Jump to content

kwtsoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kwtsoulis

  1. Παιδια θέλω βοηθεια.Πήρε φίλος μου το mini Pro και θελει να περάσει τις επαφές του(τις εχει κανει backup) απο ενα Nokia στο pro..Πώς στο καλο να το κάνω?Σημειωση,το Νοκια δεν ανοιγει και τις παιρνουμε απ την κάρτα..Οποιος ξερει κατι ας πει.
  2. Δεν έχει ζούμ το κινήτο. Sent from my X10mini using Tapatalk
  3. Το ξέρω οτι ο nobodyAtall κάνει τη δύσκολή δουλεια.Του βγάζω το καπέλο.Και εκεί που την έχει φτάσει είναι πολύ καλά.θα τον περιμένω λίγο καιρό,και μετά θα την περάσω.. Θεωρείς πώς είναι τελείως stable,αν εξαιρέσουμε την camera?
  4. D_d τι κάνατε με την κάμερα..Στις φώτο μόνο vga τραβάει ακόμη?? Αυτό μόνο πλέον με κρατάει απο το να περάσω αυτή την έκδοση..Πάντως μπράβο και σε σένα και στον nobodyAtAll :-) edit: το είδα στους xda ότι δεν το καταφέρατε ακόμη..Ελπίζω να το κάνετε,να περάσουμε αυτή τη rom
  5. Δεν υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα της μαμάς του που να κάνει ghost όπως το xrecovery.Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο να επαναφέρει το κινητό σου στη μορφή που ήταν όταν έκανες το backup.Επίσης μπορείς να εγκαταστήσεις διάφορα πράγματα(οπως και την 2.2 έκδοση) πολύ εύκολα μέσω zip αρχείων.Για μένα κάθε χρήστης πρέπει να το έχει.
  6. Δικο μου είναι το κινητό..Μου ευχήθηκε ο Μητσοτάκης..χαχαχα
  7. Επειδή έχει πέσει αρκετή δουλειά τελευταία,δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ.Ελπίζω στις επόμενες μέρες να ψαχτώ λιγο να δώ τι μπορεί να γίνει.
  8. Παιδιά δέν πρόλαβα να το τεστάρω μόνος μου.Πρίν 3-4 μέρες έβαλα τη νέα αναβάθμιση και δεν το είχα δοκιμάσει.Το κακό είναι πώς δεν με αφήνει να κάνω edit το αρχικό πόστ για να γράψω πώς δεν είναι συμβατο με τις νέες αναβαθμίσεις της SE. Teacher Γιατί δε βάζεις το xRecovery να μην παιδευεσαι με επανεγκατάσταση λογισμικού.
  9. Ποιά έκδοση έχεις εγκαταστήσει.??Είσαι στην 2.1 και αν ναι σε ποια ακριβώς έκδοση?Στην 2,1 βήματα πρέπει να γίνουν ακριβώς,όχι στο περίπου(δεν γνωρίζω για τις αναβαθμίσεις)..Ξαναδοκίμασε και πές μας..
  10. Εγώ προσωπικά στο δικό μου mini μέχρι στιγμής έχω τα εξής προγράμματα: Πρίν το κάνω root έβαλα τον Astro File Manager. Μετά το root έβαλά τα εξής(δεν χρειαζεται να εισαι rooted σε όλα): 1)Τitanium Backup * 2)Navigon (Gps εφαρμογή) 3)Msn Talk Pro 4)iRecord (φωνητικη εγγραφή) * 5)Skype * 6)Real Calculator * 7)Documents to Go * 8)Dropbox * 9)Root Explorer 10)Tapatalk Pro 11)xperia flashlite * όπου έχω αστεράκι,είναι από το market,οι άλλες είναι paid(pm για λεπτομέρειες). και φυσικά η πιο σημαντική εφαρμογη που έχω εγκαταστήσει είναι το xRecovery από τους xda-developers Aυτά αποτελούν προσωπική μου επιλογή,τα παιδιά εδώ θα σου πούν και άλλα,αναλογα με τις ανάγκες του καθενος..Ότι απορία έχεις μη διστάσεις..
  11. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=865486 Παιδιά όποιος μπορεσει να κατεβάσει το αρχείο απο το βήμα 1 αν μπορεί ας μου το στείλει με πμ,γιατί εμένα μου βγάζει σφάλμα.
  12. Στο MyphoneExplorer αν και έχω ξανακάνει τη διαδικασία,θυμάται κάποιος,όταν θέλω να αποθηκεύσω τις επαφές από το τηλέφωνο στην εφαρμογή,τι πατάω? Πατάω τη "Ληψη" ή τον "Συγχρονισμό"?
  13. Παιδιά Sos..Κατέβασα το xrecovery απο τους xda κάνω κανονικά τα βήματα,αποθηκεύω τα 3 αρχεία στην sd,μετα τα κάνω αντιγραφή στο /system,αλλάζω τα permissions όπως αναφέρει ο Dark_dog,πατάω mount R/W και τα μεταφέρω στο system/bin.Κάνω επανεκκίνηση,είτε πατάω πολλές φορές το κουμπί ή συνεχόμενα,μετά το αρχικό λευκο SE αλλά τίποτα..Τι κάνω λάθος? Όταν αναφέρει "installed busybox from Market" εγώ γιατί δε το βρίσκω.. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα ειλικρινά..
  14. Ναι αυτή ειναι η τελευταία:)
  15. Το είχα πάθει και εγώ πριν μερες κάνοντας λάθος "πειραματισμούς". Εμένα κολλάγε στην οθόνη της Sony και δεν έκλεινε,παρά μόνο έκανε restart. Έτσι δε με άφηνε ουτε reflash να κάνω.Για να μπορέσεις να το κανεις reflash, η λύση ειναι η εξής: 1)Ανοίγουμε το SEUS 2)Μόλις μας πεί να απενεργοποιήσουμε το κινητό,πατάμε ταυτόχρονα το μεσαιο και το δεξί πλήκτρο και το power buton ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Κλείνει το κινητό και κρατάμε πατημενα τα 2 πλήκτρα αφήνοντας το Power buton.Όλα αυτά για 30" οπως ζητάει το SEUS 3)Κρατώντας τα 2 πλήκτα ακόμη πατημένα,συνδέουμε το usb και τότε κρατάμε πατημένο μόνο το δεξί.Έτσι το SEUS θα διαβάσει το τηλεφωνό μας.Όλα τα υπόλοιπα μετα έιναι απλά.
  16. Φυσικά και θα παρέμενα στο X10 mini μου.Με έχει ικανοποιήσει σαν κινητό,και είναι και όμορφο. Άλλωστε με 150€:ninja: που το είχα πάρει εγώ σκέτη συσκευή πρίν 3 μήνες δέ νομίζω να έβρισκα καλύτερο smartphone και με Android
  17. Εγώ της Wind και θα το βρείς εδώ Χ10mini 2.1 Wind(GR) Build.prop
  18. Tίποτα DaRk_dOg,μου αρέσει όταν μιλάτε για το αντικείμενο των σπουδών μου:dash: Και έχεις απόλυτο δίκιο για το πώς το βλέπει ο προγραμματιστής. :D
  19. :respect::respect::respect::respect: Καλύτερα δεν θα μπορούσα να το εξηγήσω.!! :thanks: DaRk_dOg για άλλη μια φορά με εξέπληξες με τις λεπτομέρειες που γνωρίζεις :)
  20. Κατέβασε το seus ή εγκατέστησε το pc companion. Ενα από τα 2 και σύνδεσε το κινητό σου και θα γίνει.
  21. Το είχα πάθει και εγώ πριν 3 μέρες και λάθος "πειραματισμούς". Εμένα κολλάγε στην οθόνη της Sony και δεν έκλεινε,παρά μόνο έκανε restart. Έτσι δε με άφηνε ουτε reflash να κάνω.Για να μπορέσεις να το κανεις reflash, η λύση (την έχω γράψει 7-8 σελιδες πρίν) ειναι η εξής: 1)Ανοίγουμε το SEUS 2)Μόλις μας πεί να απενεργοποιήσουμε το κινητό,πατάμε ταυτόχρονα το μεσαιο και το δεξί πλήκτρο και το power buton ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.Κλείνει το κινητό και κρατάμε πατημενα τα 2 πλήκτρα αφήνοντας το Power buton.Όλα αυτά για 30" οπως ζητάει το SEUS 3)Κρατώντας τα 2 πλήκτα ακόμη πατημένα,συνδέουμε το usb και τότε κρατάμε πατημένο μόνο το δεξί.Έτσι το SEUS θα διαβάσει το τηλεφωνό μας.Όλα τα υπόλοιπα μετα έιναι απλά.
  22. Angry Birds εγγυημένα θα το λιώσεις:rocket:
  23. Αυτό φταίει..Πρέπει να βρεις build.prop απο το Pro. Άν ψάξεις λιγες σελίδες πίσω,στο κεντρικό Post για το mini/pro κάποιος είχε αναφέρει πώς έχει την build.prop από το Pro. Για κάνε μια προσπάθεια.
×
×
  • Create New...