Groovy Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημερα.μπωρει καποιος που εχει κανει backup το ελληνικο firmware του lg p350 να μου το στήλη μεσω mail??ειναι ανάγκη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημερα.μπωρει καποιος που εχει κανει backup το ελληνικο firmware του lg p350 να μου το στήλη μεσω mail??ειναι ανάγκη ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1073827 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellosgauros Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο και της εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα! δεν παταει καθολου η οθονη της χαμηλα! Οτι εικονιδιο υπαρχει χαμηλα στο τελευταιο ενα εκατοστο της οθονης δεν μπορεις να κανεις καθολου επιλογη! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως φτιαχνεται? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει calibration την οθονη? Η υπολοιπη οθονη δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Καλησπερα σας, Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση,η κοπελα μου εχει το συγκεκριμενο μοντελο και της εχει παρουσιαστει το εξης προβλημα! δεν παταει καθολου η οθονη της χαμηλα! Οτι εικονιδιο υπαρχει χαμηλα στο τελευταιο ενα εκατοστο της οθονης δεν μπορεις να κανεις καθολου επιλογη! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ή ξερει κανεις πως φτιαχνεται? Μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει calibration την οθονη? Η υπολοιπη οθονη δουλευει μια χαρα! λογικά θα θέλει digitizer(http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8211)... αν είναι εντός εγγύησης πήγαινε το από εκεί που το πήρε και θα το φτιάξουν χωρίς χρέωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Σου έστειλα σε mail το e-mail μου.. αν 8ελεις για συντομία... Λοιπόν τελικά η συσκευή ήταν ελλατωματική. Αφου με την 5η αποστολή για επισκευή στα κεντρικα του Γερμανού στην Αθήνα έγινε επιτέλους αντικατάσταση, μόλις το πήρα στα χέρια μου το ρουταρα και τώρα πετάει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moraitis_george Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Βρε παιδιά, πήρα στη γυναίκα μου αυτό το κινητό εδώ και κανα 3μηνο. Από ένα σημείο και μετά, όταν του πατάς να μπεις στο μενού των κλήσεων (για να καλέσεις κάποιον) αργεί πάρα πολύ να μπει. Επίσης, δεν μπορεί με τίποτα να μπει στο market βγάζοντας σφάλμα. Ακόμα και μέσω web να μπω στο market, όταν πάω να κατεβάσω κάτι, βγάζει το ίδιο σφάλμα. Έχετε άποψη για το τι μπορεί να πηγαίνει στραβά? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyarvanitis Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 (edited) Καλησπερα παιδες..τι κανουμε?μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να κανει αυτη η πατατα το p350 γιατι ουτε σε root δεν νιωθει για να μπει...υπαρχει καποιο δοκιμασμενο cfw ; και αν ναι, αξιζει να το βαλλει κανεις; και καποιο προγραμμα για να μπορω να επιλεγω εγω τι να μπουταρει και οχι να ανοιγει 500κ βλ@κιες.! Ευχαριστω Edited March 18, 2012 by tonyarvanitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosbbls Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς γιατί δεν κάνει σύνδεση το κινητό μου με το wap, εκτός wi-fi δηλαδή. όταν το προσπαθώ μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου, παρ'ότι έχω κάνει εγκατάσταση τις ρυθμίσεις απ'την cosmote για το ίντερνετ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nazgoul007 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλημέρα σε όλους, Το τηλέφωνο πλέον είναι σε emergency mode. Τη ώρα που ξεκίνησε η αναβάθμιση του λειτουργικού, και μόλι στο 4-5%, η συσκευή πέρασε σε emergency mode. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταριά και να την επανατοποθετήσω αλλά καμία τύχη. Το hard reset επίσης απέτυχε. Υπάρχει κάποιος τρόπος να επαναφέρω το τηλέφωνο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Βρε παιδιά, πήρα στη γυναίκα μου αυτό το κινητό εδώ και κανα 3μηνο. Από ένα σημείο και μετά, όταν του πατάς να μπεις στο μενού των κλήσεων (για να καλέσεις κάποιον) αργεί πάρα πολύ να μπει. Επίσης, δεν μπορεί με τίποτα να μπει στο market βγάζοντας σφάλμα. Ακόμα και μέσω web να μπω στο market, όταν πάω να κατεβάσω κάτι, βγάζει το ίδιο σφάλμα. Έχετε άποψη για το τι μπορεί να πηγαίνει στραβά? Ευχαριστώ Αν και λίγο καθυστερημένα... Μήπως ο αριθμός των κλήσεων είναι πολύ μεγάλος. Αν κάνει μια εκκαθάριση των πρόσφατων κλήσεων, ίσως βελτιωθεί η κατάσταση. Ωστόσο προσοχή μιας και θα χάσει νούμερα που δεν έχει αποθηκεύσει.. Στο market δοκιμάσατε να κάνετε μια εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης από ρυθμίσεις-εφαρμογές-διαχείριση εφαμρογών; Καλησπερα παιδες..τι κανουμε?μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να κανει αυτη η πατατα το p350 γιατι ουτε σε root δεν νιωθει για να μπει...υπαρχει καποιο δοκιμασμενο cfw ; και αν ναι, αξιζει να το βαλλει κανεις; και καποιο προγραμμα για να μπορω να επιλεγω εγω τι να μπουταρει και οχι να ανοιγει 500κ βλ@κιες.! Ευχαριστω Με το autostarts μπορείς να κλείσεις εφαρμογές που εκκινούν με το λειτουργικό. Μην αγχώνεσαι για το τι ανοίγει στο background, μιας και το λειτουργικό λειτουργεί με τέτοια νοοτροπία. Επίσης, τι εννοείς με το cfw; Αν εννοείς τη recovery (cwm), υπάρχει μια αντίστοιχη εδώ. Τη χρησιμοποιώ εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι, ενας φιλος εχει την συσκευη αυτη και εχει ακομα την μαμα 2.2. και θελω να μαθω αν τελικα πηρε την 2.3 και πως γινεται να την περασουμε? Καποιος αν ξερει? Edited May 4, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azur Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Αφού είπαμε, δε θα βγει 2.3 από την εταιρεία! Δες posts #126 και #130. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhomio Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Αφού είπαμε, δε θα βγει 2.3 από την εταιρεία! Δες posts #126 και #130. Οκ συγγνώμη δεν το είχα δει. Και φαντάζομαι ούτε την 4αρα δεν θα πάρει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Και φαντάζομαι ούτε την 4αρα δεν θα πάρει ε? Γενικώς δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 καλησπερα.μετα απο αρκετους μηνες χρηση του κινητου εχω το εξεις προβλημα.ενω δεν εχς βαλει τα ακουστικα στο κινητο μου βγαζει συνεχια το συμβολο τον ακουστηκον σαν να εχω συνδεση τα ακουστηκα και δεν μπωρο να κανο κληση και να ακουσο απο το ακουστικο του κινητου.εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 (edited) Παιδιά πως μπορούμε να περάσουμε cm7 στον εν λόγω κινητό? Βασικά αυτό που δεν μπορώ να κάνω εγώ είναι να περάσω το recovery...άμα το καταφέρω θα περάσω μετά cm7 αλλά δεν ξέρω πως γίνεται...στο xperia neo v μου το πέρασα εύκολα αλλά στο optimus me προβληματίζομαι...Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παιδιά πέρασα το recovery αλλά δεν ξέρω πως να μπω σε recovery mode....το πέρασα με αυτόν τον τρόπο στον οποίο λέει ότι πατάς call+vol down+power αλλά έτσι γίνεται hard reset (ευτυχώς είχα κάνει backup με titanium...) Δοκίμασα να πατήσω πολλές φορές το vol down όταν άνοιγε αλλά τίποτα... Edited June 5, 2012 by tsourakis13 Παράθεση Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) καλησπέρα , και εγώ φιλε έπαθα το ίδιο στο 4% δεν υπάρχει λύσει το έστειλα για service . μην επιχειρήσετε να το κάνετε μονοι σας update μέσο από το lg pc suite γιατί στο 4% θα κολλήσει για τον χρηστη Nazgoul007 παει --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 16, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfpg Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει την βοήθεια του. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητο LG P 350 και απο εκεί την στιγμή ενώ αρχικά εμφανίζει το εικονίδιο του 3G όταν το ενεργοποιών εξαφανίζεται με αποτέλεμσα να μην έχω και σύνδεση 3G. Κατόπιν, έκανα αναβάθμιση του λογισμισκού ενώ μπήκα και στην vodafone που είναι η εταιρία που χρησιμοποιών ώστε να κατεβάσω τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που οφείλεται στον πάροχο. Δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!:) Edited September 10, 2012 by osfpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδια μια μικρη βοηθεια. Εχει κολλησει η οθονη και δεν ξεκλειδωνει. Σαν να τα εχει παιξει η αφη! Παω για digitizer ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδια μια μικρη βοηθεια. Εχει κολλησει η οθονη και δεν ξεκλειδωνει. Σαν να τα εχει παιξει η αφη! Παω για digitizer ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Δοκίμασε να κάνεις hard reset με τη μέθοδο του συνδυασμού των πλήκτρων μήπως και επανέλθει... http://www.hard-reset.com/lg-optimus-me-p350-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) κάποιος που να έχει rootarei την συσκευή του να μας δώσει κανένα οδηγό ? δοκίμασα το "ροοταρισμα" με το GingerBreak αλλα δεν έπιασε παιδιά πέρασα την rom S III LG OPTIMUS ΜΕ (port rom) cm7 και πλέον το "κινιτακι" ρολάρει καλύτερα γνωρίζει κανεις μήπως παιδιά τίποτα με την ενημέρωση 2.3 θα γίνει ποτε επιτέλους σε εμάς ? Edited November 10, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Εδώ θα βρεις με πολύ εύκολο τρόπο να ρουταρεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1816199 Θα σε συμβούλευα να αποθηκεύσεις τα πάντα (backup) πριν το κανεις. Εχει διάφορα ειδικά προγράμματα γι αυτό. Πριν ρουτάρεις φορτωσε το εξής στην sd καρτα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1610605 φορτωσε και τα googleapps. βάλε το clockwork 6.00 δουλεύει μια χαρα. flashαρε με το cyanomogen και το κινητο σου θα μπει σε android 2.3.7 καθως και θα ανέβει το κλοκ του επεξεργαστή από 600 σε 847. Θα δεις μεγάλη διαφορα. Stable σε μενα εδώ και 2 εβδομάδες. Όλα δουλεύουν. Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 επειδή βαρέθηκα με τις rom δεν έχουν να προσφέρουν κάτι και η ποιο πολλές είναι και ανούσιες και με πολλά σφάλματα αν θελήσετε να επιστρέψετε σε stock rom με kdz να ξέρετε πως είναι το αρχείο V10I_00 επειδή διάβασα και στα προηγούμενα σχόλια για την V10F δεν είναι αυτή ναι μεν η F έχει ελληνικά, δεν υποστηρίζει πλήρως sms . το λέω ενημερωτικά απλά για να μην μπείτε στην διαδικασία να ψάχνεστε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Federacion Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Σοβαρά δεν σε ικανοποίησε η Cyanomogen 7.2???? Παράθεση -Galaxy S6- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 η Cyanomogen 7.2 με ικανοποίησε το μονο που με έχει χαλάσει είναι το offline charging που δεν έχει κατά τα αλλα πάει μια χαρά . σαν γενική άποψη η roms όμως που έχει είναι παρα πολύ χαλια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts