Jump to content

lousou

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    89
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lousou

  1. Εμένα στην swerls4b έχει τις εξής αλλαγές: NTP_SERVER=xtra1.gpsonextra.net ... DEBUG_LEVEL = 3 INTERMEDIATE_POS=0 kai den exei tis seires SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276
  2. Πρόσφατα είδα το Uknown Με τον Liam Nisson περιπέτεια πολύ ατμοσφαιρική. Είναι κ απ τους αγαπημένους ηθοποιούς. το treiler απ το youtube . Πολύ δράση και ανατρεπόμενη πλοκή. Αξίζει.
  3. Θα το δοκιμάσω κ εγώ τότε γιατί κάνα 2 λεπτά κάνει σίγουρα μερικές φορές. Θα πρέπει να δούμε τι αποθηκεύεται στο restore image που ενδεχομένως να το φορτώνει και να καθυστερεί. Επομένως πρέπει να το αναφέρουμε στο Thread του modacco για την rls4. Εγώ το πρόσεξα και στα youtube video και στα sms πα να στείλω και με ρωτάει αν θέλω το Handsent ή το μαμά.
  4. Μπορεί να μην έχει να κάνει με τις ROM φίλε μου. Το cold start του GPS μετά από καθαρό cache αργεί και κλειδώνει πάντα χωρίς βοήθεια AGPS κλπ στο λεπτό περίπου, ή καμιά φορά και παραπάνω. Αν έχεις μπεί πρόσφατα στο ίντερνετ κ έχεισ ανοίξει και κλειδώσει με GPS τότε το κινητό έχει κρατήσει θέση δορυφόρων και θα κλειδώσει γρηγορότερα. Πρέπει να κάνεις δοκιμές σε wiped roms με κλειστό ίντερνετ και να μετράς πόση ώρα κάνει να κλειδώσει στον ίδιο χώρο φυσικά και αμέσως μετά το boot. Εμένα η ssrls4 μια χαρά μου δουλεύει πάντως. Εγώ χρησιμοποιώ τον mVideoplayer. Ελαφρύς και καλός. επίσης πολύ καλός είναι ο ΜixZing Άψογα να σαι καλά! χαχαχα αναμενόμενο, η αλήθεια δεν κρύβεται φίλοι μου. Και μιά ερώτηση. Παρατηρώ ότι κάθε φορά που κάν επανεκκίνηση το τηλέφωνο χάνει τις default εφαρμογές. Πατάω πχ σελίδ ανα ανοίξει και με ρωτάει με ποιο browser και ενώ επιλέγω default πχ τον dolphin, για όσο δν κάνω reboot οκ, αν κάνω reboot πάλι με ρωτάει. Το έχει συναντήσει κανείς? Είναι θέμα ROM? Δε θυμάμαι αν το κανε σε άλλη...
  5. Εμένα το androko radio δε μου δουλεύει με το RDS. Δηλ εννοώ έχω ραδιόφωνο αλλά δε βλέπω να βγάζει RDS πληροφορίες. Επίσης παρόλο που το κλείνω ακούγεται θόρυβος στα ακουστικά και άμα χτυπήσει τηλέφωνο εκείνη την ώρα κάποιες φορές δεν ακούγεται τίποτα (παρόλο που έχω βγάλει τα ακουστικά). Όλα τα παραπάνω στην RLS4b. Ξέρει κανείς τη διαφορά έχει το Deskclock από το AlarmClock? Υπάρχουν κάποια screenshots ?
  6. Έτσι είναι. Γ αυτό και το καλό με την sweedish spring rls4b υπάρχει ένα ωραίο προεγκατεστημένο προγραμματάκι "extra settings" το οποίο μέσα από το μενού ενεργοποιεί κ απενεργοποιεί το hardware acceleration. Εγώ βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά και το έχω συνέχεια On χωρίς πρόβλημα. Πέρνα το ROM Manager από το Market (αν δε το βρίσκεις ψάξε για recovery manager). Εγκατέστησέ το (θέλει root αν δε το χεις κάνει πέρνα και τρέξε το universal androot) και τρέξτο με ίντερνετ. Θα κατεβάσει τη νέα έκδοση clockwordmod και σου δίνει τη δυνατότητα να την περάσεις από το μενού του γρήγορα κ εύκολα. Προτείνω φυσικά την sweedish spring rls4b με overclock support. The best by far. Ήρθε το digitizer. Έχει κάτι σημαδάκια γύρω γύρω το πλαστικό και γράφει Orange San Fransisco πάνω. Εξαλλου είναι Graded used part. Αν και δούλεψε σίγουρα έκανα κάτι λάθος και χάλασα την οθόνη μου οπότε πάω για άλλο κινητό... Πάτησα τις καλωδιοταινίες τσεκάρισ ατα πάντα αλλά τίποτα. Η οθόνη είναι σκοτεινή με παράξενα χρώματα αν και δείχνει. Κάπου κάπου πατώντας το power όταν ανάβει από κλειδωμένη σβηστή μερικές φορές ανάβει κανονικά για ελάχιστο χρόνο κ μετά ξαναχαλάνε τα χρώματα... Είναι πολλοί που έχουν θέματα τέτοια. Οι περισσότεροι είχαν OLED οθόνη. Φίλος πιο πάνω είχε φλασάρει το τηλ του, το ξεκλείδωσε και μετά περνώντας custom rom είχε τα ίδια θέματα. Παρόλο που φλασάραμε πίσω τη wind που πρίν δούλευε, η οθόνη αφής δεν επανήλθε. Σε μερικά reboots όμως δούλευε κανονικά. Απ ότι αναφέρουν και στο thread που ποστάρισες το digitizer παραμένει για κάποιο λόγο σε boot flash mode και ο τύπος που το έψαξε έβγαλε ένα kernel patch που κάνει τον kernel να το γυρίζει σε normal mode σε κάθε boot. Εγώ πιστέυω ότι είναι πρόβλημα του κινητού και πρέπει να το πας service. Κάποιοι άλλοι προτείνουν επανειλημένα flash και wipe με την ίδια rom και στα ενδιάμεσα boot να ανάβεις το κινητό με το κουμπί + πατημένο. (αν και εγώ θυμάμαι ότι αυτό άφηνε το πράσινο ανθρωπάκι στάσιμο).
  7. Άθλια εφαρμογή είναι φίλε. Γιατί δε μπαίνεις απ τη σελίδα? δεν είναι θέμα κράκ παιδιά. Ενδέχεται να είναι θέμα Ηardware acceleration όμως κάτι που σε μένα δουλεέυει μια χαρά. Μπορείτε απο το μενού στα extra settings να απενεργοποιήσετε το Hardware accelerated ui και να δοκιμάσετε πάλι? (υπάρχει μόνο στην RLS4b αυτή η εφαρμογή - extra Settings) -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  8. dankan άλλο πράγμα ρωτάω. TPT ή όχι αλλάζει κάτι που μετά με flash δεν ξανααλλάζει. Ρωτάω αν ξέρει κανείς που σώζεται αυτή η αλλαγή μια και σίγουρα δεν είναι το repartitioning.
  9. Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, έχω φλασάρει κ εγώ το Blade μου με την ούγγρικη ξεκλειδώνοντας τα 512 κλπ. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι πώς διάλο μετά το flash κάποιας custom rom ή ακόμη και της original wind πίσω τα 512 παραμένουν? Ξέρει κανείς να μου πεί εάν τα υπόλοιπα partitions της ROM παίρνονται Backup από το Clockwordmod? Βλέπω πχ /cache, /data, /sdcard , /system, /sd-ext, /boot, /recovery, /misc Το /recovery έχει το clockwordmod, τα /sdcard και /sd-ext είναι στην sd, τα boot, data, system είναι στη rom αλλά το /Misc δε το βλέπω πουθενά. Τι έχει μέσα.
  10. Για μένα φίλε μου το καλύτερο είναι πριν από αλλαγές οποιουδήποτε πράγματος, προγράμματος, θέματος κλπ να παίρνεις ένα πλήρες backup με το clockwordmod. Είναι η πιο σίγουρη και ανώδυνη λύση, ό,τι και να πάει στραβά με ένα restore είσαι οκ!
  11. Ναί μάλλον ξέμεινε ο τύπος Αγγλία και τα ανέβασε επίτηδες. Εγώ πήρα από αυτόν. Εδώ
  12. Φίλε μου δε νομίζω ότι η οθόνη σου έχει πρόβλημα. Φαίνεται να έχει πρόβλημα το digitizer ή η καλωδιοταινία του. Η οθόνη δείχνει μια χαρά και προφανώς άμα βάλεις wallpaper τη δείχνει ολόκληρη. Το digitizer είναι το τζαμάκι που έρχεται μαζί με το μπροστινό πλαστικό κάλυμα (εκτός από τα 3 κουμπιά). Μπορείς να παραγγείλεις από το ebay αλλά εγώ θα σου πρότεινα να το πάς στη wind γι ανα δούμε επιτέλους αν θα βρούνε ανταλλακτικά και να μην έχεις και θέματα με την εγγύηση. Εγώ πάντως παρείγγειλα ένα από ebay με 35 ευρώ από Αγγλία και μόλις έρθει θα σας ενημερώσω.
  13. Ναι αλλά αν δεν έχει κολλήσει το κουμπί τότε το μόνο που θα εξηγούσε τέτοια συμπεριφορά θα ήταν να έχει flasarei το clockworldmod στο /system αντί στο /boot και να έχει active partition το /system Κ αυτό μόνο με fastboot Θα μπορούσε κανείς να το κάνει και σίγουρα δε θα έμενε αν του έριχνε τι ROM από πάνω. format το /system επιμένω, flash wipe και reboot και δες μήπως κόλλησε το κουμπί. Αν πάλι δε δουλεύει θα πρότεινα να το συνδέσεις στο Pc και να ξαναπεράσεις άλλο clockwordmod με fastboot το 2.5.4.1 και επίσης να φορμαρεις ή να βγάλεις την sd card μήπως και κάνει κάποια διαφορά σε όλα αυτά.
  14. Το μόνο που σκέφτομαι εγώ είναι να έχει κολλήσει το κουμπί - απ το volume. Ειδάλλως πρέπει να προσπαθήσει να κάνει boot. Πριν flashareis την wind rom, κάνεις wipe data and cache μέσα απ το clockworldmod? Επίσης καλό θα ήταν να formareis και το system μέσα από το menu του clockwordmod. Μετά flash τη wind rom και μετά reboot.
  15. Ι εφαρμογή θα δουλεύει κανονικά και θα βγάζει και notifications για updates. Μπορείς να το επαναφέρεις.
  16. Υπάρχει εφαρμογή στο Market με την οποία μπορείς να αλλάξεις τοποθεσία και να ενεργοποιήσεις τις αγορές. Η εφαρμογή λέγεται market enabler και μπορείς να προσποιηθείς άλλο provider οπότε το market πλέον σε αναγνωρίζει σε άλλη χώρα και σ αφήνει να αγοράσεις.
  17. Εγώ δεν είδα διαφορά μεταξύ RLS3 και RLS4b ούτε στη μπαταρία ούτε στην απόδοση. Μάλιστα όπως ανέφερα και παραπάνω δεν έκανα ούτε wipw data and cache και όλα δουλεψαν ρολόι πάραυτα. Στα changes αναφέρονται ελάχιστα πράγματα και δε νομίζω ότι υπάρχει διαφορά.
  18. Εγώ έχω μέρες τώρα την RLS4b δε GEN1 και τη βρίσκω μια χαρά σταθερή. Πάραυτα κάποιες φορές όπως και στην RLS3 το HQ βίντεο κάνει γραμμές στην οθόνη. Με μια επανεκκίνηση φαίνεται να διορθώνεται. Επίσης να πώ ότι κάνοντας Upgrade από RLS3 σε RLS4b δε χρειάστηκε wipe data και cache. Δεν έχω δεί κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κανένα δωρεάν πρόγραμμα για sync με outlook? Είδα στους xda ένα για HTC. Έχεις κανείς υπόψην κάτι να συγχρονίζει ραντεβού επαφές κλπ? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  19. Ρε σείς παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιο Bug στην jj9 όσον αφορά τα SMS? Εννοώ μου στέλνουν πχ ένα μήνυμα στις 10 και έχω το τηλ κλειστό, το ανοίγω στις 11 και σαν χρόνο αποστολής βγάζει 11. Πώς θα μάθω τι ώρα το στειλε ο άνθρωπος?
  20. Πολύ πιθανό αντί για τα ονόματα των αρχείων να διαβάζει τα id3 tags τα οποί ανα είναι σε λάθος κωδικοποίηση. Εμένα με έσωσε ο Mort player που υποστηρίζει διαχείριση μουσικής βάσει filesystem φακέλους κλπ όχι βάσει Id tags. Εφόσον κάποιες φορές δουλεέυει φαίνεται να είναι θέμα software. Μήπως να έκανες κανένα reset σε factory defaults? Χρειάζονται convertion? αφού παίζει και divx. IMtoo mp4 video converter με προφίλ Iphone είναι μια χαρά. Αν και δεν μπορώ να απαντήσω, μήπως να το ποστάριζες σε κάποιο άλλο Thread που μιλάει για Android και όχι για ZTE BLade? Φοβάμαι ότι μακραίνουμε (κ εγώ μαζί) αυτό το thread με απορίες για το android αντί να εστιάσουμε τη προσοχή μας στο ZTE Blade και να το κρατήσουμε σχετικό. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  21. Κόιταξε επειδή και σε μένα το έκανε, μήπως δήλωσες γλώσσα English US στο τηλ? Άλλαξέ την σε English UK. Άνοιξε το .vcf αρχείο με έναν text Editor και κάνε search και replace όλες τις "-" με τίποτα. Με΄τα σώστο και κάνε πάλι import. Έαν είχες +30 στην αρχή τότε το + στο έχει αφαιρέσει και πρέπει να το προσθέσεις με αντίστοιχο τρόπο πχ replace :30 με :+30.
  22. Σήμερα μου κανε νερά το youtube. Μυστηριωδώς ότι browser και να άνοιγα όταν πήγαινα σε Youtube link αντί να ανοίξει την εφαρμογή για youtube μου έλεγε ότι το βίντεο δεν υποστηρίζεται. Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα την εφαρμογή, έσβησα από το menu->Settings->Applications->Youtube και Browser τα "Clear Defaults" και μετά την επανεκκίνηση έστρωσε. (bug τησ jj9?)
  23. Σωστά ή το ανάψουμε χωρίς SIM, πάντως και να κλειδώσει μετά το flash έχει ξεκλειδώσει. Αν όμως θέλεις να το flasareis μέσα από την ούγγρικη περνώντας τον ROM Manager κλπ τ΄τοτε θα χρειαστεί να το ξεκλειδώσεις μάλλον και ο calculator δουλεύει μια χαρά.
  24. Δεν κλειδώνει η SIM, το κινητό κλειδώνει στο δίκτυο όποια SIM και να βάλεις.
  25. Οταν περνάς την ούγγρικη κ τ ανοίξεις με SIM κλειδώνει σε δίκτυο. Δεν έχει σχέση αν έχεις ή όχι τη SIM σου με κωδικό PIN
×
×
  • Create New...