Jump to content

nivadventure

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nivadventure

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nivadventure's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Θα συμφωνησω, και εγώ ψαχνω το timescape..κανενας?:)
  2. Καλημέρα ...μήπως ξέρει κανείς πως κάνουμε εγκατάσταση το floyo theme..ευχαριστώ.:)
  3. Ναι βάση αυτού του οδηγού προσπάθησα...αν θες στείλε πμ να ρίξω μια ματιά στον δικό σου οδηγό . Ευχαριστώ.:)
  4. Πολύ σωστά αλλά το setcpu όταν ξεκινάει η εφαρμογή έχει μάξιμουμ όριο τα 600mhz...το θέμα είναι ότι πρέπει με αυτόν τον τρόπο να ανεβάσεις το όριο για πιο ψηλά..:)..μακάρι να υπήρχε ένας αναλυτικότατος οδηγός και για εμάς τούς καινούριους .:)
  5. ξέρω ότι σε ζάλισα και σε ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου πως όμως βγαίνει αυτό? είναι στο αρχικό setup της εφαρμογής.
  6. :O κενο ...οχι το κανω τωρα Δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι στο setcpu...άφησα κενό και έκανα 2 restart.:(όταν ξεκινάει το setcpu μήπως πρέπει να βάλω κάτι άλλο εκτός του auto detect speeds recommended? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  7. :):)Σε ευχαριστώ πολύ..έκανα save το text...όμως το setcpu δεν μου δείχνει ότι πηγαίνει πάνω από 600mhz..καμία ιδέα:)
  8. Παιδιά καλημέρα ,προσπαθώ να κάνω overclock το xperia mini 2.1 ακολουθώντας τις οδηγίες αλλά ο text editor δεν μου κάνει save.Ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε για αυτή την δουλειά?
×
×
  • Create New...