βγήκε ακόμη. (μάλιστα νόμιζα ότι με ειρωνεύεσαι όταν το λεγες) Στις ανεπίσημες 2.3 που έχουν βγει περιλαμβάνεται δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην sd? Την Japanese Jellyfish 9 έχω ρε φίλε, είναι ΟΚ σαν ROM αλλά μου βγάζει αυτό το πρόβλημα και προσπαθώ να το λύσω χωρις να την αλλάξω. Εν τω μεταξύ δεν έχω ακούσει να το βγάζει σε άλλους οπότε κάτι κάνω λάθος μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (edited) Στην τελευταία nightly (19) της cm7 δουλεύει μια χαρα το apps2sd (και χωρίς ext partition) Μονο το bluetooth δεν δουλεύει στην συγκεκριμένη, και αυτό απο λάθος.Στο modaco υπάρχει ήδη νεοτερος kernel με διορθωμένο το bt. Αλλιως περιμεντε μεχρι αυριο που θα βγει καινουργια nightly. To ραδιοφωνο εξακολουθει να μην δουλευει. Για μενα η αυριανη nightly νομιζω οτι μπορει να ειναι για everyday use...εκτος και αν καποιος εχει παραπανω απαιτησεις απ την camera/video που στις 2,2 ειναι καλυτερη. Γενικα για apps2sd δοκιμαστε και το Darktremor a2sd To ειχα στην jj9 και μου φανηκε καλο. Edited March 14, 2011 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 H cyanogenmod που δοκίμασα είχε native support για SD εγκατάσταση απ ότι θυμάμαι αλλά ο kernel εκεί έχει ακόμα άπειρα προβλήματα και όλοι περιμένουμε κάτι σταθερό. Εάν έκανες wipe data/cache και format /system πριν flashareis την jj9, και formarises επίσης την sd σου σε FAT και πάλι έχεις τα ίδια προβλήματα δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Ίσως να δοκίμαζες άλλη μάρκα SD γιατί απ ότι φαίνεται έχει σημασία και το λένε πολλοί. Η επίσημη 2.2 θα βγεί πριν το τέλος του μήνα γιατί ο kernel είναι σταθερός. Μόλις λυθούν και τα θεματάκια του 2.3 νομίζω θα μαστε πολύ καλύτερα αλλά δεν περιμένω πολλά. Η sd είναι αυτή που είχε μέσα. Κατά τα άλλα πέρασα την JJ9 με την TPT method, έτσι μου πρότειναν στο modaco δηλαδή. Εσυ τι προτείνεις? Άντε να βγει καμιά καλή έκδοση 2.3 μήπως και σωθούμε. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Προτείνω install clockworkmod, reboot in recovery, wipe data/cache, wipe cache partition, format /system, install jj9 και τα extra όσα έχει σε zip και reboot. Νομίζω δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Πάρε και backup πρώτα αυτήν που έχεις απ το ROM Manager (μ αυτό θα κάνεις install και το clockworkmod... Μπορεί πάντως να φταίει και η sd ασχέτως αν είναι αυτή που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Έρχεται το flash 10.2 σε android Και ενώ ήδη οι περισσότεροι έχουν στον υπολογιστή τους το Flash Player 10.2, η Adobe ανακοίνωσε επίσημα ότι στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμος ο Flash Player 10.2 για κινητά με λειτουργικό σύστημα android. O νέος Flash Player, που έρχεται να αντικαταστήσει τον 10.1 θα διατεθεί μέσω του android market σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo και Android 2.3 Gingerbread, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και μία beta έκδοση του για Android 3.0 Honeycomb tablets. το blade θα το υποστηρίζει ??? Edited March 15, 2011 by vasicristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 το blade θα το υποστηρίζει ??? Αν υποστηρίζει το 10.1 θα υποστηρίζει και το 10.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Αν υποστηρίζει το 10.1 θα υποστηρίζει και το 10.2. τo 10.1 απ οτι εχει ειπωθει δεν υποστηριζετε λογω επεξεργαστη. Μήπως το flash 10.2 είναι συμβατο με τον επεξεργαστη του BLADE ? παρ'ολα αυτα ούτε το 10,1 δεν το βρίσκω σαν app στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) γεια σας παίδες σήμερα πήρα και εγώ το blade (δεν ξέρω αν είναι το καινούριο η το παλιό ) αλλά όσο και αν προσπάθησα να κάνω την μνήμη 512 γιοκ με τίποταμε όποιον οδηγό και αν το έκανα τίποτα δεν είχα κάνει και backup με αποτέλεσμα να βάλω άλλη rom mosaco r12 αλλά για λίγο ποθ το δούλεψα με την μαμά rom αλλά και με αυτήν έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το wi fi δεν θέλει να σθνδεθεί με τίποτα τι καρφωτές ip τι το royter reboot τίποτα για μια στιγμή δούλεψε και μετά από επανεκκίνηση πάπαλα , και ακόμη ένα πρόβλημα που έχω δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω lagfix καμία ιδέα βοήθεια (τουλάχιστον για το wi fi) Αν όντως χρησιμοποίησες το καινούριο οδηγό και πέρασες την ουγγρική ROM πρώτα, τότε έχεις και εσύ τα 512ΜΒ, απλώς -όπως και εγώ- κάνεις το λάθος και κοιτάς το storage και όχι τη RAM. Πήγαινε στο κεντρικό menu (Programs) -> "Διαχ/ση Εργασιών" -> "Πηγή Πληροφοριών", αν δεις 416ΜΒ στο "Συνολική μνήμη συστήματος" είσαι ΟΚ. τo 10.1 απ οτι εχει ειπωθει δεν υποστηριζετε λογω επεξεργαστη. Μήπως το flash 10.2 είναι συμβατο με τον επεξεργαστη του BLADE ? παρ'ολα αυτα ούτε το 10,1 δεν το βρίσκω σαν app στο market. To 10.1 μπορείς να το βρεις εύκολα και να το βάλεις, το θέμα είναι ότι δεν τρέχει σωστά μετά και κρασάρει όποιον browser και αν χρησιμοποιήσεις... Edited March 15, 2011 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ξερει κανεις αν λυθηκε το σοβαρο προβλημα με το proximity bug και αν οχι αν ξερει ποτε θα βγει μια σταθερη εκδοση..? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Παρότι μπαίνω αρκετό καιρό και διαβάζω ότι περισσότερο μπορώ μόλις σήμερα αξιώθηκα να κάνω εγγραφή... Θέλω να σας ρωτήσω κάτι, δεν είδα να αναφέρεται κάπου στις σελίδες που έχω διαβάσει έως τώρα, εάν ναι συγχωρήστε με για την επανάληψη. Δεν ειμαι και πολύ σχετικός, και εδω και έναν μήνα έχω πάρει το ZTE, και μου παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα: Μία μερα, το βρήκα κλειστό, και δεν "εβλεπε" τις επαφές καθόλου. Μάλλον εκανε απο μόνο του κάποιο reset... Επίσης απο τότε δεν μπορώ να μπω στο Android market, ενώ πριν έμπαινα κανονικά και κατέβαζα εφαρμογες. Τι μπορεί να συμβαίνει? Γιατί δεν μπαινει στο market? Αφού μάλλον είσαι ακόμα με τη stock ROM, μήπως να έκανες πρώτα backup και μετά επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; Hello everyone! Είναι η τρίτη φορά που ποστάρω το πρόβλημα με την ελπίδα να βρω κάποια λύση... Η data connection δεν ενεργοποιείται πλέον από τα settings, μου γράφει connection failed... (stock ROM ακόμα) Θέμα δικτύου δεν πρέπει να είναι γιατί έχω συμβόλαιο. Έχετε καμία ιδέα; Ακόμα κ αν δεν το έχει αντιμετωπίσει κανένας πείτε μου τουλάχιστον τι θα δοκιμάζατε... Chrissy σου απάντησα μερικές σελίδες πριν. Τσέκαρε πρώτα αν οι ρυθμίσεις data (APN κλπ) είναι σωστές ή δεν έχουν αλλαχτεί κατά λάθος. Μετά, αν δε συνδέεσαι μέσω 3G κοίταξε να δεις αν μπορείς να συνδεθείς έστω μέσω 2G. Τέλος, και αφού μάλλον δε θέλεις να βάλεις άλλη ROM, κάνε επαναφορά τη stock ROM στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. ξερει κανεις αν λυθηκε το σοβαρο προβλημα με το proximity bug και αν οχι αν ξερει ποτε θα βγει μια σταθερη εκδοση..? Proximity Fixed with use of the "always use proximity option" http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334102/cm7-nightlies-topic-nightly-19-14-03-2011/ Edited March 15, 2011 by nikosr78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) ξερει κανεις αν λυθηκε το σοβαρο προβλημα με το proximity bug και αν οχι αν ξερει ποτε θα βγει μια σταθερη εκδοση..? διαβασε ακριβως ότι λεει όλη η σελίδα εδω:http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/334102/cm7-nightlies-topic-nightly-19-14-03-2011/ θα δεις οτι η εκδοση που βγηκε χθες βραδυ εχει αρκετα fixes.εγω την εχω βάλει ηδη και ειμαι αρκετα ικανοιποιημένος για daily use. Edited March 15, 2011 by kostas1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 παρ'ολα αυτα ούτε το 10,1 δεν το βρίσκω σαν app στο market. Μετά τις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμο στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnko1 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 επειδή είχα ρωτήσει ξανά αλλά δεν πήρα απάντηση, ποιο είναι το όριο στη θερμοκρασία του setcpu (μην το κάψω κιόλας :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts