Jump to content

Federacion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Federacion

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Federacion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εμ δεν έδωσαν ούτε το αντροιντ 8 τι περιμένεις; Από μπαταρία χάλι το S6 κατα τ'αλλα φυσάει.
  2. Eπίσης παρατήρησα ότι δεν βλέπει και καμία σύνδεση με mini usb, πχ στικάκι ή οτιδήποτε άλλο...
  3. Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος ενός unrooted και απείραχτο γενικά S6. Eδω και λίγο καιρό δυστυχώς εχει κολλήσει στο Διαμόρφωστη USB:Φόρτιση τηλεφώνου. Εικονικά γυρνάει στο MTP αλλά δεν ισχύει πραγματικά. Δεν βλέπει την συσκευή κανένας από τους 3 υπολογιστές που την έβλεπαν πρόσφατα. τι μπορεί να συμβαίνει;
  4. H κοπέλα μου έχει σαν εταιρικό το συγκεκριμένο τηλέφωνό. Νομίζω ότι μετά την αναβάθμιση όλα είναι πολύ ευκολότερα, χωρίς να θυσιάσει τίποτε σε χρόνο ανταπόκρισης. Χρειάστηκε περίπου 1 ώρα για να γίνει όλη η αναβάθμιση, από το κατέβασμα μέχρι το install. Έχει κρατήσει και τις παραμικρές ρυθμίσεις στην εντέλεια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Όσο κι αν δεν μου αρέσουν γενικά τα windows phone, όσο κι αν πιστεύω ότι έχουν πολλά ψωμιά να φάνε για να συγκριθούν με τα αντίστοιχα android, το γεγονός ότι ένα low budget κινητό όπως το 435 σηκώνει άνετα win10 και μάλιστα με εγκατάσταση με όλες τις ρυθμίσεις για τα πάντα στην ακριβή τους θέση, με εντυπωσιάζει. Για μένα όσοι δεν περάσατε από 8 σε 10, μην το φοβάστε, εκτός κι αν έχετε γεμίσει τον (λιγοστό) χώρο της συσκευής με πολλές εφαρμογές, όποτε φαντάζομαι το lag θα είναι έτσι κι αλλιώς βαρύ κι ασήκωτο.
  5. Όλα καλά παιδιά αλλά η έξυπνη διαχείριση ακόμα να βρει υπόλοιπο μετά από 2 μήνες που έχω το κινητό... Τι φταίει;
  6. Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική ενημέρωση. Bλέπω όμως ότι δεν προεγκαταστάται το Xposed framework, ενώ στις προηγούμενες εκδόσεις ήταν (και στην Imperial είναι). Ισχύει; Πρέπει να το φλασάρουμε μετά μόνοι μας; Σκέφτομαι να πάω στην 4.4.4 για την μπαταρία και την ευκολία (την είχα συνηθίσει με neatrom -φανταστική ρομ- στο s2), τι λέτε;
  7. Ναι σε σένα απευθυνόμουνα, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μπορείς να με παραπέμψεις κάπου με αναλυτικές οδηγίες για την Ωμέγα; Κυρίως μ' ενδιαφέρει η ιστορία με τον kernel, πως θα τον περάσω, αν είναι συμβατός με τη συσκευή μου (i9505 int LTE) κτλ. Έχω κάνει nandroid backup, θα μπορέσω να ξαναπεράσω με μία κίνηση όλα τα apps ή θα πρέπει να ξαναγίνει εγκατάσταση ένα-ένα; Ευχαριστώ και πάλι.
  8. Ερώτηση: Είμαι ένα βήμα να περάσω την Imperium, αλλά το μήνυμα σου είναι το μόνο που βρήκα να λέει πως υπάρχει θέμα με την μπαταρία. Όλοι οι άλλοι λένε πως βελτιώνει κατα πολύ την διάρκεια της. Τι λέτε;
  9. Απλά να πω πως με την NEATROM σε 4.4.4 βρήκα την υγειά μου. Από 14 ώρες το πολύ αυτονομία έχει εκτιναχτεί το κινητο στις 20... και μιλάμε για πολύ βαριά χρήση.
  10. Καλησπέρα και μπραβο για την καλή δουλειά που κάνετε! Ενδιαφέρεται φίλη για το εν λόγω κινητό (θα είναι το πρώτο της smartphone) και ήθελα να ρωτήσω τα παρακάτω, γιατί τα περισσότερα δεν τα συνάντησα ούτε στις πρώτες ούτε στις τελευταίες σελίδες: 1. Μανίσιο έρχεται με playstore, ελληνικά; 2. Η mui που χρησιμοποιεί είναι αρκετά ελαφριά; Την σηκώνει χωρίς lag ή θέλει άλλαγμα; 3. Έρχεται rooted ή πρέπει να το ρουταρω; 4. Ξέρει κανείς πόσο σαρ εχει; 5. Με μετρια/εντονη χρήση (wifi on όλη μέρα πχ) πόσο χρόνο βγάζει η μπαταρία; 6. Τι λέει η φωτογραφική; 7. Τελευταία και μάλλον χαζή ερώτηση. Το βρίσκω εδώ http://www.to2c.com/xiaomi-mi3-16g-quad-core-qualcomm-snapdragon-800-wcdma-2-3ghz-2g-16g-1920x1080-13-megapixel-camera-3050mah-battery.html και γράφει Xiaomi M3 / Mi3 16g ( Basic ) Quad-core Qualcomm Snapdragon 800 (WCDMA) 2.3Ghz 2G/16G 1920x1080 13-megapixel camera 3050mAh battery Μήπως δεν έχει 3G; Ευχαριστώ πολύ!!!
  11. Σωστός! Απλά τα έγραψα για όποιον δεν τον ξέρει ή το ξεχάσει.
  12. ​Οι παρακάτω συμβουλές έχουν εφαρμογή στα μοντέλα samsung galaxy s1,s2,s3 και για το s4 αν και κατα τη γνώμη μου από το s4 και μετά δεν έχει ανάγκη! Έχουν εφαρμογή και σε όλα τα tablets της Samsung και έχουν δοκιμαστεί τόσο σε unrooted με μανίσια Touchwiz rom όσο και σε custom rom (CM) και rooted συσκευές. Βρήκα τις οδηγίες στο παρακάτω site http://www.droidview...device-no-root/αλλά θα προσπαθήσω να μεταφέρω τα βασικά στα ελληνικά. Αρχικά να θυμίσω ότι ειδικά για το s1 και το s2 που είναι πια αρκετά παλιά κινητά, είναι σημαντικό να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες εφαρμογές εγκατεστημένες στη συσκεύη, μεταφέροντας τον κύριο όγκο των εφαρμογών στην κάρτα sd, όπως κ τις φώτο τα βίντεο κτλ, χρησιμοποιόντας μια από τις πολλές εφαρμογές που θα βρούμε στο Play store. Εγώ χρησιμοποιώ την AppMgr III και με έχει βολέψει πολύ. Ας πάμε λοιπόν στο κυρίως θέμα: 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος 2. Κατεβείτε προς τα κάτω και βρείτε τις Επιλογές προγραμματιστών 3. Εαν έχετε συσκευή με Android 4.2 και πάνω, τότε για να εμφανιστούν οι Επιλογές προγραμματιστών ακολουθήστε τα βήματα που γράφω στο τέλος. 4. Πατήστε το Επιλογές προγραμματιστών και βρείτε τις εξής επιλογές: Κλίμακα κιν.Παραθύρων Κλίμακα γραφικών μετ... Κλίμακα διάρκειας προ... και Εξαν.απόδοση GPU 5. Πατήστε στις 3 πρώτες μία-μία και βάλτε τις από 0.5x ή εντελώς OFF (προτείνεται) 6. Έαν δεν παίζεται πολλά 3D παιχνίδια στη συσκεύή σας προτείνω να τικάρετε και το κουτάκι δίπλα στο Εξαν.απόδοση GPU. Ειδάλλως αφήστε το ως έχει. Ορίστε και μιά φώτο για τις ρυθμίσεις στα αγγλικά: http://cdn.droidviews.com/wp-content/uploads/2013/05/s4-touchwiz-animation.jpg s4-touchwiz-animation.jpg Εαν έχετε συσκευή με Android 4.2 και πάνω, τότε για να εμφανιστούν οι Επιλογές προγραμματιστών ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις συστήματος και πηγαίνετε στο Πληροφορίες συσκευής 2. Πηγαίνετε στον Αριθμό κατασκευής και πατήστε επάνω του 7 φορές συνεχόμενες. 3. Εάν έγινε σωστά τότε θα δείτε ένα μήνυμα που λέει ότι έχετε γίνει developer όπως και στη παρακάτω φώτο στα αγγλικά. http://cdn.droidviews.com/wp-content/uploads/2013/04/galaxy-s4-developer-mode-enabled.jpg galaxy-s4-developer-mode-enabled.jpg 4. Ακολουθήστε τις πρώτες οδηγίες για να μειωθεί το lag στη συσκευή σας. Θα δείτε σημαντική διαφορά σίγουρα, δοκιμάστε το και πείτε εδώ τη γνώμη σας. Enjoy!
  13. Μήπως μπορείς να πεις περισσότερες πληροφορίες: απο πού το πήρες και πόσο; Πόσο καιρό εκανε να έρθει; Έχει ελληνικά και playstore; Πόσο κρατάει η μπαταρία του; Το σκέφτεται άμεσα φίλη που θέλει να το παραγγείλει αύριο.. Ευχαριστώ πολύ.
  14. To κάνω φίλε και ελπίζω να τα καταφέρω! Τα κατάφερα! Ευχαριστώ!!!
  15. Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να ρουταρω αλλά έχω έκδοση Kernel 3.0.31 Android 4.1.2 και δεν βρίσκω πουθενά στη σελίδα που προτείνετε (http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31310884&postcount=3) το δικό μου firmware. Τι κάνω στραβό; Επίσης διάβασα τα παραπάνω κατέβασα κι εγώ την έκδοση 5.15.00 (το προτελευταίο αρχείο που λέει ο φίλος) αλλά μέσα σε αυτό έχει 2 αρχεία. Κατέβασα στην τύχη το 2ο που λέει signed (http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16062#files) Μασάω όμως να κάνω τόσο στα κουτουρού root. Να το προχωρήσω;
×
×
  • Create New...