Jump to content

tsourakis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    227
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsourakis13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

tsourakis13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή Χρονιά! Παιδιά με την μπαταρία πως τα πάτε; Πριν 2-3 βδομάδες άρχισα να παρατηρώ μια ανεξήγητη μείωση και αφού πέρασα 8.1.1 επίσημη (brickαρε κιόλας το άτιμο) συνεχίζει να πέφτει αδικαιολογητα. Δηλαδή μόλις τα χρησιμοποιησω λίγο είτε για browsing είτε για να διαβάσω κανένα pdf πέφτει με τον ίδιο ρυθμό, γρηγορότερα από ότι όταν το πήρα που άντεχε παρά πολύ. Πλέον είμαι 6-8 ώρες οθόνης ενώ στην αρχή έβλεπα συνέχεια 10+ Στην χρήση -που την παρατηρώ συνέχεια- το Android system είναι στο 25-30%. Επίσης όταν το κινητό είναι σε αναμονή η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή και κατά 80% το έχω σε 2G για εξοικονόμηση μπαταρίας.
  2. edit: ξεκινησα να την περασω με flash setup και εβγαλε error ότι λείπει το αρχείο dummy.bin (dummy.img λεγεται το αρχειο που ειχε μεσα η ρομ) μπηκα σε fastboot αλλα οταν παω να κανω επανεκκίνηση μου ζητάει εναν κωδικό και δεν ξερω τι να βαλω!!! δοκιμασα το μοτιβο μου οπως ελεγαν καποιοι οδηγοι αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο. εχω απογοητευτει πληρως, αντε να δουμε τι θα γινει τωρα
  3. Παιδιά να σημειώσω κάτι για τα tempered glass γιατί μάλλον δεν έχετε καταλάβει τη χρήση τους. Λέγονται glass(τζαμακια) γιατί είναι από ΓΥΑΛΙ. Δεν είναι ζελατίνες! Και επειδή είναι ψαθυρά υλικά με μεγάλη σκληρότητα (σκληρά που δεν λυγίζουν εύκολα αλλά σπάνε με την κάμση) θέλουν μεγάλη προσοχή στην τοποθέτηση γιατί δεν έχουν φτιαχτεί για να λυγίζουν αλλά για να αντέχουν στην χάραξη! Το να λέτε λοιπόν δεν είναι καλό αυτο γιατί μου έσπασε κατά την τοποθέτηση είναι άτοπο. Το ότι έσπασε με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι είναι αρκετά σκληρό ώστε να αντέχει χαρακιές σε πολύ μεγάλο βαθμό! Όσο για τη σύγκριση των πιο ακριβών με τα κινέζικα. Το υλικό είναι σχεδόν ίδιο αλλά έχουν καλύτερη επεξεργασία τα επώνυμα (στρογγυλές άκρες, πιο λεία επιφάνεια που δεν επιτρέπει την συγκράτηση λιπαρότητας, καλύτερες γωνίες θέασης λόγω μεγαλύτερης καθαρότητας του γυαλιού κτλ) Εγώ χρησιμοποιουσα μια ματ ζελατίνα που είχε μέσα η συσκευασία αλλά πριν λίγες μέρες μου ξεκόλλησε. Θα πάρω όμως κάποιο γυαλί γιατί δεν νιώθω ασφάλεια έτσι. Προς το παρόν το έχω τελείως γυμνό, ούτε θήκη του έχω :) Φυσικά προσέχω όσο μπορώ αλλά χρειάζονται... Εγώ θέλω να κάνω μια άλλη ερώτηση. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι το Android system καταναλώνει πολλή μπαταρία και έχει πέσει αρκετά η διάρκεια της. Είναι σχεδόν πάντα 30-35% και οι ώρες οθόνης είναι 5-6 ώρες σε σχέση με τις 8+ που το πρωτοπήρα. Από εφαρμογές δεν έχω παρά πολλές και συνήθως το αφήνω σε 2G χωρίς δεδομένα. Μήπως να φταίει η rom? Έχει μέσα την miui 7.5.4 global stable που είχε από την αρχή και δεν κάνει update μεσω wifi.
  4. Δεν κάνει update, το έχω αφήσει όπως μου το έδωσαν. Γενικά πέρα από το πρόβλημα με τον αισθητήρα δεν εν κάποιο άλλο σοβαρό θέμα, οπότε δεν έχω ασχοληθεί. Να υποθέσω αξίζει η global stable έτσι; Ελληνικά έχει κανονικά; Όσες φορές το έχω χρησιμοποιησει στο κέντρο (3S) δούλευε άψογα. Ειδικά το σημα το βρίσκει με τη μία στην αρχή και δεν έχει καθόλου αναμονή. Επίσης και η μπαταρία του είναι τεράστια και αντέχει πάρα πολύ. Το προτείνω σίγουρα δηλαδή.
  5. Καλησπέρα παιδιά έχω δύο προβλήματα κατά τους 2 μήνες που έχω το κινητό (φοράει 7.5.4 global stable όπως το πήρα από αγγελία) Πρώτον όταν ανοίγω δεδομένα σε 3g δουλεύουν λίγη ώρα και ένα γυρνάει αυτόματα σε 2g. Ειδικά σε μερη με 1 γραμμή σήμα σε ελάχιστο χρόνο γυρνάει σε 2g. Σε αντίθεση με το 4g που δουλεύει μια χαρά και γυρνάει μόνο όταν χάσει τελείως το σήμα, γιαυτό και μπαίνω πάντα από 4g. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Δεύτερον τον τελευταίο καιρό ο αισθητήρας απόστασης δεν δουλεύει σωστά. Δηλαδή μιλάω και όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτι για να το κλείσω, η οθόνη παραμένει κλειστή κάποιες φορές και αργεί πολύ να ξεκολλήσει. Είναι κάποιο bug άραγε; Κατα τ'αλλα το κινητό είναι άψογο..Αν ήθελα κατι παραπάνω, αυτό θα ήταν περισσότερες manual ρυθμίσεις στην κάμερα αλλά σαν σύνολο αυτό είναι ψεγάδι.
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά το βρήκα. Επίσης παρόλο που νόμιζα ότι το κινητό μου δεν υποστηρίζει 4G, είδα ότι χρειάζεται να στείλω πρώτα μήνυμα για ενεργοποίηση τώρα δουλεύει κανονικά. Το κινητό το είχα πάρει από αγγελία και δεν ήξερα τι παίζει με τα δίκτυα.
  7. Παιδιά υπάρχει τρόπος να επιλέξουμε η συσκευή να λειτουργεί μόνο σε δίκτυο 3G;; Συνέχεια το κινητό συνδέεται στο 2g μόλις χάσει για λίγο το σημα το 3g και μου δημιουργεί πρόβλημα ειδικά όταν μπαίνω στο Internet. Άλλες φορές μένει συνέχεια στο 2g σε μέρη που πιάνει το 3g και αργεί πολύ να αλλάξει. Στις ρυθμίσεις έχω επιλεξει προτίμηση των δικτύων 3g.
  8. Παιδιά υπάρχει κάποιο άλλο γνωστό smartphone που να έχει ίδιο σχεδιασμό με το κινητακι μας ώστε να βάλουμε το tempered glass του;; Από Ελλάδα δυστυχώς έχω βρει ελάχιστα αξεσουάρ και είναι όλα πανάκριβα. Επίσης έχω και μία απορια. Όταν ανοίγω το wifi το όνομα του παρόχου στο status bar αλλάζει σε vodafone GR 4G. Είναι κάποιο bug αραγε; Γενικά οι πρωτες μου εντυπώσεις 3 μέρες τώρα με το κινητό είναι οι καλύτερες! Ειδικά η μπαταρία είναι σκυλι!
  9. Οκ κατάλαβα. Η μπαταρία των 4100 mAh είναι ικανοποιητικη; Βγάζει δύο μέρες με 1-2 ώρες δεδομένα τη μέρα και χαμηλή φωτεινότητα; Περίεργο αυτό, σημαίνει ότι το τηλέφωνο το έχει δουλέψει κάποιος. Για να το ξεκλειδώσεις κρατάς πατημένα το power button και το volume down όταν είναι κλειστό και κάνει hard reset οπότε θα διαγραφεί το μοτίβο. Το θέμα όμως είναι ποιος το χρησιμοποίησε και το έβαλε..
  10. Παιδιά σκέφτομαι να γίνω και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητακίου μιας και έχω ξεμείνει ακόμα με ένα xperia neo v. Στο vickmall από ότι φαίνεται ήρθε η international έκδοση(3GB) οπότε θα έχει και το 4g. Η χρήση που το θέλω είναι -πέρα από τηλέφωνα/μηνύματα- αρκετό browsing και ανάγνωση pdf. Επίσης που και που gps και κανένα βίντεο. Πιστεύω λοιπόν ότι θα με καλύψει το συγκεκριμένο μιας και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις. Σαν ποιότητα κατασκευής τι λέει; Γιατί δεν έχει τύχει να το δω απο κοντά μέχρι στιγμής.
  11. Ο paokaras μάλλον έχει δίκιο...Και εγώ κάθε φορά που αποσυνδέω τη μπαταρία για να δουλεύει καλύτερα (μια φορά το μήνα περίπου) άμα δεν ρυθμίσω την ώρα δεν δουλεύουν τα gapps και ο chrome.
  12. Παιδιά γιατί οι κριτικές της dual sim έκδοσης είναι τόσο κακές;; Βλέπω στο skroutz έχει πέσει αρκετά η τιμή του αλλά σε αντίθεση με την απλή έκδοση οι περισσότεροι γράφουν αρνητικά σχόλια! Και εγώ σκέφτομαι εδώ και καιρό να το χτυπήσω αλλά με προβληματίζει η έλλειψη πυξίδας μιας και την χρησιμοποιώ συχνά σε διαδρομές με το gps..
  13. Παιδιά σκέφτομαι να τσιμπήσω το κινητάκι μιας και για την τιμή του φαίνεται αρκετά καλό...Όσοι το έχετε τι αρνητικά έχετε εντοπίσει;; Το θέλω για καθημερινή απλή χρήση (δεν με νοιάζουν twitter,instagram,viber κτλ) και με ενδιαφέρει περισσότερο να κρατάει αρκετά η μπαταρία του... Και κάτι άλλο, η κάρτα sd μπαίνει σε ξεχωριστή θύρα χωρίς να καταλαμβάνει τη θέση της sim2 σωστά;;;
  14. Από ότι διάβασα μόνο οι καινούριες WP 10 συσκευές θα υποστηρίζουν usb otg μιας και τίθεται θέμα με το hardware των τωρινών συσκευών. Κρίμα γιατί με βολεύει αρκετά να περνάω αρχεία απευθείας από το usb. Φυσικά αν όντως το κινητό είναι τόσο καλό μπορώ να το παραβλέψω το συγκεκριμένο. Για το ηχείο τώρα υπάρχει οντως σχεδιαστικό λάθος αλλά σκέφτομαι να βάλω θήκη σιλικόνης οπότε εν μέρη λύνεται το πρόβλημα αν το αφήνεις ανάποδα. (Έτσι κάνω και τώρα) Κάτι άλλο που έχω διαβάσει είναι ότι το market των Windows ειναι ελλιπές. Θα το τσεκάρω για να δω ποιες εφαρμογές που χρησιμοποιώ δεν υπάρχουν πριν το αγοράσω... Καμιά γνώμη για τα άλλα 2 κινητά;
×
×
  • Create New...