Jump to content

G10rgos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by G10rgos

  1. G10rgos

    iPhone 6

    Αυτη την μικρη καθυστερηση την βλεπω γενικως. Μεσω iTunes το εκανα restore clean install και μετα επαναφορα απο backup. Ισως θελει set up as new και να το στησω απ την αρχη το κινητο. Φιλε μου αεροπορε την διαφορα την αισθανθηκα λιγο λογω της συνηθειας το κινητο να τα ανοιγει ολα αμεσως, τωρα τα ανοιγει αμεσως αλλα λιγο πιο λιγο αμεσως. Τουλαχιστον εμενα αυτη την εντυπωση μου δινει.
  2. G10rgos

    iPhone 6

    Καλημερα παιδια, εδω και καποιες ωρες εχω βαλει το iOS 9. Απ οτι βλεπω με μια πρωτη ματια, εχει μια αμελητεα καθυστερηση καποια λιγα ms σε σχεση με το 8.4.1, το καινουργιο task manager ειναι ωραιο ευχρηστο και ευχαριστο σ εμενα. Απο αποψη καταναλωσης μπαταριας, το ιδιο με το 8.4.1 μου φαινετε, ισως ελαχιστα μικροτερη καταναλωση μαλλον, αλλα ετσι κ αλλιως εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπαπονο απ την μπαταρια του 6. Ωραια επισης ειναι κ τα μικρα γραματα που λειπανε τοσο καιρο απ την εμφανιση του πληκτρολογιου. Η νεα γραματοσειρα εχει πολυ μικρη διαφορα με την προηγουμενη, εμενα μου αρεσει καθως και η νεα αναζητηση spotlight. Επισης μου αρεσε και η λειτουργια εξοικονωμησης μπαταριας οπως και οι μικροαλλαγες στις ρυθμισεις.
  3. G10rgos

    iPhone 4S

    Καλησπερα και ευχαριστω για τη βοηθεια. Το εχω δοκιμασει το set as new αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι.
  4. G10rgos

    iPhone 4S

    Καλημερα παιδια, εδω και αρκετο καιρο αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το iPhone 4s που εχω. Οταν μου κλεισει αρκετη ωρα απο μπαταρια η απλα το εχω απενεργοποιημενο απο μονος μου για καποια ωρα, μετα οταν το ανοιξω δεν αναγνωριζει την καρτα sim, δηλαδη δεν μου βγαζει κλειδωμα sim και να βαλω το pin, μου λεει απλα να βαλω το συνθηματικο και πανω γραφει αναζητηση οση ωρα και αν το αφησω, σαν να μην εχει καθολου καρτα sim. Για να το κανω να την ξαναδει την sim και να ζητησει το pin κανονικα για να βρει δικτυο και να λειτουργησει θελει ειτε restore απ το pc με το itunes ειτε να το συνδεσω στον υπολογιστη, να κανει backup και μετα να το αποσυνδεσω και να του κανω restart. Ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο οταν συμβαινει αυτο, μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει η αν καποιος εχει παθει το ιδιο στο συγκεκριμενο iphone και ξερει κατι παραπανω; Επισης το κινητο το εχω ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση ios και εχω δοκιμασει και hard reset, οταν δεν βρισκει τη sim, και απλο restart και να το κλεισω και να βγαλω και να ξαναβαλω την καρτα sim, αλλα τιποτα δεν πιανει εκτος απ το να το συνδεσω στο pc και να του κανω ειτε restore ειτε ενα backup και μετα restart, αλλα ειναι πολυ δυσκολο καθε φορα που κλεινει για πολυ ωρα το κινητο μετα να πρεπει να ειμαι κοντα στο pc για να δει την καρτα sim και θα ηθελα βοηθεια αμα ξερει κανεις κατι. Ευχαριστω και συγγνωμη αν κουρασα με ολα αυτα που γραφω αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο αναλυτικος μπορω.
  5. G10rgos

    iPhone 4S

    Οκ σ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, γιατι με ειχε προβληματισει αρκετα αυτο το θεμα με την οθονη, οποτε θα το κρατησω ως εχει αφου δεν υπαρχει περιπτωση επεκτασης του προβληματος, ετσι κι αλλιως δεν φαινεται χωρις να υπαρχει μαυρο η πολυ σκουρο φοντο.
  6. G10rgos

    iPhone 4S

    Ευχαριστω για την απαντηση! Λες αν το αφησω ετσι χωρις να αλλαξω ολοκληρη την lcd θα ειναι ενταξει η μπορει να μου δημιουργησει προβλημα; Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεχω για να μην γινει χειροτερο; Η χρηση θηκης η bumper πιστευεις θα βοηθησει για να μην γινει χειροτερο; Φοβαμαι μηπως το bumper η η θηκη το πιεζει και χειροτερεψει. Απ οτι βλεπω οι τιμες στις lcd χωρις και μαζι με το digitizer ειναι απλησιαστες στο 4s και κατα τ αλλα το κινητο ειναι πραγματικα αψογο σε ολα για κινητο 1,5 χρονου. Επισης για την μπαταρια, ο προηγουμενος κατοχος την ειχε αλλαξει πριν απο 2 μηνες απ οτι μου ειπε, εγω τις περισσοτερες φορες εχω τα παντα κλειστα απο εφαρμογες, υπηρεσιες τοποθεσιας, ανανεωση εφαρμογων στο υποβαθρο, wifi, δεδομενα κτλπ, αλλα και παλι πεφτει σχετικα γρηγορα απ οτι φαινεται.
  7. G10rgos

    iPhone 4S

    Καλησπερα παιδια, πηρα προσφατα ενα iPhone 4s μεταχειρισμενο 1,5 χρονο σε αψογη κατασταση σαν καινουργιο, εχω ομως 2 απορριες. Η πρωτη απορρια μου ειναι σχετικα με τη μπαταρια του, εχει πανω το iOS 7.0.4, η μπαταρια του με μετρια χρηση κραταει πανω κατω μια μερα μπορει κ λιγο παραπανω, αυτο ειναι φυσιολογικο; Εχω διαβασει οτι το iOS 7 γενικα στο 4s τρωει πολυ μπαταρια, ειναι αληθεια η η δικια μου μπαταρια εχει θεμα; Επισης η δευτερη απορρια μου ειναι σχετικα με την οθονη του, αριστερα στην ακρη σε μαυρο η πολυ σκουρο φοντο (για παραδειγμα στο start screen με το μηλο) φαινεται ενα λευκο φως οπως θα δειτε στη φωτο παρακατω, το touch screen του γενικα δουλευει αψογα τοσο σε εκεινο το σημειο οσο και γενικα και αυτο το λευκο φως μπορεις να το δεις μονο σε πολυ σκουρο και μαυρο φοντο. Ομως αυτο με προβληματιζει, τι μπορει να το προκαλεσε; Ειναι κατι που μπορει να αποτελεσει προβλημα; Ισως εχει πιεστει σε εκεινο το σημειο; Ισως αν πιεστει σ εκεινο το σημειο απ το bumper η στην τσεπη μου η γενικα θα παθει κατι; Αν ξερει καποιος η ειχε καποιος παρομοιο προβλημα, ας μου πει. Ευχαριστω εκ τον προτερων. http://i.imgur.com/kDojTe8.jpg
  8. Καλημερα σε ευχαριστω παρα πολυ! Με εσωσες, εκανα restore και τωρα ειναι μια χαρα, σαν καινουργιο. Να σαι καλα!
  9. Καλησπερα παιδια, θα ηθελα τη βοηθεια σας. Δεν ξερω αν ειναι το σωστο θεμα για να γραψω το προβλημα που εχω αλλα δεν ξερω που αλλου να το γραψω. Εχω ενα iphone 3gs 16gb και επειδη το πισω καλυμα(καλυμα μπαταριας) του ητανε χαλια απο τη χρηση, παραγγειλα ενα καινουργιο καλυμα και εργαλεια για να προσπαθησω να το αλλαξω μονος μου, γιατι οσους ρωτησα εξω μου λεγανε αστρονομικα ποσα. Διαβασα καποιους οδηγους και ειδα οτι ητανε αρκετα δυσκολο, επρεπε να λυσω ολο το κινητο. Ομως ειπα να προσπαθησω να το κανω μονος μου, οποτε ακολουθησα εναν οδηγο το ελυσα ,αλλαξα το πισω μερος και το ξαναδεσα και εμφανησιακα ειναι σαν καινουργιο. Ολα καλα μεχρι εδω, ομως ποτε τα πραγματα δεν ειναι τοσο ευκολα. Το κινητο ανοιγει κανονικα ομως οταν φτασω στο σημειο που πρεπει να βαλω τον κωδικο pin οταν τον βαζω κολλαει στο ξεκλειδωμα... περιμενετε. Δεν ξερω για ποιο λογο και τι μπορει να φταει, η τι πηγε στραβα, χωρις να ξεκλειδωσω τη sim το κινητο λειτουργει κανονικοτατα μια χαρα, ομως οταν παω να βαλω το pin κολλαει στο ξεκλειδωμα. Πριν το κινητο λειτουργουσε μια χαρα δεν το ειχε ξανακανει. Παιδια λιγο βοηθεια τι μπορει να χει παθει; Το εχει παθει κανεις απο εσας αυτο; Συγγνωμη αν σας κουρασα με τα πολλα λογια αλλα δεν ξερω τι να κανω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  10. Καλησπερα σας παιδια, πηρα τηλεφωνο σημερα στα ΕΛΤΑ και μου λενε εφυγε απο Κινα στις 4/9 και να υπολογιζω να ερθει γυρω στις 20 μερες απο τοτε. Περιεργο μου ψιλοφαινεται να κανει 20 μερες να ερθει απο το αεροδρομιο της Κινας αλλα μπορει και να χουν δικιο, οποτε θα περιμενω μεχρι τις 24 - 25 του μηνα και μετα βλεπω, αν δεν εχει ερθει θα ανοιξω dispute στο paypal.
  11. Ναι φιλε μου θα περιμενω αλλα ειδη εχει περασει ενας μηνας, γι αυτο ανησυχο, θελω να ειμαι κ εντος οριων, 45 ημερων, αν δεν μου ερθει εγκαιρα η αν μου ερθει καμια λυπητερη απ το τελωνειο να κανω refund μεσω paypal. Θα παρω αυριο και στα ΕΛΤΑ μηπως εχει ερθει και δεν με εχουνε ειδοποιηση η αν ξερουνε κατι αυτοι που βρισκεται το δεμα.
  12. Καλησπερα σας παιδια, θα βγω λιγο offtopic αλλα απ οτι βλεπω αρκετοι εχετε παρει κινεζικο tablet. Λοιπον παιδια στο θεμα μου, εχω παραγγειλει ενα tablet pc και εγω απο το site minitake.com πριν απο ενα μηνα, τροπος αποστολης με China post Rergistered airmail, ακομα δεν το εχω παρει, οταν προσπαθω να το εντοπισω με το tracking number απο ενα ξενο μαλλον κινεζικο site μου λεει οτι απο τις 4 του μηνα εχει μεταφερθει στο αεροδρομιο της Κινας για να ερθει εδω, τους μιλησα στο livechat της σελιδας (minitake.com) και μου λενε οτι εχει ερθει ελλαδα, αλλα εγω δεν εχω παρει καμια ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ οτι εχει ερθει και στη σελιδα των ΕΛΤΑ οταν παω να εντοπισω το αντικειμενο μου λεει Παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο και ημερομηνια 24 Αυγουστου και καμια αλλη ενημερωση απο κει και υστερα, εχω μπερδευτει απιστευτα με αυτη την ιστορια, μηπως ειναι στο τελωνειο και μου ερθει μαζι με καμια λυπητερη που για να το παραλαβω θα πρεπει να πληρωσω παραπανω και απ οτι εδωσα για το tablet; Το tablet τo πληρωσα 52 ευρω μαζι με μια καρτα micro sd και αλλο ενα micro sd to usb adapter. Θα ηθελα να μου πειτε αν εχει συμβει σε κανεναν σας και αν τα δικα σας tablet οταν ηρθαν Ελλαδα περασαν τελωνειο; Εχει παραγγειλει κανεις απ αυτο το site; Η εχει χρησιμοποιησει κανεις Registered air mail να μου δωσει κανεις καμια πληροφορια; Συγγνωμη αν σας κουρασα παιδια αλλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω απο Κινα και δεν ξερω τι παιζει. Σας παρακαλω μια βοηθεια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  13. Φιλε μου δεν νομιζω πως γινετε αυτο... δεν εχω ξεκλειδωσει το τηλ. ουτε σουπερυσερ και τετοια οποτε δεν με αφηνει να καταργησω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες οπως ειναι τα μηνυματα.
  14. Παιδια καλησπερα, χτες πηρα το συγκεκριμενο κινητο κ μου φαινετε παρα πολυ καλο δν εχω κανενα παραπονο. Μονο μια απορια εχω κ αν μπορειτε βοηθηστε. Επειδη δεν μου πολυαρεσει το προγραμα που εχει για τα μηνυματα απο μονο του το κινητο ειπα να βαλω το handcent που με βολευει περισοτερο ομως εχω ενα θεμα, το βαζω κανονικα ολα κομπλε αλλα ομως οταν μου ερχεται ενα μηνυμα το ανοιγο κανονικα με το handcent ομως αν δεν το ανοιξω και με το προεγκατεστημενο προγραμα για τα μηνυματα που εχει το κινητο μου βγαζει οτι εχω ενα νεο μηνυμα στην οθονη κ ας το εχω ανοιξει ειδη το μηνυμα απ το handcent, παρ οτι εχω απενεργοποιησει απ το αλλο προγραμα ολες τις ειδοποιησεις. Ξερει κανεις αν γινετε να μην μου βγαζει οτι εχω νεο μηνυμα οταν το εχω ανοιξει μονο απ το handcent;
  15. παιδια εγω εχω την cm6 1.0.0 ποια διαφορα εχει απο την 1.0.1; Εχει προστεθει κατι;
  16. Παιδια help εχω ενα προβλημα με αυτη την εκδοση. Κατα λαθος εκανα στις κλησεις add to blacklist τον αριθμο ενος φιλου μου και τωρα δεν μπορει να με παρει τηλεφωνο!τι να κανω; πως γινετε να τον βγαλω απο blacklist δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη! Λιγο βοηθεια!
  17. αδερφε για την πρωτη δεν ξερω ισως γινετε αλλα για τη δευτερη μπορεις να αλλαξεις το πληκτρολογιο οθονης με καποιο αλλο... οπως το smart keyboard, υπαρχει στο market ριξε μια ματια θα βρεις κι αλλα.
  18. Αδερφε τα διεγραψα αλλα δεν αλλαξε κατι... ακομα δεν αναβει...
  19. Παιδια καλησπερα, εχω ενα θεματακι με μια λειτουργια της RC2. Εχω βαλει στο handcent sms οταν μου εχει ερθει καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει να μου αναβοσβηνει το led της συσκευης οπως και στις αναπαντητες και λειτουργουσε αψογα με την RC1, ομως με την RC2 αυτο δεν γινετε παρολο που το εχω ρυθμησει να το κανει. Δηλαδη οταν μου ερχετε καποιο μηνυμα και δεν το εχω διαβασει οπως κ οταν εχω μια αναπαντητη κληση αναβοσβηνει μονο μια φορα το led otan αναψει η οθονη και οταν σβησει, οχι συνεχομενα ωστε να καταλαβω οτι εχω ενα μηνυμα η μια αναπαντητη χωρις να ενεργοποιησω την οθονη. Μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι μου ητανε πραγματικα πολυ χρησιμο αυτο με το led γιατι ηξερα αν εχω καποιο μηνυμα η κατι αλλο χωρις να ενεργοποιησω την οθονη του κινητου. Σας παρακαλω λιγο βοηθεια.
  20. πωπω σορρυ dark δικιο εχεις φιλε απλα το διαβαζα βιαστικα γιατι ειχα ψιλο αγχωθει... οκ το εβαλα κ εγω 245 - 710 και βλεπουμε...
  21. παιδια κ εμενα 2 ωρες την εχω βαλει 2 reboot μου εχει κανει, το cpu εχω πειραξει μονο και εχω βαλει min 122 max 768 αυτο φταιει; νομιζα οτι αυτα τα cpu ητανε ασφαλη γιατι κ ο dark τοσο ειχε πει οτι τα εχει...
  22. αδερφε πρεπει να το κανουμε rename σε update.zip το πρωτο ετσι; Και μια ακομα ερωτηση, με το full wipe δεν θα μας σβηστουν ολα; ρυθμισεις και προγραματα;
  23. δηλαδη να κανω factory reset και μετα restore αφου εχω κανει backup; θα βγει κατι μ αυτο; :S αφου θα επανελθει το κινητο στο σημειο που ητανε οτν εγινε το backup... θα το δοκιμασω ομως... καμια αλλη λυση τιποτα; Ευχαριστω για την απαντηση αδερφε
  24. Παιδια εχω ενα θεμα με την RC1 η μπαταρια μου κραταει 1 μερα περιπου με οχι ιδιαιτερη χρηση... δηλαδη αν το βραδυ ειναι φορτισμενο 100% το πρωι θα εχει πεσει στο 80 - 85% χωρις να το εχω ακουμπησει... μπορω να κανω κατι για την αυτονομια; δεν μπορω να το εχω ολη την ωρα στο φορτιστη... και εχω κανει κ αυτο με το wipe battery stats αλλα τιποτα... οταν παταω wipe παει στο 98% απο 100 που ειναι οταν το βγαζω απ το φορτιστη μετα οταν το κανω πολλες φορες παει στο 100 αλλα κ παλι πεφτει πολυ γρηγορα. Και κατι ακομα η RC2 ειναι stable; να τη βαλουμε αφοβα; και θα μας σβηστουν οι ρυθμησεις και τα προγραμματα αν την περασουμε; ή οι εφαρμογες που εχουμε στην sd μηπως θα υπαρξει καποιο προβλημα;
  25. εμενα παντως μολις περασα το media profile μετα οτν πηγαινα να γυρισω την καμερα σε βιντεοκαμερα με πεταγε και μου ελεγε αναγκαστικο κλεισιμο της εφαρμογης... δεν ξερω γιατι...
×
×
  • Create New...