Jump to content

osfpg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by osfpg

  1. Καλη επιτυχια και ελπιζω αυτη την φορα να σταθώ τυχερος......
  2. Καλησπέρα . Παιδιά ανακάλυψα πως δεν υπάρχει imei στο Newman N1 . Συγκεκριμενα μου γράφει IMEI υποδοχή 1 και 2 ότι είναι άγνωστο ενω IMEI sv μου γράφει έναν αριθμό. τι πρέπει να κάνω ;;;;;;;;;;;
  3. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Με πολύ χαρά παρέλαβα το καινούργιο μου κινητο Newman N1. Μόλις τοποθέτησα την κάρτα cosmote δεν συνδεόταν με το δύκτιο παρότι είναι καινούργια και 3g sim. Με την vodafone όμως συνδέθηκε κανονικά. Sthn ψοσμοτε δεν ήξερα την τύφλα τους. Αναρωτιέμαι αν κανείς γνωρίζει πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημα μου. Σας ευχαριστώ !
  4. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ FORUM. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ!!!!!
  5. Σας ευχαριστουμε για την προσφορά. Καλή επίτυχία !!!!! Πάντα τέτοιες προσπάθειες
  6. osfpg

    LG Optimus Me (P350)

    Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει την βοήθεια του. Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητο LG P 350 και απο εκεί την στιγμή ενώ αρχικά εμφανίζει το εικονίδιο του 3G όταν το ενεργοποιών εξαφανίζεται με αποτέλεμσα να μην έχω και σύνδεση 3G. Κατόπιν, έκανα αναβάθμιση του λογισμισκού ενώ μπήκα και στην vodafone που είναι η εταιρία που χρησιμοποιών ώστε να κατεβάσω τις ρυθμίσεις σε περίπτωση που οφείλεται στον πάροχο. Δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα. Αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!:)
×
×
  • Create New...