deere96 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Χαιρετώ! Μόλις έγινα μέλος ;-)! Θέλω να με διαφωτίσετε..πήγα σύμφωνα με τους οδηγούς να κάνω αναβάθμιση και ενώ έκανα τα πάντα και πατάω να κάνει εγκατάσταση το update.zip μου βγάζει το εξής --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Can;t open /sdcard/update.zip (No such file or directory) Installation aborted. Κάποια λύση; :cry: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deere96 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Το πρόβλημα λύθηκε! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivadventure Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλημέρα ...μήπως ξέρει κανείς πως κάνουμε εγκατάσταση το floyo theme..ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hugegou Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 το MiniCM6-1.0.1 Update πως το περναμε αν εχουμε ηδη περασμενο το MiniCM6-1.0.0 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπέρα..Εφαρμογές δε μπορούμε να καταργήσουμε απο το κινητό? Δεν έχουμε δικαιώματα root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NitromanseR Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν και μάλλον θα έχει απαντηθεί πιο πριν (δε μπορώ να διαβάσω 40+ σελίδες) όσους το έχουν κάνει/ξέρουν. Έχω το x10 mini, αν το root-άρω και του βάλω το 2.2 υπάρχει περίπτωση να κολλάει, να σέρνεται κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hugegou Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν και μάλλον θα έχει απαντηθεί πιο πριν (δε μπορώ να διαβάσω 40+ σελίδες) όσους το έχουν κάνει/ξέρουν. Έχω το x10 mini, αν το root-άρω και του βάλω το 2.2 υπάρχει περίπτωση να κολλάει, να σέρνεται κτλ? αν γινουν τα βηματα σωστα δεν θα σου κολλαει.προσωπικα δεν εχω απολυτωσ κανενα προβλημα.. καλημερα παιδια.παρατηρησα το εξης προβλημα τισ προηγουμενεσ μερεσ. ημουν στο συνταγμα και προσπαθουσα να βρω wifi..ενω το κινητο εκανε search,καθε φορα πανω στο search μου εκανε επανεκινηση!μεχρι που εκλεισα το wifi και σταματησαν οι επανεκινησεισ..εχετε καποια ιδεα για το τι παιζει? Edited May 18, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisgrand Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπάρχει περίπτωση κάποια μέρα να τρέχει το κινητάκι μας flash player; Θα ήταν πάρα πολύ ωραία να βλέπαμε τηλεόραση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Υπάρχει περίπτωση κάποια μέρα να τρέχει το κινητάκι μας flash player; Θα ήταν πάρα πολύ ωραία να βλέπαμε τηλεόραση!!! Χλωμό.. προς αρκετά χλωμό. ARMv6 το mini, ARMv7 το flashplayer... Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) Εβαλα την τελευταια ενημερωση.Εχουμε και dual touch fake?Αν ναι πως δουλευει? Edit:Ευτυχως εφτιαξε κ το angry birds!Μετα απο τοοοσο καιρο το κατεβασα και το λιωνω! Edited May 19, 2011 by prioxxx Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Στο market γιατί δεν εμφανίζει τις εφαρμογές που έκανα εγκατάσταση από την κάρτα μέσα, αλλά εμφανίζει μόνο αυτές που έχω κατεβάσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darko_77 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αν σβήσω κάποιες προεγκατεστημένες εφαρμογές με το titanium πχ launcher pro θα έχω πρόβλημα? Sent from my X10mini using Tapatalk Παράθεση http://www.madfortech.com Pinterest Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G10rgos Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Παιδια help εχω ενα προβλημα με αυτη την εκδοση. Κατα λαθος εκανα στις κλησεις add to blacklist τον αριθμο ενος φιλου μου και τωρα δεν μπορει να με παρει τηλεφωνο!τι να κανω; πως γινετε να τον βγαλω απο blacklist δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη! Λιγο βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis80 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Θέλω να με διαφωτίσετε..πήγα σύμφωνα με τους οδηγούς να κάνω αναβάθμιση και ενώ έκανα τα πάντα και πατάω να κάνει εγκατάσταση το update.zip μου βγάζει το εξής --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Can't open /sdcard/update.zip (bad) Installation aborted. Κάποια λύση; Edited May 19, 2011 by thanassis80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Θέλω να με διαφωτίσετε..πήγα σύμφωνα με τους οδηγούς να κάνω αναβάθμιση και ενώ έκανα τα πάντα και πατάω να κάνει εγκατάσταση το update.zip μου βγάζει το εξής --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Can't open /sdcard/update.zip (bad) Installation aborted. Κάποια λύση; Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο; Δε δοκιμάζεις να το ξανακατεβάσεις και να το ξαναβάλεις στην SD; Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Θέλω να με διαφωτίσετε..πήγα σύμφωνα με τους οδηγούς να κάνω αναβάθμιση και ενώ έκανα τα πάντα και πατάω να κάνει εγκατάσταση το update.zip μου βγάζει το εξής --Install from sdcard... Finding update package... Opening update package... E:Can't open /sdcard/update.zip (bad) Installation aborted. Κάποια λύση; Δοκίμασε να ξανακατεβάσεις το. zip και πρόσεξε να το μεταφέρεις στην SD σου από λειτουργικό USB slot. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis80 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Δοκίμασα πολλές φορές και την MiniCM6 αλλα και την minicm7 το usb ειναι το μαμισιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Δοκίμασα πολλές φορές και την MiniCM6 αλλα και την minicm7 το usb ειναι το μαμισιο thanassis80, δεν αναφέρομαι στο καλώδιο αλλά στην υποδοχή usb του υπολογιστή. Για να μην σε βάζω στην διαδικασία του md5sum check, απλά δοκίμασε το εξής: βάλε το καλώδιο σε κάποια άλλη από τις υποδοχές του υπολογιστή για να κάνεις την μεταφορά του .zip και αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα, δοκίμασε τα εξής: -χρησιμοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμα περιήγησης από το Internet Explorer (πχ mozilla/chrome κλπ) για να κάνεις το download -κάνε πριν ένα format στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Παιδια help εχω ενα προβλημα με αυτη την εκδοση. Κατα λαθος εκανα στις κλησεις add to blacklist τον αριθμο ενος φιλου μου και τωρα δεν μπορει να με παρει τηλεφωνο!τι να κανω; πως γινετε να τον βγαλω απο blacklist δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη! Λιγο βοηθεια! πηγαινε ρυθμισεις - ρυθμισεις κλησης - blacklist και ξεμαρκαρησε το νουμερο Edited May 20, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpion89z Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την MiniCM6 1.0.0 Συνδεόμουν κανονικά σε HadHoc δίκτυα ωμός με την 1.0.1 δεν μου συνδέετε μόλις αρχηζη να κάνει λήψη διεύθυνση ΙΡ αποσυνδέετε τι πρέπει να κανό???.. :( Edited May 20, 2011 by scorpion89z Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini CM7 2.3.4 GinGerBread 4 EVER....:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Γεια σας παιδιά έχω ένα πρόβλημα με την MiniCM6 1.0.0 Συνδεόμουν κανονικά σε HadHoc δίκτυα ωμός με την 1.0.1 δεν μου συνδέετε μόλις αρχηζη να κάνει λήψη διεύθυνση ΙΡ αποσυνδέετε τι πρέπει να κανό???.. :( Δοκίμασε να δημιουργήσεις ξανά το Ad-Hoc δίκτυο με κάποιο άλλο όνομα (αφού διαγράψεις το παλιό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 στην 1.0.1 όταν πατάς το κουμπί για lock screen κάνει μια λάμψη και εξαφανίζεται η οθόνη νομίζω ότι είναι effect κάποιες φορες όμως αναβοσβήνει η οθόνη και κάποιες φορες αργή να ανάψει μετά από ξεκλείδωμα δεν ξέρω αν είναι κάποιος πρόβλημα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παιδια οταν λεμε μετα την επανεκκίνηση θα παρει λιγη ωρα?? ποσο περιπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 παιδια οταν λεμε μετα την επανεκκίνηση θα παρει λιγη ωρα?? ποσο περιπου? +/- 5 λεπτά. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulas Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) σε περιπτωση οπου εχει ξεφυγει ο χρονος κ εχει κολλησει η οθονη με το σιματακι του andoroid. τι κανουμε?? ευχαριστω προσπαθω να το κλεισω αλλα τπτ help plz Edited May 24, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts