djgrande Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 Παιδιά κάνω restore την παλιά rom...Δουλεύουν όλα αλλά μόλις ανοίγω το wi fi το κινητό κολάει κ θέλει πάλι restore .... Τι να κάνω ?? sos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreWserr Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια στο x10 το μεγαλο, γινεται με αυτον τον οδηγο? νε ποια αρχεια? του μινι ή του προ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hugegou Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 το εκανα και εγω με την πρωτη.τωρα που μου εβγαλε το menu του xrecovery τι πρεπει να κανω?θελω να περασω την froyo2.2 και την app2SD...any help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simple76s Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 backup πως κανουμε? ειμαι λιγο ασχετος χαχαχαχαχα!!!!!!!! στα android :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. May 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 το εκανα και εγω με την πρωτη.τωρα που μου εβγαλε το menu του xrecovery τι πρεπει να κανω?θελω να περασω την froyo2.2 και την app2SD...any help? Πας στο θεμα της 2.2 froyo για το μινι που βρισκεται στους οδηγους, ακολουθεις τις οδηγιες και κανεις εγκατασταση. backup πως κανουμε? ειμαι λιγο ασχετος χαχαχαχαχα!!!!!!!! στα android :lol::lol: Εκανες εγκατασταση το xrecovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simple76s Δημ. May 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2011 (edited) Έμενα παιδιά δεν με αφήνει να κάνω past το root explorer δεν μου εμφανίζει καν το Mount R/W έβαλα την έκδοση 2.12.2 :( ενώ ακολουθώ των οδηγό πιστά Πας στο θεμα της 2.2 froyo για το μινι που βρισκεται στους οδηγους, ακολουθεις τις οδηγιες και κανεις εγκατασταση. Εκανες εγκατασταση το xrecovery? όχι το παλεύω με ταλαιπωρεί το παρακάτω ποστ που έβαλα Edited May 11, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doritaa Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) παιδια μετα το backup exrecovery μπορω να το αποθηκευσω στο λαπτοπ , ωστε αν δεν μου αρεσει η ρομ που 8α βαλω να κανω μετα το restore? κ πως γινεται το restore? ευχαριστω! και επισης , τωρα μπορω να διαγραψω τα αρχεια που μετεφερα αρχικα στην καρτα? δηλ τα (busybox,chargemon,xrecovery)? Edited May 16, 2011 by doritaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vinie Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Καλησπέρα! Προφανώς φταίω που δεν έχω ενημερωθεί, αλλά τι μας προσφέρει σε σχέση με το πρόγραμμα της "μαμας του"? Παράθεση "Η χειρότερη τιμωρία μας είναι να μην μπορούμε να βρούμε λόγια να εκφράσουμε αυτό που αισθανόμαστε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwtsoulis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα της μαμάς του που να κάνει ghost όπως το xrecovery.Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο να επαναφέρει το κινητό σου στη μορφή που ήταν όταν έκανες το backup.Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις διάφορα πράγματα(οπως και την 2.2 έκδοση) πολύ εύκολα μέσω zip αρχείων.Για μένα κάθε χρήστης πρέπει να το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisvak Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 πως κανω εγκατασταση το root explorer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sporoz Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Τέλειος οδηγός, ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Nokia N95 Sony Ericsson C905 Samsung SGH-i900 OMNIA Sony Ericsson W995 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chsonams Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Παιδιά εγω εγκατέστησα το android 2.2.1 με Launcher pro 8.5 στο XPERIA X10 mini και βεβαια ειναι θεαματική η αλλαγη από το 1,6 αλλά..... κολλάει σε μερικα παιχνίδια και κανει μόνο του reboot. Αυτό καταντά αρκετα ενοχλητικό και δεν ξέρω τι να φταιει? Αν γνωρίζει κανεις κάτι και μπορει να βοηθήσει .... Ευχαριστώ. Chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dipodo Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) εχω το εξης θεμα.... ειμαι στην προσπαθεια εγκαταστασης του xrecovery... και στο κομματι με τα permissions, οταν παω στο αρχειο xrecovery.tar δεν μου βγαζει το ιδιο παραθυρο με τα αλλα 2 αρχεια για να αλλαξω τα permissions..... καμμια ιδεα ? EDIT: ειχα κανει βλακεια, ολα οκ, ευχαριστω πολυ για τον οδηγο!!! Edited May 29, 2011 by dipodo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ni0Ni0S14 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παιδιά εγω εγκατέστησα το android 2.2.1 με Launcher pro 8.5 στο XPERIA X10 mini και βεβαια ειναι θεαματική η αλλαγη από το 1,6 αλλά..... κολλάει σε μερικα παιχνίδια και κανει μόνο του reboot. Αυτό καταντά αρκετα ενοχλητικό και δεν ξέρω τι να φταιει? Αν γνωρίζει κανεις κάτι και μπορει να βοηθήσει .... Ευχαριστώ. Chris προσπαθήσε να κανεις fix firmware μεσω pc companion Παράθεση iPhone 4s - Jailbroken 6.1.2 Xperia Mini Pro//Rooted//xRecovery//Android 4.1//Overclocked 1,4GHZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Με βοήθησε πολύ ο οδηγός αυτός!!:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Περασα την cm6 v5 by slade στο mini pro,η ποια rom εχει μαλλον πρεγκατεστημενο το CWM. Πως μπορω να εγκαταστησω παλι το xrecovery ; Τα αρχεια (xrecover,chargemon,busybox).tar στον φακελο system>bin εχουν παραμεινει απο πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Περασα την cm6 v5 by slade στο mini pro,η ποια rom εχει μαλλον πρεγκατεστημενο το CWM. Πως μπορω να εγκαταστησω παλι το xrecovery ; Τα αρχεια (xrecover,chargemon,busybox).tar στον φακελο system>bin εχουν παραμεινει απο πριν Δοκίμασες αυτό; Διάβασε καλού κακού και τα σχόλια στις 2 τελευταίες σελίδες (4-5). Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrian749 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 αψογος ευχαριστουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thc1_4 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 μετα απο πολλα βασανα με διαφορετικες εκδοσεις z4root οπως και του superoneclick,καταφερα να το επαναφερω,μονο που μου κανει παλι τα ιδια με τα λογοτυπα της SE και τα κοκκινα φωτακια,τα νευρα μουυυυυυυυυυυ με αυτο το xrecovery, τι θελει τωρα αλλο για να λειτουργησει το τηλ οπως πριν... και συνεχομενα reboot και τιποτα,τα logo της SE να εναλασσονται μεταξυ τους και στο τηλ μας να μην μπαινουμε απαντηστε καποιος απο τους πολλους ειδημονες παρακαλω,ειμαστε με/χωρις τηλεφωνο εδω και 3 εβδομαδες,σορυ κιολας αλλα που αλλου μπορω να απευθυνθω,σε καποιο android forum απο εξωτερικο? καποιος απο τους πολλους χρηστες εδω με rooted/app2sd-ed/xrecovered συσκευες οπως λενε και στα signatures δεν μπορει να με βοηθησει με pm?? :worry: ειναι επειγουσα η κατασταση και καθως το προβλημα υπαρχει 3 βδομαδες τωρα,και βλεποντας οτι εχουν απαντηθει ολες σχεδον οι "naive"αποριες χρηστων στους εκαστοτε οδηγους,δεν καταλαβαινω το λογο γιατι δεν με βοηθαει καποιος :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouniados Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Αποφάσισα να αλλάξω μνήμη στο χ10 μου. Έκανα τα backup μου μέσω του xrecovery. Έκοψα την νέα μου κάρτα σε 2 κομμάτι, ext2 και fat32, την τοποθέτησα στο κινητό μου. Έκανα restore του backup μου και τίποτα.... Το μόνο που θυμάται είναι το background Που είχα.... Δεν έχει ούτε το Market. Τι να κάνω...? Έχετε καμμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falelos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ρε παιδες το root explorer ειναι επι πληρωμη και ειναι το μονο που μπορεις να κανεις permissions... κανενα αλλο προγραματακι υπαρχει...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ρε παιδες το root explorer ειναι επι πληρωμη και ειναι το μονο που μπορεις να κανεις permissions... κανενα αλλο προγραματακι υπαρχει...? Υπάρχει το πολύ καλό και free ES File Explorer. Στις ρυθμίσεις του απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις τα root permissions και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falelos Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Να ρωτησω τα εχω κανει ακριβως οπως τα λεει ο οδηγος αλλα γτ οταν το κλεινω και το ανοιγω και πατωντας το παρατεταμενα το κουμπακι πισω δνμπαινει σε recovery? Βοηθηστε με παρακαλωωωωωωωω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a75t Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 (edited) παιδια καλησπερα κανω οτι γραφει ο φιλος στην αρχη αλλα οταν μπαινω στο cmd κ γραψω μου λεει οτι δ αναγνωριζει την διαδρομη του δισκου :cry: :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited August 8, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonpao Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα απο το androit market και με πεταει εξω συνεχεια ? !?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts