Jump to content

hugegou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hugegou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

hugegou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω θεμα με τους ηχους ειδοποιησης στο facebook. και ειδικα με τα push notifications. δεν ακουγεται ηχος και οταν μπαινω στην εφαρμογη υπαρχουν ηδη καινουριες ειδοποιησεις. γνωριζει καποιος τα βηματα για να τους ενεργοποιησω?
  2. το πρόβλημα με τα mms συνεχίζεται ακόμα. από την cosmote μου είπαν οτι τα έχουν ενεργοποιήσει,αλλά εγω ακομα ουτε μπορω να στειλω ουτε να λαβω..εχω κανει ολα τα updates της rom κανονικοτατα..μηπως μπορει να βοηθησει καποιος που να γνωριζει επι του θεματος?
  3. ναι απο την cosmote μου ειπαν οτι ειναι ενεργοποιημενα τα mms..και επισης χτεσ βραδυ εκανα και το upgrade της rom..αλλα ακομα δεν μου ηρθε κανενα mms..
  4. παιδια δεν εχω κανει το update ακομα και εχω ενα προβλημα.μου εστειλαν μμσ εδω και μια ωρα και ακομα δεν το εχω λαβει.εχω cosmote. χρειαζονται μηπωσ τιποτα ρυθμησεισ απο την μερια μου?
  5. στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1105745 γραφει αυτο: "If you have xRecovery: Flash the CWM recovery Amend zip" τι εννοει λεγοντας flash?
  6. αν γινουν τα βηματα σωστα δεν θα σου κολλαει.προσωπικα δεν εχω απολυτωσ κανενα προβλημα.. καλημερα παιδια.παρατηρησα το εξης προβλημα τισ προηγουμενεσ μερεσ. ημουν στο συνταγμα και προσπαθουσα να βρω wifi..ενω το κινητο εκανε search,καθε φορα πανω στο search μου εκανε επανεκινηση!μεχρι που εκλεισα το wifi και σταματησαν οι επανεκινησεισ..εχετε καποια ιδεα για το τι παιζει?
  7. το MiniCM6-1.0.1 Update πως το περναμε αν εχουμε ηδη περασμενο το MiniCM6-1.0.0 ?
  8. ειναι ενταξει τωρα.δεν μου το εχει ξανακανει.. μπορω να σβησω το update zip απο την sdcard ή θα δημιουργηθει προβλημα? οχι τιποτα αλλο,αλλά ειναι 116 mb...
  9. όλα ωραία και κανενα reboot μέχρι στιγμής. αλλά όταν μπήκα στο ραδιόφωνο και έκανε το αρχικό search των σταθμών μου κόλλησε σε ένα σταθμό και δεν ξεκολλούσε με τίποτα. συν τοις άλλοις η μουσική ακουγόταν από το μεγάφωνο. και έτσι αναγκάστηκα να το κάνω reboot.. :( any suggestions-solutions?
  10. @BMW 116i σ'ευχαριστώ για τον οδηγό. @dimtz και DaRk_dOg σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας στις απορίες μου.μόλις έβαλα την rom και λειτουργεί μια χαρά. θα το ψάξω λίγο τώρα και αν υπάρξουν επιπλέον απορίες θα επανέλθω. και πάλι σας ευχαριστώ! πώς μπορώ να κάνω re-arrange τα εικονίδια μέσα στο menu γιατί τώρα μου είναι ανακατεμένα? όταν τα πατάω παρατεταμένα μου τα εμφανίζει στην home screen...
  11. οποτε βαζω την minimc 6 και ακολουθω τα βηματα του πρωτου Post?και μετα περναω το app2sd? και μετα overclocking? ( γνωριζω οτι εχετε ακουσει αυτες τις ερωτησεις για χιλιοστη φορα και σεβομαι τις γνωσεις και εχω διαβασει ολοκληρο το thread.απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος οτι κανω το σωστο )
  12. καλημερα παιδια.ειμαι newbie καταρχην.το κινιτο ειναι root και εχο περασει ηδη το xrecovery. για να περασω τo τελευταιο update της rom ποιο επιλεγω για download?τι θελω να πω: απο αυτο το link http://code.google.com/p/minicm/downloads/list τι ακριβως κατεβαζω? επισης,αφου κατεβασω την minimc ακολουθω τα βηματα του πρωτου Post?
  13. το εκανα και εγω με την πρωτη.τωρα που μου εβγαλε το menu του xrecovery τι πρεπει να κανω?θελω να περασω την froyo2.2 και την app2SD...any help?
×
×
  • Create New...