Jump to content

rhomio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About rhomio

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

rhomio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γειά σε όλους! Έχω ένα θέμα με την συσκευή μου, εδώ και καιρό μου εμφανίζει κίτρινα γράμματα στην οθόνη. Φυσικά δεν μπορώ να τα βγάλω με τίποτα. Απ'όσο έψαξα είναι για κάποιον λόγο σε factory mode κολλημένο (δεν είχα κάνει ούτε root ούτε κάτι άλλο στο κινητό) και δοκίμασα διάφορους τρόπους για να βγώ απο factory mode χωρίς επιτυχία, όπως για παράδειγμα με Terminal Emulator. Επίσης δοκίμασα να κάνω root με framaroot και μέσω το Es File Root Explorer να ψάξω τον φάκελο efs και το περίεργο είναι οτι είναι άδειος. Το IMEI μου το δείχνει σωστά στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο και φυσικά ούτε να δεχτώ, δεν βρίσκει δίκτυο. Το wifi λειτουργεί. Έχω περάσει και την stock rom μέσω odin και Kies αλλά τα κίτρινα γράμματα παραμένουν εκεί.
  2. Καλημερα παιδια. Εχω ενα προβλημα απο σημερα το πρωι. Εκει που ανοιγει ο υπολογιστης και διαλεγω σε ποιο προφιλ θα μπω, μου βγαζει το εξης μηνυμα ´´η συνδεση της υπηρεσιας Υπηρεσια ειδοποιησης συμβαντων συστηματος απετυχε. Εγινε προσπαθεια αναφορας σε ενα διακριτικο που δεν υπαρχει.´´ Μετα απο κατω παταω ενα οκ και μου ξαναβγαζει να επιλεξω το προφιλ μου. Λιγη βοηθεια καποιος. Ευχριστω.
  3. Καλησπέρα, έχω ένα neo v και μετά την επανεκκίνηση καθώς περνούσα με το flashtool το ICS firmware 4.1.A.0.562 το κινητό κολλάει στο logo της sony ercisson και ξανά κλείνει μόνο του. Γενικά δεν ανοίγει με τίποτα. Είδα πως είχες κι εσύ αντίστοιχο πρόβλημα.Θα μπορούσες να μου πεις πως το έλυσες;
  4. Οκ σευχαριστω φιλε μου.
  5. Νασαι καλα αδερφε αλλα μαλλον εκανα βλακεια, εχω το ipad 2 wifi χωρις 3g, και μαλλον δεν εχει gps αυτο ε? Διοτι οταν βαζω το τομτομ ολο ψαχνει για σημα gps αλλα δεν βρισκει ποτε.
  6. Οχι φιλε μου θελω να αγορασω καποιο αν εχεις να μου προτεινεις. Αγορασα και το igo europe αλλα για καποιο λογο δεν μου βγαζει την ευρωπη, μονο ρωσσια ουκρανια ηνωμενο βασιλειο, και δεν εχει καμια επιλογη να κατεβασεις χαρτες.
  7. Ψαχνω να βρω καποιο navigator για ελλαδα μονο. Θελω ναχει και ελληνικο μενου. Μπορειτε να μου προτεινετε κατι? Εχω βαλει το sygic europe αλλα κατεβαζει ολη την ευρωπη και δεν χωραει στο ipad. Ευχαριστω.
  8. Ναι απλως επειδη δεν θελω να αγορασω καποιο app τωρα, γιαυτο ρωταω μηπως υπαρχει αλλος τροπος να μετατρεψω mkv σε mp4. Ευχαριστω παντως.
  9. Καλησπερα και απο μενα, θελω να κανω μια ερωτηση και εγω. Εχω καταφερει να μετατρεψω αρχεια .avi σε καταλληλη μορφη για να τα βλεπω στο Ipad με ηχο κανονικα και με υποτιτλους, με το προγραμμα xilisoft ipad converter. Αλλα οταν παω να μετατρεψω μια ταινια μορφης .mkv σε καταλληλη μορφη για ipad, την μετατρεπει αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι χωρις ηχο. Ξερει καποιος τον λογο? Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να μετατρεπεις τα αρχεια .mkv σε μορφη ipad (mp4 νομιζω) μαζι με υποτιτλους? Παρακαλω μην μου πειτε για προγραμματα streaming οπως avplayerhd κτλ. γιατι δεν θελω να κανω streaming, θελω απλως να μεταφερω καποια εργα σειρες στο Ipad. Ευχαριστω.
  10. Καλησπερα και απο μενα, θελω να κανω μια ερωτηση και εγω. Εχω καταφερει να μετατρεψω αρχεια .avi σε καταλληλη μορφη για να τα βλεπω στο Ipad με ηχο κανονικα και με υποτιτλους, με το προγραμμα xilisoft ipad converter. Αλλα οταν παω να μετατρεψω μια ταινια μορφης .mkv σε καταλληλη μορφη για ipad, την μετατρεπει αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι χωρις ηχο. Ξερει καποιος τον λογο? Κανω κατι λαθος? Υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να μετατρεπεις τα αρχεια .mkv σε μορφη ipad (mp4 νομιζω) μαζι με υποτιτλους? Παρακαλω μην μου πειτε για προγραμματα streaming οπως avplayerhd κτλ. γιατι δεν θελω να κανω streaming, θελω απλως να μεταφερω καποια εργα σειρες στο Ipad. Ευχαριστω.
  11. Έγινε φίλε θα περιμένω νέα σου Εμένα μ'αρέσει πολύ το viber και γρήγορα μηνύματα και γρήγορη αποστολή φωτο, λίγο χάλια ήχος όταν μιλάς αλλά αν βάλεις ακουστικά είναι τέλειος
  12. Παιδιά άμα απενεργοποιησω τον αυτόματο φωτισμό, θα τρώει πιο πολύ μπαταρία? η το αντίθετο?
  13. Οκ παιδια εκανα ροοτ και ολα καλα. Τωρα τι χρειαζομαι για να σβησω τις μαμα εφαρμογες και ποιες μπορω να σβησω και ποιες οχι για να μην προκαλεσω βλαβη. Θυμαμαι καπου υπηρχε ενας οδηγος γιαυτο αλλα δεν τον βρισκω. Αν μπορει καποιος παρακαλω.
×
×
  • Create New...