Jump to content

tonyarvanitis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    45
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tonyarvanitis

  1. Καλή Χρονιά σε όλους και καλή μας επιτυχία .
  2. Καλησπέρα και από έμενα...Χρονιά πολλά και καλή Χρονιά να έχουμε.. Είχα κάνει στο smg S3(9300) ροοτ με τον πιο πάνω οδηγό. Πήγα στην 4.3 και κατέβασα από το site το επίσημο firm (Greece-EUR) . Τώρα θέλω να κάνω ένα factory reset άλλα δεν έχω την επιλογή από τις ρυθμίσεις(Δεν την εμφανίζει).. Τι μπορώ να κάνω?? Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα και από έμενα..Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε. συνχατηρήτρια για την πολύ καλή δουλειά σας..

    Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις..

     

    1. Εγώ είχα ρουταρει το κινητό μου(Smg G. S3 (GT-I9300)) με το CF-root. Τώρα τι πρέπει να κάνω να περάσω omera rom? ή πια βήματα καλύτερα πρέπει να κάνω.?

    2. Μπορώ να κάνω εγκατάσταση μόνο το CWM Recovery μεσώ odin( και αν ναι, πως γίνεται? ) ή χωρίς ?

    3. Χρειάζεται να κάνω φορμάτ την sdcard?

     

    Ευχαριστώ πολύ,

    Αντώνης

  4. Καλησπέρα και από έμενα.. συντηρήτρια για την πολύ καλή δουλειά σας.. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις.. 1. Εγώ είχα ρουταρει το κινητό μου με το CF-root. Τώρα τι πρέπει να κάνω να περάσω omera rom? ή πια βήματα καλύτερα πρέπει να κάνω.? 2. Μπορώ να κάνω εγκατάσταση μόνο το CWM Recovery μεσώ odin( και αν ναι, πως γίνεται? ) ή χωρίς ? 3. Χρειάζεται να κάνω φορμάτ την sdcard? Ευχαριστώ πολύ, Αντώνης
  5. Καλή επιτυχία σε όλους μας! Θα το περιμένω πως και πως!
  6. Καλή επιτυχία σε όλους! καιρός να πάρω κάτι και εγώ! :P
  7. Καλή επιτυχία σε όλους!Και άντε από 17 να έχω το LG! :p
  8. yparxei kapoio privlhma me to site sou..?gt 8elw na ketevasw to jaf kai navifirm..kai dn me t anoigei!

    Euxaristw

  9. Καλησπερα παιδες..τι κανουμε?μπορει κανεις να μου πει τι μπορει να κανει αυτη η πατατα το p350 γιατι ουτε σε root δεν νιωθει για να μπει...υπαρχει καποιο δοκιμασμενο cfw ; και αν ναι, αξιζει να το βαλλει κανεις; και καποιο προγραμμα για να μπορω να επιλεγω εγω τι να μπουταρει και οχι να ανοιγει 500κ βλ@κιες.! Ευχαριστω
  10. Καλημέρα παιδιά. Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Xperia Mini με memory card 32 GΒ; Ενδιαφέρομαι να πάρω μία, αλλά σε περίπτωση που ρίξει την επίδοση του κινητού (ειδικά αν την γεμίσω) θα το σκεφτώ. Αν και με 1 GHz processor δύσκολο μου φαίνεται...
  11. kalhspera file mou...telika to 3G kai to 3.5 G douleuei sto firm sou..??
  12. Εγώ από αυτόν το πήρα!Μέσα σε 1.5 βδομάδα το είχα!Πολύ καλά προστατευμένο! http://www.ebay.com/itm/330620123065?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_4333wt_905 Απλός κάτι άλλο που θέλω να "προστεσω" στο firm σου MemphisX είναι ότι το 3.5g δεν πιάνει με το δικό σου,ενώ με το original το πιάνει!το είδα γιατί έχω και ένα δεύτερο η97 με το original και το συγκρίνω!
  13. Επίσης κάτι που ήθελα να τονίσω είναι ότι μεγάλη διαφορα έχει άμα αλλάξετε το digitizer από το n97!Μπορείτε να το βρείτε στο ebay με 10euro!Μεγάλη διαφορα!και πολλά λιγότερα κολλήματα!
  14. Σου άλλαξε την αντίσταση αυτή που λες?η απλά σου άλλαξε το μικρό "μοτεράκι" που έχει για να κάνει τη δόνηση?
  15. Επίσης να πω ότι και η δόνηση δεν δουλεύει..δηλαδή έχω επιλέξει να έχει δόνηση στο αφής και δεν κάνει τίποτα
  16. Να συμπληρώσω ότι τρώει κάτι bugidia όταν με κάνουν κλήση τώρα τελευταία..Δηλαδή ακούγεται λίγο ο ήχος και μετά κόβετε!στα ανεβάζω αυτά απλός γιατί το δουλεύω καθημερινά μήπως και βοηθήσω.. Καλή συνεχεια.
×
×
  • Create New...